|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
dzięki kochane
Asiu, miałam tak zwariowany dzień w pracy (dopiero wróciłam) że nie dałabym rady wyrwac się do przychodni. Będę próbowac znowu we wtorek |
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aguś - to trzymam kciuki żebyś we wtorek miała więcej szczęścia. A tymczasem wypoczywaj i dbaj o siebie. ![]() Jesteś już zdrowa? Bo w Twoim podpisie nadal widzę informację że chorujesz. A jak Małżonek?
|
|
|
|
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam zmęczona jak diabli, zdołowona bo dla "normalnych ludzi" zaczął się piękny słoneczny weekend, a mnie czekają dwa dni w pracy
. Niestety kolejny weekend też będę nadrabiać zaległości, ale cóż leniuchowało się to teraz trzeba cierpieć .Hosenko trzymam kciuki za UKS ![]() ._________________________ ___________________ Z innej beczki, TZ chce do mnie wrócić . Usłyszałam, że jestem dla niego ideałem kobiety i życie beze mnie nie ma sensu . Bidok, tylko dlaczego jak byliśmy razem ciągle słyszałam, a to że za chuda jestem, a to że za blada, etc. Ciągle mi zarzucał, że nie potrafię się zachowywać jak kobieta, że jestem po męsku twarda (cokolwiek to oznacza ), że wiecznie nie ma mnie w domu, a jak jestem to ciągle narzekająca i zmęczona. No cóż, jak ktoś całymi dniami siedzi w necie, a jego jedynym obowiązkiem jest gotowanie i wyprowadzanie psa, natomiast jedynym zmartwieniem to, gdzie pójść na imprezę, albo jak wyciągnąć od marudnej baby parę groszy na piwo, to faktycznie można zatracić proporcje . No ale któreś z nas przecież musiało na to wszystko zarabiać. Coś mi się zdaje, że biedactwo nadal jest bez pracy .
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do kolejek emerytow- dlatego miedzy innymi chciano wprowadzic drobne oplaty za wizyty, aby odstraszyc emerytow szukajacych w lekarzach nie porady lekarskiej ale po prostu wysluchania. |
|
|
|
|
#4145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
przyda się, przyda
![]() ![]() Cytat:
może zaczela tez jego okradać ... z tego co pamiętam, to pisałaś, że założyliście razem firme - wyrzuciłaś go czy sam się wyrzucił
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam posta i mi go zżarło
![]() Wpadłam się tylko przywitać, bo cały weekend spędzę na uczelni(a dziś mam sprawdzian z ćw. ze statystyki ). Za to jutro planuję małe zakupki w Naturze w Solvayu albo skoczę do G.Kazimierz do SP, bo szukam też jakichś fajnych czułenek, byłam w Dajśmanie, ale same rozmiarówki od 38 a ja noszę 36 i wszystko na mnie za wielkie ![]() A, i nie zadzwonili z tej pracy, czyli kicha Od poniedziałku znów szukanie, już mi się odechciewa
|
#4148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięęęęęki już się nie mogę doczekać poniedziałku MagJo, poszło szybko, bo od razu mnie facet przyjął tez myślałam, że to dłużej potrwa. Mogę przyjść już od poniedziałku, więc postanowiłam już teraz rozpocząć staż.Cytat:
Trzymaj się kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
może jeszcze zadzwonią, nie martw się ![]() A ja sobie kupiłam zestaw L'oreala - żel ujędrniający Sculpt Up, w prezencie było mleczko Nutrilift. Całość za 29,99zł. Sam żel w niektórych sklepach kosztuje 35-40zł. Mam też nowy dezodorant Rexony łagodzący podrażnioną skórę po goleniu, zobaczymy co to za cudo.
|
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Estella narazie nie widzę jeszcze efektów picia pokrzywy, nawet specjalnie przestałam łykać cynk by zobaczyć, czy włosy będą mniej wypadać(cynk mi na to pomaga, ale muszę pić regularnie, bo jak przestaję, to znów wypadają), ale myślę, że jakiekolwiek efekty będą widoczne dopiero za miesiąc lub więcej
![]() We środę planuję wizytę w salone fryzjerskim, bo chcę rozjaśnić włosy(narazie idę się zapytać czy uda mi się osiągnąć taki efekt jak chcę bez zbytniego zniszczenia moich kłaczków) i m.in. dlatego zależy mi na ich wzmocnieniu
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4151 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Bardzo współczuję i wiem, co czujesz.
U mnie też się nie układa ostatnio, boję się, co z tego będzie. Albo raczej - spodziewam się, że będzie źle.![]() Cytat:
Zawsze mnie zastanawia, dlaczego ktoś wymyślił system zmuszający osoby chore do zrywania się z łóżka bladym świtem, wycieczki do przychodni, a potem albo czekania kilka godzin, albo powrotu do domu i kolejnej wycieczki. Genialny sposób działania.Cytat:
Mam teraz to nieszczęsne, najzwyklejsze serum Eveline, ale nie jestem zadowolona. Używam go już trochę, ale efektów raczej nie widać póki co.
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Isa dzięki za post
daj znać za jakiś czas, czy widzisz efekty![]() Ice kupiłam go u babci w małym miasteczku, sieciówka nazywa się Inter Marche http://www.intermarche.pl mam nadzieję, że pojawi się w innych sieciówkach w tej cenie, w końcu to nie jest marka supermarketowa tylko ogólnie dostepna
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Czy zawsze w weekend musi się skitrać pogoda? Wczoraj ciepło, słonecznie, dzisiaj - zimno i pada. ![]() Pozdrawiam. Miłego dnia.
|
|
|
|
#4154 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Tam często bywają takie zestawy. Ciekawa jestem twojej opinii o Sculpt Up.
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba by poszukać, może się pojawi teraz w promocjach. Mam zamiar zacząć go używać od poniedziałku; opienie w KWC ma niezłe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-posladki.html
Znalazłam ten zestaw tutaj http://www.domzdrowia.pl/domurody/56...ej-gratis.html
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
ja znowu mam klopoty z komputerem
ale moze to i dobrze, nadrobie zaleglosci ksiazkowe i inne takie. sciskam Was wszystkie
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja przez jakiś czas używałam http://www.barwa.com.pl/_pl/kosmetyk...-kostka-wyszcz bardzo pomaga, napina skórę, wygładza, cellulit znika... trochę drapie podczas użytkowania i pachnie lasem, co może przeszkadzać, ale ja ją lubię no i przede wszystkim działa (najlepiej połączyć z drapiącą gąbką, a efekty będą znakomite - oczywiście liczy się systematycznosć) Cena też fajna - ok. 5 zł Muszę do niej wrócić ![]() W ogóle muszę wziąć się za siebie od poniedziałku wiosna już tak blisko, a ja się czuję jak słoń :/Aha, i w lato postanowiłam się zapisać na kurs tańca np. u Egurroli i będę się lansować
|
|
#4159 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Oj nie, mydeł nie lubię i nie przekonam się.
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na urodzinowych zakupach z Glamourem, ale sie obkupiłam. Dwie spódnice, dwie bluzki, dwa staniki (odkryłam fajny sklep z bielzną - nie wiem czmeu nigdy do niego nie wchodziłam, a mają fajne, duże rozmiary), buty i okulary przeciwsłoneczne.
Ogólnie szał na szczęście nie było wielkich tłumów.
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pocieszam sie mysla, ze mam pelna szafe ciuchow [ale to pocieszenie nie dziala w ogole ].
|
|
#4163 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam na zakupach
Kupiłam brązowy bluzeczko-sweterek w Reserved i 3 bluzeczki w lumpku (jutro się pochwale zdjęciami )W Naturze skusiłam się na 2 lakiery Essence (chyba z jakiejś nowej serii bo nei widziałam wcześniej - jesli ktoś lubi intensywne kolory to musi ogladnąć, delikatne były 2 albo 3, z innycvh: granat, czerń z brokatem, pomarańcz, fiolet ...) i kredkę do oczu też Essence Cool Breeze za 3.99 ![]() Oparłam się nowym żelom Nivei mimo iż były w promocyjnej cenie. Niedługo bedę musiała kupić peeling do ciaął - imbirowy TBS już się kończy, a porzeczkowy Joanny nei posłuży długo... Nic mnie jednak nei kusi, nie mam nic upatrzonego... Chyab wrócę więc do kawowego (pasowałoby, bo zaniedbaąłm się bardzo i cellulit wrócił )
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
Zależy od sklepu, ale w większości 20%, w Ryłko 15%.
Cytat:
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowa seria Beach nie wpadła mi w oko - cienie są bardzo brokatowe. Za to poprzednia, Asia Glam była bardzo udana Chodziło mi o te lakiery: http://www.essence.eu/cz/products/na...il-polish.html
|
|
#4166 | ||
|
Zakorzenienie
|
to może jakiś ich żel.. o ile mają w swojej ofercie
bo to naprawdę udana seria sądząc po tym mydełkuCytat:
pogoda mnie dobiła wystarczająco, żeby się wlec do arkadii (w końcu największe skupisko tych sklepów, w których obowiązywała karta glamour )kupiłam tylko szampon koloryzujący w kolorze czekolady (jasnej) Cytat:
humor nie taki i pogoda nie taka.. i jakoś tak..
|
|
#4167 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Miałam kupić tylko jeansy i krótsze spodenki na fitness, no i to nawet kupiłam - spodnie w Orsay, przecenione na 89zł spodenki w Decathlonie, ale jeszcze wzięłam koszulkę w Top Secret i bransoletki i okulary w Reserved. Spłukałam się doszczętnie A jeszcze wczoraj kupiłam w Goertz17 sandałki, bo była ostatnia para przeceniona na 169zł, ale że prawy but był jaśniejszy niż lewy, to dostałam dodatkowy upust i pastę pod kolor gratis. Zapłaciłam łącznie 89zł, a sama pasta kosztowała 19zł Także mam buty za 60zł Teraz to chyba będę chlebem i wodą żyła, zwłaszcza jak się okaże, że beżowy stanik, który do mnie frunie i dofrunąć nie może (goopia poczta A kosmetyków dalej nie kupuję. Ani pół Nawet nie miałam czasu kupić sprężyny do loków Osmo, ale już naprawdę muszę, bo wczoraj się okazało, że tą kaszkę, co kiedyś miałam na czole, wywołuję galaretka do loków Goldwell. Nie używałam jej jakiś czas, teraz użyłam i znów kaszka
|
|||
|
|
|
#4168 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Co mi nawet niezmiernie pasowało, zwłaszcza przy nowych pracownikach - wszyscy zawsze myśleli, że on jest szefem, a ja zwykłym pracownikiem i często chlapnęli coś, czego nie powinni .PS dziś przylazł do mnie do pracy, pochwalić się, że dostał robotę, jestem w szoku . Może faktycznie się za siebie zabrał. Ostatnio, jak składał mi życzenia na urodziny odgrażał się, że jeszcze stanie na nogi i mi udowodni. A jak się odbije, to będzie o mnie walczył .Cytat:
_________________________ ________________________ U mnie nadal koopa roboty i weekendy w pracy, muszę tak wytrzymać do końca kwietnia ![]() Za to majowy weekend zamierzam spędzić w jakimś SPA, odwiedzić przyjaciółkę w Portugalii, albo wybrać się na tę odwołaną w marcu wycieczkę do Paryża I muszę się ostro zabrać za siebie, bo przez te kilkunastogodzinne maratony w pracy wyglądam jak zombie, czasem nie mam siły nawet na demakijaż, a w maju spotkanie klasowe (mam 10 lat po maturze, matko jak ten czas leci ). Nie chcę się koleżankom na oczy pokazać jako umęczona życiem, co by nie wyszło, że samotność mi szkodzi. Jestem jedną z nielicznych niedzieciatych panienek i jedyną singielką . zamierzam wyglądać kwitnąco i przynajmniej 5 lat młodziej od nich, to może nie będą się czepiać mojego stanu cywilnego i braku potomstwa .
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj chyba podjelam decyzje o wyjezdzie. na stale.
nie podoba mi sie moje zycie, chcialabym, zeby wygladalo inaczej. pobede tu jeszcze rok, dwa a mlode bede juz chowac na emigracji
|
#4170 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
więc w tym roku już nawet tego pisemka nie kupiłam.Cytat:
Myślałam o cukrowym Garnier albo o klasycznym pomarańczowym zdzieraczu Lirene. Sama nie wiem, albo może znowu cukrowy Farmona (ale na samą myśl o ponownym szukaniu go w całym mieście robi mi się niedobrze ).Cytat:
Mag, jak szukałyście z Rzyrafką fitness clubu, to które brałyście pod uwagę i z jakich powodów się nie zdecydowałyście? Czy to na Dietla miałyście już upatrzone?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

A jak Małżonek?
. Niestety kolejny weekend też będę nadrabiać zaległości, ale cóż leniuchowało się to teraz trzeba cierpieć 
.
. Usłyszałam, że jestem dla niego ideałem kobiety i życie beze mnie nie ma sensu
), że wiecznie nie ma mnie w domu, a jak jestem to ciągle narzekająca i zmęczona. No cóż, jak ktoś całymi dniami siedzi w necie, a jego jedynym obowiązkiem jest gotowanie i wyprowadzanie psa, natomiast jedynym zmartwieniem to, gdzie pójść na imprezę, albo jak wyciągnąć od marudnej baby parę groszy na piwo, to faktycznie można zatracić proporcje
. No ale któreś z nas przecież musiało na to wszystko zarabiać.
denerwuje mnie ten system-nie można wyciągnąc karty dzień czy dwa wcześniej, trzeba tego samego dnia. Od rana zapisują osoby które są w rejestracji a od 9:00 telefonicznie jeśli jest jeszcze jakieś wolne miejsce. Nieważne że nie możesz urwac się z pracy rano by stac w kilometrowej kolejce z emerytkami i rencistkami które mają czas

). Za to jutro planuję małe zakupki w Naturze w Solvayu albo skoczę do G.Kazimierz do SP, bo szukam też jakichś fajnych czułenek, byłam w Dajśmanie, ale same rozmiarówki od 38 a ja noszę 36 i wszystko na mnie za wielkie 

U mnie też się nie układa ostatnio, boję się, co z tego będzie.

Miałam kupić tylko jeansy i krótsze spodenki na fitness, no i to nawet kupiłam - spodnie w Orsay, przecenione na 89zł
spodenki w Decathlonie, ale jeszcze wzięłam koszulkę w Top Secret i bransoletki i okulary w Reserved. Spłukałam się doszczętnie
. zamierzam wyglądać kwitnąco i przynajmniej 5 lat młodziej od nich, to może nie będą się czepiać mojego stanu cywilnego i braku potomstwa