![]() |
#181 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
A ja sobie trochę pospalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7245100 2]tak samo jak przed! :P[/QUOTE]
Hahah no nie wiem, właśnie pochłaniam laysy paprykowe ![]()
#183 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Mam tak samo jak na początku ciąży, tylko że wtedy dużo się ruszałam, pracowałam i spalałam, a teraz siedzę i jem i ledwo chodzę, bo mnie tak spokojnie czasem boli, więc na pewno tak szybko tego nie zrzucę
![]() Efffpe oby, oby, bo z jednej strony, nie umiem jakoś ostatnio sobie odmówić, a z drugiej już widzę swoją rozpacz później ![]()
#186 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane za życzenia!
![]() ![]() Milutek - Twoje życzenia szczególnie mnie urzekły ![]() ![]() Miałam gości - byli dziadkowie, potem mama zabrała mnie na placki ziemniaczane do nich do domu, teraz wróciłam i teściowe niedługo wpadną ![]() Muszę się pochwalić kalafiorem ciążowym - trzymałam pendrivea schowanego w wazonie w szafce (wazon przezroczysty). Dostałam dziś kwiaty, więc wzięłam wazon, wlałam wodę i włożyłam kwiatki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
ski
|
Co za chamstwo.. byłam teraz w Tesco. Ludzi w chol..ere i stoją niedaleko kas dwie ekspedientki które zaglądają na mnie i ...nic. żadna z nich nie otworzyła dla mnie kasy ani nie poprosiła innej ekspedientki o szybsze skasowanie mojego towaru. A jednak widać że brzuch mam bo jestem w ciąży a nie spasiona :/ no i tak stały, gadały ze sobą i na mnie patrzyły jak czekam w kolejce. Jak już nadeszła moja kolej to se poszły. Chamstwo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Ja też się poce jak jakaś świnka :/
Cóż za piękna pogoda 😎 jedziemy do lekarza a mam tylko sukienkę bawelniana 3/4 rekaw i rajstopki. Oczywiście kurtkę też wzięłam bo pewnie za chwilę się ochłodzi ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#189 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Maya tak się wypycha od ponad godziny w brzuchu, że już chyba z 10 raz ide do łazienki.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiwaczka to jest przykre, też tego często doświadczam, ale nic nie zrobisz... one też kiedys będą w ciaży ;p ostatnio w auchan podeszłam do kasy z pierwszeństwem, stały 4 osoby przede mną, więc zapytałam czy ktoś z państwa korzysta z pierwszeństwa, to starsza pani prawie szczękę zgubiła, a koleś ze wstrętem w oczach spojrzał na mój brzuch i powiedział: no proszę... No tak, łaskę mi zrobił ;]
![]() |
#191 | ||
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Pewnie wystarczy, my kupiliśmy takie średnie opakowanie przy Hani, uzywamy 14 miesiąc i ciagle jest. Czasem sama używam na wypryski ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Tez ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]()
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Ja tam niczego nie kupuje z mysla na "po ciazy"
![]() ![]() ![]() Kiwaczka u mnie w tesco jest osobna kasa dla kobiet w ciazy i osob niepelnosprawnych, wydawalo mi sie ze w kazdym tesco jest cos takiego? ![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#193 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Podobno mąka to samo działa co puder ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 37/40 Agatka ![]()
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
ski
|
Margolcia, wszystko rozumiem jak ktoś nie widzi. Ostatnio w pepco tak stałam i dopiero przy kasie ekspedientka zauważyła że jesten w ciąży i mnie przepraszala i mówiła że następnym razem mam podejść do kasy bo mam pierwszeństwo. A tu poprostu było jakieś nieporozumienie...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Bunnybe, u nas też jest ale nieczynna od dłuższego czasu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
A odnośnie zakupów ciuchowych to mam bardzo ochotę kupić sobie coś ładnego na czas po porodzie, ale wstrzymuję się, bo nie wiem czy moje biodra nie ucierpią na stałe, ale mam nadzieję, że Effpe ma rację i wejdę w to samo
![]() Za to zamawiam sobie jakieś buty - ja akurat odpukać nie mam problemów z większym rozmiarem w ciąży i liczę, że tak zostanie. Talusia - mnie Tż też powiedział wczoraj, żebyśmy zrobili jakieś zdjęcia z brzuchem na pamiątkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#197 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja zamawiam tylko tshirty i bluzki to wiem ze w to wejde ;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Konto usunięte
|
zjadłam marsa znowu...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Decorail - Hahaha jesteś mistrzem 😂
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zadomowienie
|
Efffpe jak tak miksujesz jedzenie, różnie smaki itd, to czujesz się dobrze później?
![]() Mohnka nie zapominaj o szpitalnych kapciach :P ja kupiłam buty na początku marca i tydz temu zakładam, a on jakby zmalał ![]() ![]()
#204 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Całą ciążę miksuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#205 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7245255 2]Bardzo rzadko ![]() ![]() Całą ciążę miksuje ![]() ![]() Ja tak dzisiaj 😂😂 na obiad tu była ryba i kapusta kiszona. To później zładłam śliwki w czekoladzie.. Później bułka z kotletem mielonym i ćwikła, bułka pasztet i sałata i teraz laysy i popijam kubusiem 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() z tż od dłuższego czasu szukamy śliwek albo wiśni w czekoladzie dla mnie ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
Dobre jesteście :p ja bym tak nie mogła... ale znowu mam ochotę na arbuza
![]() Teraz, żeby chwilę nie myśleć o jedzeniu, zrobię paznokcie ![]()
#208 |
Zakorzenienie
|
A mi sie nie wiem czemu usnęło xd jak zawsze cos oglądam poczuje poduchę i mi wie oczy zamykają. Idę sobie zrobic budyń czekoladowy i dojem makaron znowu ze soainakiem feta i pomidorami, bo niby obiad zjadłam o 16 ale juz mnie zasysa.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#209 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku!
Decorail, spełnienia marzeń! ![]() Jestem załamana szafą. Przyszła wczoraj, ale kolor w ogóle nie pasuje do reszty. Zamawialiśmy w tej firmie pozostałe meble i kolor się zgadzał, a tu taki zonk. Najlepsze jest to, że nie można zwrócić/wymienić, bo to robione na zamówienie. Stwierdziliśmy z Tż, że domówimy jaśniejsze drzwi i upchniemy szafę w kąt. Facet z firmy jakiś niekumaty. Zamordowałabym na miejscu! Pocieszę Was. Kupiłam niedawno fajne mokasyny. Wzięłam profilaktycznie rozmiar większe i mierzyłam na spuchnięte stopy, a teraz są już za małe. Mam łapy jak niedźwiedź ![]() Pobrałam sobie dzisiaj krew i w ciągu 2 tyg udało mi się podratować hemoglobinę z 10 na 11,1. I to samymi burakami! ![]() Wszystkie koszulki są na mnie za małe! Chyba czas kupić coś większego od XS/S ![]() Jutro wizytuję i czas ogarnąć Katarzynę. Nie wiem jak to zrobię ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#210 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja goldenka ma przyjaciółkę spanielke ![]() Decorail ode mnie też najlepsze życzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.