|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
to jakos tak telepatycznie bo niektórzy mówią na mnie "blondynka" nom nic dziękuje ale twoje ładniejsze![]() |
|
|
|
|
|
#3932 |
|
Wtajemniczenie
|
ojej...
dziekujebardzo ladne widac, ze ci sie wloski poprawily odkad pokazalas pierwszy raz ich zdjecia!![]()
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam moje wloski
Wiecej zdjec w watku Pochwalmy sie swoimi wlosami ![]() ps miałam problemy ze zrobieniem zdjec
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
sympatycznie w tej sekcie
![]() Blonndee z avatara przypominasz mi Twiggy jest swietny, nie zmieniaj go proszeale mam dzis lenia, czeka na mnie nauka, a ja nie moge sie zabrac
|
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oooo, kolejne ładne fotki ![]() Cytat:
, ale tyle, co widać, bardzo ładne![]() Ale ładny dzień dzisiaj Lenia mam strasznego, spędziłam cały czas poza domem, nie tknęłam książek, chociaż powinnam A zaraz idę się jeszcze spotkać z przyjaciółką.. Od jutra mam mocne postanowienie poprawy
|
||
|
|
|
|
#3939 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Film jest ciężki i pokręcony, chwilami bardzo brutalny. Ale to nie zmienia faktu, że jako całość jest świetny, inny od chłamu w stylu 'Nie kłam kochanie' ![]() Bardzo ładna z Ciebie dziewczyna
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#3940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mialam nawet sciete na twiggy [chcialam sie pozbyc resztek rozjasnianych, ale jeszcze niestety troche zostalo na czubku ]![]() ale juz odrosly i odrastaja nadal co mnie bardzo cieszy
|
|
|
|
#3941 |
|
Zadomowienie
|
Dobra, padam
![]() Jak do cholery przekonać się do chemii? Na poziomie gimnazjalnym? Jak znaleźć jakiś punkt zaczepienia, aby zaczęło interesować?! No jak? Musze przerobić książkę z zeszłych lat z chemii i za nic nie wiem jak się motywować, jak to polubić. Tyle tu fanek chemii, za co ją lubicie? Pytam bardzo poważnie.
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Zadomowienie
|
Tak
![]() A czo? Jestem w gimnazjum, a mój humanistyczny łeb który z chęcią porozmawia z każdym o sztuce XXw, historii i literaturze, wysiada przy przedmiotach ścisłych. Tzn gdzieś w środku mam chęć,ale nie umiem jej wybudzić, jakby mózg i jego obszary matematyczno-fizyczno-chemiczne przysłaniała zasłona
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mirelko śliczne fotki- kolejna ładniutka młoda kobitka w naszej "sekcie" ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#3946 |
|
Wtajemniczenie
|
a co w tym zlego?
![]() szczerze? obstawialabym, ze ty chyba tez
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Nic w tym zlego
Tylko wklejała gdzies swoje zdjecie i dałabym jej 16 17 lat
|
|
|
|
|
#3948 | ||
|
Zadomowienie
|
Zaczynamy obstawianke. Ejj, blonndee, ty też lubisz chemię ponoć, mów za co ;>
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3949 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od jutra.. heh.Cytat:
|
|
|
|
#3950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to co teraz jestesmy sektą? Cytat:
![]() Cytat:
a ty wklejałas gdzies swoje foty?? Cytat:
![]() jak zapomne kiedys tytułu to bede pytac
|
||||
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chemii nie lubię - tak jak fizyki, matematyki i inych przedmiotów scisłych. Zdecydowanie wolę polski czy jezyki obce - dobra byłam z gramatyki co dziwiło niektórych bo to raczej umysły ścisłe są lepsze jak stwierdziła moja nauczycielka. szybko uczyłam się też biologii i to sie przydało bo w kierunku medycznym poszłam
w związku z tym chemia i fizyka mnie nie omineły ale miło tego nie wspominam ![]() Jedynie ostatnio przeróżne zwiazki i substancje zaczęły mnie interesować a jest to wpływ wizażu Tak wiec zagłębianie sie w chemię od tej przyjemniejszej strony może zachęcić do nauki ja zaczęłam sie wciągać
|
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polskiego nie lubie ze względu na moją nauczycielke;/ jej nic się nie podoba, potrafiła dac mi 1 za wypracowanie i to nie dlatego ze zrobiłam błędy, uważa ze nie jestem poetką i nie moge pisac takich rzeczy
|
|
|
|
|
|
#3953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to wg duzy atutCytat:
![]() a typowym scislowcem nie jestem mysle Lanesso, ze to zalezy duzo od nauczyciela, od jego podejscia do przedmiotu i do ucznia. jezeli mu zalezy to zdecydowanie latwiej polubic, albo przynajmniej zaakceptowac chemie. ja kiedys podobna blokade mialam z fizyka, mimo, ze fizyka licealna nie jest kosmicznie trudna. jezeli ktos ma nastawienie "nie lubie, nie rozumiem, nie naucze sie" to mu nie wyjdzie. trzeba sie przelamac i przestac traktowac cos jak zlo konieczne. wtedy jest duzo latwiej |
||
|
|
|
|
#3954 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chciałam umieć, poszłam do nauczycielki, aby mi wytłumaczyła zagadnienia których nie pojmuję, spojrzała na mnie jak na wariatkę i warknęła, że mam podręcznik i tam wszystko jest. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Naprawdę mi pomogłaś. Ja mam nauczycielkę która jest okropna, po prostu okropna, pokazuje tylko co musi, kartkówka i tyle. A, idę założyć chemiczny zeszycik- z zasadami chemicznymi i tym w czym mi się przydają na codzień. Chyba łatwiej będzie. Dziewczyny, wielkie,wielkie dzięki za pomoc! |
||||
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Lanesso a co teraz przerabiacie z chemii?
a moze popros jakas kolezanka z klasy o male korki jak porobicie troche zadan razem to zobaczysz, ze to nie jest takie trudne jak sie wydawalo. szkoda, ze mieszkasz tak daleko, zglosilabym sie na ochotnika, powaznieja z doswiadczenia wiem, ze jak przerobisz te kilkadziesiat zadan z chemii to kolejne robisz mechanicznie, bez zastanawiania sie. wchodzi w nawyk i zaczyna sprawiac przyjemnosc. |
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu mam tak dużo do nadrobienia... I wszystko przez chorobę. Ech.
|
|
|
|
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z polskiego zawsze miałam 5, a odkąd ona przybyła do mojej klasy to mam 3 ![]() no nic trzeba jakos przezyc
|
|
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to teraz rozumiem skad ta niechec do chemii. z chemia jest podobnie jak z matma. trzeba byc na bieżąco, nie mozna isc dalej nie opanujac podstaw. material sie nawarstwia i nie wiadomo za co sie brac zaczynasz sie wtedy stresowac i z nauki nic nie wychodzi![]() znam troche to uczucie, bo w klasie maturalnej zdarzalo mi sie wagarowac, im wiecej razy mnie nie bylo, tym bardziej balam sie kolejnych zajec. rada jest jedna, wziac sie mocno w garsc, przysiasc, nadrobic zaleglosci i wyjsc na prosta. a potem juz tylko z gorki. a z tymi korepetycjami to pomysl, byloby Ci naprawde latwiej. jakas dobra dusza na pewno sie znajdzie, ona tlumaczac sama utrwali sobie material i byc moze zalapie sie na poczestunek w postaci ciasta i herbaty przejdziesz przez szkole srednia, a potem wybierzesz kierunek studiow, ktory Cie interesuje i bedzie duzo latwiej przekonac sie do niektorych przedmiotow trzymam kciuki, bedzie dobrze |
|
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w liceum uczysz sie od postaw, tylko ta wiedza jest bardziej rozbudowana niz w gimnazjum wg mnie wieksza roznica jest miedzy poziomem matematyki gimnazjalnej a licealnej. nie tylko ja to odczulam. w liceum przestalam lubic matematyke, z piątkowej uczennicy stalam sie trójkową zaluje troche, ze sie mocniej nie przylozylam do przedmiotow scislych, nie probowalam nawet przelamac fizykowstretu ![]() |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

będzie 

Blonndee - śliczny av
dziekuje

]

?

jak porobicie troche zadan razem to zobaczysz, ze to nie jest takie trudne jak sie wydawalo. szkoda, ze mieszkasz tak daleko, zglosilabym sie na ochotnika, powaznie