|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny wątek cz. 2.
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1712 |
|
Biała Dama
|
Nikt tu nie ma mocy kogoś gdzieś wysłać, można to co najwyżej zasugerować. A koleżanka sama z siebie była u psychiatry zanim sprawę tu opisała, czemu się nie dziwię jeśli ją to martwiło
|
|
|
|
|
#1713 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1714 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to tylko ciemność---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2017-03-28 o 20:07 |
||
|
|
|
|
#1715 |
|
Zadomowienie
|
A kto tu tak powiedział?
|
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja raz miałam taką sytuację ale zrzucam to na karb zmęczenia, tzn. nakarmilam w nocy dziecko i położyłam się z powrotem spać. I jak już zasypiałam to tak jakby jakiś mężczyzna takim nieprzyjemnym głosem coś mi szepnął do ucha tak że prawie poczułam oddech na uchu. Włosy mi stanęły dęba i poszłam spać zakopana z głową pod kołdrą. Na pewno nikogo nie było obok, mąż był w sąsiednim pokoju i na pewno slyszalabym gdyby przyszedł. Ale tak jak mówię, to była kolejna noc z przerywanym snem, ogólne zmęczenie itd., więc na pewno nie żadne strachy😊
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
Zdarza mi się słyszeć głosy przy zasypianiu. Jakby ktoś coś mówił, ale nie wiem co. W dzieciństwie wielokrotnie za to słyszałam w dzień jak ktoś mnie głośno i wyraźnie woła. Nie był to znany mi głos. Należał do jakiejś kobiety. Zawsze się rozgladalam i do teraz nie wiem, co to mogło być.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Intrygujące i bardzo tajemnicze to z tymi głosami
![]()
|
|
#1719 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1720 | |
|
miss twin peaks
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Wtedy wydawało mi się, że tak. Ostatni raz słyszałam go jak miałam ok. 14 lat. Wtedy zwalałam to na przesłyszenia, zwłaszcza jako dziecko. W sumie teraz się zastanawiam, co to mogło być.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Na świecie są rzeczy, ktorych nie da się wyjaśnić
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
To żeś podsumowała
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Nad niektórymi sprawami można tylko gdybać
To wie jedynie Bóg A bałaś się tego głosu, czy to był miły, spokojny głos?
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1727 |
|
lokalna gwiazda
|
Czasami coś nam się śni, myślimy że to jawa, a to sen.
Tak jak ja ostatnio - usłyszałam budzik, zajrzałam pod poduszkę, by go wyłączyć, wyciągnęłam się jeszcze na moment, by za chwilę znowu usłyszeć budzik, zajrzeć pod poduszkę... No niestety, ten pierwszy mi się przyśnił, innego wyjaśnienia nie ma, żadnych drzemek ustawionych nie mam. |
|
|
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie. Jako dziecko rozglądałam się kto mnie woła, a że nie widziałam nikogo to szłam się bawić dalej
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1730 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś pamiętam czytalam taki artykuł, że dzieci małe słyszą różne głosy (z za światów) i do jakiegoś etapu bardzo młodego pamiętają poprzednie życie. Oczywiście nie był to żaden artykuł naukowy.
Oglądałam też film dokumentalny o chłopcu, który pamiętał swoje poprzednie życie. Mówił o nim ze szczegółami, pamiętał dom i rodzinę. I to wszystko się sprawdziło, rodzice odnaleźli ten dom i następne pokolenie tej rodziny. Ja myślę, że coś na tym świecie jest. Powiem Wam również, że ja od dzieciaka wierze, że rodzimy się po śmierci. Nikt nigdy mi tego nie mówił, ale ja to odkąd pamiętam "wiem". Oczwiście przez bliskich zostałam niejednokrotnie wyśmiana. Te myśli zawsze prowadziły do tego, że szukałam różnych historii - stąd też natrafiłam w internecie na te opisane powyżej. |
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Wierzysz w reinkarnacje? Dobrze zrozumiałam?
|
|
#1732 | |
|
miss twin peaks
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1733 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe... ale w Boga też wierzysz? Jeśli tak to jak to łączysz z Sądem Ostatecznym: niebem, piekłem i czyśćcem ?
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie niebo i piekło - też myślę, że to jakichś stan przejściowy. Trudno jest mi się do tego odnieść. Wierze i nie wierze w nie jednocześnie. Pomyślicie, że jestem walnięta. Po prostu tego nie rozumiem. A gdybym Ciebie zapytała co rozumiesz przez niebo/piekło? Znasz odpowiedź, w którą mocno bez żadnych niejasności wierzysz? |
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
I ona- przybijamy sobie piąteczkę, ja też wierzę,że się odradzamy i,że dusza jest nieśmiertelna
a nad nami jest jakaś siła, którą chrześcijanie nazywają Bogiem. Jestem chrześcijanką, a zarazem czarną owcą w stadzie.Niestety nie ze wszystkim się zgadzam, a już zupełnie nie wierzę w czyściec.Albo tak albo siak.Sama jestem osobą zdecydowaną co do osądu. Bardzo sprawiedliwą i obiektywną - do bólu
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obudziłam się przekonana, że my przez wieki staraliśmy się być razem. Co ciekawe, nawet teraz to że jesteśmy razem oboje uważamy że zadziało się bo trafiliśmy na dobry czas. A dlaczego mezalians? Jestem od TZeta starsza o 5 lat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1738 |
|
Japońska rzepa
|
Ja również wierzę w reinkarnację. Zdecydowanie ta wizja bardziej do mnie przemawia niż katolickie przekonania,wydaje mi się stokroć bardziej prawdopodobne. Uczestniczylam w kilku wykładach buddystów na ten temat i naprawdę ciekawe rzeczy opowiadali.
---------- Dopisano o 03:57 ---------- Poprzedni post napisano o 03:56 ---------- Iona nikt nie pomyśli,ze jesteś walnieta,bardzo nie lubię tego,ze ludzie ktorzy maja inne poglady niz katolicyzm czują potrzebę tlumaczenia się,nawet jeśli ich przemyślenia są racjonalne.Za to jeśli jesteś katolikiem to od razu jest normalnie odbierane nawet jeśli pojawiaja się te same elementy albo np. kiedys się tam pojawialy. W wielu religiach świata pojawia sie reinkarnacja, jakaś 1/4 wierzącej ludzkości w nią wierzy. To naprawdę dość ciekawe,że ludzie wciąż często reaguja na to jak na coś komicznego mimo tego,ze tyle juz sie jeździ i widzi innych kultur ![]() ---------- Dopisano o 04:05 ---------- Poprzedni post napisano o 03:57 ---------- Chyba za dużo czytalam ten wątek bo śniło mi się,ze mnie duchy nawiedzaja
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Juz wiem! Film pt. "Wczorajsze dzieci" Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

To wie jedynie Bóg