![]() |
#2701 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
![]()
![]() |
#2702 |
Rozeznanie
|
Witam morelle
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, prócz astmy wszystko ok. Nie mam i nie miałam żadnych innych problemów. A jak u Ciebie? Dziewczynka ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2704 |
Rozeznanie
|
Ja to sama niewiem czy chcialabym rodzic naturalnie..W duchu liczę ze bobas sie nie obróci i może będę miała ten trzeci poród przez cc..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Morelle u mnie bedzie chłopczyk Piotruś.Mam jeszcze jednego synka i córkę ![]() Nie wiem dziewczyny co my z ta sennością...Ja poprostu śpię na stojąco.Koszmar jakiś nie mogę tego powstrzymac.Zeby nie moje dzieci to bym ciagle spała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Rozwaliło mnie klęk podparty przez 20 min ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do spania to u mnie tak jak przed ciążą. Bez zmian.
![]() |
#2708 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7236337 7]malinka9191 - nie znalazłam jeszcze nie pasteryzowanych serów pleśniowych - a favita nie są pasteryzowane, bo bym jadła. Dla pewności wolę się wstrzymać ![]() Migotu - favita jest z mleka krowiego które zostało poddane procesowi pasteryzacji oraz podpuszczki mikrobiologicznej. Jest to ser miękki, solankowy. Więc tak, są pasteryzowane. Zresztą w składzie jest jak byk napisane - mleko pasteryzowane ![]() Wątpię aby w Łodzi były inne sery niż w całej Polsce. A pleśniowe sery tak jak pisałam, też są z mleka pasteryzowanego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja juz po wizycie. Z Marcelkiem wszystko ok. Wazy 1385g 😍i serduszko bihe mu jak dzwon. Ale Dostalam skierownanie do szpitala ze wzgledu na moje bole podbrzusza, klucia i te dziwne skurcze. No i powiedzialam o tym plamieniu. W ogole to mowila ze woli abym do szpitala pojechala bo ją niepokoja moje bole tym bardziej ze tyle lekow biore i nic nie powinno mnie bolec. A poza tym znowu mowila ze dobrze ze juz do tego tyg.dotrwalam i chxialaby abym chociaz do 34 wytrzymala. Zalamka 😖 i zagraza mi przedwczesny porod. No a pojechalam do szpitala, zbadali mnie wzdluz i wszerz 😁 i puscili do domu. Wedlug nich wszzystko jest ok. Przepisali mi jeszcze dodatkowe tabletki i za tydzien mam isc na kontrole do swojej gin. Zapytalam co z moimi bolami ( boli mnie jak na mies) to lek.powiedzial ze na dzien dzis.nie ma wskazan do hospitalizacji. Juz chyba wolalabym tam polezec 2- 3 dni w szpitalu aby mnie poobserwowali bo wkurza mnie ten brzuch. Ile moze bolec i kluc. I sie bede teraz zastaanawiac kto ma racje i czy napewno nic sie nie dzieje. Aaa...jeszcze dodam ze gin kazala mi jechac natychmiast do szpitala. No a ja najpierw wrocilam sie po torbe z mezem. Oczywiscie 2 samochadami bo kazdy swoim jechal wiec potem jak bylismy w domu to spowrotem wrocilismy te 30 km do bydzi. Tak wiec padam na twarz.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Moja malutka sie na szczescie rozbudzila😍 ja nie wiem co z tymi ruchami...zwariuje chyba...
Nie ma dnia zebym jej nie czula. Ruchy czuje codziennie ale czasem bardziej kopie czasem sie bardziej rozpycha a czasem poruszy sie raz na jakis czas. Znajac juz jej mozliwosci to takie ciche dni mnie niepokoja... Ostatnio pytalam o to lekarza to mowil ze do 30 tyg ruchy moga byc nieregularne a dzisiaj mowie mu ze mala jest mniej aktywna a on ze moze mnie skierowac na patologie jak.mam watpliwosci. I w ogole moge w kazdej chwili podjechac nawet bez skierowania to mnie zostawia na obserwacji. Liczylam ze mnie uspokoi...ze jeszcze jest czas i w ogole...ehh i teraz sie bede martwila😞 A Wy jak czujecie ruchy? Codziennie malenstwa sa takie aktywne? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
Skoro w szpitalu Cie zbadali dokladnie i nie ma wskazan do hospitalizacji to tylko sie cieszyc a nie zamartwiac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
Aha zapomnialam dodac ze maly jest juz glowką do dolu odwrócony i jeszcze moja gin zaniepokoilo to ze jest juz bardzo nisko. A w szpitalu zmierzyli mi dlugosc szyjki i ma 2.6. Nie za malo?
#2713 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() |
#2715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | ||||
Wtajemniczenie
|
3 razy, po razie na każdy trymestr
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Córcia śliczna, jakie włosy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Użytkuje się o wiele lepiej niż lakier - mam porównanie bo rodzice mają lakierowaną kuchnie. Nie widać paluchów, to najważniejsze, a wszystkie zabrudzenia schodzą po przetarciu zwykłą ściereczką. Ten lakier trzeba szorować aby wszystko zeszło, zwłaszcza tłuste plamy i odpicia palców, a na tym macie (pół macie) wystarczy lekko przetrzeć. Polecam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
Oj Marcel to juz kawal chlopa
![]() No ciekawe co z ta podwyzka..inna na l4 w innym punkcie dostala 10% bo byla kierownikiem na zastepstwo a nade mna sie zastanawia..no ale niestety..ja sie nie dam..firma duza wiec sobie tego pilnuja w kadrach i jak bedzie trzeba zadzwonię tu i tam..moj niby zaproponowal 7% bo sie bal..ze tamten mi w ogole nie da ale..niemoglby tak zrobic..tego jestem pewna..nic no zobaczymy..powinnam dostac i juz bo pracowalam nad tym..wychodzi mi a ze dostane jak wroce to wiem ale potem sie nie doprosze.. Bylam w olbrzymim smyku..ale ani cen..ani jakis informacji co gdzie jest..zapytalam o rampersy..babka nie wiedziala co to jest...wytlumaczylam..to obuzona powiedziala..ze to sa opalacze? Powiedzialam..ze pierwsze slysze ale ok..byly jedne bardziej dla dziewczynki wiec nie wzielam .zobacze moze online cos bedzie bo mam kod -20 %do konca marca na ubranka..najwyzej jakies body na ramiaczkach zamowie. Wzielam tylko jedna pieluche bawelniana..chyba..bo info nie bylo..cen nie bylo .duza..ladny wzor to wzielam..za 5.99. Takze mam jedna duza flanelowa..jedna duza bawelniana..takie do wozka..na wyjscie a reszte kupie zwykle biale tetry.. ![]() Recznik chcialam wiekszy w smyku ale 60 zl to narazie olalam. Moze zamowie gdzieś na allegro. Ten niebieski w ikei ladny jest ale on jest szeroki 120 a dlugi 60..bezsensu..wzielam tylko ten brazowy..bo ma ksztalt otulacza.. Chyba sie powtarzam. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Moniaja mam tak ze raz czuje dobrze i wyraznie ruchy a czasem slabo i malo. Ale dzis gin mowila ze z nim wszystko jest ok wiec troche mnie to uspokoilo 😃
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
Monika jak ja bym miala taka sytuacje jak ty z ta podwyzka..to pewnie bym rozrube tam zrobila..ale tak to jest..pracodawcy mam wrazenie nas maja gdzieś ze wzgledu na ciążę a wg prawa nie powinno tak byc.. Powinnysmy wszystko otrzymac po powrocie.. Ciekawe czy ja dostane te 10..czy 7 czy moze cos wymysli moj regio ale on ma wtedy pewne..ze dzownie do niego..ze chce potwierdzenie na maila..i ze dzwonie wyzej..czy moze tak robic..bo wiem..ze nie..skoro inna dostala na l4 ciazowym..i to calosc.. :/ wiem..tez ze moge sobie pozwolic na takie telefony..nie boje sie..nie wiem tez jak u ciebie jest w firmie jakbys sie postawila..u nas jest ok tylko czasem o swoje musisz zawalczyc.. :/
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Chyba. Wykresik na papierze. 30 min to trwalo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Oj tak mamy podobny gust tez to zauwazylam hehe
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Ja niby ja dostane tylko kwestia ile..nie podoba mi sie..ze okrojona..i tyle..a inna ma calosc..moj kierownik sie nie wychyla..a ja owszem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
No a w ogole to przez caly mies.bralam zelazo na anemie i nic nie pomoglo. Jeszcze bardziej mi sie poglebila i mam brac tardyferon.
#2725 |
Zakorzenienie
|
1490818989034.jpg
Taka kupilam w smyku..70 na 70..bawelna..biala jest bo oczywiscie moj tel takie piękne zdjecia robi ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() |
#2727 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zazdroszczę wam tych kopniakow ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7237880 2]Nie tylko ty ![]() Rośnie, rośnie ![]() ![]() Cukier znajdzie się u mnie we wszystkim, nawet w porównaniu wagi ![]() Cytat:
![]() Nie orientowałam się jeszcze w tych ćwiczeniach, słyszałam że takie są. Na pewno obiło mi się o uszy leżenie z uniesioną pupą poprzez poduszki.... Mam granatową Hemnes. 8 szuflad. Są bardzo pojemne, udźwig do 20 kg każda. Polecam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A w szpitalu jeśli nic ich nie zaniepokoiło to znaczy że wszystko jest ok. Nie wypuścili by Was gdyby cokolwiek było nie tak ![]() Cytat:
Pytał się mnie mój lekarz wczoraj czy czuje ruchy, mówię że czuje, ale tak nieregularnie, po czym dodaje: ale to chyba normalne w tym czasie? Uśmiechnął się i powiedział, tak normalne ![]() A tylko że moje obrócona jest przodem do moich pleców, więc czuję tylko i wyłącznie takie rozpychanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze jak Twoja córa ułożona tak samo jak moja to już w ogóle pocieszenie dla mnie ze nie jestem w tym osamotniona ![]() Niby byłam i u lekarza z tym i z położna rozmawiałam, wszytko dobrze, mała rośnie ale jednak gdzieś tam w głowie coś siedzi Chociaż jak teraz dopatrzyłam to dzielą nas 3 tygodnie i juz nie wiem, ja chyba osiwieje!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ewelinka2311 Czas edycji: 2017-03-29 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.