|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
helo robaczki,
ja juz po lunchu i zabieram sie do pracy. Jedna z ''moich'' firm zbankrutowala czyli mniej pracy w tym miesiacu pogoda fajna za oknem, poszloby sie na rower albo spacerek.. Wczoraj dalam sobie wycisk na silowni i basenie wiec dzis luzik po pracy ksiazka, film itp moze zrobie jakis dietetyczny serniczek buuzia dla was
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Cytat:
Kobitki z gegry mnie nie spytał A z matmy... no coś tam w sumie zrobiłam 3 na 5 zadań zrobiłam, a dwa niby zaczęłam, ale napewno źle Cóż może 2 dostane... [przy odrobinie szczęścia...]Pogoda na dworze piękna Tylko główka mnie boli potężnie cały dzień A na dodatek mam 150 słówek z francuskiego do nauczenia na czwartek Miłego dnia
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
Hm...postanowiłam i ja coś napisac
Jakos trudno jest sie wgryzc po dluzszej chwili nieobecnosci ![]() A wiec na polku slonecznie choc mogloby byc cieplej. Dzis dzien zaczal sie od 2 wf. Dosttałam 2 razy tak bardzo silno pilka ze sie poryczałam Teraz mam cała opuchnieta noge. Mam nadzieje ze do jutra to zejdzie i ew. zostanie siniak na majcy debatowalismy w sprawie zmiany nauczycielki od wfu. Mam nadzieje ze wezma to pod uwage chociaz Na religi bylismy na polku. Dzis musze pouczyc sie jeszcze chemii i angielskiego. Jakos trzeba dac rade![]() tamonita: Kochana na pewno dostaniesz wiecej niz 2 |
|
|
|
#2674 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z zajęć
![]() Wiecie,ta poprawa z bioli poszła mi całkiem nieźle,modę się o 3 ![]() Baby - No to naucz się szybciutko,a potem czas wolny ![]() Tamuś - Na pewno więcej niż 2 będzie,zobaczysz ![]() I z tymi słówkami też na pewno dasz radę ![]() Miłego popołudnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2675 |
|
♥
|
Witam.
jestem padnięta . z niemca nie mialam kartkówki - uczyłam całą religie przyjaciółke. a tak wogóle okazało sie ze to nie miało byc z tego tylko ze słówek - ale słowka tez umielismy nic mi sie nie chce. narazie to ziew . a jutro spr z matmy takie dowala zadania ze jedno robimy jedna lekcje a ja mam zrobic 4 na 45 min nie no umiem to ale nie lubie tak szybko rozwiazywac ;PAgness napewno poszło ci dobrze, ja nie pisałam jeden spr z bio i odrazu po feriach pisałam (kiedy to było ) i jeszcze mi nie oddała |
|
|
|
#2676 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja też już nie widzę
burza jest właśnie z gradem i piorunami... dobrze że zdążyłam wrócić (w ostatniej chwili ) bo oczywiście bez parasola, w letnich butach... fajnie bym zmokła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
to mówię ja ![]() trochę zmęczonam jednak, zwłąszcza stopy mnie bolą ale nic, jutro wolne od pracy, do czwartku mi nogi odżyją mam nadzieję mam trochę roboty jeszcze dziś naukowej ale straasznie mi sie nie chce za nic brać
|
|||
|
|
|
#2677 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uuuuuuuuu, to ladnie , cale szczescie, ze zdazylas do domu... a ja dzis dotarlam na uczelnie, ale nie mielismy wykladu bo byl wyklad goscinnego profesora, wiec dr zaproponowal zeby pojsc. A, no i moj promotor zawagarowal i nie bylo seminarium nie to, zebym sie zmartwila oj,lubie chodzic na uczelnie u mnie zimno, a ja oczywiscie w wiosennej kurtce bez kaptura a teraz kicham...
|
|
#2678 |
|
Zadomowienie
|
Heyah ;>
Na dobre poczułam wakacyjną atmosferę , czuję się dziwnie nabuzowana przez coś zwanego miesiączką, podatna na rozmaite zauroczenia płcią przeciwną W szpitalu oczywiście byłam,po długich tłumaczeniach nie zrobili mi tomografii,gdyż na kontrast z jodem zgodę wyrazić musi endokrynolog,albo zrobię sobie gdzie indziej prywatnie z takim bez. Godzinę próbowali mi wmawiać,że jod nie wpływa na autoagresję tarczycy, a jest inaczej o_O Na moje szczęście,gdybym tam została,nie podpisałabym dziś ważnego dokumentu o przystąpieniu do matury dla CKE i adios,szkoło,adios maturo _^_ W piątek znów pokażę się z opinią endo,potem znowu,wszakże jak powiedział (39/40 letni ,szkoda dziewczyny bo młoda jest i trzeba czym prędzej działać Dobra idę coś poczytać,trzymta sie
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Powitać
Oczy mi się zamykają, nie wiem co się dzieje w wątku, spaliłam się w solarium normalnie żyć nie umierać
|
#2680 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() nadal nic nie zrobiłam za to jest dobry powód do zrobienia imprezki mój 4000 post
|
|||
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
ewusiu to jest dobry pomysł
![]() ja nzowu mam dużo na zadanie... ![]() wpadłam po lekcjach na siłownie i sie okazało że nie mam juz karnetu
|
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia
pijemy! :party
|
#2683 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha, nie nie, ale jak bym pisała tu jakies 2-3 lata temu, to pewnie co chwila by bylo "zwialam z zajec" albo "nie pojechalam na zajecia bo mi sie nie chcialo, a okazalo sie ze i tak ich nie bylo" , czyli mniej wiecej tak jak Ty czesto piszesz ![]() no ale wtedy to mnie tu jeszcze nie bylo, pozniej bylam na innej uczelni, a teraz to juz nie mam prawie zajec (a na te co mam - nie chodze ![]() ![]() ). swoja droga - nic dzis nie zrobilam w sprawie wiadomej a jutro mam szalony dzien i imprezowy, wiec hmmmm... ![]() Ewusia, gratuluje ladnego wizazowego stazu postowego
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Kochane Pół dnia nauki.. padam ![]() Ewuś
|
|
|
#2685 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylkożyczyć kolorowych snów ;*
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale to dlatego ze filologowie klasycznie nie są zbyt pozbieranym narodem za to ogólnie nauki miałam na prawdę masę na pierwszych 3 latach dobrze że te czasy już minęły ![]() imprezowanie jutro? w środę no co za naród ![]() też sie zbieram do spania (no może jeszcze zajrzę do psychologii na 10 minut ) Jutro znowu długi dzień, ale w sumie już się przyzwyczaiłam ![]() dobrej nocki
|
|
|
|
|
#2687 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() pierwsza dzis wlasnie wychodze do pracy, przymrozilo a ja przestawilam ogrzewanie pare dni temu i rano bylo tak ziimno..zycze wam mileog dnia, pamietajmy ze juz pojutrze piateczek
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Pamiętam Agolku że pojutrze piątaczek i szczerze mówiąc can't wait ![]() właśnie wchłonęłam moją owsiankę i idę się zbierać idę na stretching jeszcze przed zajęciami bo mam dziś na 11.30 ![]() miłego dnia Słonka
|
|
|
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja już po śniadanku a przede mną zieloną herbatka ![]() Miłego dnia
|
|
#2690 | |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
![]() Ale wczoraj miałam dzień - myślałam, że będzie taki na luzaku, ale okazało się, że trza bylo zostać na uczelni dłużej niż przewidywałam więc zamiast relaksu była uczelniana masakra...:P Wróciłam do domu jakoś po 17, zjadłam, wypiłam kawę i... runęłam na łóżko bo (chyba przez to ciśnienie) byłam dosłownie nie-przy-tom-na! Spałam jak zabita do 21, później szybko się umyłam i przebrałam no i wskoczyłam do łóżka z powrotem. DLatego nie odezwałam się wczoraj ![]() A dziś na szczęście byłam tylko na porannej seminarce i tym oto sposobem mam juz wolne Tzn. nie do konca bo troche roboty jest, a i korki wieczorem, ale juz lepsze to niez przesiadywanie na zajeciach po pozna ![]() Zaraz mknę na ryneczek po jabłka, a pozniej sprobuje cos poczytac o ile nie zasnę bo ostatnio mam zdolność zasypiania zawsze i wszędzie ![]() kongrata Cytat:
no, chyba ze jakas impreza wpadnie co tez nie jest wykluczone ![]() A jeszcze co do przyjaciółkowego niezdanego warunku to okazało się, ze za miesiac ma jeszcze drugi termin na szczescie i dopiero jak tego nie zda to repeta. Zatem pozostaje mi trzymac kciuki i gonic ja do nauki^^ Buziaki i milego dnia wszystkim
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Próbowałam się rano zalogować, ale nie dało rady Wizaż znów wariował, dlatego odzywam się dopiero teraz Wróciłam już ze szkoły, ale mam w sumie dziś tak zalatay dzień, że szok Ogólnie na 15.40 mam lekarza, na 17 fryzjer no i na jutro te 150 słówek z francuskiego i nauczyc się na odpowiedź na fizyke![]() Ogólnie jestem troche przeziębiona, boli mnie głowa i wogóle ta pogoda nie wpływa na mnie zbyt korzystnie Także zbyt fajnie nie jest Ale cóż, zaczynam się przyzwyczajać ![]() Wogóle śniło mi się, że dostałam 4- z spr. z matmy ![]() ![]() Yyyy... a i jeszcze muszę Wam kobitki powiedzieć, że mam jakiś taki dziwny nieposkromniony apetyt / ciągły pociąg do jedzenia [ ], że aż mnie to przeraża Czuje się tak troche jak przed okresem, ale wątpie aby to było to... Choć bardzo bym chciala ![]() ![]() Jabłuszko, dobrze, że przyjaciółka ma ten drugi termin ![]() Miłego dnia Kobitki
|
|
#2692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weekend nie jest do spania , jest stworzony do wyższych celów (u mnie i piętek i sobota się szykuje z atrakcjami wiec ogólnie wyśpię się chyba po śmierci )Cytat:
![]() Cytat:
pochwal się ![]() najważniejsze że masz apetyt, nie ważne czemu, a jak okres się przypałęta to już w ogóle będzie super ale zmokłam chociaż miałam parasol, ale tak leje że nie pomógł byłam po Oriflame w Chorzowie po zajęciach i zaraz jeszcze śmigam na angielski... a uczyć się będę nie wiem kiedy ![]() miłego popołudnia
|
|||
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z zakupów
tzn, byłam się rozejrzeć co fajnego jest z ciuchów Trochę powizażuję,pouczę się,może wyjdę na spacer i oglądnę you can dance i spać ![]() Miłego popołudnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
... akuku ^_+
Zastanawiałam się czy tu wpaść i napisać o pewnej rzeczy, czy nie... z jednej strony pomyślałam: czemu by nie, a z drugiej, tak bardzo Was zaniedbałam, że aż głupio się tak pojawiać ni stąd ni zowąd. Tak czy inaczej, wpadłam tylko na chwilę tutaj do Was, "wygadać" się w pewnej kwestii, nurtuje mnie to bardzo, dlatego mam nadzieję, że po tym będzie lepiej. I w końcu 'uwolnię się' ![]() Miałam dziś naprawdę chory sen... o tym, że umieściła linki do nielegalnego pobrania chapterów mangi na forum i trzeba było jej dać punkty karne, a nasza nowa Pani moderator (Wiosenka) usunęła jedynie treść postu, zaś ja ją nakłoniłam do punktów, miała opory ze względu na sympatię ^^ ... a potem Gujanka miała straszne pretensje o to (w efekcie obraziła się) i Mango stanęła wtedy w jej obronie, naskakując na nas (i to bardzo ^^ ), że wlepiłyśmy te punkty, mimo że jesteśmy przecież w 'przyjaznych stosunkach'... ... ja zdecydowanie za bardzo angażuje się w to wszystko i chyba przyda mi się jakiś odwyk, czy coś... ![]() OK, musiałam to napisać ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku, podczytuję Was ciągle, jednakże już nie tak regularnie jak kiedyś, to też mam większe zaległości niestety
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam dopiero WOS
![]() Teraz czas na wypracownaie z polskiego A poza tym to za 9 dni koneic roku i TŻ przyjeżdża - na całe 8 dni Ather - Padłam ;D
|
#2696 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie martw sie Atherku. ![]() Uwazam,ze pomysl z odwykiem nie wypali bo bedziesz snila o tym,ze za Toba tesknimy ![]() ja juz sie zbieram na silownie, wrcilma niedawo,zjadlam 200g chudego mieska(bialko) i 200mlk czekoladowych lodow Carte-dor (zeby miec sile na silowni...)A tak naprawde to chcialo mi sie slodkiego na maxa..koncze bo wcielo mi juz 3 posty dzis jak wysylalam i nie chce sie wkurzac znowu
|
|
#2697 |
|
Zadomowienie
|
Szieasz ;>
Kolejny dzionek,zbliżający mnie do upragnionego weekendu ^^ Generalnie zacznę go już jutro,małymi wagarami na plażę z klasowym towarzystwem w wiadomym celu Oyz,trafia do mnie,że to już koniec ![]() Jak zwykle zawaliłam noc ,pitoloną bezsennością ,o dziwo tryskam energią (tiaa dzięki RedBull'owi (wszakże w wieku 19 lat nie powinno być inaczej _^_) |
|
|
|
#2698 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Ale ten Wizaż świruje dziś, wściec się można :P
Cytat:
A i przeziebienie mnie łapie - trzęsawica. Cytat:
Cytat:
![]() fryz nowy pokazuj moja droga ![]() Cytat:
![]() Kochaaaana, spanie do jest bardzo wysoki cel:P No, ale nic z tego - przynajmniuej w piątek; okazało się, że jednak spędzę go rozrywkowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jak już Ci się śnimy to znaczy, że nie odwyk - a wręcz przeciwnie - podświadomość Cię do nas wzywa i żąda intensywniejszego kontaktu ![]() Buźka, ja też mam nadzieję, że u Ciebie wszystko w porządku ![]() Jak Ci się nastepnym razem cos fajnego przysni to napisz koniecznie ![]() ale faaaaajnie zamiast się uczyć to romansować będziecie ![]() iść się nie chce, ale po powrocie bedziesz na pewno pozytywnie zmeczona Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a co do konca roku... no coz, cos sie konczy cos sie zaczyna - z tymi, z ktorymi bedziesz chciala na pewno utrzymasz kontakt,a reszty nie ma co zalowac ![]() tez zalowalam, ze nie wykorzystalam tego licealnego czasu pod katem rozrywkowo-integracyjnym jak trza, ale coz... na studiach nadrobilam z nawiazką wiec bilans i tak dodatni ^^ Oczywiscie nic z tego co zaplanowalam nie zrobilam :P Co tam, na ostatnia chwile zawsze wychodzi najlepiej, prawda? Zreszta jak mam cos robic kiedy ciagle chce mi sie spac. Tak szczerze to zaczyna mnie to martwic, mam nadzieje,ze wraz z przyjsciem wiosny dostane troche energii...Poza tym niedlugo wyrabiam sobie ksiazeczke sanepidowska i nie ma bata-szukam pracy, chociaz na weekendy ![]() A moja przyjaciolka to jędza - okazalo sie, ze zdala ten warunek! Tylko po prostu po samym egzamie byla tak zlej mysli, ze z gory mowila, ze nie zdala, nawet samej sobie - zeby sie z tym oswajac i uniknac rozcarowan. A tymczasem zdala. No kurde tylko sie przez nia denerwowalam jak glupek^^ No, ale niewazne - wazne, ze ma to za soba ![]() W ogole to mamy z ludzmi z roku plan, zeby pojechac sobie na 3-4dni na majowke na domki, ale zastanawiam sie czy jechac i na jak dlugo... ![]() Dobra to tyle wieści ode mnie ![]() Buziiiii
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Gwiazdeczki
Od razu z góry przepraszam, bo nie mam siły nadrabiać Może jak znajde chwilkę czasu to się zbiorę i przeczytam zaległości, ale póki co padam. Ale o Was pamiętam mimo wszystko![]() |
|
|
|
#2700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihi, sen fajny no i ja w nim byłam, ha! mi się jeszcze wizaż nie śnił - kwestia czasu zapewne Cytat:
z czego zdajesz maturę tak btw? Też zawsze piszę w sposób artystyczny rozszerzenie z polskiego, co z tego, że nie zawsze pokrywa się to z tymi bzdurami (często) zamieszczonymi w kluczu. a liceum strasznie szybko leci. zazdroszczę energii, ja dziś zupełnie na odwrót - cierpię na całkowity jej brak. Cytat:
na pewno znajdziesz pracę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

3 na 5 zadań zrobiłam, a dwa niby zaczęłam, ale napewno źle
Cóż może 2 dostane...
A na dodatek mam 150 słówek z francuskiego do nauczenia na czwartek 
na majcy debatowalismy w sprawie zmiany nauczycielki od wfu. Mam nadzieje ze wezma to pod uwage chociaz
takie dowala zadania ze jedno robimy jedna lekcje a ja mam zrobic 4 na 45 min 
) bo oczywiście bez parasola, w letnich butach... fajnie bym zmokła

mój 4000 post 

:party
Padłam ;D