![]() |
#3391 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moi rodzice na szczęście się nie wtrącają. Znają mnie i wiedzą, że to by przyniosło odwrotny skutek. Teściowie szczęśliwie mieszkają ze szwagrem i szwagierką, więc wszelkie uwagi mają pod ich adresem, a ja jestem tą lepszą synową ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3392 |
Zakorzenienie
|
Boże, czemu zawsze muszę mieć takiego pecha... Laski, dopadł mnie ciężki przypadek kalafioru ciążowego, nie sądziłam, że sama sobie zgotuję taki los...
Miałam jechać do szkoły rodzenia. No i wychodzę sobie z naddatkiem czasowym, szczęśliwa że ominę korki. Dochodzę do auta, patrzę - świeci się lampka w środku... Zamarłam. Pomyślałam sobie "no i kurna już nie pojadę". Odpalił, ale komputer zwariował i włączyły się ABS-y. 10 minut ładowania nie pomogło, bo zgasł z bezsilności. Totalny zgon. Na szczęście skończyło się dobrze o tyle, że mąż chory i w domu, to pomógł mi go na bezpieczne miejsce odholować i wyjął akumulator, mamy prostownik. No i zawiózł mnie do szkoły, choć czuł się fatalnie. <3 Spóźniłam się, ale na szczęście nic mnie nie ominęło. Co za pech. |
![]() ![]() |
![]() |
#3393 |
Madi
|
Serenely ty to masz przypadki, ale najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło
![]() ![]()
#3394 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja mama też potrafi być kochająca i fajna, żeby nie było że jest potworem ![]() U mnie też słonecznie cały dzień, jednak w czapce musiałam być na spacerze i czasami chłodny wiatr zawiał. W weekend ma być 20 stopni! Ależ dziecko się wierci ![]()
![]() |
#3395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny - CC i magia - ja też wierzę, że wszystko dobrze się skończy. Nic nie jest pewne, lekarze gdybają, więc nie ma co załamywać rąk. ![]() ![]() Wybaczcie, ale znowu znikam na chwilę, bo czuję że mi znowu wzrok się psuje. :-/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3397 |
Zadomowienie
|
A ja mam dzisiaj takiego lenia, że szok niby wszystko co miałam zrobić to zrobiłam ale nie możemy wyjść na dwór i mi sie nudzi strasznie... No kurde, aż ziewa mi sie... Zabawy z córką już chyba wszystkie zaliczyłam. Właśnie leżymy na dywanie i oglądamy strażaka sama.... Oby mąż szybko wrócił.
Serenely ja dzisiaj tez miałam problem z autem. Klapa od bagażnika mi sie zacięła i jak juz otworzyłam to poklikałam kilka razy i znowu mechanizm sie zaciął jak byla otwarta i juz klapy zamknąć nie mogłam. Z niedomkniętym bagażnikiem do domu jechałam... W domu oczywiście internet szybko i otwieranie awaryjne klapy bagażnika, przeczytałam, otworzyłam i juz jest super mąż nawet nie wie. Boje sie teraz go otworzyć, zeby znowu sie cos nie popsuło... Wysłane za pomocą mTalk |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3398 |
Zakorzenienie
|
O jezu, malenka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 |
Rozeznanie
|
Mnie moja mama do szaleństwa z kinem doprowadza. Najpierw szłam na Gwiezdne wojny w grudniu i od razu pouczenie, że ciężarnym nie można oglądać filmów sci-fi. Ja się tylko zaśmiałam, że chyba żartuje. A ona, że w jej czasach tak lekarze mówili, a ja mówię tak w latach 80. Potem Mumia leciała w tv i ta znowu, że nie powinnam tego oglądać, jak ten film ileś razy już widziałam. Generalnie powiedziałam jej, że będę oglądać co chcę, przyjęłam jej zdanie do wiadomości, ale nie chcę go w kółko słuchać od nowa. No i teraz szłam na Piękną i bestię i znowu swoje, po co na to idziesz, znasz tą historię bla bla. Przecież to film dla dzieci, ale ja w ciąży nie powinnam wrrrr. To samo z wiadomościami lokalnymi opowiadam, że np. ktoś kogoś pobił czy potrącił, a ta po co to czytasz, niestety argument, że stresuje mnie niewiedza nie trafia...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3400 |
Zadomowienie
|
Mamy, teściowe i cala reszta juz tak mają chyba. Pewnie kiedyś też będziemy takie odpukac😉😊
![]() ![]() |
![]() |
#3401 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3402 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przed ciążą mialam w miarę włosy i mega słabe paznokcie. Teraz mam bardzo mocne i długie paznokcie, a włosy mi się rozdwajają, są sianowate i słabe, nie wiem co z nimi zrobić. Odżywki/maski używam po każdym myciu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3403 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=oriane;72340416]hihi ale to, że chodzę do pracy to już jej nie szokuje. Dobrze, że nie wie co na kompie oglądam 😀
Przed ciążą mialam w miarę włosy i mega słabe paznokcie. Teraz mam bardzo mocne i długie paznokcie, a włosy mi się rozdwajają, są sianowate i słabe, nie wiem co z nimi zrobić. Odżywki/maski używam po każdym myciu ja też się nasłuchałam o tych pięknych włosach w ciąży, niestety mam okropne siano, za to paznokcie, aż za twarde - może te piękne włosy jeszcze przed nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3404 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A jodu nie masz w suplemencie ciazowym? Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Wlosy mam normalne, w pierwszym trymestrze troche szybciej sie przetluszczaly. Paznokcie mocniejsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3407 |
Rozeznanie
|
Ja na początku ciazy mialam taki łupież, ze szok... normalnie białe ramiona :/ na głowie koszmar, jakby mi ktoś śniegu nasypal na włosy :/
Teraz zaczyna przechodzić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3408 |
Madi
|
A do mnie mama dzwoniła,że taka ładna wiosna na wsi, szkoda , że ja w mieście, co zrobić, wybrałam się na spacer, siedzę teraz na ławeczce, ale plecy mnie zaczynają łupać, nie moge tak siedzieć prosto i bez oparcia, kurcze chyba muszę poćwiczyć jeszcze wieczorem te moje niesforne plecy aby spało mi się troszkę lepiej jak tej nocy
![]()
#3409 |
Raczkowanie
|
Kurcze nie mogę coś cytować 😕
Powiadomienia o postach też mi się nie wyświetlają! Co jest? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3411 |
Raczkowanie
|
No właśnie, Tż już marudzi że wiecznie tel w ręce trzymam 😊 więc pewnie byłaby bardzo zadowolony
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moj nadal czasem tylko pyta co u Dziewczyn ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia wybrane, ale fotoksiążkę będę robić później. Najpierw muszę poprzebierać wszystkie zdjęcia z tego i starego laptopa (ostatnich 10 lat) i dopiero wtedy będę hurtowo je układać do fotoksiążek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam jedną taką ciotkę (chyba już Wam o niej wspominałam). Doigrała się w końcu - już smsów po wizytach ode mnie nie dostaje toksyna jedna ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi paznokcie w ciąży rosną tak że ładnymi hybrydami cieszę się całe 7 dni. Jak zdejmuję hybrydę to są piękne i twarde jak skała. Włosy też są w dobrej kondycji i o ile wcześniej musiałam myć co dwa dni to teraz myję je co cztery dni.
![]() |
#3415 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pięknośc! i jaka duża waga ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3416 |
Zakorzenienie
|
dziś była u mnie mama, pomyła mi większość okien, ma taki fajny sprzęt, z funkcją czyszczenia parowego, pod duużym ciśnieniem, i bawimy się z mężem, czyściliśmy baterie, sanitariaty, itp.
![]() ![]() jutro w planach sprzątanie grobu dziadków, tzn. ja wiozę mamę a ona sprząta ![]() ![]()
#3417 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny mojej Lilce chyba urósł siusiak
![]() ![]()
![]() |
#3418 |
Zadomowienie
|
Czy któraś z Was będzie miała połówkowe w 22 tygodniu?
Ja miałam mieć w 20 ale że lekarza nie będzie, zapisałam się wcześniej i wypadło że będę miała w 19. Mąż mi oznajmił że akurat tego dnia ma wyjazd w delegację i stwierdziłam że to znak i zadzwonię do mojej doktor zapytać się co myśli. Ta powiedziała że lepiej abym była na usg później niż wcześniej i obejrzymy dzidzię na wizycie ale raczej połówkowe mam mieć pod koniec przyszłego miesiąca w 22 tygodniu a dokładnie 22t1d.
#3419 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3420 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.