|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
A ja biegać nienawidzę, za to lubię jeździć na rolkach, konno i pływać.
![]() Właśnie robię sobie tortillę.
|
|
|
|
#962 |
|
Zakorzenienie
|
a któraś z Was jest na SB?
|
|
|
|
#963 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj no nie mogę się powstrzymać, wybacz, ale takie komentarze odebrałabym jako duży nietakt... Trzeba oddać: "wszyscy faceci, których znam, to chude flaki. Ech, znam taką kopię Vina Diesela, ale on będzie w mieście dopiero za tydzień". I przez tydzień się pełni funkcję księżniczki xD Przychodzi mi na myśl offtop maleńki: znam parkę, toksyczny koszmar, mądra kobieta jest z gościem już parę lat, a on potrafi w niej podsycać na okrągło poczucie nieatrakcyjności. Publicznie też. Jej życie polega ostatnio na tym, "czy mu się dziś spodobam, czy nie". Zgroza dla mnie - i dlatego zawsze się otaczam tymi, którym się podobam, bo nie wiem, jakbym zniosła z niedużym poczuciem własnej atrakcyjności rozmowy na temat tuszy. Hahha! Kumpel spotkany na ulicy palnął: ty już więcej nie chudnij, stara, bo znikniesz Dlatego tak się kurde rozgadałam, przepraszam, bo się cieszę.
|
|
#964 |
|
Raczkowanie
|
SB ma gdzieś tu osobny wątek.... ale jak się zdecydujesz na dietę , to napisz o niej koniecznie, bo cóś nie mogę załapać, czego dokładnie nie wolno jeść w pierwszej fazie.
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
Mam świadomośc, ze moje myślenie nie jest prawidłowe, postaram sie poprawić
|
#966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wróciłam właśnie z zakupów i w szoku jestem kupiłam kurteczkę w rozm 36 bo 38 było za duże
albo teraz te rozmiary są jakieś dziwne albo naprawdę schudłam i tego nie widzę chociaż tyłek mam ciągle taki sam czyli duży Zjadłam też obiadek ( ryż z brokuła i kawałkami duszonej piersi kurczaka) było pychotka. Wieczorkiem lecę na fitness , potem wieśniaczek i dzień zaliczony.
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
lesyeux mogę poprosić o usprawiedliwienie? Nie będzie mnie raczej na kompie bo będzie pełna chałupa ludzi;}
Dzięki |
|
|
|
#969 |
|
Raczkowanie
|
Mój pierwszy post na forum
właśnie... ja od soboty zaczęłam swoją dietę... Mniej jem, piję czerwoną herbatę i ćwiczę (kręcę hula-hopem i robię brzuszki, bo na nic więcej nie mam już czasu). Muszę schudnąć do 58 kg bo aktualnie ważę 66 i mam 173 cm wzrostu i przeszkadza mi mój tłuszcz na brzuchu... eeeech... mam nadzieję, że wytrwam i ujrzę wreszcie to wymarzone 58 kg na wadze
|
|
|
|
#970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
|
#971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
ja tak samo... A narazie 42
|
#973 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#974 |
|
Raczkowanie
|
Kroliczek, kojarzę Cię chyba!
Też jestem z piątkowa, haha!
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny oni chyba specjalnie pomniejszają rozmiarówkę żeby takie jak ja cieszyly sie ze włażą w mniejszy rozmiar
ps. czy wam tez chudną cycki a tyłek stoi w miejscu??
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ale produkujecie, nie sposób nadrobić dwóch dni. ![]() Przyznać się, która wczoraj trzymała kciuki?? Przyznać się bez bicia? Zadziałały super!! DOSTAŁAM WIZĘ!! W ogóle bardzo miły dzień spędziłam, spotkałam się ze znajomymi i nawet nie narozrabiałam dietkowo za bardzo, a cały dzień na nogach spędziłam, wiec pewnie aż z nawiązką spaliłam co trzeba. ![]() Zakupiłam dzisiaj nowe serum do brzusia, bo poprzednie na wykończeniu - ciekawe czy coś tu zdziała. Ogólnie średnio w to wierzę w gubienie jakiś centymetrów, czy spalanie tłuszczów kremami itp, ale jędrność poprawiają na pewno, zwłaszcza z dłuższym codziennym masażem, a na tym mi właśnie zależy. To ja wracam do kręcenia Hula-hopem przy You can dance.
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
Oh, a ja ostatnio byłam na zakupach i nie mogłam sie wcisnąć w spodnie 38, bluzki jakoś wchodziły, ale i tak opinały brzusio..eh, załamać się tylko. Trudno, do dzieła^^ Pozdrawiam i idę zaznajomić sie z wieśniakiem, mua
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
U mnie odwrotnie
Jakas inna jestem, czy co Tylek prawie mi znikl a biust ani drgnie. ijaa, gratuluje wizy.
|
|
#979 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hhehhe nie no cudownie, ja tez sie bardzo ciesze, widzisz a czasmai miałaś chwile załamaniam ze sie zajadasz itp. ale dałaś rady co widac na spodniach i pewnie na całej Tobie, ze jestes lzejsza i taka kobieca ps. śliczny avatar ![]() Cytat:
i zobacz efekty więc zabieraj sie do roboty ! nie od jutra od dzisiaj ;* buziaczki no to do dziełaaaa.... starujemy a nie tylko chcemy osiągniey to Wszystkie. Cytat:
zapisałam plusa dzikei z usp . buziakmi tyłek spada mniej, a cycuszki to szukam ich już bo niewiem gdzie są :P ale jak włoncze odżywke białkową powiekszą sie hihihih
|
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
Jaką odżywkę białkową??
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
No mi też do pewnego momentu biust nie chudł, a wszytko inne tak... no, ale właśnie, do pewnego momentu... teraz drżę i robię co mogę, żeby po tej diecie jakoś wyglądał
![]() Ogólnie kawy nie pijam, ale wiecie co? Po ostatnim okresie miałam mały zastój w spadku wagi. Pare razy w tym tygodniu widziałam się z kumplem u którego zawsze piłam małą czarną kawę (bez cukru i mleka), no i wchodzę dziś na wagę i jest... 72,3 kg!!! ![]() Wiem, że kawa na diecie nie jest polecana, bo wypłukuje cenne minerały itd., ale mi się chyba przysłużyła. Tym bardziej, że mam problemy z zatrzymywaniem wody w organiźmie. Także chyba taka mała czarna od czasu do czasu mi się przyda i może szybciej zmieszcze się w jakąś sexy małą czarną w rozmiarze 36? ![]() Polecam rozpusczalną kawę JACOBS Velvet, nie jest taka mocna jak inne ![]() Acha, Lesyeux - wczoraj się zmierzyłam (wzrost) i mam 173 cm, a nie 175 cm jak pisałam tyle sobie wpisywałam w dowodzie, żeby ładnie było, a okazuje się, że w rzeczywistości tyle nie mam także proszę o zmianę
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Nie wyobrażam sobie katować się jeszcze brakiem kawy... Wciągam na wyrównanie witaminy i mam nadzieję, że to coś daje. Falvit jest tani.
Hihi, Sillynat, ja też wszędzie wpisuję więcej wzrostu. Wszyscy u mnie w familii metr dziewięćdziesiąt, ja jedna wyszłam kurdupel <ryczy> Niższych obcasów niż 12 nie ubieram. Rozmiarówką bym się nie sugerowała. Mam ubrania od 36 do 42, wszystkie dobre
|
#983 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
No no kobietki
chce skończyć moją prace mgr żeby się spokojnie bawić na weselichu które juz za tydzień Może za często tu nie zaglądam ale nie zapominajcie o mnie proszę |
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
Mały offtop na wolny wieczór. Czytam i umieram ze śmiechu:
http://www3.speedyshare.com/data/706...20%20zo%20.pdf
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
Alessa, wieczorkiem w wyrku sobie przeczytam.
Dziękujemy za linka. A teraz zmykam ćwiczyć, w końcuuu, bo już tak mówię od godziny 15... :P |
|
|
|
#987 |
|
Rozeznanie
|
no wlasnie ja to samo. Od powrotu do domu czyli ok 14 już tak mówię że idę ćwiczyć i do tej pory tak siedze i...siedze:P Teraz już idę naprawde
|
#988 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny Pomóżcie.....jak pozbyć się dyszki w ciągu m-ca ?? ubrania zrobiły mi się ciasne i nie umiem sobie z sobą poradzić ..........HELP
|
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
Ćwiczyć + odpowiednia dieta + pozytywne myślenie, ot, cała filozofia.
A ja tak ciągle piję tą wodę z przyzwyczajenia, że aż mnie brzuch zaczął boleć. :P |
|
|
|
#990 |
|
Raczkowanie
|
Oh, a ja znowu sobie obiecuję, że schudnę, a siedzę sie zażeram, ale koniec z tym, lecę posprzątać w pokoju i zrobić miejsce do ćwiczeń. Trzymajcie sie, buziaki
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

wystarczy Marzena 

chociaż tyłek mam ciągle taki sam
czyli duży

właśnie... ja od soboty zaczęłam swoją dietę... Mniej jem, piję czerwoną herbatę i ćwiczę (kręcę hula-hopem i robię brzuszki, bo na nic więcej nie mam już czasu). Muszę schudnąć do 58 kg bo aktualnie ważę 66 i mam 173 cm wzrostu i przeszkadza mi mój tłuszcz na brzuchu... eeeech... mam nadzieję, że wytrwam i ujrzę wreszcie to wymarzone 58 kg na wadze

Jakas inna jestem, czy co