![]() |
#2311 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Atleta dzieki za komplement
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- A kocyk cudowny ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2312 |
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7229399 1]Właśnie wróciłam. Na dworze tak słonecznie że aż mi się wracać nie chciało. Nareszcie ciepło. Kupiłam sobie lżejsze tenisowki, bo w zimowych kiepsko chodzić w takim upale. No i jakieś dwie bluzki bardziej kolorowe:turkus i róż magenta.
Tak lato co roku jest coraz bardziej gorące. Na razie nie kupuje otulaczy i rozkow.[/QUOTE] Ja mam otulacz bambus i muślin. One tak przyjemnie chłodzą. Cieszę się, że sobie łyżkę do butów kupiłam taką długą :P Nie będzie problemu z zakładaniem trampek itp.
#2313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2314 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2315 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi kompletami to racja. U mnie z wzorami takiego problemu wielkiego nie ma, bo w miarę uniwersalne mam ale już widzę dysproporcje w ilościach. Np. z rozmiaru 62-86 mam bardzo dużo kaftaników a mało body. I generalnie spodenek też mało ale może one się aż tak nie brudzą... Cytat:
![]() |
#2316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2317 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bardziej mnie to kręci niż dietetyka chociaż o studiach dietetycznych też myślałam :P Ja jakbędę robic z minky i bawełny to już chyba bez wkładu, albo z takim najcieńszym bo wydaje mi się to właśnie za ciepłe.
![]() |
#2319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2320 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2321 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2322 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Minky fajne na jesien i zime. Dla Leona mam bez wypełnienia zupełnie, ale to już za chłodne zdecydowanie na mróz. Za to ten średni wydaje mi się ok 😊 gruby juz by był chyba za gruby 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2323 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Od trzech dni próbuję Was nadrobić... i cały czas coś staje na przeszkodzie. A najczęściej jest to 1,5-roczny nadaktywny szkrab ![]() W zeszłym tygodniu spędziłam kilka dni u rodziców. Odpoczęłam, wyleżałam się, najadłam samych pyszności, pozwoliłam zaopiekować się dzieckiem zakochanym w nim dziadkom... Szkoda, że mieszkają tak daleko :/. Teraz powoli wracam do rzeczywistości, tj. do kawy i pączka z wiśnią ![]() daiquiricuabano - piękny kocyk ![]() ![]() Też ostatnio złapałam się na tym, że przy drugim dziecku jakoś nie mam tego szału zakupowego. Mam wrażenie, że jeszcze na wszystko jest czas (obym się nie myliła!). Jak na razie kupuję tylko ubranka w lumpkach... i to tyle. Resztę dokupię w kwietniu/maju albo mam po starszaku. Gratuluję wybranych wózków ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! A dziewczyny z problemami szyjkowymi i leżące w szpitalu - duuuużo zdrowia i szybkiego powrotu do pełni sił!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2324 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witaj ponownie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2325 |
Zakorzenienie
|
Ojj ale sie narobilam...codziennie obiecuje sobie ze bede sie oszczedzac a pozniej nie moge z dupka usiedziec...
Ogarnelam balkon po zimie i wstawilam drugie pranie. Co do kocykow...hmmm ja mam dwa cienkie minky z netto, otulacze flanelowe i bawelniane i tuli. Chyba wiecej kocykow na razie nie potrzebuje. Studia?! Omg mimo ze wspominam baaardzo dobrze ciesze sie ze mam juz za soba😁 nie chcialoby mi sie juz... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2326 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2327 |
Zakorzenienie
|
Przyszly reczniki z alli1490619575286.jpg1490619583913.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#2328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2329 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2331 |
Konto usunięte
|
Super że udało się kupić materiał.
Właśnie robię szpinak. Też będę wszystko kupować w maju przez neta. Nie będzie mi się chciało chodzić. Co do schylania-buty wkładam na siedzaco :jedna noga w zasadzie kostka na udo i po sprawie. Wolę tak niż nadwyrezac się przy schylaniu. Normalnie daje rade-ale nie chce się nadwyrezac. |
![]() ![]() |
![]() |
#2332 |
Zakorzenienie
|
Troche poogarnialam rzeczy ktore do lozka ida..mama mi pomyla szafe..1/2 za nami..jutro reszta..a na srode chyba sobie zostawie szuflady..z nasza bielizna a tam gdzie sa Mikiego rzeczy to dopiero jak bede mu je prala
![]() ![]() |
![]() |
#2333 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2334 | |
Rozeznanie
|
Co do wyprawki to ja tez nie mam zakupowego szalenstwa. Jedyne co to kupilam troche ciuszkow. One wciagaja bo sa słodkie. Ale u mnie rozsadek bierze gore. Corce wlasciwie kupilam kilka na krzyz ciuszkow. Reszte dostałam. Chłopięce bardziej mnie urzekaja stad problem. No ale
![]() ![]() Rzeczy kosmetycznych, szpitalnych itd nie mam wcale. Ale sama mysl mnie drazni bo nie lubie zakupow. Zostawiam to na maj. Wiecie co? Kupilam tez narzute przez allegro. Mam nadzieje ze wszystko bedzoe do siebie pasować ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Wiec dla Synka kupie chyba jakis nowy. Chcialabym bardziej taki szorstki zeby lepiej zbieral wode. Moze ktoras trafila i poleci, ze nyl gajny i chlonny przede wszystkim Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2335 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz http://txm.pl/niemowlak/dodatki/okrycia-kapielowe Edytowane przez Daga825 Czas edycji: 2017-03-27 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2336 |
Zakorzenienie
|
Mkona fakt..zostaje ukladanie..zakup koszyczkow..rolet..zabudo wa pod kaloryfer..pozniej komoda i kolyska..i juz tylko po świętyach moze pranie malego rzeczy..ukladanie do komody itp..logistyczne ogarniecie co gdzie jak ale najgorsze za nami..ide sie zbierac bo jak zwykle dopiero z wanby wyskoczyłam a za pol h musze wyjezdzac 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Sarenka ja kupie z ikei reczniki dziewczyny polecaly Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2337 |
Rozeznanie
|
Hejka . Ja dziś byłam na wizycie , ale jestem maaxa rozczarowana. Zrobił mi USG 3go trymestru , ale ograniczył się do zmierzenia kości udowej i głowy :/ i jeszcze coś tam marudził , że jest na granicy normy , bo dziecko powinno być większe- 1510g. Pokazał serce i koniec. Wkurzyłam się i mowie , żeby mi łożysko zbadał jeszcze i szyjkę to pomarudził , ale zbadał. Powiedział , że może być. AA i z tego wszystkiego zapomniałam podpytać o płeć. Następne USG w 37/38 TC. Chyba , że pójdę gdzieś prywatnie za miesiąc i jeszcze sobie sprawdzę, ale teraz mamy najwięcej wydatków i jeszcze wesele brat plus chrzciny..
![]() ![]() |
![]() |
#2338 |
Zakorzenienie
|
Hmm dziwne bo w tym 30 TC to się właśnie głównie funkcje łożyska powinno zbadać. Ach Ci lekarze...
Ja dopiero z pracy wyszłam. Jeszcze tylko 3 dni stresu. Ale mam wrażenie że mój szef się przeliczyl że wszystko zdążę... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2339 |
Wtajemniczenie
|
Cześć mamusie
![]() ![]() Jestem tak wypruta po tym weekendzie i poniedziałku że nie wiem jak się nazywam...Chyba nie miałam jeszcze takiego weekendu odkąd jestem w ciąży żeby nie było czasu usiąść na chwilę, a ten taki był. Ale są efekty ![]() ![]() ![]() W niedzielę odwiedziła nas kuzynka, dostałam olbrzymią matę edukacyjną, całą reklamówkę bucików, i 4 wory ciuchów ![]() ![]() Nie mogę się kompletnie przestawić po tej zmianie czasu, niby tylko godzina, ale odczuwam to strasznie. Byłam jeszcze dzisiaj na badaniach, w przychodni i diagnostyce, bo w jednej robię badania na skierowanie - te tarczycowe, w diagnostyce prywatnie, w Diagnostyce rach, ciach 5 minut i wyszłam, zero ludzi, zero kolejki, natomiast w przychodni.... ![]() 10 osób przede mną, zanim się zarejestrowałam to kolejka urosła do gigantycznych rozmiarów - 17 ludzi i dopiero ja ![]() Ja nie korzystam nigdy z pierwszeństwa z racji ciąży ani w przychodni ani w sklepie, dobrze się czuje to stoję,tym bardziej że zawsze te kolejki takie mniejsze były, dzisiaj to był jakiś dramat... A że spieszyłam się na 9 na paznokcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak wróciłam do domu to spałam od 12 do 18...byłam tak wypompowana, raz z tego czasu, a dwa chyba z tej ilości krwi którą pobrali... na same d-dimery poszła z 10 cm fiolka, łącznie 5 dużych fiolek wzięli, cud że wróciłam do domu w ogóle, bo jak tylko przyjechałam to padłam... Niestety D-dimery mi się nie zmniejszyły zbytnio, nadal ponad 1600, norma do 500, ale nie wiem czy one po heparynie mają się zmniejszać, czy ona tylko ma rozrzedzać krew, a zmniejszą się po porodzie ![]() ![]() Zmykam, idę powoli poczytać co tam u Was ciekawego ![]()
![]() Edytowane przez VelaLuca Czas edycji: 2017-03-27 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2340 |
Zakorzenienie
|
To daj znać jak z tymi wynikami jutro.
Ja nie mam siły żeby się podnieść... A propos wiary w ludzi i tego że się boisz reakcji ludzi. Oglądałam wczoraj Live mama ginekolog dt. Prowadzenia ciąży. Pokazywała te pakiety, które zrobiła. Generalnie fajne ale mi trochę szkoda na 3 miesiące kupować. Nawet krócej bo realizacja jest jakoś później. No ale mówiła o idei fix tych naklejek toreb itp. Ze właśnie niepotrzebnie się kobiety wstydzą ciąży i że my to możemy zmienić. W sumie nie spotkałam się osobiście z negatywna reakcja ale mam problem z tym zeby poprosić bezpośrednio o coś bo jestem w ciąży. A może jakbyśmy same zmieniły podejście to moglybysmy wpłynąć też trochę na odbiór. A chciałabym żeby kobiety w ciąży były traktowane szczególnie 😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.