Mamy majowe cz. VI - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-01, 09:55   #361
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Cytat:
Napisane przez talusiax33 Pokaż wiadomość
Witam się ☺ LATO za oknem!
Mężu pojechał z samego rana wymienić oponki na letnie i do rodziców, pomóc ojcu koło domu.
Ja mam czas na małe sprzątanko, pranie ściągnę i wyprasuje a po obiedzie wezme gdzieś męża na spaceerek i lody! Narazie nie chce mi się wstać łóżka, jeszcze pół godzinki poleże.
Do porodu zostało mi.. 55 dni

Decorail - Dziękuję a jakiś konkretny płyn? Wyczytałam w internetach, że jest np Corsodyl i zawiera tą chlorhek... ☺

Mohnka - Puchnięcie jest okropne, mnie denerwuje jak zaciskam palce i czuje że są jak parówki :/
Spokojnie, jeszcze troszkę i urodzisz, wytrzymasz Chyba dla każdej z Nas ta końcówka ciąży jest męcząca.. Ja za dnia czuje się ok ale jak przyjdzie wieczór i noc to masakra.

Efffpe - Co Ty bierzesz, że masz takie sny?

Bunnybe - O mniam! Ale smaka narobiłaś

Fartuch - U nas też w planach tylko dwójka dzieci, wystarczająco myśleliśmy tak za rok drugie ale.. stwierdziłam ostatnio, że muszę odpocząć i dopiero gdzieś za 3 lata

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Biorę tyko żelazo
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Obróciła się.

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Przysnęlo mi sie na godzinkę ale obudziła mnie zgaga :/
Posprzątam w domu, pomaluje paznokcie :p poczekam na tz az wróci z pracy zjemy obiad i jedziemy do Londynu do kina i przy okazji zahaczymy o mc :p

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 09:55   #362
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez felliciti Pokaż wiadomość
Może moja kłamie? Zrobiła mi psikusa na prima aprilis
Termin mam na 1 maja z prenatalnych i 2 aplikacje też tak mi wyliczyły, ale nie pisałam już o zmiane.
Aha, no moze moja luczy jeszcze dzisiejszy dzien, a Twoja nie tak czy siak moze byc roznie, moze za 20 bedziemy po wszystkim

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 09:59   #363
talusiax33
Zadomowienie

Decorail - Dziękuję dziś wstąpie do apteki i kupię bo przecież idzie zwariować. Mam wrażenie że mi spuchły dziąsła tak jak i palce u rąk, nie wiem czy tam też woda się zatrzymuje czy jak

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7246844 2]Biorę tyko żelazo

Posprzątam w domu, pomaluje paznokciepoczekam na tz az wróci z pracy zjemy obiad i jedziemy do Londynu do kina i przy okazji zahaczymy o mc

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
To chyba też zacznę brać na nowo żelazo 😂😂

talusiax33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 10:03   #364
felliciti
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
Aha, no moze moja luczy jeszcze dzisiejszy dzien, a Twoja nie tak czy siak moze byc roznie, moze za 20 bedziemy po wszystkim

Zobaczyłam tą 2 z przodu i tak się zaaferowałam, że nie pomyślałam nawet, że miesiąc ma 30 dni
felliciti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 10:10   #365
happiness__
Rozeznanie

Dzień dobry
Śliczne słoneczko dzisiaj, piękna wiosna już coraz bliżej naszych maluszków!
Nie wiem, czy uda mi się nadrobić ten wątek, ale dzielnie podejmę próbę

happiness__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 10:13   #366
talusiax33
Zadomowienie

Haha mąż zrobił psikusa żonie, dowciapny 😂 (wyczytałam na grupie na fb)

"Dziś w nocy ( z 31 marca na 1 KWIETNIA ) budzi mnie mąż i patrząc na mnie mówi z przerażeniem: Kochanie, odeszły Ci wody! Zerwałam się, zaczęłam panikować i kazałam pakować torbę do szpitala. 5 min zajęło mi połapanie się, że córcia śpi sobie smacznie w łóżeczku i że za chwilę kończy 5 tyg. Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam mojego męża tak dumnego ze swojego żartu, aż się biedny popłakał "

Mam nadzieję, że mój nic głupiego nie wymyśli a akurat należy do tych co lubią żarciki 😀

Stary 2017-04-01, 10:15   #367
anita7
Rozeznanie

Kurde nadrobić Was to nie lada wyczyn. Połowy nie pamiętam.
Gratuluję udanych wizyt.

Decorail 100 lat

Ania gratki za podpisanie umowy. Siostrą szkoda się przejmować.

Ja chciałam zawsze duża rodzinę tak 3-4 dzieci a ze wyszło jak wyszło to cieszę się i Bogu dziękuję że da mi to jedno. Bynajmniej po odczekaniu bezpiecznego terminu od cesarki przyjmiemy co nam los przyniesie. Może sie jeszcze uda. Kto wie.

Okropnie się czuję. W sensie to przeziębienie niby mi przeszło ale kataru to ja w życiu takiego nie miałam. Chyba 2 tygodnie mnie trzyma. Oddycham buzią a głowa tak mnie już na wieczór bolała ze szok. Nie wiem czy to zatokowo coś się zrobiło czy co.

anita7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 10:17   #368
decorail
Zakorzenienie

Talusia - zdarza się, że w ciąży występuje zapalenie dziąseł, ale po takim płukaniu (tylko max 2 tygodnie się stosuje płukanie, bo chlorheksydyna może przebarwić zęby) i przy dobrym szczotkowaniu powinno minąć
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 10:17   #369
marg0lcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bunnybe Pokaż wiadomość
Margolcia musialabys poczytac watki wstecz zeby zaglebic sie w historie Ani, moze wtedy bys zrozumiala wiadomo, ze latwo sie ocenia z boku a tymczasem z niektórymi ludzmi po prostu nie da sie żyć i więzy krwi nie mają tu nic do tego

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Brawo Lilka!
Wiem, o czym mówisz i masz rację, nie znam dokładnie historii, ale mam wśród znajomych podobne przypadki. Ale nie ma co się oszukiwać, że jednak jest to przykra sprawa, bo to jednak rodzina :/

Black super! niech już tak zostanie

Aniu to było szybkie wtajemniczenie mnie
Nienawidzę takich ludzi, co wiedzą wszystko najlepiej, np jak bratowa Tż mojego... ten sam typ, co Twoja siostra, na szczęście widzę ją mega rzadko i olewam. Powiem Ci, że ja mam jednego młodszego brata i wg mojego ojca on jest super, co by nie zrobił. Ja z mojego brata jestem mega dumna, bo naprawdę jest mądry, pnie się w górę, radzi sobie w stolicy, tylko że np on miał prawo zmieniać studia 3 razy, ja nie, ogólnie co bym nie zrobiła, to jest źle. Mogę się założyć, ze nawet gdyby moja ciąża była po Bożemu, w sensie: małżeństwo, własny dom i dziecko, to mojemu ojcu i tak by cos nie pasowało, np że za mała powierzchnia domu Jest mi z tego powodu przykro, bo czuję sie gorsza, ale wiem też, że wiele potrafię, mieszkałam sama za granicą kilka lat i sobie świetnie radziłam, więc nie mam dwóch lewych rąk Ale też nie mogę się doczekać, jak z Tż pójdziemy na swoje

Ja już dziewczyny posprzątałam, teraz się ogarniam i idę do koleżanki na plotki

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 10:17   #370
happiness__
Rozeznanie

Cytat:
Haha mąż zrobił psikusa żonie, dowciapny 😂 (wyczytałam na grupie na fb)

"Dziś w nocy ( z 31 marca na 1 KWIETNIA ) budzi mnie mąż i patrząc na mnie mówi z przerażeniem: Kochanie, odeszły Ci wody! Zerwałam się, zaczęłam panikować i kazałam pakować torbę do szpitala. 5 min zajęło mi połapanie się, że córcia śpi sobie smacznie w łóżeczku i że za chwilę kończy 5 tyg. Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam mojego męża tak dumnego ze swojego żartu, aż się biedny popłakał "

Mam nadzieję, że mój nic głupiego nie wymyśli a akurat należy do tych co lubią żarciki 😀

Ahahahaha genialne!!!

Stary 2017-04-01, 10:19   #371
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Też jem dżem malinowy
Też dziś jadłam 😀😀 od mamusi na śniadanko!

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Dzien dobry nasz kocur nie dał mi dzis pospać, od 7 wieczne zachcianki i jęki a teraz wygrzewa wibrysy na balkonie
Witam sie z kawą i takim pięknym wielkanocnym pączusiem z biedry smaczny, w środku ma krem waniliowy

Vikunia ja tez podziwiam jadłospisy dziewczyn, mnie do takich ciezkich rzeczy w ogole nie ciagnie, po fastfoodach czuje sie zle a najbardziej to mi wchodza ostatnio kolorowe kanapki

Milego dnia Dziewczyny, szykuje sie słoneczny weekend
Mniam 😍😍 skąd takie cudo?

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 10:19   #372
vikuniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamaSmerfuni Pokaż wiadomość
No straszaki mam duzo czesciej, przedwczoraj wieczorem mialam tak po 6-8 skurczy co dwie minuty, a potem 15-20 minut przerwy i znowu, w poprzedniej ciazy takie skurcze zrobily mi rozwarcie na tym etapie wiec mysle, ze te tez mogly juz cos zdzialac, zobaczymy za tydzien na wizycie.

U mnie dzis na sniadanie byly racuchy z jablkiem i cynamonem, posypane pudrem.

U mnie tez racuszki z jablkami i cynamonem!

Stary 2017-04-01, 10:24   #373
Konto usunięte

Cytat:
Decorail - Dziękuję dziś wstąpie do apteki i kupię bo przecież idzie zwariować. Mam wrażenie że mi spuchły dziąsła tak jak i palce u rąk, nie wiem czy tam też woda się zatrzymuje czy jak

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

To chyba też zacznę brać na nowo żelazo

Hahahaha ja biorę ostatni tydzien wiec mam nadzieje skończą sie te sny

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Haha mąż zrobił psikusa żonie, dowciapny (wyczytałam na grupie na fb)

Mam nadzieję, że mój nic głupiego nie wymyśli a akurat należy do tych co lubią żarciki

Ahahaha padłam

TZ mnie wczoraj poinformował ze nie mam robić mu głupich żartów typu "kochanie rodzę" hahah

Stary 2017-04-01, 10:26   #374
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
To ja chyba nie mam żadnych skurczy - albo mi twardnieje brzuch albo pobolewa okresowo. Ale nie nazwałbym tego skurczami
Hmm może się napina i ćwiczy?

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:
Ja sie budze codziennie rano z serdelkami zamiast palców i bardzo ścierpniętymi dłońmi, zdaniem ginki to macica uciska na kręgosłup i to "normalne" na tym etapie ciąży Aplikacja straszy ze rodze za 49 dni! a dopiero co było ich 100!
U mnie 29 dni 😱😱😱 😀 i cieszę się, bo coraz gorzej się czuję, noce są tragiczne.. 😳

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ile dzieci planujecie? U nas na dwojce koniec, chyba ze za 10 lat.

Ja chce 2. Chyba, że drugi będzie synek to później weźmiemy pod uwagę finanse i sytuacje bieżącą i może spróbujemy za 3 razem córkę 😀😀

Stary 2017-04-01, 10:26   #375
talusiax33
Zadomowienie

Decorail - Jeju bardzo Ci dziękuję!! ☺ oczywiście, jeśli nie przejdzie to pójdę do dentysty choć mam nadzieję, że uda mi się samej coś na to zaradzić.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 10:29   #376
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez CamomileS Pokaż wiadomość
My już raczej nie planujemy więcej dzieci bo mamy niecałe 55m i uważam że nie są to warunki na 4 osobowa rodzine :/

Kochanie, wychowałam się na 40m z dwójką rodzeństwa. Mieliśmy jeden pokój i jestem bardzo zadowolona, że mam to rodzeństwo!! 😘

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Witam się ☺ LATO za oknem! 😍
Mężu pojechał z samego rana wymienić oponki na letnie i do rodziców, pomóc ojcu koło domu.
Ja mam czas na małe sprzątanko, pranie ściągnę i wyprasuje a po obiedzie wezme gdzieś męża na spaceerek i lody! 😀 Narazie nie chce mi się wstać łóżka, jeszcze pół godzinki poleże.
Do porodu zostało mi.. 55 dni😍

Decorail - Dziękuję a jakiś konkretny płyn? Wyczytałam w internetach, że jest np Corsodyl i zawiera tą chlorhek... ☺

Mohnka - Puchnięcie jest okropne, mnie denerwuje jak zaciskam palce i czuje że są jak parówki :/
Spokojnie, jeszcze troszkę i urodzisz, wytrzymasz Chyba dla każdej z Nas ta końcówka ciąży jest męcząca.. Ja za dnia czuje się ok ale jak przyjdzie wieczór i noc to masakra.

Efffpe - Co Ty bierzesz, że masz takie sny? 😂

Bunnybe - O mniam! Ale smaka narobiłaś

Fartuch - U nas też w planach tylko dwójka dzieci, wystarczająco myśleliśmy tak za rok drugie ale.. stwierdziłam ostatnio, że muszę odpocząć i dopiero gdzieś za 3 lata 😀

Dokładnie. Wieczór .. I noc. I moment, w którym szukam wygodnej pozycji, żeby udało się zasnąć. 😜😀 damy radę! 😘😘

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Obróciła się. 🎉🎉🎉😁😁😁

Hura, hura, hura!!! Świętujemy 😍😍😍

Stary 2017-04-01, 10:29   #377
inezz6
Zadomowienie

Black - super, że się obróciła 😊 a miałam Ci pisać, że jak brzuch masz niżej to właśnie może oznaczać obrót, u mnie tak było 😊 jednak głowa trochę miejsca zajmuje.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

"Kiedyś tam,będziesz miał dorosłą duszę,
Kiedyś tam,kiedyś tam...
Ale dziś jesteś mały jak okruszek,
Który los rzucił nam."
inezz6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 10:33   #378
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Talusia - corsodyl jak najbardziej

Black - mam nadzieję, że to nie Prima aprilis I możemy świętować na wątku Mają te Twoje córki poczucie humoru
Haha też w sumie pomyślałam, że dziś 1.04 😂😂 ale z takich rzeczy chyba się nie żartuję. Koleżanka mi dziś rano podpowiada.. Dzwoń do Tz i mów, że rodzisz! A ja oczy.. I myślę. Nie bo faktycznie urodze i co? 😂

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
A, rzeczywiście, dzisiaj prima aprilis. 😂 nie, serio mówię, serduszko bije na dole po lewej. 💖

U mnie też na dole po lewej 😍😍 kochana córeczka 🌸

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7246844 2]Biorę tyko żelazo

Posprzątam w domu, pomaluje paznokciepoczekam na tz az wróci z pracy zjemy obiad i jedziemy do Londynu do kina i przy okazji zahaczymy o mc

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Mi się przysnęło również i teraz Was nadrabiam 😀😀 tylko mnie obudziło siku 😂 i nadrobię i lecę 😀
Ogólnie śpię w dzień.. Robię sobie drzemki..
Wy też potrzebujecie snu w dzień? Może to przez zarwane noce..

Stary 2017-04-01, 10:48   #379
happiness__
Rozeznanie

Black, świetna wiadomość! czyli u Ciebie też opadnięcie brzucha wiązało się ze zmianą pozycji dziecia, tylko nieco w inny sposób

My chcemy mieć 3 dzieci, ale zaktualizuję to może po porodzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-01, 10:53   #380
talusiax33
Zadomowienie

Właśnie zjadłam makaron z mlekiem 😀 smaki z przedszkola!

Stary 2017-04-01, 11:00   #381
anita7
Rozeznanie

Margolcia a powiedziałaś tacie to co napisałaś nam? Może on nie zdaje sobie sprawy z tego co czujesz.

anita7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 11:06   #382
decorail
Zakorzenienie

Talusia - żaden problem

Mohnka - niech ćwiczy ma być silna i sprawna przy porodzie
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 11:30   #383
talusiax33
Zadomowienie

Taka piękna pogoda, mam tyle do zrobienia w domu, chce iść na spacer, na lody.. ale brak sił na to wszystko. Z chęcią bym się teraz położyła i poszła spać, co jest..

Stary 2017-04-01, 11:35   #384
Glassball
Rozeznanie

Witam się w nowym wątku. Nadrobilam 😀 siedzę właśnie na ogrodzie u teściowej synek się bawi a ja się relaksuje i podczytuję. Jej jak pięknie jest, kiedy ta wiosna zdążyła przyjść? Jakoś szybko to wszystko leci... co do liczby dzieci ja byłam nastawiona na 3, ale ta ciąża tak mi dala w kość, że może jak trochę zapomnę 😁 mąż oczywiście dalej uważa że 3 😉 a ja Wam powiem, że mogłabym mieć 5 tylko niech mi ktoś urodzi 😎 a jeżeli chodzi o mieszkanie, to ja miałam w domu pokój z 2 siostrami i dalysmy rade. Teraz mimo, że w pokojach mogę wybierać to i tak planuję córce za jakiś czas ulokować z synkiem w pokoju i tak ich trzymać dopóki sami nie zechcą osobnych pokoi. Wydaje mi się ze dzieci mają wtedy lepszy kontakt, można im razem bajki czytać itp. Ja nie lubię być/spać sama w pokoju 😊 A w drugim ewentualnie zrobię im "bawialnie".

Co do brzucha, to mój się nie obniżył wizualnue, ale lepiej mi się oddycha, i od kilku dni nie mam zgagi więc może coś jest na rzeczy... za 8 dni donoszona ciąża 😱

Glassball jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 11:40   #385
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie zjadłam makaron z mlekiem 😀 smaki z przedszkola!

Ojej.. Podziwiam. Tu rano zupa mleczna jest czasami .. I mnie bleh!

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Talusia - żaden problem

Mohnka - niech ćwiczy ma być silna i sprawna przy porodzie
No no! 😀😀 mój Tz też mówi, żebym nie brała od poniedziałku już swoich tabletek.. Żeby brzuch też zdążył ćwiczyć. 😅

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Glassball Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku. Nadrobilam 😀 siedzę właśnie na ogrodzie u teściowej synek się bawi a ja się relaksuje i podczytuję. Jej jak pięknie jest, kiedy ta wiosna zdążyła przyjść? Jakoś szybko to wszystko leci... co do liczby dzieci ja byłam nastawiona na 3, ale ta ciąża tak mi dala w kość, że może jak trochę zapomnę 😁 mąż oczywiście dalej uważa że 3 😉 a ja Wam powiem, że mogłabym mieć 5 tylko niech mi ktoś urodzi 😎 a jeżeli chodzi o mieszkanie, to ja miałam w domu pokój z 2 siostrami i dalysmy rade. Teraz mimo, że w pokojach mogę wybierać to i tak planuję córce za jakiś czas ulokować z synkiem w pokoju i tak ich trzymać dopóki sami nie zechcą osobnych pokoi. Wydaje mi się ze dzieci mają wtedy lepszy kontakt, można im razem bajki czytać itp. Ja nie lubię być/spać sama w pokoju 😊 A w drugim ewentualnie zrobię im "bawialnie".

Co do brzucha, to mój się nie obniżył wizualnue, ale lepiej mi się oddycha, i od kilku dni nie mam zgagi więc może coś jest na rzeczy... za 8 dni donoszona ciąża 😱

8dni? Na kiedy termin?

Stary 2017-04-01, 11:42   #386
gornek
Zakorzenienie

Fajnie sie zaczął dzień i jak zawsze tak samo szybko sie spieprzyl. Nie dość, ze stałam z 5 rzeczami w kolejce w biedronce 20 minut, było mi juz słabo podeszłam do kasjerki czy moge podejść bez kolejki to stwierdziła, ze muszę sie zapytać klientów oczywiście nikt nie chciał mnie przepuścić i znowu poszłam na koniec kolejki. Juz to buractwo ludzi mnie rozwala...
Wróciłam do domu oczywiście Tz nadal wielce spał, a prosiłam żeby wstał wcześniej bo okna trzeba umyc. Sama je umylam na odwal sie poprostu same szyby bez mycia tych framug. Wstał i sie głupio pyta czy mi sie nudzi... czasem mam ochotę mu przywalić w ten głupi łeb zeby sie ogarnął.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 11:54   #387
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Glassball Pokaż wiadomość

Ano już wiem ... Też 1.05! 😀 to 8 dni? Mi tu liczą, że 9. 😊😀

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Fajnie sie zaczął dzień i jak zawsze tak samo szybko sie spieprzyl. Nie dość, ze stałam z 5 rzeczami w kolejce w biedronce 20 minut, było mi juz słabo podeszłam do kasjerki czy moge podejść bez kolejki to stwierdziła, ze muszę sie zapytać klientów oczywiście nikt nie chciał mnie przepuścić i znowu poszłam na koniec kolejki. Juz to buractwo ludzi mnie rozwala...
Wróciłam do domu oczywiście Tz nadal wielce spał, a prosiłam żeby wstał wcześniej bo okna trzeba umyc. Sama je umylam na odwal sie poprostu same szyby bez mycia tych framug. Wstał i sie głupio pyta czy mi sie nudzi... czasem mam ochotę mu przywalić w ten głupi łeb zeby sie ogarnął.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Ojej .. 😫 ja bym tą biedronke obsmarowała, jak klienci mogą decydować o klientach. Wkurza mnie takie zwalanie odpowiedzialności na innych ludzi, a kasjerka zadowolona i tyle. Franca!!!

Stary 2017-04-01, 11:54   #388
talusiax33
Zadomowienie

Mohnka - I tym sposobem próbuje się przygotować do pobytu w szpitalu 😂 a tak szczerze to w domu lubię makaron z mlekiem ale w szpitalu pewnie bym nie zjadła

Stary 2017-04-01, 12:31   #389
marg0lcia
Zadomowienie

Anita, doskonale o tym wie, oczywiście zaprzecza.

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-01, 12:47   #390
Konto usunięte

ehh chcialam pomalowac paznokcie ale smrod lakieru mi uniemozliwil zrobilam tylko jedna reke nawet okno nie pomoglo a zmywajac zmywaczem o malo sie nie przekrecilam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości