![]() |
#2251 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
Ja przewijak ustawie na lozeczko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
No w smyku ogladalam i nie miały tych malutkich stojaczkow. Ja bede miec kolyske i nie wiem czy na to naloze przewijak. Bede kombinowac..jak nie to pozostaje mi pralka i lozko..ale wolalabym to miec dopracowane
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny.
Zaslonowe materiały to :tafta - ale się błyszczy lub jest kreszowana czyli ma fakturę, bawelna-ale masz tu morderstwo z prasowanie, no bo się gniecie, len-ale drogi. Na allegro są materiały na zasłony. Ale w Ikea są turkusowe chyba za 129 komplet więc nie wiem czy się szyć opłaca. Też szukałam turkusowych - ale odpuściłem i wzięłam tańsze szare w Ikea. Najlepiej to znaleźć jakiś mały sklepik z tkaninami bo tam będziesz mieć taniej. ---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ---------- Ja dziś chyba pójdę na lazenie po sklepach, bo nawet nie wiem co w nich jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Witam z rana 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
![]() |
#2256 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- A z tymi wozkami to nie rozumiem parcia na nowe. Tzn. Oczywiście jak ktoś chce to rozumiem, ale przekonywanie kogoś na siłę że nowy jest lepszy to już nie. Jakoś nie wszyscy kupują nowe samochody. A widzę duża analogie- też nowe dużo droższe i dużo tracą na wartości a można kupić mało używany w dobrym wstanie i dużo lepszej cenie ![]() Jak się kupi używany w dobrym stanie i nie zniszczy mocno to dużo się jeszcze odzyska sprzedając. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry.
Wczoraj wskoczylam na poczatek 32 tc wiec zostalo 6 do donoszenia.. zaciskam wiec nadal nogi i kisze sie z corla w domu na kanapie..
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Cześć 👋 czas zacząć dobry dzień. Wstałam o 8 co jest ogromnym osiągnięciem. Dziś pije lekka kawę rozpuszczalna z kofeina. Raz na ruski rok mam dozwolone.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Migotka cieszę się, że jeszcze zbadasz to tsh, mimo wszystko mi trochę ulzylo. Z wózkiem reż uważam, że dobra decyzja. Jeśli chodzi o zasłony to u nas są różne materiały, ale chyba najbardziej lubię naturalne bawełniane mimo prasowania. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja dzisiaj się paskudnie czuję. Biegam do toalety, mdli mnie. Chyba coś złapałam. Miałam iść do Lidla, ale z kanapy się nie ruszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 |
Wtajemniczenie
|
Mi się dzis źle oddycha, czuje głowę bardzo wysoko, prawie, że pod zebrami i ciezko mi głębiej wziąć powietrze. Masakra, przy córce tak nie miałam
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Paula a bedziesz szyla ochraniacze na lozeczko? Zastanawiam sie jakiej grubosci ma byc ta owata.....
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Z tym oddychaniem to warto cwiczyć oddychanie przeponą bo w ciąży kobiety zęsto tylko klatką piersiową oddychają i oddech robi się płytki. Może choć trochę pomoże...
Ja dzisiaj pierwszy raz miałam problem z zasypianiem. Ale to może dlatego, że próbowałam bez książki zasnąć. Okoliczności sprawiły, że zgasilismy światło i potem już nie chciałam zapalać ![]() W czwartek mam wizytę u gin i znowu się będę wagą stresować :P ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Na pewno będę szyła normalną poduszkę i kocyk dla małego. Myślę o organizerze jakimś ale nie wiem do czego go przyczepię :P Może zrobię organizer na fotel... Myślę jeszcze o ochraniaczu na poduszkę do karmienia bo mam dwie, ale nie ładne :P Materiału troszkę więcej chyba wezmę, żebym miała zapas jak coś jeszcze będę chciała uszyć, żeby był zapas z tego samego materiału. No i jeszcze pieluszki mam zamiar uszyć :P Na zabawki mam pomysły ale nigdy nie szyłam i nie wiem czy taką kostkę będzie mi się opłacało szyć.
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
Hej😉 my wczoraj moelismy wizyte tesciow...ogolnie wozek bardzo im sie podobal (albo dobrze udawali😁
![]() Dzis dzwonilam zapytac o sale na chrzest. Myslalam o pazdzierniku/listopadzie, spoko sa terminy wiec bede zamawiala jak sie Ala urodzi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Wyprawiłam męża o 4 do pracy i tradycyjnie Mała się wtedy obudziła i do 6 tak kopała, że się nie dało spać. Próbuję teraz kawą się rozbudzić ![]() Widziałam, że znowu temat wózków był poruszany. Migotku, gratuluję wyboru ![]() My niby ograniczyliśmy wybór do 3 modeli: Bebetto Nico, Coletto Florino Carbon i Adamex Vico, ale dalej mam dylemat bo ten pierwszy ma gondolę 77 cm, a dwa pozostałe po 85 i z jednej strony wolę te większe, a z drugiej nie wiem jak te będą się sprawować np w sklepie między półkami, czy już nie będą za duże
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
Witam sie. Odpisali mi z jedo..ze gondole nie skladaja sie na plasko..tak do polowy..szkoda..ale jeszcze zobaaczymy na zywo.
Zaraz przychodzi pani wyprac nam tapczan..ja dopije kawke..zjadlam jogurt z chia i bananem..kazdy fuj a potem mama mi go ukradla ![]() Ogarne sie i jade do lidla..ale watpie..zebym zastala jeszcze te trampki.. Pozniej czeka mnie sprzątanie szafy..pranie skurzonych ciuchów.. Maly mnie dziś tak skopal na samiutkim dole..az czulam szyjke..nieprzyjemnie.. Mam dzis wizyte..strasznie sie boje takze prosze o kciuuuki. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Bebeto nico ma 79 chyba jak wszystkie bebeto Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie jak mi się tęskni za pracą. Co któraś dziewczyna z pracy zadzwoni, to mi się smutno robi. Za to już sobie chyba kolejne studia wymyśliłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Jelonek hehe ty jak moja kumpela..chyba niema takich ktorych by ona nie skończyła
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Rozeznanie
|
1490606163677.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Rozeznanie
|
1490606188830.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Rozeznanie
|
Moje dzisiejsze skarby z olx.
na dworze piękna pogoda. Pozbieralam w domu co pod reka bylo do prania zeby skorzystac z pieknej pigody i niech schniem skonczy sie pranie i wybieram sie na spacer. Mam ochote spędzić caly dzien na dworze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Właśnie sprawdziłam jeszcze na kilku stronach i różne wymiary podają tego modelu, tzn. 2-3 cm różnicy ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Rozeznanie
|
Wszystko z firmy pinokio. Bo uwielbiam ta firme na bielizne dziecieca. Świetnie sie nosily na mojej Corce
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki za wizyte 😉 tez dzis wizytuje - robie USG III trymestru 😁 W planach takze wysprzatanie szafy z ubraniami. Weekend mialam bardzo udany. Wypoczelam i wrocilam wczoraj z naladowanymi bateriami. Migotek - bardzo ladny wozek. Ja dopiero po swietach dowiem sie jaki bede miala wozek i co zabieram z rzeczy, ktore zostawila dla nas ciocia po dziecku swojej corki. Dobrego dnia wszsytskim, a slonko dzis rozpieszcza 🌞 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() To był intensywny dla mnie weekend, pojezdzilismy trochę z mężem i córką po sklepach, ja kupiłam sobie cienką kurtke w sam raz teraz na te ciepłe dni i buty, mojej małej też kupiłam parę rzeczy no i dla mojej lokatorki w brzuchu też mam zamiar w końcu coś pozamawiać ![]() Migotku fajnie że mogliście zrezygnować z tamtego wózka, ten co wybraliście wydaje się o wiele lepszy i na pewno praktyczniejszy ![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2275 |
Zakorzenienie
|
Caat kciuki to mamy takie same plany co do szafy
![]() Ja zwykla wizyta u mojego gina ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zadomowienie
|
Witam się w 8 miesiącu ;-)
Kciuki za dzisiejsze wizyt!! Zapisałam się na darmowe USG do szkoły ultrasonografii, myślicie za warto? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2277 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7226930 6]Nawet nie wiesz jak się cieszę że mąż sam poszedł po rozum do głowy. A tak wogole to zastanawiam się jak można zacząć dopiero kompletowania wyprawkę w 8m-ce. Podziwiam takie panie. Ja mam wrażenie że jest mi ciężko wykonywać już niektóre czynności a bieganie po sklepach jest męczące.
---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- No i dzidziusia mi zaczęła na zebra uciskac, przyjmuje w brzuszku różne pozycje ![]() ja mam zamiar kompletować w 8 msc ![]() Jedynie o torbie do szpitala pomyślę tak do końca kwietnia żeby mieć na gotowo ![]() Ale przy 2 dziecku podchodzę już bardziej na luzie ![]() ![]() Dziś weszłam do biedronki a tam te kocyki o których pisałyście - miałam nie kupować bo mam po Igorze, ale jak dotknęłam to przepadłam ![]() 17555332_10206200314566184_1406803641_n.jpg 17580287_10206200314486182_7850821_n.jpg
![]() |
#2280 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.