Czerwcowe mamusie 2017 cz. V - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-26, 23:06   #2251
monika860902
Zakorzenienie

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

Cytat:
Napisane przez Sarenkaa13 Pokaż wiadomość
Dziwczyny a moze macie jakas stronke sorzedawce lub cus gdzoe mozna znalezc fajne materialy na zasłony? Chce turkusowe zaslony... A nie umiem i nie wie gdzie szukac... Aha i szukam narzuty na lozkom dwustronnej najlepiwj pikowanej. Z jednej strony turkus z drugiej szara. Moze rzucila sie komus w oko? Tylko niw chce takiej wieeeeelkiej rozmiarowo

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ale jaki chcesz material na te zaslonki? Ja zamawiam zwykla bawelne. Zaslonki beda takie bardziej ozdobne 😊 mam juz rolety ale fioletowe bo jeszcze w sob.fioletowy byl pokoj a przemsliwalismy na miete i szary. No a szkodanam kase wydawac na nowe rolety jak te sa ok apoza tym mamy nadzieje ze dostaniemy kredyt i zaczniemy sie budowac

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
zdążycie ze wszystkim, zobaczysz 😉 ważne, żeby pozytywnie myśleć, bo tak żyje się łatwiej 😊 powolutku wszystko kupicie i do czerwca całość będzie gotowa 😉 za niedługo każda będzie mieć kompletna wyprawkę i spakowana będzie czekać jak na szpilkach na porod 😶 znowu pewnie będzie trochę stresu, ale wszystkie damy rade 💪💪💪

My ją kupiliśmy jakiś miesiąc temu 😊 ja się jeszcze nie urządzam, ale wszystkie rzeczy dla Poli i z nią związane wrzucam właśnie do tej komody 😉 juz nie mogę się doczekać, aż będzie po remoncie, po sprzątaniu i zacznę prac maleńkie ciuszki i układać je właśnie w tych szufladach 😍

No ja tez czekam na ten moment. Prac zaczne chyba w przyszlym tyg. Mam jakies przeczucie ze szybciej urodze. W sr mam wizyte to pogadam z gij

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
https://room99.pl/

Tu widzialam narzuty fajne dwu stronne. Monika czy na ta komode da sie umiescic ten przewijak twardszy?masz jakos przetestowac?

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Albo ty Arletka jak ja masz potrafisz to jakos sprawdzic?

Akurat niebardzo teraz bo jest jeszcze w kartonach.
Ja przewijak ustawie na lozeczko

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
No da się, ale ona jest bardzo wysoka, wiec nie widzę sensu... chyba ze chcesz niższa 🤔 tyle tylko, że ja bym pomyślała dodatkowo o jakichś ogranicznikach, bo ona jest dosyć śliska i taki przewijak może zbyt łatwo się przesuwac...

Przewijaki maja zazwyczaj takie ograniczniki

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-26, 23:30   #2252
pannaanna_87
Zakorzenienie

No w smyku ogladalam i nie miały tych malutkich stojaczkow. Ja bede miec kolyske i nie wiem czy na to naloze przewijak. Bede kombinowac..jak nie to pozostaje mi pralka i lozko..ale wolalabym to miec dopracowane

pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-26, 23:59   #2253
Sarenkaa13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Ale jaki chcesz material na te zaslonki? Ja zamawiam zwykla bawelne. Zaslonki beda takie bardziej ozdobne 😊 mam juz rolety ale fioletowe bo jeszcze w sob.fioletowy byl pokoj a przemsliwalismy na miete i szary. No a szkodanam kase wydawac na nowe rolety jak te sa ok apoza tym mamy nadzieje ze dostaniemy kredyt i zaczniemy sie budowac

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

No ja tez czekam na ten moment. Prac zaczne chyba w przyszlym tyg. Mam jakies przeczucie ze szybciej urodze. W sr mam wizyte to pogadam z gij

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Akurat niebardzo teraz bo jest jeszcze w kartonach.
Ja przewijak ustawie na lozeczko

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Przewijaki maja zazwyczaj takie ograniczniki

Nie wiem jaki material. Ale wiem ze maja byc turkusowe i nie grube

Sarenkaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 05:33   #2254
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Hej dziewczyny.

Zaslonowe materiały to :tafta - ale się błyszczy lub jest kreszowana czyli ma fakturę, bawelna-ale masz tu morderstwo z prasowanie, no bo się gniecie, len-ale drogi. Na allegro są materiały na zasłony. Ale w Ikea są turkusowe chyba za 129 komplet więc nie wiem czy się szyć opłaca. Też szukałam turkusowych - ale odpuściłem i wzięłam tańsze szare w Ikea. Najlepiej to znaleźć jakiś mały sklepik z tkaninami bo tam będziesz mieć taniej.

---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ----------

Ja dziś chyba pójdę na lazenie po sklepach, bo nawet nie wiem co w nich jest.
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 07:22   #2255
monika860902
Zakorzenienie

Witam z rana 😊

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ----------

Cytat:

Bawelna jest taka ciensza....ale widzialam na fb ze duzo ludzi ma zaslonki z bawelny

Stary 2017-03-27, 07:48   #2256
paula.cw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Mnie tez sie budka nie trzyma😉 jak cos wymyslisz daj znac

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Bardzo ładny

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Ale mnie palec boli...zdjelam wreszcie obraczke dzizasss naogladalam sie filmikow na yt i sprobowalam sposobu na nitke dentystyczna...myslalam ze zemdleje z bolu😕 ale wazne ze sie udalo💪

Zrobię guzik tam gdzie nóżki i drugi na środku budki i będzie tasiemka. I do tego bym zrobiła jakieś pentelki żeby można było zabawkę zachaczyc.
Cytat:
Dziwczyny a moze macie jakas stronke sorzedawce lub cus gdzoe mozna znalezc fajne materialy na zasłony? Chce turkusowe zaslony... A nie umiem i nie wie gdzie szukac... Aha i szukam narzuty na lozkom dwustronnej najlepiwj pikowanej. Z jednej strony turkus z drugiej szara. Moze rzucila sie komus w oko? Tylko niw chce takiej wieeeeelkiej rozmiarowo

Ja mam kilka zapisanych bo szukam na pościele i inne ☠☠☠☠☠☠☠y. Też turkus Ja bym szyla z bawełny raczej. Niżna kupić płótno bawełniane ale nir wiem czy nie za grube będzie
Cytat:

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ----------

A z tymi wozkami to nie rozumiem parcia na nowe. Tzn. Oczywiście jak ktoś chce to rozumiem, ale przekonywanie kogoś na siłę że nowy jest lepszy to już nie. Jakoś nie wszyscy kupują nowe samochody. A widzę duża analogie- też nowe dużo droższe i dużo tracą na wartości a można kupić mało używany w dobrym wstanie i dużo lepszej cenie
Jak się kupi używany w dobrym stanie i nie zniszczy mocno to dużo się jeszcze odzyska sprzedając.

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 08:03   #2257
malinka9191
Zakorzenienie

Dzien dobry.
Wczoraj wskoczylam na poczatek 32 tc wiec zostalo 6 do donoszenia.. zaciskam wiec nadal nogi i kisze sie z corla w domu na kanapie..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-27, 08:10   #2258
Daga825
Wtajemniczenie

Cześć 👋 czas zacząć dobry dzień. Wstałam o 8 co jest ogromnym osiągnięciem. Dziś pije lekka kawę rozpuszczalna z kofeina. Raz na ruski rok mam dozwolone.

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Migotka cieszę się, że jeszcze zbadasz to tsh, mimo wszystko mi trochę ulzylo. Z wózkiem reż uważam, że dobra decyzja.

Jeśli chodzi o zasłony to u nas są różne materiały, ale chyba najbardziej lubię naturalne bawełniane mimo prasowania.

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 08:32   #2259
jelonekhihi
Zakorzenienie

Hej. Ja dzisiaj się paskudnie czuję. Biegam do toalety, mdli mnie. Chyba coś złapałam. Miałam iść do Lidla, ale z kanapy się nie ruszę.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 08:47   #2260
Daga825
Wtajemniczenie

Mi się dzis źle oddycha, czuje głowę bardzo wysoko, prawie, że pod zebrami i ciezko mi głębiej wziąć powietrze. Masakra, przy córce tak nie miałam

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 09:16   #2261
monika860902
Zakorzenienie

Paula a bedziesz szyla ochraniacze na lozeczko? Zastanawiam sie jakiej grubosci ma byc ta owata.....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-27, 09:23   #2262
paula.cw
Zakorzenienie

Z tym oddychaniem to warto cwiczyć oddychanie przeponą bo w ciąży kobiety zęsto tylko klatką piersiową oddychają i oddech robi się płytki. Może choć trochę pomoże...

Ja dzisiaj pierwszy raz miałam problem z zasypianiem. Ale to może dlatego, że próbowałam bez książki zasnąć. Okoliczności sprawiły, że zgasilismy światło i potem już nie chciałam zapalać A od dłuższego czasu mam rytuał że czytam przed spaniem. Czasem to są dwie strony ale zasypiam momentalnie. A wczoraj się męczyłam strasznie i dzisiaj później do pracy pojechałam, żeby mieć tego snu trochę więcej.

W czwartek mam wizytę u gin i znowu się będę wagą stresować :P

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
Paula a bedziesz szyla ochraniacze na lozeczko? Zastanawiam sie jakiej grubosci ma byc ta owata.....

Nie ochraniaczy nie będę szyła. Naczytałam sie o tym, że są be a mam jakieś jedne w spadku jakbym jednak chciała. Po za tym na początku będziemy korzystać z kosza Mojżesza więc tym bardziej o tym na razie nie myślę :P
Na pewno będę szyła normalną poduszkę i kocyk dla małego. Myślę o organizerze jakimś ale nie wiem do czego go przyczepię :P Może zrobię organizer na fotel... Myślę jeszcze o ochraniaczu na poduszkę do karmienia bo mam dwie, ale nie ładne :P Materiału troszkę więcej chyba wezmę, żebym miała zapas jak coś jeszcze będę chciała uszyć, żeby był zapas z tego samego materiału.
No i jeszcze pieluszki mam zamiar uszyć :P
Na zabawki mam pomysły ale nigdy nie szyłam i nie wiem czy taką kostkę będzie mi się opłacało szyć.

Kobiecy blog o treningu siłowym i zdrowym odżywianiu- artykuły, jadłospisy, przepisy- Zapraszam
paula.cw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 09:51   #2263
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Hej😉 my wczoraj moelismy wizyte tesciow...ogolnie wozek bardzo im sie podobal (albo dobrze udawali&#128513 az bylam w szoku bo myslalam ze bedzie.ze za drogi itd😜

Dzis dzwonilam zapytac o sale na chrzest. Myslalam o pazdzierniku/listopadzie, spoko sa terminy wiec bede zamawiala jak sie Ala urodzi

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 09:57   #2264
starry_eyes
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Wyprawiłam męża o 4 do pracy i tradycyjnie Mała się wtedy obudziła i do 6 tak kopała, że się nie dało spać. Próbuję teraz kawą się rozbudzić

Widziałam, że znowu temat wózków był poruszany. Migotku, gratuluję wyboru
My niby ograniczyliśmy wybór do 3 modeli: Bebetto Nico, Coletto Florino Carbon i Adamex Vico, ale dalej mam dylemat bo ten pierwszy ma gondolę 77 cm, a dwa pozostałe po 85 i z jednej strony wolę te większe, a z drugiej nie wiem jak te będą się sprawować np w sklepie między półkami, czy już nie będą za duże

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 10:05   #2265
pannaanna_87
Zakorzenienie

Witam sie. Odpisali mi z jedo..ze gondole nie skladaja sie na plasko..tak do polowy..szkoda..ale jeszcze zobaaczymy na zywo.
Zaraz przychodzi pani wyprac nam tapczan..ja dopije kawke..zjadlam jogurt z chia i bananem..kazdy fuj a potem mama mi go ukradla
Ogarne sie i jade do lidla..ale watpie..zebym zastala jeszcze te trampki.. Pozniej czeka mnie sprzątanie szafy..pranie skurzonych ciuchów..

Maly mnie dziś tak skopal na samiutkim dole..az czulam szyjke..nieprzyjemnie..

Mam dzis wizyte..strasznie sie boje takze prosze o kciuuuki.

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Bebeto nico ma 79 chyba jak wszystkie bebeto

Stary 2017-03-27, 10:10   #2266
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Witam sie. Odpisali mi z jedo..ze gondole nie skladaja sie na plasko..tak do polowy..szkoda..ale jeszcze zobaaczymy na zywo.
Zaraz przychodzi pani wyprac nam tapczan..ja dopije kawke..zjadlam jogurt z chia i bananem..kazdy fuj a potem mama mi go ukradla
Ogarne sie i jade do lidla..ale watpie..zebym zastala jeszcze te trampki.. Pozniej czeka mnie sprzątanie szafy..pranie skurzonych ciuchów..

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Kciuki!

Wiecie jak mi się tęskni za pracą. Co któraś dziewczyna z pracy zadzwoni, to mi się smutno robi. Za to już sobie chyba kolejne studia wymyśliłam Oczywiście jak skończę jedne
Stary 2017-03-27, 10:12   #2267
pannaanna_87
Zakorzenienie

Jelonek hehe ty jak moja kumpela..chyba niema takich ktorych by ona nie skończyła jak masz checi to jak najbardziej..zdrowka zycze

Stary 2017-03-27, 10:16   #2268
Sarenkaa13
Rozeznanie

1490606163677.jpg

Stary 2017-03-27, 10:16   #2269
Sarenkaa13
Rozeznanie

1490606188830.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-27, 10:18   #2270
Sarenkaa13
Rozeznanie

Moje dzisiejsze skarby z olx.
na dworze piękna pogoda. Pozbieralam w domu co pod reka bylo do prania zeby skorzystac z pieknej pigody i niech schniem skonczy sie pranie i wybieram sie na spacer. Mam ochote spędzić caly dzien na dworze

Stary 2017-03-27, 10:19   #2271
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:

Kciuki!

Właśnie sprawdziłam jeszcze na kilku stronach i różne wymiary podają tego modelu, tzn. 2-3 cm różnicy

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
na dworze piękna pogoda. Pozbieralam w domu co pod reka bylo do prania zeby skorzystac z pieknej pigody i niech schniem skonczy sie pranie i wybieram sie na spacer. Mam ochote spędzić caly dzien na dworze

te śpiochy super wzory mają

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 10:20   #2272
Sarenkaa13
Rozeznanie

Wszystko z firmy pinokio. Bo uwielbiam ta firme na bielizne dziecieca. Świetnie sie nosily na mojej Corce

Stary 2017-03-27, 10:35   #2273
caat
Zakorzenienie

Cytat:

Dzien dobry

Kciuki za wizyte 😉 tez dzis wizytuje - robie USG III trymestru 😁

W planach takze wysprzatanie szafy z ubraniami.

Weekend mialam bardzo udany. Wypoczelam i wrocilam wczoraj z naladowanymi bateriami.

Migotek - bardzo ladny wozek.
Ja dopiero po swietach dowiem sie jaki bede miala wozek i co zabieram z rzeczy, ktore zostawila dla nas ciocia po dziecku swojej corki.

Dobrego dnia wszsytskim, a slonko dzis rozpieszcza 🌞
caat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-27, 10:35   #2274
Kasiulka07
Raczkowanie

Witam
To był intensywny dla mnie weekend, pojezdzilismy trochę z mężem i córką po sklepach, ja kupiłam sobie cienką kurtke w sam raz teraz na te ciepłe dni i buty, mojej małej też kupiłam parę rzeczy no i dla mojej lokatorki w brzuchu też mam zamiar w końcu coś pozamawiać Przejechalismy się jeszcze nad jezioro niedaleko mojego miasteczka i ledwo co wróciłam wczoraj do domu a brzuch miałam twardy jak skała, chyba muszę się zacząć bardziej oszczędzać.
Migotku fajnie że mogliście zrezygnować z tamtego wózka, ten co wybraliście wydaje się o wiele lepszy i na pewno praktyczniejszy
Kciuki za dzisiejsze wizyty!

Kasiulka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 10:37   #2275
pannaanna_87
Zakorzenienie

Caat kciuki to mamy takie same plany co do szafy
Ja zwykla wizyta u mojego gina

Stary 2017-03-27, 10:46   #2276
kacperkova
Zadomowienie

Witam się w 8 miesiącu ;-)

Kciuki za dzisiejsze wizyt!!

Zapisałam się na darmowe USG do szkoły ultrasonografii, myślicie za warto?

i

Mamusia majowa 2017

Książki: 6 /2017
kacperkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 10:57   #2277
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez starry_eyes Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wyprawiłam męża o 4 do pracy i tradycyjnie Mała się wtedy obudziła i do 6 tak kopała, że się nie dało spać. Próbuję teraz kawą się rozbudzić

Widziałam, że znowu temat wózków był poruszany. Migotku, gratuluję wyboru
My niby ograniczyliśmy wybór do 3 modeli: Bebetto Nico, Coletto Florino Carbon i Adamex Vico, ale dalej mam dylemat bo ten pierwszy ma gondolę 77 cm, a dwa pozostałe po 85 i z jednej strony wolę te większe, a z drugiej nie wiem jak te będą się sprawować np w sklepie między półkami, czy już nie będą za duże
w długości chyba nie robi różnicy, w szerokości jak co to też raptem kilka cm :p zmieścisz się w sklepie :p

Cytat:

licytowałam w zeszłym tyg identyczne rzeczy na allegro ale zakończyli aukcję przed czasem :p czyżbyś kupiła to Ty czy tylko taki zbieg okoliczności?

Cytat:
Napisane przez kacperkova Pokaż wiadomość

jesu to ja zaraz też 8 zaczynam...
ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-27, 10:58   #2278
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kacperkova Pokaż wiadomość

Pewnie, że warto
Stary 2017-03-27, 11:42   #2279
Brydzia_
Zakorzenienie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7226930 6]Nawet nie wiesz jak się cieszę że mąż sam poszedł po rozum do głowy. A tak wogole to zastanawiam się jak można zacząć dopiero kompletowania wyprawkę w 8m-ce. Podziwiam takie panie. Ja mam wrażenie że jest mi ciężko wykonywać już niektóre czynności a bieganie po sklepach jest męczące.

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

No i dzidziusia mi zaczęła na zebra uciskac, przyjmuje w brzuszku różne pozycje [/QUOTE]

ja mam zamiar kompletować w 8 msc tzn łóżeczko i wózek mamy, trochę ubrań po Igorze też mam... więc zostaną mi same kosmetyczno-higieniczne rzeczy plus pranie i prasowanie.
Jedynie o torbie do szpitala pomyślę tak do końca kwietnia żeby mieć na gotowo
Ale przy 2 dziecku podchodzę już bardziej na luzie Nie ma szału zakupowego

Dziś weszłam do biedronki a tam te kocyki o których pisałyście - miałam nie kupować bo mam po Igorze, ale jak dotknęłam to przepadłam
17555332_10206200314566184_1406803641_n.jpg

17580287_10206200314486182_7850821_n.jpg

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-27, 11:51   #2280
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
A tak w ogole to ja mam tylko kilka ciuszkow. A zamierzam myslec o wyprawce dopiero po swietach. A w maju pranie... Ale mi chodzenie calymi dniami nie przeszkadza. Przeciwnie- daje mi to energie. A jak siedze w domu to wszystko mnie bolec zaczyna

Ja tez jakoś lepiej się czuje, jak jestem aktywna. Nawet jak jestem dużo poza domem, na zakupach, spacerze to pewnie, że czuje się obolala i zmęczona, ale raczej tak pozytywnie, hak po ćwiczeniach. A jak są deszczowe dni i nic się nie dzieje, to takie siedzenie w domu mnie wykancza 😝 obolala czuje się cała, plecy mi doskwieraja 🙁 chociaż nawet siedzenie w domu z małym dzieckiem ciężko nazwać "siedzeniem", to i tak czuję się gorzej niż będąc aktywna. Hmm, może dlatego pracowałam w poprzedniej ciąży prawie do końca?! (Poszlam odpocząć tydzień przed terminem porodu )
Cytat:
No w smyku ogladalam i nie miały tych malutkich stojaczkow. Ja bede miec kolyske i nie wiem czy na to naloze przewijak. Bede kombinowac..jak nie to pozostaje mi pralka i lozko..ale wolalabym to miec dopracowane

A ty masz już przewijak? Bo wiem, że te z firmy Ceba usztywniane mają takie specjalne ograniczniki (zupełnie o tym zapomniałam &#129300

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
Dzien dobry.
Wczoraj wskoczylam na poczatek 32 tc wiec zostalo 6 do donoszenia.. zaciskam wiec nadal nogi i kisze sie z corla w domu na kanapie..
Kciuji trzymam niezmiennie

daiquiricubano jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości