Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-15, 15:40   #3781
Baby14
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść

Zosia, Funky i garden_d ja rowniez poprosze o fotki jesli mozna czuczi10@poczta .onet.pl

madame_apple: Na naszej klasie Naprawde ślicznie wygladasz

a ja chyba schudlam spodnie ktore byly na mnie bardzo opiete wisza W sumie nie waze sie ale chyba jutro z ciekawosci to zrobie
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 15:47   #3782
sylwiorek
Raczkowanie

czesc, juz bardzo dlugo siedze na wizażu i w tym forum jednak tylko raz odwazylam sie cos napisac. Jednak jakos trudo mi jest sie otworzyc, jakos ladnie ujac to co mysle i napisac o tym co siedzi w mojej glowie. moze po malu nawiaze z wami kontakt bo naprawde widze ze pomagacie sobie. narazie bede dalej czytac, bo naprawde widze wiele podobienstw miedzy nami, tz. zmagajacymi sie z ED, w moim przypadku to akurat anoreksja
Jesli jednak juz nie bede sie odzywac to pamietajcie, że jestescie badzo wartosciowymi osóbkami i nie zmarnujcie sobie życia...
sylwiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 15:47   #3783
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Zosia, Funky i garden_d ja rowniez poprosze o fotki jesli mozna czuczi10@poczta .onet.pl

a ja chyba schudlam spodnie ktore byly na mnie bardzo opiete wisza W sumie nie waze sie ale chyba jutro z ciekawosci to zrobie
Wysłałam ^^ (ps. doszły? bo jakiś błąd teraz mi wyskoczył...)
Hm, jesteś na U, tak? W takim razie się zważ i wtedy zobaczysz

Cytat:
Napisane przez sylwiorek Pokaż wiadomość
czesc, juz bardzo dlugo siedze na wizażu i w tym forum jednak tylko raz odwazylam sie cos napisac. Jednak jakos trudo mi jest sie otworzyc, jakos ladnie ujac to co mysle i napisac o tym co siedzi w mojej glowie. moze po malu nawiaze z wami kontakt bo naprawde widze ze pomagacie sobie. narazie bede dalej czytac, bo naprawde widze wiele podobienstw miedzy nami, tz. zmagajacymi sie z ED, w moim przypadku to akurat anoreksja
Jesli jednak juz nie bede sie odzywac to pamietajcie, że jestescie badzo wartosciowymi osóbkami i nie zmarnujcie sobie życia...
Sylwio, udzielaj się, powiedz dokładnie co jest nie tak, a wtedy postaramy się pomóc, hm? Trzymaj się ciepło
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 15:59   #3784
zooosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
A ja mogę prosić funky87@o2.pl
nie doszły? wysłałam jeszcze raz.

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Zośka, przepraszam, ile Ty ważysz?! jesteś strasznie wychudzona! zwłaszcza na górze - te obojczyki, żebra, biodra MAtko, i Ty mówisz, że Funky jest chudzinką a Ty nie?!

to mnie zaczyna przerażać. Funky przynajmniej chce przytyć.
46/166. bez przesady.. może na tym pierwszym zdjęciu tak wyszło, oświetlenie itd..

Cytat:
Napisane przez garden_d Pokaż wiadomość
Zosiu, Ty chudziną Jesteś i nie możesz zaprzeczyć...Pierwsze zdjęcie mnie lekko przestraszyło (mówię tu o ramionach i obojczykach), a za to trzecim (tym, gdzie masz rozpuszczone włosy) wyglądasz moim zdaniem bardzo ładnie Jednak myślę, że ramiona i obojczyki rzeczywiście masz za szczuplutkie dziękuję za zdjęcia

edit:
No dobra dziewczynki- obiecałam zdjęcia, więc proszę każdą chętną o maila
no bo właśnie to oświetlenie itd, w rzeczywistości nie wyglądam aż tak chudo jak na tym pierwszym. raczej normalnie - jak później.
proszę
i ja też poprosze o Twoje, z*****a@wp.pl

Cytat:
wysłane

Edytowane przez italiaanka
Czas edycji: 2011-03-01 o 22:17 Powód: Skasowanie maila na prośbę autorki - ważny powód!
zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 16:04   #3785
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooosia Pokaż wiadomość
no bo właśnie to oświetlenie itd, w rzeczywistości nie wyglądam aż tak chudo jak na tym pierwszym. raczej normalnie - jak później.
proszę
i ja też poprosze o Twoje, z*****a@wp.pl
wysłane

Edytowane przez italiaanka
Czas edycji: 2011-03-01 o 22:17 Powód: Skasowanie maila na prośbę autorki - ważny powód!
Stary 2008-04-15, 16:05   #3786
Baby14
Zakorzenienie

Zosiu : jezeli mozna wiedziec to te zdjecia sa w jakim odstepstwie czasowym robione? Bo 2 s z jednej serii a 2 z drugiej prawda? A tak poza tym to na 2 zdjeciach mi sie bardzo podobasz na drugich dwoch wydajesz mi sie byc za chuda ale powiem CI ze kilka kg na pewno by nie zaszkodzilo Śliczna z Ciebie dziewczyna masz bardzo ładne włoski i taka delikatna twarz

garden_d: wyslesz jeszcze raz? nie doszlo kurcze
Stary 2008-04-15, 16:07   #3787
sylwiorek
Raczkowanie

hm... ja niestety za późno powiedzialam że ze mna jest cos nie tak, juz sama sobie nie radzilam wlasciwie to dalej sobie nie radze. czeka mnie terapia w jakims szpitalu, ośrodku jeszcze nie wiem gdzie to bedzie ale moj stan tego wymaga. najgorsze, że jakos nie zadje sobie z tego wszystkiego sprawy to jest tak, tak jakby obok mnie. widze i odczuwam wszystkie skutki anoreksji ale dalej w tym trwam dlatego bardzo przeraza mnie moje nastawienie
sylwiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 16:08   #3788
zooosia
Zadomowienie

Cytat:
Zosiu : jezeli mozna wiedziec to te zdjecia sa w jakim odstepstwie czasowym robione? Bo 2 s z jednej serii a 2 z drugiej prawda? A tak poza tym to na 2 zdjeciach mi sie bardzo podobasz na drugich dwoch wydajesz mi sie byc za chuda ale powiem CI ze kilka kg na pewno by nie zaszkodzilo Śliczna z Ciebie dziewczyna masz bardzo ładne włoski i taka delikatna twarz
z dnia na dzień dziekuje

tymi pierwszymi nie ma się co sugerować.. były robione pod światło, to pewnie dlatego tak wygląda

Stary 2008-04-15, 16:12   #3789
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
garden_d: wyslesz jeszcze raz? nie doszlo kurcze
myślę, że teraz ładnie poszło
Stary 2008-04-15, 16:18   #3790
Baby14
Zakorzenienie

garden_d: nastepny chudzielec Ale tak po za tym to podoba mi sie Twoja figurka Szczupla ,fajna A teraz hcesz U czy jednak troszke przytyc?

zosia: No pewnie przez to oswietlenie tak wyszlo. Ale moim zdaniem biorac pod uwage te 2 zdjecie to bardzo ladnie wygladasz
Stary 2008-04-15, 16:20   #3791
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
garden_d: nastepny chudzielec Ale tak po za tym to podoba mi sie Twoja figurka Szczupla ,fajna A teraz hcesz U czy jednak troszke przytyc?
Baby, zdecydowanie U Sama wiesz, że strasznie boję się przytyć...muszę zacząć jeść po prostu zgodnie z zapotrzebowaniem. Dziękuję, cieszę się, że Ci się podoba
Stary 2008-04-15, 16:37   #3792
schism_
Zadomowienie

Garden,Funky,Zosia, też poprosiłabym o fotki ,mail: adrzuk@wp.pl

Może i przez okres czy przewlekły stres staram się walczyć z czymś zwanym mgliście 'wyrzuty sumienia', dziś gdy szłam na badania musiałam być na czczo,siłą rzeczy skromne śniadanie (wieśniak z kanapką)zjadłam dopiero po 4godzinach po wstaniu, i pojawiły się myśli,że metabolizm padł i wsio się odłoży jako nadwyżka. Irytujące bywa takie analizowanie,co wybrać zamiast czego. znaczy się po szkole byłam w Macu, korcił mnie cheeseburger ,a wybrałam włoską sałatkę A bo zdrowsza,bo warzywa i cóż z tego,skoro nawet z sosem vinegret była paskudna,mdła nijaka,za to cheeseburger ,którego od miesięcy nie jadłam (wcześniej gdzieś 2-3 x na miech)wręcz przeciwnie.. Ale bywa.

Do tego ciągłe piekielne kłótnie z matką,wczoraj swym obraźliwym tekstem-epitetem przeszła samą siebie, gdyby nie była 'rodzicielką' po prostu uderzyłabym ją w twarz za to. Zresztą sama się do tego w trakcie awanturki po raz pierwszy w żywocie dopuściła...
Wsio o to,że nie zgodziłam się z jej osądem,że nawet kalorycznie jem tyle co wcześniej,tylko nie słodycze itp,że odpowiada mi mój wygląd, doszła uwaga ,potem coś palnęła,że będę nikim i odetnie mi finanse, poirytowana lekko trzasłam drzwiami i sie zaczęło.
Szkoda ,że niektórzy ludzie zatracili coś jak tolerancja dla trochę innego punktu widzenia i empatia...
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 16:41   #3793
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
wysłane

garden_d , ja tez proszę o fotki funky87@o2.pl

schism wysłane

edit:agness , również wysłane
Stary 2008-04-15, 16:45   #3794
agness51
Zakorzenienie

Ej ja też chcę fotki Garden,Zosiu,Funky plis
agness51@wp.pl

Ech. Drugi dzień redukcji. Idzie całkiem nieźle,ale nie czuję się najlepiej,bo nie jestem przyzwyczajona do tak małej dawki jedzenia. Tak jakbym mniej siły miała.
Zjadłam właśnie obiad,same białko, i warzywka, i znów pewnie będzie 1200kcal,może wieczorem jakieś brzuszki porobię czy coś.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 16:49   #3795
Ludowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
yyy... jakieś 1600-1700...
Słuchaj, powiem Ci, że jak na moje oko spokojnie możesz jeść więcej bez tycia. A żeby przybrać na wadze potrzebujesz znacznie więcej, nie o jakieś 200-300 kcal.
Popatrz na swoje koleżanki, które mają taką samą aktywność fizyczną (pewnie tylko wf, prawda?), też są szczuplutkie, muszą mieć więc zbliżone zapotrzebowanie. Wcinają naprawdę sporo, a waga w miejscu.

Wzory to nie wszystko.

--

Superchic(k) - cieszę się, że jest lepiej... A przynajmniej na to wygląda

Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
Musi wrócić mi miesiączka, a chcę wywołać ją naturalnie, bez konieczności przyjmowania hormonów.
Więcej tłuszczu moja droga. Nie wiem ile jesz go teraz, ale jak mniemam, za mało I to nie tylko pod postacią orzechów/migdałów/pestek, bo przecież całkiem prawdopodobne, że wydalisz je w praktycznie nienaruszonej postaci
Zrezygnuj ze smażenia na teflonie, jakiegoś lidlowskiego nabiału 0%, smaruj kanapki masłem zwykłym lub orzechowym.
I bez gadania, że kalorie, blablabla

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Zaczne się martwić dopiero jak będę tyć powyżej 41 kg. Funky ^^
Martwić? Ale czym?
Przypomnij mi, ile Ty masz wzrostu Hypnotic?

Ludowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 17:00   #3796
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ludowa Pokaż wiadomość
Słuchaj, powiem Ci, że jak na moje oko spokojnie możesz jeść więcej bez tycia. A żeby przybrać na wadze potrzebujesz znacznie więcej, nie o jakieś 200-300 kcal.
Popatrz na swoje koleżanki, które mają taką samą aktywność fizyczną (pewnie tylko wf, prawda?), też są szczuplutkie, muszą mieć więc zbliżone zapotrzebowanie. Wcinają naprawdę sporo, a waga w miejscu.

Wzory to nie wszystko.
Ludziu, ale to chodzi o to, że ja ma tendencje do tycia Tzn. chyba, bynajmniej miałam. A co do aktywności, to mam zwolnienie z w-fu

Kurcze sama nie wiem w sumie jak to jest...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 17:02   #3797
agness51
Zakorzenienie

Tamo - A wiesz ile jesz dziennie?

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-04-15, 17:06   #3798
anniaa

a jak wy liczycie kcal bo chcecie wiedziec ile jecie dziennie to wy tak wszystko liczycie dokładnie czy tak na oko ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 17:06   #3799
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
edit:
No dobra dziewczynki- obiecałam zdjęcia, więc proszę każdą chętną o maila
(wysłałam już do plameczki i margi_zg bo miałam maile )
monisia46@o2.pl

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Tamo - A wiesz ile jesz dziennie?
Aguś staram się nie liczyć, ale napewno ponad zapotrzebowanie, a jednak nie tyje, ale w sumie to tylko dla ciekawosci spytałam, bo zastanawiałam się jak poznać, że metabolizm jest ok...

Zooosiu mogłabym Cię także zobaczyć
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 17:23   #3800
schism_
Zadomowienie

Aniaa- niestety wszystko skrupulatnie przeliczam ,gdzieś od ładnych paru lat ;P

Funky-sylwetkę masz szczuplutką, owe 50kg ważysz przy jakim wzroście?
Hyh sama wyglądam podobnie,ale przy 42/170,5,

ot ma specyficzna budowa i trochę otłuszczenie newralgicznego punktu zwanego udami ,w sumie chciałabym kiedyś przytyć do powiedzmy 52,zyskując w wymiarach 2cm,takie 'marzenie ściętej głowy',zwłaszcz a,że wysiłek siłowy./aerobowy u mnie przeciwwskazany i...znienawidzony
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-15, 17:24   #3801
agness51
Zakorzenienie

Aniu - Oj,ja też potrafię być bardzo dokładna.
Tamo - Prosty wniosek - jedz więcej. Skoro nie tyjesz

A ja nie wiem czemu strasznie głodna jestem. Idę się napić wody.

Stary 2008-04-15, 17:25   #3802
zooosia
Zadomowienie

Cytat:
zosia: No pewnie przez to oswietlenie tak wyszlo. Ale moim zdaniem biorac pod uwage te 2 zdjecie to bardzo ladnie wygladasz
no właśnie. a muszę przytyć

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Cytat:
agness51@wp.pl
Cytat:
monisia46@o2.pl
Zooosiu mogłabym Cię także zobaczyć
poszły.

Stary 2008-04-15, 17:25   #3803
anniaa

Cytat:
Aniaa- niestety wszystko skrupulatnie przeliczam ,gdzieś od ładnych paru lat ;P
kurde to ja sie nigdy nie dowiem ile jem kcal. bo ja nie mam głowy do takich rzeczy.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-04-15, 17:26   #3804
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:

Może i przez okres czy przewlekły stres staram się walczyć z czymś zwanym mgliście 'wyrzuty sumienia', dziś gdy szłam na badania musiałam być na czczo,siłą rzeczy skromne śniadanie (wieśniak z kanapką)zjadłam dopiero po 4godzinach po wstaniu, i pojawiły się myśli,że metabolizm padł i wsio się odłoży jako nadwyżka. Irytujące bywa takie analizowanie,co wybrać zamiast czego. znaczy się po szkole byłam w Macu, korcił mnie cheeseburger ,a wybrałam włoską sałatkę A bo zdrowsza,bo warzywa i cóż z tego,skoro nawet z sosem vinegret była paskudna,mdła nijaka,za to cheeseburger ,którego od miesięcy nie jadłam (wcześniej gdzieś 2-3 x na miech)wręcz przeciwnie.. Ale bywa.

Do tego ciągłe piekielne kłótnie z matką,wczoraj swym obraźliwym tekstem-epitetem przeszła samą siebie, gdyby nie była 'rodzicielką' po prostu uderzyłabym ją w twarz za to. Zresztą sama się do tego w trakcie awanturki po raz pierwszy w żywocie dopuściła...
Wsio o to,że nie zgodziłam się z jej osądem,że nawet kalorycznie jem tyle co wcześniej,tylko nie słodycze itp,że odpowiada mi mój wygląd, doszła uwaga ,potem coś palnęła,że będę nikim i odetnie mi finanse, poirytowana lekko trzasłam drzwiami i sie zaczęło.
Szkoda ,że niektórzy ludzie zatracili coś jak tolerancja dla trochę innego punktu widzenia i empatia...
Eh, takie zmienianie zdania i nakręcanie się 'ale przecież lepiej zjeść to, bo to zdrowsze, bo mniej kalorii, bo warzywa, a bo...to chyba lepszy wybór' <- znam to. Mam tak właściwie ciągle, co jest lekko męczące i z trudem wybrać mi opcje inną niż 'ta zdrowsza'.
Wczoraj w szkole, zjadłam już 2 śniadanie i stwierdziłam, że jestem głodna. Ponieważ w naszym sklepiku szkolnym nie ma niczego 'zdrowego' zaczęłam się zastanawiać co kupić. No więc na początku odpadły wszelkiego rodzaju drożdżówki, rogaliki etc. następnie taka podłużna bułka z białego pieczywa z jakimiś dodatkami w środku łącznie z sosem (pewnie majonezowym)...zauważyłam jogurt! "o tak!" - mówię sobie, nie do końca przekonana, bo jogurt był owocowy...no i stoję w kolejce, myślę i myślę...i nagle doszłam do wniosku: "e, chyba jednak nie, bo nie mam łyżeczki, a jakbym go wypiła, to dużo by się zmarnowało, bo jest taki gęsty "...no i tym sposobem kupiłam Kubusia bananowego (zastanawiałam się, czy nie wybrać wody, ale postanowiłam się przełamać i kupić coś, co nie jest 'zerówką').
Co do mamy- rozumiem. Chyba w takim momencie należy zostać przy swoim...osobiście nie kłócę się aż w takim stopniu (bo owszem, są pewne kłótnie) o jedzenie, ale jeśli już, to mówię jej, że wiem co robię i żeby się nie martwiła (bo wciąż powtarza mi wtedy, że będę chodziła do tego psychologa, co koleżanka-która zachorowała na anoreksję). Jakoś idzie.
ps. wysłałam

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
garden_d , ja tez proszę o fotki funky87@o2.pl
Również wysłałam

Cytat:
agness51@wp.pl

Ech. Drugi dzień redukcji. Idzie całkiem nieźle,ale nie czuję się najlepiej,bo nie jestem przyzwyczajona do tak małej dawki jedzenia. Tak jakbym mniej siły miała.
Zjadłam właśnie obiad,same białko, i warzywka, i znów pewnie będzie 1200kcal,może wieczorem jakieś brzuszki porobię czy coś.
A może podwyższ tak o 100kcal przynajmniej? I w te 100kcal wciśnij coś sycącego. Może byłoby Ci wygodniej?
Powodzenia jeszcze raz i uśmiechnij się
-zdjęcia wysłałam

Cytat:
monisia46@o2.pl

Aguś staram się nie liczyć, ale napewno ponad zapotrzebowanie, a jednak nie tyje, ale w sumie to tylko dla ciekawosci spytałam, bo zastanawiałam się jak poznać, że metabolizm jest ok...
Też bym tak chciała ^^ z resztą, jeśli jesz ok. 1700 (tak pisałaś wcześniej, nie?) to chyba nie jest to ponad zapotrzebowanie
-wysłałam
Stary 2008-04-15, 17:33   #3805
agness51
Zakorzenienie

Funky - Ale chudzinka z Ciebie,dobrze,że zdecydowałaś się na przytycie kochana
Śliczną masz buźkę

Zoosiu - następna chudzinka ale masz śliczne,długie,smukłe nogi

Garden - w sumie to tylko 100kcal,co mi szkodzi.
Jednak dzisiaj już chyba nie, bo za mną 3 posiłki i nie mam gdzie wcisnąć.
Z resztą nie mam pojęcia co to mogłoby być.

Od ciebie fotek nie dostałam jeszcze.

Stary 2008-04-15, 17:35   #3806
anniaa

Cytat:
Funky - Ale chudzinka z Ciebie,dobrze,że zdecydowałaś się na przytycie kochana
Śliczną masz buźkę

Zoosiu - następna chudzinka ale masz śliczne,długie,smukłe nogi

Garden - w sumie to tylko 100kcal,co mi szkodzi.
Jednak dzisiaj już chyba nie, bo za mną 3 posiłki i nie mam gdzie wcisnąć.
Z resztą nie mam pojęcia co to mogłoby być.

Od ciebie fotek nie dostałam jeszcze.
a przecież 2 posiłki przed Toba wiec spokojnie dodasz gdzieś

Stary 2008-04-15, 17:38   #3807
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a przecież 2 posiłki przed Toba wiec spokojnie dodasz gdzieś
Podwieczorek - mam serek wiejski albo homo z NNKT (około 30g orzechów,bo nigdzie nie mam już NNKT) więc już 300kcal
Kolacja - 50-100g twarogu

Więc nigdzie się nie nadaje.

Stary 2008-04-15, 17:41   #3808
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Podwieczorek - mam serek wiejski albo homo z NNKT (około 30g orzechów,bo nigdzie nie mam już NNKT) więc już 300kcal
Kolacja - 50-100g twarogu

Więc nigdzie się nie nadaje.
W takim razie oj jutra możesz (nie ma co wciskać nic na siłę już dzisiaj )

zdjęcia powinny już dojść- wcześniej coś namotałam
Stary 2008-04-15, 17:42   #3809
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie oj jutra możesz (nie ma co wciskać nic na siłę już dzisiaj )

zdjęcia powinny już dojść- wcześniej coś namotałam
Sama nie wiem czy się przełamię,żeby coś dodać.
Dodałabym węgle jakieś do obiadu,ale ciężko chudnąć z ww do tego posiłku.

Aniu - Mogłabym zobaczyć Twój jadłospis? Ile mniej więcej i w ogóle?

Stary 2008-04-15, 17:45   #3810
garden_d
Zakorzenienie

Cytat:
Sama nie wiem czy się przełamię,żeby coś dodać.
Ale dlaczego? Chodzi o to, żebyś nie chodziła głodna co Ci szkodzi? ;> to tylko 100kcal (możesz zjeść za nie więcej warzyw, albo więcej płatków owsianych np) <- przecież jeśli dodasz to do śniadania czy 2śniadania, to nie będziesz miała tym bardziej co się martwić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości