![]() |
#811 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.II
Wklejam swoją biżuterię i bucik
![]()
#812 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A pieniądze rzeczywiście koszmarne. Taki u mnie rejon i w sumie to nasza wina, tzn ludzi bo do takiego dobrobytu księży przyzwyczaili. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() sliczna ![]() tez piekna i buciki takie zgrabne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny! Dziękuje wam za tam miłe przyjęcie tutaj mojej osoby
![]() Kaalinaa, Izazusia,Biedronka, M.a.r.t.a dzieki za odpowiedz w sprawie opłaty ślubu... Przyznam że jestem zaskoczona że u Was jest tak tanio, bo u mnie aż 700zł! Jak sie dowiedziałam to szczęka mi opadła.. ale nic nie mogę na o poradzić ![]() Madlen... wspaniała opowieśc, gratuluje i życze szczęścia. |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zadomowienie
|
Dzięki, dzięki dziewczyny
![]() Zaczęłam rozglądać się za butami i znalazłam na necie fajne butki tylko najpierw bym chciała tej firmy przymierzyć. Ale chyba w moim "Kozim Grodzie" nie ma takich ![]()
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy Wy tez tak macie, ze jak zaczynacie rozmawiac z TZtami na temat organizacji wesela, to sie klocicie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie to zadziałało, TŻ w sumie sam stwierdził że to bez sensu żeby on mi bukiet wybierał, bo nie wie jaką mam suknię i nie chce trafić kulą w płot, że potem mi się wiązanka będzie gryzła z moim wizerunkiem ![]() ![]()
![]() |
#818 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do bukietu, to u nas to niby właśnie Pan Młody odbiera(nie wybiera) bukiet i przyjeżdża już z nim, ale to kwestia dogadania, no bo u mnie TŻ by specjalnie musiał jechać 25 km po te kwiatki, więc jeszcze nie wiem jak to rozwiążemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aguniu u mnie wlasnie takie tlumaczenie nie podzialalo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zadomowienie
|
My też się nie kłócimy, jeszcze
![]() Co do bukietu to myślę Kina2807 że najlepiej zrobić tak jak napisała Agunia82 - wilk będzie syty i owca cała ![]() TŻ za odpis aktu chrztu zapłacił 30zł a ja za odpis aktu chrztu i prawo substytucji, bo ślub będzie nie w moim kościele zapłaciłam 20zł ![]() W mojej parafii pewnie nie obedrą mnie z pieniędzy, bo moja mama pisała o nich pracę licencjacką i ma tam chody. Na szczęście oprócz pazerności proboszcza TŻ nie mieliśmy innych problemów. Na spisanie protokołu wybraliśmy się w pierwszy piątek miesiąca i okazało się, że kancelaria jest nieczynna, ale ksiądz Nas przyjął, bo rozumie, że mamy pracę i mało czasu żeby wszystko pozałatwiać. Chodzimy na kurs tańca od 2 tygodni. Na początku było ciężko, bo żadne z Nas nie ma jakiś zdolności w tym kierunku. Ten kurs pozwolił Nam się otworzyć, pokazał, że potrafimy się świetnie bawić nawet jak coś nam nie wychodzi i mimo, że dopiero były 4h tego kursu to widzę olbrzymią różnice. Nie boimy się już tańczyć na weselu z wujkami czy ciociami ![]() Wklejam Wam moją sukienkę, przymierzałam ją w lutym na I przymiarce. Za 3 tyg. będę już mierzyć moją własną ![]() Mam nadzieję, że TŻ tu nie zajrzy i nie zobaczy. http://img215.imageshack.us/my.php?image=img0734rb3.jpg Pozdrawiam wszystkie Panny Młode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
Aguniu on po prostu upiera sie, ze skoro kupno bukietu nalezy do niego, to on to chce zalatwic w swojej miejscowosci
![]() ![]() ![]() Biricchina ekstra wygladasz w sukni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że mi niedługo strach przed "wujkami" też minie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj też miałam rozmowę na temat bukietu z moim TŻ-tem, u nas to będzie wyglądało tak, że mi przyszła teściowa zrobi wiązankę, bo ukończyła kurs florystyczny. I to oczywiście ja rozmawiam z nią na ten temat, ustalam kwiatki, kolory itd. TŻ ma się jedynie martwić o to, żeby w odpowiednim czasie pojechać na giełdę kwiatową a potem w dniu ślubu przyjechać z gotową wiązanką do mnie ![]()
![]() |
#825 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale już wszystko poustalane wiec mam nadzieje ze wiecej nic juz nie wyskoczy (odpukać) ![]() /30/ Cytat:
![]() No tak a jak tak czekałam na relacje Madlen a ona uciekła ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-15 o 14:29 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki Kochane dziekuje Wam
![]() ![]() ![]() on jest bardzo kochany, tylko oboje chcielibysmy, aby wszystko bylo idealnie i za bardzo sie wczuwamy i pewnie stad te sprzeczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zadomowienie
|
Śliczna ta biżuteria,
![]() ![]() Bucik sliczny,ja poluje na coś podobnego ![]() Trochę dziwne,że Madlen nic do nas nie napisała(jak obiecywała wczesniej) i nie pokazała zdjęc,tylko musiałam sobie szukać jakichs zakamuflowanych,no,ale trudno jakoś to przeżyję... Kaalinaa,kaalinaa to piękna dziewczyna ![]()
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I zgadzam się w 100% że godzenie się jest baaaaardzo milutkie, chociażby dlatego warto się czasem odrobinkę posprzeczać, byle bez przesady ![]()
![]() |
#829 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jest jedna kwiaciarnia, która robi mniej standardowe bukiety, ale trochę im nie ufam, bo czasami przesadzą z ozdobami, kokardkami ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, teraz piszę z komputera współlokatorki. Wyobraźcie sobir, że w moim coś się spaliło parę godzin temu. Chciałam go włączyć, coś zarzęziło, huknęło i pojawił się śmierdzący dymek ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czyli dokumenty beda cale i zdrowe. Ja wiazanke planuje kupic w pobliskiej kwiaciarni... w koncu oni beda ubierac koscil auto itp ale TŻ nie bo on ma znajoma tora robi lepiej (i drozej) i wiazanke Młodej bedziemy miec od niej... i tez kompletnie nie wie co i jak a sie madruje... ![]()
![]() |
#831 |
Wtajemniczenie
|
zamawiam nie u siebie, w miejscowości oddalonej ok 25 km, tam też będę (prawdopodobnie) u fryzjera
![]() ![]() zaczynam się denerwować, bo Wy już macie i buty i biżuterię i wszystko porezerwowane, a ja nic ![]() ![]()
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie przejmuj sie Dzasta, zdazymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak mialam, zeszlego lata. i potwierdzam ze wtedy to tez byl tylko zasilacz ![]() potwierdzilam termin u kucharki i dostalam namiary na pania od dekoracji. jutro bede dzwonic, mam nadzieje ze uda sie zalatwic bo ona zna moja sale na pamiec, ma odpowiednie dekoracje i wie co i jak bo czesto ja dekoruje ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do Madlen, o tym samym pomyślałam... jakos niemiło to wyszło.
![]() |
#835 |
Wtajemniczenie
|
kina no to możemy sobie "piątkę" przybić
![]() ja sobie tłumaczę, że to wizazanki się spieszą, a ja mam jeszcze przecież tyyyyle czasu ![]() ![]() tym bardziej, że pewnie czerwiec to mi minie jak z bicza trzasnął, bo to i egzaminy i obrona... ![]()
![]() |
#836 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba to cyrkonie, ja mam też kolczyki z cyrkoniami tyle, ze dłuzsze i chcę bransoletkę, ale boję się, ze pozaciąga mi sukienkę (one takie są) Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-15 o 22:20 Powód: proszę korzystać z funkcji multicytowania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Rozeznanie
|
dziewczyny u mnie dekoracja zajmuje sie wlasciciel restauracji i ogrnicza sie ona tylko do zywych kwiatow na stoly ladnych obrusow, swiec, serwetek itp. Balony i inne takie na tego typu na sali zle by wygladaly... nasza slala sama w sobie ma taki klimacik i bardzo sie ciesze ze na taka sie zdecydowalismy bo mamy duuuuzo mniej roboty
![]()
![]() |
#838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam remize z golymi scianami, tylko panele na nich. do tego czesc krzesel a reszta lawki drewniane wiec trzeba tro wszystko jakos przystroic
![]() |
#839 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a cena rzecywiście bardzo atrakcyjna, bo jak dzwoniłam do firm to cenę jaką krzykneli to ok 1500 zł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak, w sklepie przy sztucznym świetle tak się mieniła, że tak naprawdę to mój parter ją zauważył i namówił do przymierzenia. Wiedział co lubię ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.