![]() |
#2731 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V
Cytat:
Chyba chce pokazac mamieze wszystko ok bo caly wieczor ja czuje😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Do tej pory nie mam problemów ze spaniem na brzuchu, a i z poduszki ciążowej robie "gniazdo" 😊 Juz dawno zamienialam fotel i kanapę na piłkę 😊 Moje dziecię pewnie już odwrócone zatem 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
![]() Za to wtopa z tymi lekarzami... co jeden to inaczej 🙁 i weź tu bądź mądry! Musisz wsluchac się w swoje cialo i jak coś cie będzie nadal niepokoić to wal znowu na ip. Innej rady nie ma... a teraz odpoczywaj ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Zakorzenienie
|
Monia wiesz, nie dolicza teraz tego na l4 ale bedzie na papierku, ze po powrocie do pracy otrzymuje podwyzke z automatu... bo to taka roczna,,zapracowalam i tyle..wczesniejsza mi nie dal bo dawal jak mu sie spodobalo i wyrownania do innych..a te to co innego.. i moglo tez byc..ze sie zastanawial jak to jest, ze ja na l4 i podwyzka i zapytal mojego kierownika - a o n ze strachu ze ten nie chce mi dac wcale zaproponowal mniej .. ale to moge tylko podejrzewac na tyle ich obu znam .. bo regio to czasem mniej wie niz my :P dlatego walczymy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauwazylam ze moja sie uaktywnia jak slyszy glosy...jak ktos u nas jest, jak cos zalatwiam, jak rozmawiam przez telefon, na tatusia tez czesto reaguje😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2738 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() To ta flanelowa? Ja mam 3 flanele, ale dokupię chyba jeszcze bo będę je używać jako ręczniki. Podobno są super chłonne. Cytat:
![]() A jeśli się martwisz to zadzwoń sobie do tej położnej środowiskowej. Może też będziesz miała taką opcję jak ja, że o każdej porze będziesz mogła po nią zadzwonić aby przyjechała z detektorem i posłuchała serduszka? ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2741 |
Konto usunięte
|
Witajcie z rana.
Co do ruchów - mnie się każdy się pyta czy dzidzia się rusza. Mojej siostry maluch ruszał się bardzo mało, okazało się za ma zespół napięcia mięśniowego. Teraz ma ok 21 m-ce i dopiero zaczyna chodzić. Cieszymy się jak dzieci z tego tytułu jak dostają cukierki. Ja dziś do sklepu po chlebek i masło muszę iść. Znów nie przespalam nocy. Pobudka co 3godziny.chyba się organizm przyzwyczaja. Może zajrzę do tego sklepu sinsay gdzie te japonki widziałam - to wezmę bo nie będę szukać potem. Trudno będę się męczyć te kilka dni. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, moje dziecko późno zaczęlo się ruszać. 2 tyg temu. Tez mam łożysko na przedniej ścianie. Od 4 dni szaleje, ale nie są to regularne ruchy. Bardzo różnie.
Miłego dnia!
#2743 |
Konto usunięte
|
U mnie moja Kruszynka rusza się bardziej rozpychajaco niż kopniaczkowo. Chyba podrosla. Jak tylko się obudzę to mam kopniaczkowo. No i jak mówię do maluszka to tez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zakorzenienie
|
U mnie różnie. Kiedyś myślałam, że kopie nogą, a na usg okazało się, że to była głowa
![]()
#2745 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o szyjke to 2.6 nie jest zła w tym tygodniu. Ja co prawda przy 2.37 miałam zakładany pessar ale to w 16 tygodniu. A po którymś tam tygodniu, już nue pamiętam po którym to lekarz mówił, ale gdzieś od 30-32 szyjka naturalnie sama zaczyna się skracać bo przygotowuje się do porodu. Tak ze głowa do gory. Cytat:
![]() Ja dziś mam w planach zawieźć zwolnienie do pracy i wpadnę do dziewczyn na plotki, tylko wizja wychodzenia na 2 pietro z Karolinką po schodach napawa mnie przerażeniem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Konto usunięte
|
Ja na razie wchodzę bez zadyszki na 5pietro,a myślałam że będzie gorzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7239361 2]Ja na razie wchodzę bez zadyszki na 5pietro,a myślałam że będzie gorzej.[/QUOTE] To zazdroszczę. Ja przy 3 mam Zadyszke. Nawet jak idę i gadam przez telefon to też:p może dlatego że szybko gadam i chodzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2749 |
Konto usunięte
|
Ale u mnie to chyba kwestia przyzwyczajenia, bo mieszkam tak wysoko. A organizm się przyzwyczaił. Co do ruchów - moja malutka właśnie mnie pokopala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Zakorzenienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7239395 2]Ale u mnie to chyba kwestia przyzwyczajenia, bo mieszkam tak wysoko. A organizm się przyzwyczaił. Co do ruchów - moja malutka właśnie mnie pokopala
![]() To ja mam jak Ty. Moja mama mieszka na 4p., ja na 2/3p. Też uważam, że to kwestia przyzwyczajenia.
#2751 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7239302 2]Witajcie z rana. Co do ruchów - mnie się każdy się pyta czy dzidzia się rusza. Mojej siostry maluch ruszał się bardzo mało, okazało się za ma zespół napięcia mięśniowego. Teraz ma ok 21 m-ce i dopiero zaczyna chodzić. Cieszymy się jak dzieci z tego tytułu jak dostają cukierki. Ja dziś do sklepu po chlebek i masło muszę iść. Znów nie przespalam nocy. Pobudka co 3godziny.chyba się organizm przyzwyczaja. Może zajrzę do tego sklepu sinsay gdzie te japonki widziałam - to wezmę bo nie będę szukać potem. Trudno będę się męczyć te kilka dni.[/QUOTE] Nie dziwie się ze się tak wszyscy cieszyliście ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja się rusza sporo, ostatnio na wizycie nawet porządną czkawkę miała aż lekarz się dziwił ze jej nie czuje. Może ja od srodka nie mam czucia ![]() Cytat:
Na wyjście na pewno ładnie ubiorę a na oddziale to nie musi mieć super modnych śpiochów, zwłaszcza ze rzeczywiście potem je trzeba wyprać w wysokiej temperaturze i nie wiadomo co z nich zostanie ![]() A te gorsze to sama jestem nawet skłonna zostawić, od kilku sztuk nie zbiednieje a.wiem ze szpitalom się nie przelewa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez ewelinka2311 Czas edycji: 2017-03-30 o 07:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2752 |
Zakorzenienie
|
hejka z rańca
![]() z samego rana się zdenerwowałam wyszła mi znowu opryszczka na wardze ![]() dobrze,że dzis wizyta. ja tez słabo czuje ruchy są bo są ale zeby jakos specjalnie mnie kopała to nic z tych rzeczy raz dostałam strzała ze mi sie duszno zrobiło i poty mnie oblały i na tym koniec ,wierci sie wizualnie to skóra się rusza ale nie czuje tego -taki obcy pod skórą ![]() ![]() W szpitalu gdzie bede rodzic tez nie trzeba miec ubranek tylko daja swoje , ja miałam tylko na przewiezienie do domu ![]() co do chodzenia to ja na prostej drodze mam zadyszkę ![]()
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bralam w tamtej ciazy gdzies od 20 tc. Teraz dostalam inne zelazo i jest o niebo lepiej. Chociaz zdazaja siengorsze dni.. Dzien dobry. Jeszcze kilka dni i po 3 miesiacach zobacze moje serduszko ![]() Ciekawe ile urosla, ostatnio to lekko ponad 400g bylo.. Sprobuje uprosic kobiete zeby mi szyjke zmierzyla. Moze sie zgodzi. Jak nie czekanie do wizyty po swietach..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 |
Zakorzenienie
|
słyszałyscie reklame 1000 pierwszych dni? masakra znowu sie pobeczałam
![]() https://www.youtube.com/watch?v=wFGsLLFcS8Y kupujecie poscielki 2 czesciowe czy od razu 5? lepiej sie chyba opłaca? zastanawiam się nad baldachimem choc wiem ze to nie praktyczne i zbiera kurz ale moze by ładnie było w pokoju ![]()
![]() ![]() Edytowane przez adatka Czas edycji: 2017-03-30 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do szpitala - w sumie to dobrze, że do niczego się nie przyczepili, ale zawsze lepiej sprawdzić ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
Nad baldachimem nawet nie myślałam, ale zastanawiam się cały czas nad tymi ochraniaczami czy kupić czy nie
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zakorzenienie
|
w takim razie wole nie kombinowac kupie zwyklą poscielke
#2757 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bralam teraz Szelazo SR ale w ogole nic mi nie pomoglo.anemia mi jeszcze bardziej sie poglebila. Oby z tardyf.bylo lepiej 😃 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
No ja akurat szyje posciel. Baldachimbzawsze chcialam miec. Moj 10l brat mial i tak slodko wygladal. Ale jeszcze zobacze 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 |
Zakorzenienie
|
Janmam ochraniacz modulowy z poduszek po corci. Miala zalozone tylko od strony sciany zeby nie ciaglo i pozniej od strony okna. Tak zebym ja ciagle miala na oku. Teraz tak samo planuje. Poki co cora w ogole nie ma nic bo do prania zabralam i schowalam dla nowej lokatorki.
Musze jeszcze poprosic meza zeby mi falbanke pod materacyk wyprasowal. ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- A poscieli przez ponad 13 miesiecy uzylam tylko kilka razy. Najpierw cora spala w spiworku, pozniej pod kocykiem albo bez niczego. Bo u nas goraco. Jak z nami spi to najczesciej na koldrze. Jedynienplaska poduszke ma bo woli tak spac.
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2760 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeatem ciekawa jak tam moje zelazo. Moze na nastepnej wizycie poprosze o skoerowanie. I tak co miesiac biora duzo krwi do tozo to jedna fiolka wiecej mi nie zszkodzin ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.