|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Ooo rrrany, co za poezja, brrr.
W obwodzie nic się na szczęście nie zmieniło, ale nie są już takie jędrne. Myślę, że jak połączę wszystkie siły to będzie dobrze ![]() Dzięki Dziewczyny
|
#902 |
|
Zadomowienie
|
Po to jesteśmy, żeby sobie pomagać
Życzcie mi szczęścia. Jutro mam obszerniejszy sprawdzian z historii. Może mi sie uda go napisać r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-i-e (jak zwykle:P)Mua! Trzymajcie się dziewuszki: ) |
|
|
|
#903 |
|
Raczkowanie
|
Laski, myślicie, że mogę sobie teraz pozwolić na kawę + 1 albo 2 słodziki? ;>
|
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
Łooo ludy jak ja tu rzadko ostatnio zaglądam-ale to brak czasu totalny. Moja dieta troche koślawa...ale co tam.
Właśnie wróciłam z uczelni, miałam wf biegi 3 razy po 600m i potem 3razy po 300m!! nóg nie czuje to są biegi przed testem Kuppera boshe co ja mam za studia noo a potem basen miałam na zajęciach.Weekendy teraz mam zawalone, że często to tu nie pisze ale zaglądam I gratululuje dziewczynki-świetnie Wam idzie
|
#905 |
|
Zadomowienie
|
wsyztskie wgai podane dzisija i usprawiedliwienia, edytowałam ;* buzka.
lece sie uczyc, jutro 3 kolokwia... fajnie nie. ale najlepsze jest to ze kurde nic nei UMIEM. rzymajcie za mnei KCIUKI plissssssss załamka. jutro na uczelnie ( wstaje o 5.50 od 8.15 do 16.45 i pozniej spotkanie biznesowe![]() jutro bede sunąć tyłkiem po chodniku do domu ze zmęczenia ;* całuski
|
|
#906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od miesiąca. Chociaż w moim przypadku, dieta to jakieś 30%,reszta to ćwiczenia i ruch pod każdą postacią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No co, Ty jeszcze mi wiele brakuje do wymarzonego brzuszka. ![]() Ma być płaściutki i umięśniony. ![]() NO!! Wszystkie powinnyśmy wklejać foty, dla ogólnej motywacji. ![]() Urodziny u teściowej znośnie. Obiad normalny - w sensie nie dietetyczny, ale zjedzony w ilosci skromnej. Aż, na mniej krzyczeli, ale nie dałam się na więcej namówić. Poza tym z zakazanych kawałeczek tortu - no tu nie mogłam się już z nikim kłócić. A tak całkiem przyzwoicie. Na dodatkowy trening jednak siły dzisiaj nie mam, poza tym cały czas czuje mięśnie od wczoraj. Trudno się mówi!!
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Ci dam wstydzę się!! Nie ma!!
Myślisz, że ja się nie wstydziłam mojego tłuszczu z początku odchudzania pokazać. Każda, chociaż najdrobniejsza zmiana i poprawa motywuje. ![]() Więc do roboty!!!!!
|
|
#909 |
|
Zadomowienie
|
jak nie
przestań fajnie bedzie, naprawde to zmotywuje dobry pomysł brawo hihi j już wklejiłam wczesnij fotki![]() yes, yes,, yessss dzisiaj maraton..... ojeojeje prosze TRZYMAĆ KCIUKI plissss. zawsze jak trzymacie to macie jakąś magiczna moc i jakos szczescie MAM![]() zdam relacje jak dam rade wieczorem co i jak... ![]() pozatym teraz jest RELAX tzn: kawa+ wizaż = to czego Kobieta chce by sie wyluzowac i wydagać. ja zmykam <papa> jeszcze pomalowac sie trzeba
|
|
#910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie okropnie skręca w dole brzucha, ale postaram się dzisiaj jakoś przeżyć .Zjadłam małe śniadanko, spakowałam coś do szkoły no i oczywiście wodę, później trochę będzie załatwiania + ortodonta . Nie wiem jak ja dzisiaj przetrwam. Mua Dziubki, miłego dnia Wam życzę |
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
lesyeux Trzymam
mocniutko ![]() A u mnie dzisiaj pogoda baaardzo motywuje Za oknem słoneczko... Ptaszki śpiewają I jeszcze zielona herbatka na dzień dobry Hehe ![]() Niedługo mam angielski... Potem sie wezme za ćwiczenia jakieś Buziam was |
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
Ojoj, dziewczynki, mi naprawdę jest głupio, zwłaszcza, że forum otwarte i każdy człowiek może sobie je przeglądać, heh...
Może kiedyś się pokażę, tylko się troszkę zadomowię tutaj. ![]() Właśnie zjadłam pyszną sałatkę, mmm!
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe mi tez głupio, marashi, nie martw się
Co do zdjęć to może w przyszłości jak będą jakieś efekty Mam zrobione jedno ale narazie nie pokaże A ja od dziś zaczynam brać Slim Figura Tabs Zobaczymy Lekarka powiedziała ze jest na bazie ziół więc moge Noo zaraz spadam pojeździć na rowerku Jak tylko zieloną herbatke wypije A na kolacyjke dzisiaj zrobie sobie pyyycha sałatke Hihihi ładna pogoda za oknem i od razu inny duch w człowieku
|
|
|
|
#914 |
|
Raczkowanie
|
Dziś rano moja waga pokazała 59,6
Więc prawdopodobnie podczas okresu woda mi się zatrzymała, bo raczej w dwa dni nie schudłam kilograma ![]() lesyeux trzymam za twoje kolokwia. Dzisiejsze moje kolokwium nie poszło mi tak dobrze, jakbym chciała, myślę że zaliczę, ale nie na wysoka ocenę I troche mi smutno, bo wczoraj prawie cały dzień się uczyłam.Na 16 ide do pracy bleeee, już mi się odechciewa. Pozatym do 10 miałam dostac wypłate, a na koncie niczego nie mam Mam nadzieje, że pieniądze niedługo dojda, bo są mi bardzo potrzebne.Całuje Was wszystkie mocno, miłego dnia
|
#915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
O,o, o, to później napisz czy te tabletki pomagają w spalaniu. ;> Ja też niedługo mykam na rower z psem.
|
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzis pol godzinki na rowerku... Troche innych ćwiczonek I godzinny spacerek z psem Biedny sie zmeczył bardziej odemnie
|
|
|
|
|
#917 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczynki
myślicie że taki obiadek może być? pierś kurczaka grillowana z przyprawami, pokrojona w kostke, wymieszana z różnymi warzywami typu pomidor, sałata i to wrzucone do kukurydzianej tortilli.
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
Krooliczek, heh, moja suka to tam się w ogóle nie zmęczy przy moim tempie chodzenia/jeżdżenia na rowerze...
Ale jak kupię rolki, to wtedy ona odpadnie! Dianowe, niestety nie znam się za bardo, ale ja tam bym zjadła. ;d Sama dzisiaj mam troszkę tłusty obiad, ale nie odmówię go sobie, bo nic do tej pory nie jadłam, prócz minimalnej ilości sałatki. |
|
|
|
#919 |
|
Przyczajenie
|
Dziś trafiłam na to forum i przyznaję, ze to duża motywacja mieć wokół siebie osoby, które zmagają sie z takim samym problemem jak ja
Dziś zaczynam sie odchudzać. !0 kilogramów to mój Everest I zrobię to! Wszystkie zrobimy! Bo jesteśmy młode i śliczne, a piękne ciało to jedynie "wisienka na torcie", ot co ![]() Powodzenia wszystkim )
|
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie ze nam sie uda ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#921 |
|
Raczkowanie
|
Poohy, witamy.
![]() A moja ma ponad cztery lata i mogła by biegać i szaleć 24/h w sumie.
|
|
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
Obiecuje, ze jak tylko cos bedzie widac, to tez dam fotki... przed i po
![]() A dzis jestem z siebie dumna, bo rano lekka mialam na polu, i biegalismy jakies 40min, pozniej basen 45min, po zajeciach poszlam na silownie, zrobilam trening, po treningu na nogach wrocilam do domu, i na wieczor planuje gimnastyke godzine i powrot z uczelni biegiem ![]() ![]() Musze byc efekty A teraz... nauka ![]() Pozdrawiam *
|
#923 |
|
Zadomowienie
|
Mniam zjadłam duuużo owocków i jest fajnie. Przetrwałam dzisiaj i w nagrodę kupiłam sobie peeling do stópek.
I jak tam lesyeux, udało się wszystko? marashi i kroliczku Czego się Myszki wstydzicie? Naprawdę zapewne jesteście piękne, a ze trochę ciałka mamy to nie znaczy, że jesteśmy "odrażające". Fotki bardzo motywują. Ja wkleję swoją może za tydzień. Podreperuje mojego staruszka- aparat, który już wiele widział i wiele przeżył, ale ciągle jest;] Nie wstydźcie się tylko marsz po aparat, a później na wizaż. To jest Nasze małe grono i nikt nie ma prawa się z Nas śmiać, ani dokuczać, bo w ryjka
|
|
|
|
#924 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
dobry wieczór
![]() U mnie dzisiaj bardzo dobrze. Pogoda dopisuje, to się od razu człowiekowi chce i lepiej wszystko idzie. ![]() lesyeux, wszystko się udało?? Mam nadzieje, że tak. Trzymałam kciuki z całych sił. ![]() Jutro ja natomiast potrzebuję waszego wsparcia. ![]() Wybieram się do Stolicy do ambasady. Trzymajcie więc mocno ok. 13:00, żeby wszystko poszło gładko i żebym dostała wizę. ![]() Idę po wieśniakową kolację.
|
|
#926 |
|
Raczkowanie
|
A ja wróciłam właśnie z ćwiczeń ( jak zwykle padam
--- liczę ze kiedyś nie będę sie tak na nich męczyć, brak kondycji normalnie) i jem sobie wieśniaczka... a tak a pro po widziałam dziś wieśniaczka w sklepie z dodatkiem ananasa albo brzoskwini (firmy piątnica) widziałyście tez?? możemy go jeść?? nie jest za słodki , może któraś go próbowała.. czekam na opinie .Pozdrawiam
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bedzie widac jakies efekty wieksze to kleje zdjecia, ale narazie nie
|
|
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
mogę się ładnie przyłączyć?
|
|
|
|
#929 |
|
Raczkowanie
|
Ale skopałam, właśnie zjadłam 5 klusek... :P
Idę ćwiczyć! Girl, moooże kiedyś, ale nie obiecuję.. Marzeniatko, hej.
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tu zagladam caly weekend i teraz i nie wiem co pisac ehe
Popilam troszke poza tym nie bylam w domu za duzo troszke sobie odpuscilam ale koneic z tym(nei jadlam nic zlego ale podzeralam i ten alko;p). Nowy obiekt meski na horyzoncie:PMusze pocwiczyc ![]() A zdjecia dalabym ale po co jak nie mam z wiekszym brzuchem;p
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

to są biegi przed testem Kuppera boshe co ja mam za studia noo a potem basen miałam na zajęciach.
od 8.15 do 16.45
i pozniej spotkanie biznesowe

prosze TRZYMAĆ KCIUKI plissss. zawsze jak trzymacie to macie jakąś magiczna moc i jakos szczescie MAM
= to czego Kobieta chce by sie wyluzowac i wydagać. 
.
. Nie wiem jak ja dzisiaj przetrwam. Mua Dziubki, miłego dnia Wam życzę

I troche mi smutno, bo wczoraj prawie cały dzień się uczyłam.
Mam nadzieje, że pieniądze niedługo dojda, bo są mi bardzo potrzebne.