![]() |
#751 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Raczkowanie
|
bylismy dzis u proboscza....mamy slub o 15....ale nie cieszy mnie to poniewaz potraktowal nas jak bydlo....glupio mi o tym pisac ale oboje z TZ wyszlismy z placzem z zakrysti
![]() STO LAT DLA BABECZKI malin30-bylam na koloni w Slupsku mieszkalam w bursie szkolnej.ale to bylo w 1997--11 llat temu......ale tesknie za tym miejscem...
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200706034029.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008092701601630.png Edytowane przez toverek83 Czas edycji: 2008-04-13 o 12:46 Powód: urodziny I SLUPSK |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#754 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#755 |
Wtajemniczenie
|
babeczka1985
Z okazji urodzin życzę Ci kochana Abyś jak najczęściej była roześmiana Niech radość Twoim życiem zawiaduje Niech smutki przepędzi, niech zaowocuje. życzę Ci także aby Twoje życie zawsze układało się tak znakomicie Dobrej pracy, pełnego portfela Najpiękniejszego ślubu, hucznego wesela Oraz byś zawsze na Wizażu była I swoim szczęściem nas obdzieliła ![]() toverek83 czasem po prostu warto puścić coś mimo uszu i się nie przejmować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 |
Raczkowanie
|
Dziękuję dziękuję dziękuję baaaaaaaaaardzo serdecznie
![]() toverek a co takiego Wam powiedzial? mnie sie w kieszeni noz otwiera na sama mysl, ze bede musiala sie do proboszcza swojego wybrac, a on jest takim wrednym typem urzedasa ![]() nie mozemy przejmowac sie jakimis piernikami, ktorzy chca nam uprzykrzyc zycie!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Rozeznanie
|
babeczka1985 wszystkiego naj z okazji urodzin
![]()
#758 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() miłego słuchania! G. Tomczak -Niebieska piosenka kicia81a.wrzuta.pl/audio/ spa7RqTUos/grzegorz_tomcz ak_-_niebieska_piosenka Gawliński-Niech mówi serce gabra.wrzuta.pl/film/uxOh TDTGUv/wilki_-_niech_mowi_serce Urszula- Dziś już wiem alicjia2008.wrzuta.pl/fil m/zei9HTQ8xX/urszula_-_dzis_juz_wiem Kilijański-Otulmy się miłością www.youtube.com/watch?v=E gNS9u1Kgxw Zabiorę Cie własnie tam. Kancelaria. sylwiunia1.wrzuta.pl/audi o/mnb5YlxB1e/kancelaria_-_zabiore_cie Borysiewicz, Kukiz - Jeśli tylko chcesz www.youtube.com/watch?v=N m4V3WYqAl8 Uniatowski Sławek- Kocham Cię lelox.pl.wrzuta.pl/film/y nejFpC0ec/slawomir_uniato wski_-_kocham_cie Jesteś blisko mnie - Natalia Kukulska / Piasek lelox.pl.wrzuta.pl/film/i EE6GiPeqp/natalia_kukulsk a_piasek_-_jestes_blisko_mnie Anna Jantar – Pozwolił nam los atia.wrzuta.pl/audio/u1ZW kwrMc5/pozwolil_nam_los_-_anna_jantar_boguslaw_mec Krawczyk - Tylko Ty, tylko Ja kicia81a.wrzuta.pl/audio/ vuJPnWq41b/krzysztof_kraw czyk_-_tylko_ty_tylko_ja Ziyo- magiczne słowa Mój –Goya www.youtube.com/watch?v=J ZE1QEmo6sc Jantar - Moje Jedyne Marzenie – przetańczyc z Tobą chce cała noc krol-macius.wrzuta.pl/audio/nU izjTKPaT/anna_jantar_-_moje_jedyne_marzenie Bajm Miłość to taki dar debica.wrzuta.pl/audio/yC IuASypAE/bajm_-_milosc_to_taki_dar Kostek: Tak kochać tylko ciebie www.youtube.com/watch?v=t Ql91uRsciM Bajm - Być z Tobą www.youtube.com/watch?v=q lce_-a13pg piotr szczepanik kochac jak to łatwo powiedzieć www.radiostacja.pl/?actio n=pokaz&film_id=483 Irena Santor najpiękniejsi są kochankowie atia.wrzuta.pl/audio/4qyE kFNAM8/irena_santor_-_najpiekniejsi_sa_kochank owie Kindla-Z kimś takim jak Ty www.youtube.com/watch?v=U gZzk-F7te4 Human Słońce moje www.youtube.com/watch?v=X Mp-0LJPbKQ i mój faworyt: kayah i kilijański prócz ciebie nic gabra.wrzuta.pl/film/xw1d lnjcAA/krzysztof_kiljansk i_kayah_-_procz_ciebie_nic ava80 is online now Zgłoś do moderatora A TU LISTA POZOSTALYCH PIOSENEK [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Ava/USTAWI%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG] A TU LISTA POZOSTALYCH PIOSENEK [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Ava/USTAWI%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG] POLSKOJĘZYCZNE: G. Tomczak -Niebieska piosenka Ziyo- magiczne słowa Kancelarya- Zabiorę cię B. Bartelik - Sen w pogodne dni A. Jantar i B. Mec - Tylko Ciebie mam Human Słońce moje Kayah i Kiliański - prócz ciebie nic Pocałuj noc z Młodych wilków kochac jak to łatwo powiedzieć www.radiostacja.pl/?actio n=pokaz&film_id=483 Anna Jantar pozwolił nam los Zakochani................ ................Natalia Kukulska Z każdym twym oddechem............Stach ursky Z kimś takim jak ty.....................Ki ndla Wszystkie chwile................... ....Magma Oczarowanie.............. ..............Zbigniew Wodecki Moje jedyne marzenie................. Natalia Kukulska lub Anna Jantar Jesteś blisko mnie..................... .Kukulska / Piasek Całe życie czekam na ciebie..........Mietek Szcześniak Gadowski - Ona i On Gadowski- Ona jest ze snu Jesteś blisko mnie - Kukulska, Piasek Magda Femme - Rozmowa z aniołem Kindla-Z kimś takim jak Ty Kochać - Piotr Szczepanik Zabiorę Cię - Kancelaria Seweryn Krajewski - Czekasz na tę jedną chwilę... S.Krajewski - Miętowe pocałunki S.Krajewski - Wielka miłość biały latawiec - WAWELE Czesław Niemen - Wspomnienie Jantar - Moje Jedyne Marzenie Kayah, Kiliński - Prócz Ciebie nic między nocą a dniem - Makowiecki Artura Gadowski - Ona i on Saturn - Czułe spojrzenia A. Jantar - Pozwolił nam los ; Przetańczyć z Tobą chcę całą noc B. Streidsond - Woman in love Facinatio Bajm - Być z Tobą ; Miłość to taki dar Tomasz Żółtko - Kochaj mnie i dotykaj spoza nas - mietk szcześniak Magma - Kochać i pragnąć ; Wszystkie chwile; Niezapomniane słowa Czerwone Gitary - Niebo z moich stron Mały Książę - Kasia Sobczyk, Zawsze tam, gdzie Ty - Lady pank Jeśli tylko chcesz - Paweł Kukiz Zakochani - Natalia Kukulska Kołysanka - Sumptuastic Kostek: Tak kochać tylko ciebie Do kołyski - Dżem OBLUBIENIEC - Janusz Radek Za miłość mą - Weekend Cały świat - Ewa Bem Chlopcy z placu broni - kochanie tesknie do ciebie Wodecki - Oczarowanie; Z Tobą chcę oglądać świat Farba- Chcę tu zostać Gawliński-Niech mówi serce Urszula- Dziś już wiem Kilijański-Otulmy się miłością Grechuta- Wesele Krawczyk - Tylko Ty, tylko Ja; Całe Życie czekam na Ciebie, Szcześniak - Spoza nas Borysiewicz, Kukiz - Jeśli tylko chcesz Darko Damian-Żono, moja żono Uniatowski Sławek- Kocham Cię Ricco-Z kimś Zabiore Cie Kancelaria Gadowski - Ona i On Magda Femme - Rozmowa z aniołem Jantar - Moje Jedyne Marzenie A. Jantar - Pozwolił nam los Przetańczyć z Tobą chcę całą noc Saturn - Czułe spojrzenia B. Streidsond - Woman in love Bajm - Być z Tobą ; Miłość to taki dar Mały Książę - Kasia Sobczyk, OBLUBIENIEC - Janusz Radek Darko Damian-Żono, moja żono Bo jesteś ty Krzysztof Krawczyk Być z Tobą Bajm Całe życie czekam na ciebie - Mietek Szcześniak Czekasz na tę jedną chwilę (Wielka miłość)- Seweryn Krajewski Czerwona jarzębina- Dumka na dwa serca- Edyta Górniak / Mieczysław Szcześniak Dziewczyna o perłowych włosach- Omega Mały Książę -Kasia Sobczyk Moje jedyne marzenie - Anna Jantar Jesteś blisko mnie - Natalia Kukulska / Piasek Jeśli tylko chcesz - Paweł Kukiz / Jan Borysewicz Kocha się raz -Irena Jarocka Kocham cię kochanie moje -Maanam Kołysanka - Sumptuastic Moje jedyne marzenie - Natalia Kukulska Mój -Goya Niecierpliwi - Robert Chojnacki / Piasek Noce i dnie - Halina Kunicka Oczarowanie - Zbigniew Wodecki Stary walc - Mieczysław Fogg Prócz ciebie nic - Kayah / Krzysztof Kiliański Piosenka spod welonu - Irena Jarocka Serca dwa – Ślubne prezenty - Irena Jarocka Szukaj mnie - Edyta Geppert ANGILESKIE/ FRANCUSKIE Angels Robbie Williams Anyone Of Us Gareth Gates Bed Of Roses Jon Bon Jovi Because You Loved Me Celine Dion Carrie - Europe Dance Me To The End Of Love Leonard Cohen Don't Wanna Miss A Thing -Aerosmith Eternal Flame -The Bangles Evergreen -Barbra Streisand Every Breath You Take -The Police Falling In Love With You -Elvis Presley Fascination -Nat King Cole Feels Like Heaven- Fiction Factory First Love- Utada Hikaru From This Monent -Shania Twain Gitan- Garou Heaven- Brian Adams How Do I Live -LeAnn Rimes How Deep Is Your Love - Bee Gees Hungry Eyes - Eric Carmen I Believe I Can Fly - R Kelly If You don't know me by now - Simply Red I Just Called To Say I Love You - Stevie Wonder I'll Stand By You - The Pretenders I Want To Know What Love Is - Foreigner I Will Always Love You - Whitney Houston Love And Marriage - Frank Sinatra Love Is All Around - Wet Wet Wet Love is where you are - Diane Krall Moon River - Frank Sinatra Nothing Compares 2 U - Sinead O'Connor Nothing Else Matters - Metallica Nothing's Gonna Change My Love For You -Glenn Madeiros One - U2 Promise me - Beverly Craven Power Of Love - Jennifer Rush Right Here Waiting - Richard Marx She's The One - Robbie Williams Take My Breath Away - Berlin That's Another Song - Brian White WŁOSKIE: Laura Pausini -" strani amori" Il Tuo Nome In Maiuscolo"-Laury Pausini "Se Bastasse Una Canzone"-Eros Ramazzotti, "Una rosa blu "-Michele Zarrillo Biagio Antonacci-"Pazzo Di Lei Questa voce" Simony Bencini "Nel Cuore Lei" (with Eros Ramazzotti)Andrea Bocelli ,Andrea Bocelli - "Le tue parole", Adriano Celentano-"L'emozione non ha voce", Mina & Riccardo Cocciante - "Questione Di Feeling", Riccardo Cocciante - "Sulla Terra Io E Lei", Richard Cocciante & Mina-"Amore" i inne włoskie: www.amando.it/canzoni/can zoni-amore.htmlhttp://www.aman do.it/canzoni/canzoni-amore.htmlhttp://www.aman do.it/canzoni/canzoni-amore.htmlvv
![]() ![]() |
![]() |
#759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
znajdźcie model który was interesuje z salonu oraz przymierzcie tam tak by znac rozmiar i forke obrączek z napisaem co to za model wyslijcie na tan mail: obraczki@wp.pl zobaczycie co Wam odpisze :p
![]() ![]() |
![]() |
#760 | ||
Zakorzenienie
|
Najpierw stwierdziliśmy, że taką NASZĄ piosenką jest "I've got you under my skin". Potem był problem, w czyim wykonaniu. Stanęło na Michaelu Buble.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja w Jaśle byłam chyba ze 100 lat temu ![]() Ale dałaś czadu z tymi tytułami ![]()
![]() |
#761 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ----------- Dzisiaj kupiliśmy biżuterię ślubną, jutro wrzucę fotki ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-13 o 21:17 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#762 |
Raczkowanie
|
/41/
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Rozeznanie
|
informuje że juz nie robimy odliczania w pojedyńczych postach!!!
adminko?
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Natalio napisz coś do nas więcej
![]() ![]() Nie jestem adminem. Jedynym administratorem wizaz.pl jest Zlosliwiec. To tak na marginesie. ![]()
![]() |
#765 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ps. zatem gdzie fotki tej bizuterii? ![]() ps2. swiat jest maluchny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zadomowienie
|
Babeczko, wszystkiego najlepszego!!!
Dziewczyny, widziałyście zdjęcia Kodeiny? Cudowne ![]()
"Piękno zaczyna się tam, gdzie kończy się banał, to jest - zaczyna się od deformacji" Andre Lhote Nina, Nina, Nina... ![]() Edytowane przez gosiunia22 Czas edycji: 2008-04-13 o 23:49 Powód: literówka jak zwykle... |
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale małpy Ci księża i weź tu człowieku podchodź później na luzie do kościoła. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Rozeznanie
|
Nie, gdzie mozna zobaczyc??
![]() EDIT: Widziałam, są piękne ![]()
#769 |
Raczkowanie
|
Kodeina ma przepiekne zdjecia, az zakochac sie w nich mozna
![]() ![]() ![]() ![]()
#770 |
Raczkowanie
|
przepraszam Was ze nie napisalam wczoraj o co poszlo ale musialam ochlonac
![]() mija kilkanascie miesiecy...jest kwiecien 2008-mowie do TZ chocmy do ks przypomniec sie.TZ mowi:kazal nam przyjsc w maju,ja nalegam.OK IDZIEMY!ksiadz mowi ze nei ma przy sobie ,,kajecika" ![]() ![]() 13 kwiecien 2008-godzina zero!idziemy do Niego do zakrystii-mowimy:,,prosze ksiedza bylismy u ksiedza w sierpniu kazal nam ksiadz przyjsc w maju a przyslimy w kwietniu umowic sie na godzine slubu a ksiadz nam mowi ze zajeta".........i sie ZACZELO:JAK WAM SIE NIE PODOBA TO DO INNEJ PARAFI BRAC SLUB DO WIDZENIA ZEGNAM!!!!CO MOZE MUSICIE ZAPROSZENIA ZMIENIAC GOSCI INFORMOWAC....BESZCZELNI PRZYCHODZA I KLOCA SIE O GODZINE...DO WIDZENIA POWIEDZIALEM!!!!w miedzy czasie upadla mu stula(nie wiem jak sie pisze)jakas kobieta ja podniosla,zaczal strzelac szafka...a keidy powiedz do widzenia ja za klamke i wychodze a TZ lapie mne za reke i mowi czekaj,powiedzial mu PROSZE NAS WPISAC NA 15 DO SWOJEGO KAJECIKA I NIE MOWIC ZE MAMY BRAC SLUB W INNEJ PARAFI BO TU OOBOJE BYLISMY CHRZCZENI I TU CHCEMY SLUB....a on juz na spokojnie wpisal sobie i poslzismy.....wychodzimy ja z placzem TZ tez ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masz spokojnego TŻ-a bo już widzę mojego w akcji. On by chyba do kurii skarge napisał ![]() Jak tak w ogóle mozna? To ma być sługa Boży? To idiota! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja zaobraczki zaplace troche ponad 700zl... tak nam wycenil. Z czego 300zl juz dalismy w formie innej bizuterii. A po odbior w czerwcu dopiero ![]() W sobote pojechalam zamowic suknie slubna ![]() ![]() Cytat:
![]() Dodam ze ja duzo slyszam o takich ksiezach. Moja siostra cioteczna tez tak miala. Dlatego my poszlismy wczesniej i praktycznie sila wpisalismy sie na godzine i dzien zeby potem nie bylo. Nie przejmuj sie, glowa do gory. I tak bedzie pieknie ![]() Proponuje tez zmiana ksiedza ktory bedzie odprawial msze bo ten moze wałki odstawiac...
![]() |
#773 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#775 |
Wtajemniczenie
|
toverek83 nic Wam nie zepsuje tego dnia!!! A wiesz dlaczego?? Bo się kochacie! I będziecie ślubować przed Bogiem a nie przed księdzem!
Ja wiem jak to może zniechęcić, jak to może boleć. Pomyśl że my specjalnie pojechaliśmy po świadectwo chrztu mojego Kamila do Kryr - wioski w której był chrzczony. Na dzień dobry ksiądz sie na nas wydarł dlaczego przychodzimy w sobotę skoro kancelaria jest czynna w czwartki rano. Więc mu tłumaczymy że jesteśmy z daleka- mój Kamil z Międzyzdrojów czyli ok 680 km , Fakt że teraz mieszkamy 200 km od tej miejscowości no ale bez przesady- Kam będzie brał urlop i jechał do świtu by zdążyć na 7 rano w czwartek do kancelarii bo listownie ksiądz nam tego nie chciał udostępnić-wcześniej dzwoniliśmy. Na zakończenie ksiądz w Kryrach zrugał nas że od razu nie daliśmy pieniążków za tę usługę "bo jest taki piękny zwyczaj że za wydanie dokumentacji uiszcza się opłatę" Wiec Kamil za portfel a ksiądz do nas- do widzenia nie chcę już Was widzieć. .Poza tym na zaświadczeniu z chrztu napisał "brak informacji o bierzmowaniu-przekaz ustny niepewny" bo się okazało że w Międzyzdrojach wikary nie dopełnił obowiązku przesłania papierów( gdy z tą sprawą pojechaliśmy do proboszcza w Międzyzdrojach on bardzo się oburzył jak można coś takiego napisać!! i od ręki bez łaski dał nam zaświadczenie o bierzmowaniu na co Kamil nauczony doświadczeniem wyjął banknot a proboszcz popatrzył na niego jak na idiotę i pieniędzy nie wziął. Dlatego toverek83 uszy do góry, uśmiech na twarz i na pohybel takim duszpasterzom. |
![]() ![]() |
![]() |
#776 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() na takiego to tylko ![]() ale nie martw się, głowa do góry, jedna osoba nie może przekreślić szczęścia WASZEGO dnia ![]()
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
toverek83, izazusia co za historie z tymi proboszczami
![]() ![]()
#778 |
Zakorzenienie
|
Toverku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Raczkowanie
|
bardzo Wam dziekuje za cieple slowa
![]() A W MAJU KOLEJNE STARCIE Z NIM...3MAJCIE KCIUKI.....WTEDY DAMY NA ZAPOWIEDZI............... ........... |
![]() ![]() |
![]() |
#780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedy idziecie z zapowiedziami? Bo nie wiem, kiedy trzymać kciuki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.