![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
helo robaczki,
ja juz po lunchu i zabieram sie do pracy. Jedna z ''moich'' firm zbankrutowala czyli mniej pracy w tym miesiacu ![]() pogoda fajna za oknem, poszloby sie na rower albo spacerek.. Wczoraj dalam sobie wycisk na silowni i basenie wiec dzis luzik po pracy ![]() ksiazka, film itp ![]() ![]() buuzia dla was ![]()
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kobitki z gegry mnie nie spytał ![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda na dworze piękna ![]() ![]() Tylko główka mnie boli potężnie cały dzień ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Hm...postanowiłam i ja coś napisac
![]() ![]() A wiec na polku slonecznie choc mogloby byc cieplej. Dzis dzien zaczal sie od 2 wf. Dosttałam 2 razy tak bardzo silno pilka ze sie poryczałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tamonita: Kochana na pewno dostaniesz wiecej niz 2 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z zajęć
![]() Wiecie,ta poprawa z bioli poszła mi całkiem nieźle,modę się o 3 ![]() ![]() Baby - No to naucz się szybciutko,a potem czas wolny ![]() Tamuś - Na pewno więcej niż 2 będzie,zobaczysz ![]() I z tymi słówkami też na pewno dasz radę ![]() Miłego popołudnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
♥
|
Witam.
jestem padnięta . z niemca nie mialam kartkówki - uczyłam całą religie przyjaciółke. a tak wogóle okazało sie ze to nie miało byc z tego tylko ze słówek - ale słowka tez umielismy ![]() nic mi sie nie chce. narazie to ziew . a jutro spr z matmy ![]() ![]() ![]() ![]() Agness napewno poszło ci dobrze, ja nie pisałam jeden spr z bio i odrazu po feriach pisałam (kiedy to było ) i jeszcze mi nie oddała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |||
Zakorzenienie
|
ja też już nie widzę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() trochę zmęczonam jednak, zwłąszcza stopy mnie bolą ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuuuuuuuu, to ladnie , cale szczescie, ze zdazylas do domu... a ja dzis dotarlam na uczelnie, ale nie mielismy wykladu bo byl wyklad goscinnego profesora, wiec dr zaproponowal zeby pojsc. A, no i moj promotor zawagarowal ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie zimno, a ja oczywiscie w wiosennej kurtce bez kaptura ![]()
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Heyah ;>
Na dobre poczułam wakacyjną atmosferę ![]() ![]() ![]() ![]() W szpitalu oczywiście byłam,po długich tłumaczeniach nie zrobili mi tomografii,gdyż na kontrast z jodem zgodę wyrazić musi endokrynolog,albo zrobię sobie gdzie indziej prywatnie z takim bez. Godzinę próbowali mi wmawiać,że jod nie wpływa na autoagresję tarczycy, a jest inaczej o_O Na moje szczęście,gdybym tam została,nie podpisałabym dziś ważnego dokumentu o przystąpieniu do matury dla CKE i adios,szkoło,adios maturo _^_ W piątek znów pokażę się z opinią endo,potem znowu,wszakże jak powiedział (39/40 letni ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra idę coś poczytać,trzymta sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
Powitać
![]() Oczy mi się zamykają, nie wiem co się dzieje w wątku, spaliłam się w solarium normalnie żyć nie umierać ![]() ![]() ![]()
#2680 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nadal nic nie zrobiłam ![]() za to jest dobry powód do zrobienia imprezki ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Zakorzenienie
|
ewusiu to jest dobry pomysł
![]() ja nzowu mam dużo na zadanie... ![]() wpadłam po lekcjach na siłownie i sie okazało że nie mam juz karnetu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Ewusia
pijemy! ![]()
#2683 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha, nie nie, ale jak bym pisała tu jakies 2-3 lata temu, to pewnie co chwila by bylo "zwialam z zajec" albo "nie pojechalam na zajecia bo mi sie nie chcialo, a okazalo sie ze i tak ich nie bylo" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() swoja droga - nic dzis nie zrobilam w sprawie wiadomej ![]() ![]() Ewusia, gratuluje ladnego wizazowego stazu postowego ![]()
![]() |
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuje Kochane ![]() Pół dnia nauki.. padam ![]() Ewuś ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylkożyczyć kolorowych snów ;*
![]()
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() imprezowanie jutro? ![]() ![]() ![]() też sie zbieram do spania (no może jeszcze zajrzę do psychologii na 10 minut ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() pierwsza dzis ![]() zycze wam mileog dnia, pamietajmy ze juz pojutrze piateczek ![]()
#2688 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pamiętam Agolku że pojutrze piątaczek i szczerze mówiąc can't wait ![]() właśnie wchłonęłam moją owsiankę i idę się zbierać ![]() ![]() miłego dnia Słonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po śniadanku a przede mną zieloną herbatka ![]() Miłego dnia ![]()
#2690 | |
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() Ale wczoraj miałam dzień - myślałam, że będzie taki na luzaku, ale okazało się, że trza bylo zostać na uczelni dłużej niż przewidywałam więc zamiast relaksu była uczelniana masakra...:P Wróciłam do domu jakoś po 17, zjadłam, wypiłam kawę i... runęłam na łóżko bo (chyba przez to ciśnienie) byłam dosłownie nie-przy-tom-na! ![]() ![]() ![]() A dziś na szczęście byłam tylko na porannej seminarce i tym oto sposobem mam juz wolne ![]() ![]() Zaraz mknę na ryneczek po jabłka, a pozniej sprobuje cos poczytac o ile nie zasnę bo ostatnio mam zdolność zasypiania zawsze i wszędzie ![]() kongrata ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jeszcze co do przyjaciółkowego niezdanego warunku to okazało się, ze za miesiac ma jeszcze drugi termin na szczescie i dopiero jak tego nie zda to repeta. Zatem pozostaje mi trzymac kciuki i gonic ja do nauki^^ Buziaki i milego dnia wszystkim ![]()
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Próbowałam się rano zalogować, ale nie dało rady ![]() ![]() Wróciłam już ze szkoły, ale mam w sumie dziś tak zalatay dzień, że szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wogóle śniło mi się, że dostałam 4- z spr. z matmy ![]() ![]() ![]() Yyyy... a i jeszcze muszę Wam kobitki powiedzieć, że mam jakiś taki dziwny nieposkromniony apetyt / ciągły pociąg do jedzenia [ ![]() ![]() ![]() ![]() Jabłuszko, dobrze, że przyjaciółka ma ten drugi termin ![]() ![]() Miłego dnia Kobitki ![]()
![]() |
#2692 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() najważniejsze że masz apetyt, nie ważne czemu, a jak okres się przypałęta to już w ogóle będzie super ![]() ale zmokłam ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z zakupów
![]() ![]() Trochę powizażuję,pouczę się,może wyjdę na spacer i oglądnę you can dance i spać ![]() Miłego popołudnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
... akuku ^_+
Zastanawiałam się czy tu wpaść i napisać o pewnej rzeczy, czy nie... z jednej strony pomyślałam: czemu by nie, a z drugiej, tak bardzo Was zaniedbałam, że aż głupio się tak pojawiać ni stąd ni zowąd. Tak czy inaczej, wpadłam tylko na chwilę tutaj do Was, "wygadać" się w pewnej kwestii, nurtuje mnie to bardzo, dlatego mam nadzieję, że po tym będzie lepiej. I w końcu 'uwolnię się' ![]() ![]() Miałam dziś naprawdę chory sen... o tym, że umieściła linki do nielegalnego pobrania chapterów mangi na forum i trzeba było jej dać punkty karne, a nasza nowa Pani moderator (Wiosenka) usunęła jedynie treść postu, zaś ja ją nakłoniłam do punktów, miała opory ze względu na sympatię ^^ ... a potem Gujanka miała straszne pretensje o to (w efekcie obraziła się) i Mango stanęła wtedy w jej obronie, naskakując na nas (i to bardzo ^^ ), że wlepiłyśmy te punkty, mimo że jesteśmy przecież w 'przyjaznych stosunkach'... ... ja zdecydowanie za bardzo angażuje się w to wszystko i chyba przyda mi się jakiś odwyk, czy coś... ![]() OK, musiałam to napisać ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, podczytuję Was ciągle, jednakże już nie tak regularnie jak kiedyś, to też mam większe zaległości niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam dopiero WOS
![]() Teraz czas na wypracownaie z polskiego ![]() A poza tym to za 9 dni koneic roku i TŻ przyjeżdża - na całe 8 dni ![]() ![]() Ather - ![]()
#2696 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie martw sie Atherku. ![]() ![]() Uwazam,ze pomysl z odwykiem nie wypali bo bedziesz snila o tym,ze za Toba tesknimy ![]() ja juz sie zbieram na silownie, wrcilma niedawo,zjadlam 200g chudego mieska(bialko) i 200mlk czekoladowych lodow Carte-dor ![]() koncze bo wcielo mi juz 3 posty dzis jak wysylalam i nie chce sie wkurzac znowu ![]()
![]() |
#2697 |
Zadomowienie
|
Szieasz ;>
Kolejny dzionek,zbliżający mnie do upragnionego weekendu ^^ Generalnie zacznę go już jutro,małymi wagarami na plażę z klasowym towarzystwem w wiadomym celu ![]() ![]() ![]() Jak zwykle zawaliłam noc ,pitoloną bezsennością ,o dziwo tryskam energią (tiaa dzięki RedBull'owi ![]() ![]() (wszakże w wieku 19 lat nie powinno być inaczej _^_) |
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | ||||||||
Zadomowienie
|
Ale ten Wizaż świruje dziś, wściec się można :P
Cytat:
A i przeziebienie mnie łapie - trzęsawica. Cytat:
![]() Cytat:
![]() fryz nowy pokazuj moja droga ![]() Cytat:
![]() Kochaaaana, spanie do jest bardzo wysoki cel:P No, ale nic z tego - przynajmniuej w piątek; okazało się, że jednak spędzę go rozrywkowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak już Ci się śnimy to znaczy, że nie odwyk - a wręcz przeciwnie - podświadomość Cię do nas wzywa i żąda intensywniejszego kontaktu ![]() Buźka, ja też mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku ![]() Jak Ci się nastepnym razem cos fajnego przysni to napisz koniecznie ![]() ale faaaaajnie ![]() zamiast się uczyć to romansować będziecie ![]() iść się nie chce, ale po powrocie bedziesz na pewno pozytywnie zmeczona ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co do konca roku... no coz, cos sie konczy cos sie zaczyna - z tymi, z ktorymi bedziesz chciala na pewno utrzymasz kontakt,a reszty nie ma co zalowac ![]() tez zalowalam, ze nie wykorzystalam tego licealnego czasu pod katem rozrywkowo-integracyjnym jak trza, ale coz... na studiach nadrobilam z nawiazką wiec bilans i tak dodatni ^^ Oczywiscie nic z tego co zaplanowalam nie zrobilam :P Co tam, na ostatnia chwile zawsze wychodzi najlepiej, prawda? ![]() Poza tym niedlugo wyrabiam sobie ksiazeczke sanepidowska i nie ma bata-szukam pracy, chociaz na weekendy ![]() A moja przyjaciolka to jędza - okazalo sie, ze zdala ten warunek! Tylko po prostu po samym egzamie byla tak zlej mysli, ze z gory mowila, ze nie zdala, nawet samej sobie - zeby sie z tym oswajac i uniknac rozcarowan. A tymczasem zdala. No kurde tylko sie przez nia denerwowalam jak glupek^^ No, ale niewazne - wazne, ze ma to za soba ![]() W ogole to mamy z ludzmi z roku plan, zeby pojechac sobie na 3-4dni na majowke na domki, ale zastanawiam sie czy jechac i na jak dlugo... ![]() Dobra to tyle wieści ode mnie ![]() Buziiiii ![]()
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
![]()
Witajcie Gwiazdeczki
![]() Od razu z góry przepraszam, bo nie mam siły nadrabiać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hihi, sen fajny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a liceum strasznie szybko leci. zazdroszczę energii, ja dziś zupełnie na odwrót - cierpię na całkowity jej brak. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.