![]() |
#361 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Biorę tyko żelazo ![]() ![]() Przysnęlo mi sie na godzinkę ![]() Posprzątam w domu, pomaluje paznokcie :p poczekam na tz az wróci z pracy zjemy obiad i jedziemy do Londynu do kina i przy okazji zahaczymy o mc :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
Decorail - Dziękuję
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7246844 2]Biorę tyko żelazo ![]() ![]() Przysnęlo mi sie na godzinkę ![]() Posprzątam w domu, pomaluje paznokcie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] To chyba też zacznę brać na nowo żelazo 😂😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Śliczne słoneczko dzisiaj, piękna wiosna ![]() ![]() Nie wiem, czy uda mi się nadrobić ten wątek, ale dzielnie podejmę próbę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zadomowienie
|
Haha mąż zrobił psikusa żonie, dowciapny 😂 (wyczytałam na grupie na fb)
"Dziś w nocy ( z 31 marca na 1 KWIETNIA ) budzi mnie mąż i patrząc na mnie mówi z przerażeniem: Kochanie, odeszły Ci wody! Zerwałam się, zaczęłam panikować i kazałam pakować torbę do szpitala. 5 min zajęło mi połapanie się, że córcia śpi sobie smacznie w łóżeczku i że za chwilę kończy 5 tyg. Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam mojego męża tak dumnego ze swojego żartu, aż się biedny popłakał ![]() Mam nadzieję, że mój nic głupiego nie wymyśli a akurat należy do tych co lubią żarciki 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#367 |
Rozeznanie
|
Kurde nadrobić Was to nie lada wyczyn. Połowy nie pamiętam.
Gratuluję udanych wizyt. Decorail 100 lat Ania gratki za podpisanie umowy. Siostrą szkoda się przejmować. Ja chciałam zawsze duża rodzinę tak 3-4 dzieci a ze wyszło jak wyszło to cieszę się i Bogu dziękuję że da mi to jedno. Bynajmniej po odczekaniu bezpiecznego terminu od cesarki przyjmiemy co nam los przyniesie. Może sie jeszcze uda. Kto wie. Okropnie się czuję. W sensie to przeziębienie niby mi przeszło ale kataru to ja w życiu takiego nie miałam. Chyba 2 tygodnie mnie trzyma. Oddycham buzią a głowa tak mnie już na wieczór bolała ze szok. Nie wiem czy to zatokowo coś się zrobiło czy co. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
Talusia - zdarza się, że w ciąży występuje zapalenie dziąseł, ale po takim płukaniu (tylko max 2 tygodnie się stosuje płukanie, bo chlorheksydyna może przebarwić zęby) i przy dobrym szczotkowaniu powinno minąć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Black super! niech już tak zostanie ![]() Aniu to było szybkie wtajemniczenie mnie ![]() Nienawidzę takich ludzi, co wiedzą wszystko najlepiej, np jak bratowa Tż mojego... ten sam typ, co Twoja siostra, na szczęście widzę ją mega rzadko i olewam. Powiem Ci, że ja mam jednego młodszego brata i wg mojego ojca on jest super, co by nie zrobił. Ja z mojego brata jestem mega dumna, bo naprawdę jest mądry, pnie się w górę, radzi sobie w stolicy, tylko że np on miał prawo zmieniać studia 3 razy, ja nie, ogólnie co bym nie zrobiła, to jest źle. Mogę się założyć, ze nawet gdyby moja ciąża była po Bożemu, w sensie: małżeństwo, własny dom i dziecko, to mojemu ojcu i tak by cos nie pasowało, np że za mała powierzchnia domu ![]() ![]() ![]() Ja już dziewczyny posprzątałam, teraz się ogarniam i idę do koleżanki na plotki ![]()
![]() |
#370 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Rozeznanie
|
Też dziś jadłam 😀😀 od mamusi na śniadanko!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez racuszki z jablkami i cynamonem! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#373 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahaha ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Ahahaha padłam ![]() TZ mnie wczoraj poinformował ze nie mam robić mu głupich żartów typu "kochanie rodzę" hahah ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
Decorail - Jeju bardzo Ci dziękuję!! ☺ oczywiście, jeśli nie przejdzie to pójdę do dentysty choć mam nadzieję, że uda mi się samej coś na to zaradzić.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
Black - super, że się obróciła 😊 a miałam Ci pisać, że jak brzuch masz niżej to właśnie może oznaczać obrót, u mnie tak było 😊 jednak głowa trochę miejsca zajmuje.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#378 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7246844 2]Biorę tyko żelazo ![]() ![]() Przysnęlo mi sie na godzinkę ![]() Posprzątam w domu, pomaluje paznokcie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mi się przysnęło również i teraz Was nadrabiam 😀😀 tylko mnie obudziło siku 😂 i nadrobię i lecę 😀 Ogólnie śpię w dzień.. Robię sobie drzemki.. Wy też potrzebujecie snu w dzień? Może to przez zarwane noce.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Rozeznanie
|
Black, świetna wiadomość!
![]() ![]() My chcemy mieć 3 dzieci, ale zaktualizuję to może po porodzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Zadomowienie
|
Właśnie zjadłam makaron z mlekiem 😀 smaki z przedszkola!
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Rozeznanie
|
Margolcia a powiedziałaś tacie to co napisałaś nam? Może on nie zdaje sobie sprawy z tego co czujesz.
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Zakorzenienie
|
Talusia - żaden problem
![]() Mohnka - niech ćwiczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zadomowienie
|
Taka piękna pogoda, mam tyle do zrobienia w domu, chce iść na spacer, na lody.. ale brak sił na to wszystko. Z chęcią bym się teraz położyła i poszła spać, co jest..
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku. Nadrobilam 😀 siedzę właśnie na ogrodzie u teściowej synek się bawi a ja się relaksuje i podczytuję. Jej jak pięknie jest, kiedy ta wiosna zdążyła przyjść? Jakoś szybko to wszystko leci... co do liczby dzieci ja byłam nastawiona na 3, ale ta ciąża tak mi dala w kość, że może jak trochę zapomnę 😁 mąż oczywiście dalej uważa że 3 😉 a ja Wam powiem, że mogłabym mieć 5 tylko niech mi ktoś urodzi 😎 a jeżeli chodzi o mieszkanie, to ja miałam w domu pokój z 2 siostrami i dalysmy rade. Teraz mimo, że w pokojach mogę wybierać to i tak planuję córce za jakiś czas ulokować z synkiem w pokoju i tak ich trzymać dopóki sami nie zechcą osobnych pokoi. Wydaje mi się ze dzieci mają wtedy lepszy kontakt, można im razem bajki czytać itp. Ja nie lubię być/spać sama w pokoju 😊 A w drugim ewentualnie zrobię im "bawialnie".
Co do brzucha, to mój się nie obniżył wizualnue, ale lepiej mi się oddycha, i od kilku dni nie mam zgagi więc może coś jest na rzeczy... za 8 dni donoszona ciąża 😱 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
|||
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Fajnie sie zaczął dzień i jak zawsze tak samo szybko sie spieprzyl. Nie dość, ze stałam z 5 rzeczami w kolejce w biedronce 20 minut, było mi juz słabo podeszłam do kasjerki czy moge podejść bez kolejki to stwierdziła, ze muszę sie zapytać klientów oczywiście nikt nie chciał mnie przepuścić i znowu poszłam na koniec kolejki. Juz to buractwo ludzi mnie rozwala...
Wróciłam do domu oczywiście Tz nadal wielce spał, a prosiłam żeby wstał wcześniej bo okna trzeba umyc. Sama je umylam na odwal sie poprostu same szyby bez mycia tych framug. Wstał i sie głupio pyta czy mi sie nudzi... czasem mam ochotę mu przywalić w ten głupi łeb zeby sie ogarnął. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#387 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
Mohnka - I tym sposobem próbuje się przygotować do pobytu w szpitalu 😂 a tak szczerze to w domu lubię makaron z mlekiem ale w szpitalu pewnie bym nie zjadła
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Zadomowienie
|
Anita, doskonale o tym wie, oczywiście zaprzecza.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#390 |
Konto usunięte
|
ehh chcialam pomalowac paznokcie ale smrod lakieru mi uniemozliwil
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.