![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal Professionnel, Matrix, Guerlain, DKNY, CK Eternity, Sephora, Clarins, i
13. Sephora – pędzel do różu. Nowy.
10. L'oreal Professionnel - Hydra Repair. Nawilżający spray do włosów. Bardzo lekki i delikatny. Zostało tyle, ile na zdjęciu. Pojemność 150 ml 21, 22, 23. Bourjois - lakiery w kolorze bordo, różu oraz beżu. Zostało ok. 1/3 w każdym. Pojemność 10 ml. Podoba Ci się coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Dot.: L'oreal Professionnel, Matrix, Guerlain, DKNY, CK Eternity, Sephora, Clarins, i
Cytat:
![]() 2. Lancome, Hypnose Edp - Pojemność początkowa to 30ml, kartonik 5. YSL, Baby doll. Pojemnośc początkowa to 100ml, kartonik 2. Wella, System Professional , Straighaway - prostujący i wygładzający, równiez do nakładania na mokre włosy. Zużycie widoczne na zdjęciu. Pojemnośc początkowa 200ml za Hypnose to za mało, za YSL tym bardziej... co proponujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja mam raczej opaloną buzię (ale nie do przesady). Idemanym odcieniem podkładu dla mnie jest N4 True Match. Bourjois jest praktycznie w tym samym odcieniu, jednak dla mnie ten podkład jest za lekki. Guerlain jest jaśniejszy, ale nadal jest to beż. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7084390]witaj, szkoda, że wymieniłaś już Clinique
![]() 2. Lancome, Hypnose Edp - Pojemność początkowa to 30ml, kartonik 5. YSL, Baby doll. Pojemnośc początkowa to 100ml, kartonik 2. Wella, System Professional , Straighaway - prostujący i wygładzający, równiez do nakładania na mokre włosy. Zużycie widoczne na zdjęciu. Pojemnośc początkowa 200ml za Hypnose to za mało, za YSL tym bardziej... co proponujesz?[/quote] A nie chcialabys Straightaway za pedzel? Jego wartosc salonowa to ok.79zl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
W takim razie idealny byłby dla mnie guerlain i tusz, tylko chciałabym jeszcze wkleić Ci zdjęcie perfum,żebyś oceniła czy zniszczenie opakowania na pewno Ci nie przeszkadza. Zrobię to najpóźniej w czwartek. Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Witaj
![]() widziałam w ajkimś wątku, że interesuje Cię Gucci Rush? mam 30ml opakowanie raz psinknięte nietrafiony zakup ![]() oj chyba to nie byłaś jednak Ty ![]()
znowu tutaj z Wami ![]() Edytowane przez MartusiaJ Czas edycji: 2008-04-02 o 21:18 Powód: chyba coś pomieszałam :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7106749]Bardzo chętnie przygarnę Gucci Rush!!! Na co byś chciała się wymienić?[/QUOTE]
np. be delicious? ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Oto foto
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
hop hoop?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Interesuje mnie L'oreal Professionnel - Hydra Repair. Nawilżający spray do włosów. Bardzo lekki i delikatny. Zostało tyle, ile na zdjęciu. Pojemność 150 ml i pędzel do różu.Czy interesują Cie miniatury Amor Amor po 5 ml?
mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread...light=gosia197 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie cała seria Matrix color.smart, ale szczególnie interesuje mnie maska lub odżywka. Może znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
tusz carbon gloss i podkłąd guerlain
za perfumy ze zdjęcia Reszta na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() interesuje mnie: Sally Hansen - lakier do paznokci Diamond Strenght.Odcień 13 Beige. Idealny do french manicure. Praktycznie nowy. Raz pomalowałam nim paznokcie. Pojemność 13,3 ml DKNY Be Delicious - EDP 30 ml. Praktycznie całe. Ubytek to parę psików znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7222484]chętnie wymienię DKNY na Rush. Podaj proszę link do swojego wątku.[/QUOTE]
taki to nadal aktualne link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246157
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
witam
![]() moje kosmetyki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=232760
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.