![]() |
#31 | |
BAN stały
|
Dot.: boje sie!
Cytat:
Wyobrażam sobie co przeżywałaś. Jak ktoś z moich bliskich ma lecieć, to ja mam zawsze wielkiego stracha. Z tymi silnikami to się dość często zdarza - jak mój tata wracał za drugim razem ze Stanów to też pojwił się problem z silnikiem - naprawiali godzine, po czym jak wsiedli to pilot oznajmił, że CHYBA poradzili sobie z problemem. No to lot był pełen emocji ![]() Nie wspominając jak mój tata 1. raz wracał ze Stanów, z NY dokładnie.. wracał pierwszym samolotem do Polski jaki lecial zaraz po zamachach na WTC ![]() To było tak na marginesie ![]() Ciesze się, że juz wszystko dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz jestem w trakcie zalatwiania wizy ![]() juz wiecej sam nie poleci ![]() pozdr. ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
BAN stały
|
Cytat:
Pytam, bo mam nadzieję, że fakt studiowania i zaproszenie dadzą pożądany efekt czyli wizę ![]() I nie wiesz może czy w tym roku odbędzie się loteria wizowa ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
ooo nie wiem jakim cudem przegapilam ten watek,
w kazdym razie ciesze sie, ze wszystko w porzadku i ze twoj TZ dolecial szczesliwie!!!! ![]() ![]() dolaczam sie do pytania Megg o wize. A loteria wizowa to chyba sie odbedzie, bo ciagle dostaje maile,ze sie kwalifikuje i zebym sie zglosila, wiec chyba bedzie ![]()
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
studiuje i mam zaproszenie, teraz ta wiza
![]() zobaczymy jak pojdzie, moze akurat sie uda ![]() co do loterii to nic nie wiem pozdr. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.