![]() |
#2491 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
Ania zazdroszczę zakupów ![]() Ile ważył Miki na wczorajszej wizycie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Zakorzenienie
|
U nas wlasnie skonczyl sie remont. Jeszcze komoda
I kolyska ale to pozniej. 1200 .. 28 tydz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ostatnio zaczęłam mieć lekkiego stresa jak poczytałam ile każda z Was ma już rzeczy kupionych i uszykowanych. Jednak wierze i my ze ze wszystkim zdążymy ![]() ![]() ![]() Aniu odnośnie badania prenatalnego w 3 trymestrze, to gin., który specjalizuje się tylko w badaniach genetycznych, nie prowadzi ciąż itp. powiedział mi, ze jeśli będę chciała do niego przyjechać to oczywiście będzie mu bardzo miło, jednak to badania już za wiele nie wnosi do informacji na temat stanu zdrowia dziecka i wystarczy, ze wykona je gin prowadzący ciąże na rutynowej wizycie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
Dzieki bardzo .. Więc je chyba odpuszcze. Ja nic nie mam dla syna oprocz ciuchow ktore odkupilam lub sama kupiłam..wyprawke bede zamawiac w maju. Na pewno zdarzysz..ja poprostu chcialam juz miec remont za soba
.a jakies koszyczki czy pojemniki kupię by później miec gdzie przechowywać rzeczy syna.. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w ZUS tak się liczy - stawke dzienną i potem płacą za dni ze zwolnienia. Tak system dziala ze nie da się wypłacić wcześniej niż 7 dni przed końcem zwolnienia..... ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- U mnie zapowiada się kolejna bezsenna noc, próbuje zasnac juz od godziny i nie mogę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ostrzej olej rycynowy? Bo prawie tydzień bez 2ki to już sporo Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2497 |
Zakorzenienie
|
Mi na wzdecia i wyproznienie..kawa..serek wiejski z warzywami.. Warzywa z kasza..ale to nic nowego wymyslnego
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
Zakorzenienie
|
Vanesa a córka sie nie wystraszyla? Straszne takie omdlenie jak jest sie samemu w domu. Oby bylo lepiej
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() |
#2499 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2501 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
A ja w dalszym ciągu nie wiem jaki rozmiar nosiła Karolinka bo praktycznie wszystkie te maciupkie ciuszki miałam "z odzysku"i prawie na wszystkich był rozmiar 0-3 miesiąca ja zaczęłam jej kupować dopiero od 62-68.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Zakorzenienie
|
A...ja dzis pokonalam swoj nałóg - jak wracałam od lekarza miałam taaaaką ochotę wstąpić do lumpka... Ale nie wstąpiłam. Za to wstąpiłam do Mca na szejka truskawkowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() Choć czytałam kiedyś artykuł ze to niezły syf, ale co tam... większość rzeczy które teraz się je to syf ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
Dzis przymierzylam w trakcie segregacji ciuchów moje krotkie spodenki na silke...... Ladne byly
Luzne na udach a nagle booooom...obcisle parówy...jak to sie stalo 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Ja tez nie pilam...ale cheesy jadlam oj jadlam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Zabieram sie za prasowanie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A próbowałaś letnią przegotowana wodę na czczo -szklankę z rana? Wielu osobom pomaga. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Albo suszone śliwki 4-5 sztuk zalać wieczorem przegotowaną woda i rano wypić ten "kompot" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
|
Hej😘 cos mi sie wizaz zacina. Nie moge cytowac.
Nie moge spac od 6:/ weszlam na swoje konto, bo wczoraj wyplata i szok😠dostalam mniejsza podstawę...cos mi sie wydaje ze przez to glupie zwolnienie od rodzinnego😡 Poczekam do sensownej godziny i dzwonie do kadr...ehh A z dobrych wiesci to dzis wizytujemy😍 Vanessa a moze mialas chwilowy spadek cukru? Przeszlo po kanapce? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Fajnie ze poruszyliście temat rozmiarów bo mnie wszysc mówili ze mam kupować od razu 62 rozmiary ![]() ![]() ![]() ![]() A z tym ZUS zmartwiłyscir mnie i nic nie rozumiem. ![]() Jestem od 4.03 na ZUS i liczyłam na to ze przyjdzie jakoś na początku kwietnia kasa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | |
Rozeznanie
|
Nie chce mi się wstać z łóżka :/ a muszę iść po L4 .
Cytat:
Gdybyś urodziła maluszka i wizeła do szpitala sama 62 to byś się zdziwiła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, kawa i śniadanie na stole
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- PS. U nas dziś początek 30 tc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
witam się z rana - 10 stopni o tej godzinie to juz czuje jaka cudowna pogoda dzis będzie w południe
![]() jade na badania i do biedry po truskawi ![]() z moją dieta to jest tak ,że ja nie potrafie sobie policzyc co ile mam zjesczeby bylo bardziej kaloryczne a nie ruszyło cukru :/ co zjem nawet pół kanapki za duzo i juz cukier wysoki ![]() miesiac prób i błędów a i tak czasem jedzac cos mam 94 a jem to samo wieczorem i mam ponad 120 - zielona jestem totalnie w tym wszystkim ,jadłospisów internetowych nie praktykuje bo tam same rzeczy któych ja nie jadam a nawet bym nie wiedziała jak mam sie zabrac do przygotowania tego co tam wypisują,nie kozystam z takich produktów czy przypraw0 nie znam się -jem bo jem i tyle ![]() mam nadzieje ze dzidzia na tym nie ucierpi -puki cukier nisko to tak żyje- jutro sie dowiem czy mała rosnie dobrze,bo jak tak to siebie mam w nosie moge chudnac,najwyzej bedzie skóa i kośc! nic zbieram się jutro wizyta nareszcie się doczekałam ![]() teraz mam tyle na głowie przez ta komunie ze nie wiem co pierwsze robic i co załatwiac,buty juz mamy jeszcze za wiankiem trzeba jechac - koszt ok.70 zł ![]() to remont wydatki,to dla małej jeszcze NIC nie mam -ale po wypłacie juz zamówię posciel i koc do wózka z minky bedzie tyle mniej :/ koszule do szpitala które oglądałam na necie sa u chińczyka identyczne wiec jutro po wizycie ide kupic i moze od razu szlafrok,chociaz z doswiadczeń kolezanek w czerwcu w szpitalu jest okropny zaduch i zadna nie uzywała szlafroka-wiec nie wiem co robic... wzdęcia mnie męcza ,wczoraj ból brzuch okropny i ciągnięcie skóry jak by mi miała za chwile strzelic jak z procy ![]() dzis miałm popierniczony sen ulzyło mi jak sie obudziłąm... eh kiedy to sie skończy!
#2519 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rety jakie to moje dziecko jest leniwe. Coś tam rozciągnie się dwa trzy razy i potem nic. A do 13 kwietnia to chyba zejde zanim się dowiem czy się przekręciła czy nie. Codziennie o tym myślę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Adatka, nie martw się tym chudnięciem. Zmieniłaś sposób odżywiania, więc to naturalne, że coś ci spadło. Dzidzia sobie od ciebie weźmie co jest potrzebne ![]() A sukienkę dla siebie masz? Mam 2 komunie w maju i chyba pójdę w worku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.