|
|
#2731 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Cytat:
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Marzenko
ja tylko tak sie odezwalam, by miec w subs... wątkach wasz wątek i móc na bierząco podczytywac
|
|
|
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przepraszam, ale nie jestem w stanie odpisać na wszystko, co bym chciała
![]() Dzieciaczki każde bez wyjątku cudne. KatarzynkoBardzo dobrze zrobiłaś, tak to kobieta żyła by w nieświadomości co dzieje się z dzieckiem pod jej nieobecność. Myshia Przykro mi bardzo, z powodu twego karmienia, ale chyba lepiej w waszym przypadku przejść na modyfikowane, bo męczycie się oboje. Ty jesteś na głodzie, masz wyrzuty sumienia, a przecież masz być szczęśliwą mamą. Głowa do góry i pomyśl o dobry stronach tej sytuacji. Trzymam kciuki. Demoniku Cieszę się, że impreza się udała. Wyglądałaś kwitnąco. Z Jasia mały rozrabiaka będzie, no i oczywiście przystojniak. Ślicznie wyglądał mały kawaler. Bardzo się cieszę, że z serduszkiem wszystko w porządku. Ebena Możesz sadzać na trochę nic, jej nie będzie. ......................... ........... U nas dziś lepiej z Majunią, troszkę pokasłuje, katar co jakiś czas muszę wytrzeć, ale jest o niebo lepiej. Za to ja czuje się fatalnie. Już dawno mnie tak nie rozłożyło. Wczoraj miałam tragiczny dzień dwoje dzieciaków na głowie chorych, moje samopoczucie i pobudka o 5 :30. Do tego do 24 musiałam czekać by podać małej antybiotyk. Bałam się, że jak się położę o 23 to nie wstanę, bo będę nie przytomna. Jutro idziemy na kontrolę. Majunia nauczyła się robić ?pa pa? i ?kosi kosi? i teraz albo klaszcze, albo macha rączką. |
|
|
|
#2734 |
|
Rozeznanie
|
teściowa wzięła małą na spacer, wyraziła zawód, że nie idę z nimi. Czyżby mnie lubiła ? Raczej nudno jej samej spacerować Ja zamierzam zaszczepić Agatkę na pneumokoki. dla Majuni, nawet choroba nie przeszkadza w nauce. Zdrówka życzymy.Narazie uciekam poprasować. Pa |
|
|
|
#2735 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Wczoraj późnym wieczorem dowiedzieliśmy się, że zmarł Michała dziadek . Był u nas jeszcze w niedzielę, bał się podróży, bo był ciężko chory, ale namówiliśmy go i przyjechał. Nie żałował i bardzo się cieszył, jeszcze w poniedziałek babcia powiedziała nam w rozmowie telefonicznej, że wstydził się swojej nieporadności, ale i tak cieszył się, że zobaczył prawnuka w dniu chrztu.Dziadek miał 77 lat, od 15 lat chorował na Parkinsona, choroba z wiekiem pogłębiała się, był całkowicie uzależniony od babci, ledwie chodził. Był niesprawny fizycznie, ale sprawny psychicznie i strasznie wstydził się swojej choroby, złościła go. Wczoraj upadł przed domem, lekarz stwierdził niewydolność serca... Po radosnej uroczystości związanej z chrztem Jasia, jutro mamy smutną, pogrzeb. * * * [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7245708]Demoniku: zdjecie rodzinne, na ktorym Jasio ma tak fajnie wysoko raczke, jest po prostu cud miod I super, ze te szmery w serduszku to nic powaznego[/quote] Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jakoś starałam się od siebie odpędzać myśli o ewentualnej chorobie serduszka, ale gdy jechaliśmy do lekarza byłam potwornie zdenerwowana. Bolał mnie brzuch i chciało mi się wymiotować. Ogromnie się cieszę, że wszystko w porządku... Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7245708]Tak na kontre, to niedawno glosno bylo w UK o procesie, ktory nastolatka, ok 17-18 lat, wygrala z firma, ktora nie chciala jej przyjac do pracy motywujac to tym, ze kandydatka nie posiada doswiadczenia. Dziewczyna proces wygrala, firma zaplacila odszkodowanie Zgadzam się z tym. A gdzie i kiedy dziewczyna ma zdobyć doświadczenie? [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7245708]Aaaa, Demoniku: mi sie tak wydawalo, ze Oli malo zjadl, bo on pochlania naprawde duze ilosci jedzenia przykladowo2 razy po 180 ml mleka i wieczorem 210 ml ok 180-200 ml bardzo gestej kaszki (na wodzie) z lyzeczki ![]() 150-180 ml zupki 100-150 ml deser lub rozkruszony biszkopcik z ok 60 ml mleka 60-150 ml soku lub herbatki[/QUOTE] Oli zjada wspaniale, mnie troszkę kłuje ten wynik zupkowy, ale lekarz powiedział, że mam się z tym pogodzić i nie wmuszać , bo być może moje dziecko tyle właśnie potrzebuje. Ewentualnie rozłożyć zupkę na raty, bo zupka bardziej wartościowa niż deserek, co też czynię Jaś 7 - 9 razy na dobę karmiony jest piersią. Nie wiem, ile zjada, trudno mi to ocenić . Raz moja mama nakarmiła go moim mlekiem przed snem, to wciągnął 220 ml, a godzinę wcześniej zjadł kaszkę.Zupki / drugiego dania zjada ok. 100 gramów (lubi gładką papkę, ale dość gęstą). Kaszkę robię mu z 4 pełnych łyżek stołowych, do tego dodaję łyżkę owoców (ostatnio odechciało mu się deserków ).Dodatkowo wczoraj zjadł pół biszkopta (znów zabrał koledze na spacerze ) i dwa chrupki kukurydziane .Z piciem bywa róznie, kiedyś pił więcej, teraz 40-50 ml dziennie wody lub herbatki. Cytat:
. Pewnie ucieszy się, że jeszcze jeden mężczyzna przybędzie. Pracują w podobnej branży, więc chyba będą mieli o czym rozmawiać . Powiem Michałowi, żeby poprosił Michała Cytat:
. Nie rzuca się, nie płacze, ale mocno wierzga nogami, czasem aż unosi się, jakby chciał zrobić mostek .Cytat:
Cytat:
Cytat:
.
|
|
#2736 | ||
|
Zakorzenienie
|
82anusia Buziaki dla Majuni i Ciebie
Cytat:
Cytat:
Powiem mojemu Michałowi, że będzie twój Michał napewno się ucieszy
|
|
#2737 | |||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nie to są zwykłe te niebieskie, ale jakaś ulepszona wersja, są dla mnie rewelacyjne, tych pomarańczowych jeszcze chyba nie ma w sprzedaży
Cytat:
Nie zrobiłaś Motylku fotki przypadkiem Cytat:
Cytat:
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7236991] Co do wagi no coz, tratatata 71 mam nadzieje, ze do konca miesiaca bedzie max 69 a w maju co najwyzej 65 marzenia [/quote]Gratuluję, bo u mnie na razie tyle samo co było Cytat:
A z chorobami to naprawdę różnie bywa Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
. Dawaj małemu mleko mod., a sama ściągaj i wylewaj, szkoda i Ciebie i jego, skoro ciągle ma tą wysypkę, jak będziesz ściągać tylko tyle, żeby była ulga, to pomału piersi zaczną mniej mleka produkować i laktacja będzie zanikać.Cytat:
I tu nie ma co myśleć, ale trzeba zacząć działać, zanim wszystko rozwinie się w niedobrym kierunku. Martwi mnie w tej sytuacji to, że nauczyciele piszą jedynie uwagi, a nie potrafią porozmawiać z Tobą o problemie. No i to, że Kac nie pamięta o tych zdarzeniach, może nikt mu nie zwrócił uwagi, że robi źle, tylko dowalili uwagę do dziennika? Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z palca ja nie próbowałam, a ze smoczka i owszem , także Anetko jak widzisz są różne sposoby, Patryś w końcu zaakceptuje nowe smaki ![]() Cytat:
I na pierwszy raz to nie trzeba za dużo podawać, jego organizm musi się przyzwyczaić do nowych produktów Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7245708]Pytanie do mam gotujacych bobasom, czy dodajecie kasze gryczana Wczoraj przeczesalam internet i moje wnioski sa takie, ze kasza ta jest najzdrowsza z kasz, mozna ja podawac od 6 mieisaca, ale nie znalazlam zadnego przepisu z ta kasza [/quote]Może warto spróbować, może spytaj na wakacyjnych? Cytat:
---------------- A my mamy dwie dolne jedynki, smaruję żelem, a tu coś mnie kłuje w palec patrzę, a tu dwa paseczki wystają. Ola marudna, może na spacerku zaśnie .
|
|||||||||||||||||
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grono zębaczy się powieksza ![]() ************************* ************************ Wpadłam dziś na pomysł, że fajnie by było zarezerwować nam stoliki na sobotę, ale już obdzwoniłam kilka restauracji w Arkadii i niestety nie rezerwują...nawet w sphinx-ie (rezerwacja tylko w tygodniu) Abuuuu ![]() Będziemy musiały czatować
|
|
#2739 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7237068]
a cwicze tez nie jakos specjalnie, tylko ok 40-50 minut na stacjonarnym, wieczorem, przed tv plus czasem kilka minut brzuszki lub inne niezobowiazujace, ale to juz rzadziej [/QUOTE]a ja od 5 misiecy nie jem: ziemniaków, chleba, mleka 3,2 (teraz tylko 0,5, albo 1,5) od 2 miesięcy makaronu. Co do ćwiczeń fakt, malo się ruszam ostatnio ćwiczę wewnętrzne miesnie ud (Bianka kiedys pokazywala takie urzadonko agrafka/motylek-kupilam w Tesco i ćwiczę codziennie )Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze jakiejsc choroby dostaniesz- a co dziecia po chorej, wiecznie glodnej matce! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE] [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7245708]Czesc Sylwia:Z tym doswiadczeniem to jest naprawde przegiecie Jak masz je zdobyc, wirtualnie Tak na kontre, to niedawno glosno bylo w UK o procesie, ktory nastolatka, ok 17-18 lat, wygrala z firma, ktora nie chciala jej przyjac do pracy motywujac to tym, ze kandydatka nie posiada doswiadczenia. Dziewczyna proces wygrala, firma zaplacila odszkodowanie Pytanie do mam gotujacych bobasom, czy dodajecie kasze gryczana Wczoraj przeczesalam internet i moje wnioski sa takie, ze kasza ta jest najzdrowsza z kasz, mozna ja podawac od 6 mieisaca, ale nie znalazlam zadnego przepisu z ta kasza [/QUOTE]Dobre, może u nas zaczna się procesy a co do kaszy, to tez sobie poszukam jakis infoCytat:
Cytat:
Cudnie wyszłaś na zdjęciach, tak dostojnie i uroczo
Jesienne mamy Edytowane przez sylwia-zuza Czas edycji: 2008-04-16 o 12:33 |
||||||||||
|
|
|
#2740 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry wszystkim
Demoniku piękne zdjęcia. Stół bajer, naprawdę, jakbym tam byla to bym nie jadla tylko patrzyła na pięknie zastawiony stół i uwierz wyszłabym najedzona od tego widoku no szkoda ruszać takiego stolika A brat do Ciebie bardzo podobny(przynajmniej tak mi się wydajeSylwuś nie przejmuj się nic a nic, wiem że latwo mi mówić bo to nie mnie dotyczy, ale niech sie w dupsko ugryzą, jeszcze będą dzwonić po Ciebie kiedyś. Zawsze tak jest!! ![]() Qrcze nie idzie was "doczytać" postanowilam sobie że od poniedziałku będę systematycznie czytać i nadrobie zaległości ale gdzie tam. Ni ma szansów ![]() na koniec jeszcze zdjęcia małego "dżola" po kąpieli
|
|
|
|
#2741 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie, że dał się jednak namówić na udział w Jasiowej uroczystości Cytat:
dla ślicznej, kolejnej zębatki. Mam nadzieje, że podobieństwa na tym etapie się nie zakończą " Dżolero" super. Będzie z łatwością zdobywał niewieście serca
|
||
|
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
po pierwsze - maciek nie bedzie chodzil do zlobka,
a po drugie, uwazam ,ze w tym wszystkim jest za duzo raklamy i dzialan socjotechnicznych
|
#2743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Twój dziadek był zaledwie 2 lata starszy od mojego taty, muszę powiedzieć, że dziś mój tato kończy 75 lat . Szkoda, że nigdy nie poznałam swoich dziadków, a babcie ledwie pamiętam.
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Rozeznanie
|
Demoniku bardzo smutna wiadomość!
![]() od 14 chciałam coś skrobnąć i tak wolno chodzi że mnie wnerwił ten wizaż Ola ![]() ![]() klask i:u nas ani nawet zamiaru nie mają wyłazić. Kto jeszcze nie ma ząbków oprócz Weroniki?Sylwia jak Lipinka napisała co bardzo mi się spodobało niech się w d..ę ugryzą! ustawione sa zawsze takie konkursy ale wszystko sie w życiu bilansuje! Piję capuczino orzechowe i |
|
|
|
#2745 | |
|
Zakorzenienie
|
Demoniku bardzo mi przykro z powodu tego co się stało
![]() [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7247094]Gratulacje dla zebatej Oli [/quote]Dziękujemy pięknie ![]() Cytat:
, a jak nie to namówimy chłopaków, żeby płakali ![]() Super jest ------------- My po spacerku, Ola spała. Moje dziecko szaleje... wczoraj odkryłam, że jej włosy zaczęły rosnąć, dzisiaj zęby i do tego dzisiaj ciągle klęczy na kolanach trzymając się za szczebelki i podnosi do góry... Boję się co jutro wymyśli
|
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznieJeszcze Werka zaząbkuje |
|
|
|
|
#2747 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś nawalał wizaż. Ja wypiłam kawkę, bo pogoda typowo barowa. A tu z psem trzeba będzie wyjść. Wprawdzie teściowa oferowała się, że przyjdzie wieczorem, ale podziękowałam . Codziennie nie zniosę, a dwa razy dziennie to już w ogóle...... Motylku widzę Cię, co u Was, jak Maxio? |
|
|
|
|
#2748 |
|
Wtajemniczenie
|
denonik- bardzo mi przykro z powodu dziadka
ebena- mój tata skończył 70 lat i ja znałm tylko jedną babcię.moje dziecko tez ma jednego dziadka i jedna babcie. moja mama nie zyje a prawdziwy ojciec tz nawet nie raczył wnuczki zobaczyc- nie to nie-to my go za dziadka nie uwazamy a ojczym to osobny temat i moje dziecko nie bedzie do tego pana mowilo "dziadek" berbeaa- tez mam czasem problemy i to o 6 rano bo ciagle serwer przeciazony. poissonivy -gratulujemy ząbkow a a u mnie w tesco sa te pomaranczowe ale wiekszosc to chyba ja wykupiłam bo nie było za duzo Lipinka- zdjecia słodkie tak sie bałam o ten zlobek. rano miała taki super humorek- jeszcze przed wyjsciem troche sie pobawiłysmy no i o 6 do zlobka. droga super no i na miejscu tez. jak wychodziłam to sie smiała do pani.i okazało sie ze nie było tak zle. plakała ale nie tak bardzo. zjadla zupke i sobie troszke pospała.pani mowiła że było ok.no i mnie tez trochę lepiej. no i 2 spacerki były a tak to gdyby była w domu to juz bym pewnie nie miała sieły na spacer.
|
#2749 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny,
Przepraszam ze nie odniose sie do wszystkich postow ale zaraz musze znikac gotowac kolacje.Caly dzien praktycznie mnie nie bylo. Max oczka ma w porzadku. Bylam sie upewnic czy to nie zezik ale wszystko jest super i kolejna wizyta okulistyczna jak bedzie mial 4 lata. Gratulacje dla Olci . Teraz to juz z gorki posypia sie zabki.Prosze o foto z nowymi perelkami w buzi. Jak tam dzis moja synowa . Dokucza i dokazuje czy grzeczniutka. Ja w zyciu nie nazwalabym Gutki przasna. Ona wyglada zdrowo i slicznie Demoniku smutne to, ze zaraz po tak milej uroczystosci musicie przezywac smutek zwiazany ze strata bliskiej osoby. Dobrze ze chociaz zdazyl dziadzio zobaczyc Jasia i jego chrzest. Mpoj dziadzio podobno ma wyjsc ze szpitala jutro. Juz sie nie moge doczekac jak dziadkowie a raczej pradziadkowie zobacza Maxa. Lipinko sliczne zdjecia. Buzki dla "dzolerka" Ivy po wpadce z kupa bylam tak skolowana ,ze nie wiedzialam czy mam uciekac z pokoju czy brac tak okupkanego Maxa na rece i szykowac kapiel. W koncu zdecydowalam ze zostawie go w tej kupie i bedzie bezpieczniej jak sama pojde nalac wody do wanienki.Jak byl by maz to moze pomyslalabym o sesji zdjeciowej a tak to tylko myslalam jak uratowac wykladzine przed praniem ![]() Milego wieczoru! |
|
|
|
#2750 |
|
Rozeznanie
|
Olenko gratulujemy zabala
.Demoniku, smutne to co napisalas, przykro ze tak sie stalo .Dorka, dobrze ze Klaudia w zlobku jest taka dzielna. Wizazowe ciocie sa z niej strasznie dumne Ivy - dzieki Tobie i Twoim radom moje dziecko nie bedzie chyba glodne ![]() Marchewka widac naprawde mu smakuje. Dzisiaj dostal ja z ziemniaczkiem i wcinal bez grymasow tylko znowu z palca , lyzeczka sie nie sprawdza jeszcze ale jak pozna smaki to pozniej pewnie nie bedzie mu robilo roznicy z czego je zjada. W sobote nie wiem czy bede ale jesli sie pojawie to Ci holdy oddam pelne uznania ![]() Jutro ide do fryzjera i tak przezywam ze masakra , pewnie znowu mi spartacza . Raz w zyciu wyszlam zadowolona od fryzjera.
|
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez brak i blanka tez bezzebna (z tego co pamietam)
|
#2752 |
|
Rozeznanie
|
anetko a moze kup łyzeczkę silikonową my taka mamy dla mnie o wiele lepsza niż ta plastikowa
a ja zaraz polukam gdzie są sklepy dzieciowe w arkadii zeby nie latac i nie szukac chcialam popisać ale nie mam nastroju w ogole
|
|
|
|
#2753 |
|
Rozeznanie
|
Gutka pozdrawia Maxia z mamusią .
Pozostałe ciocie też Jest raczej grzeczna, spokojna, pomijając fakt, że zesikała się na tapczanie przy przewijaniu, aż na podłogę pociekło . Coś ostatnio zupki jej nie smakują. Dziś zjadła połowę 130 g słoiczka , pewnie ząbki....Motylku kiedy lecicie do Polski? Będziesz miała dostęp do neta ? Dobrze, że dziadkowi jest lepiej Dorko Agatka też ma oficjalnie tylko jednego dziadka. Mojego tatę, ale on jest schorowany i nie byłby w stanie zajmować, czy chociaż bawić z małą. Ojciec TŻ całe życie się synami nie interesował, to wnuczki ( widział przypadkiem 2 razy) nie będziemy mu wciskać. Pewnie by chciał, bo był zachwycony Pucką, bo uśmiechnęła się do niego, ale dla mnie to jest zupełnie obcy człowiek i nie zamierzam się z nim zaprzyjaźniać. Super, że powrót do żłobka był dla Klauduni "lajtowy" |
|
|
|
#2754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak chociaż raz bylaś kiedyś zadowolona to jest szansa, że to się ponowi Więc nie przesądzaj wszystkiegoI tak jesteś śliczną dziewczyną, więc co by Ci niezrobili, wydaję mi się że będziesz ładnie wyglądała ![]() ************************* ************************ Dziś kupiłam Kubusiowi ubranko na chrzciny ale kupiłam troszkę większe, będzie dobre napewno Tylko proszę nie miałczeć by pokazać, bo model sam zaprezentuje ![]() Dziś byłam w świecie dziecka z Kubusiem...przy kasie byla jakiaś paniusia z dzieckiem na rękach. Dziecko miało taką samą apaszkę jak Kuba i co się okazało czapeczkę. Głupia baba zdjeła dziecku czapeczkę i zapomniał gdzie włożyła...stojąc zobaczyła że czapka snoopy leży u mnie w wózku przy Kubie (zdjełam bo niechciałam by się zgrzał) A ten babsztyl sięga po naszą czapkę , ani przepraszam, ani a kuku tylko na dzieciaka wrzeszczy by pilnowal czapeczki !!!Ja na to że przepraszam, ale ta czapka akurat należy do nas ! ![]() Ona zrobiła dzioba jak karp na wigilijnym stole i zaczeła szukać w torebce. O zgrozo znalazła się Wydusiła cicho przepraszam i poszła dalej.Ach te ludziska... ![]() ![]()
|
|
#2755 |
|
Zadomowienie
|
Wlasnie wrocilysmy z Blaneczka ze spotkania wroclawskich mamus wiec wrzucam kilka zdj
![]() Bylo baaardzo milo chociaz Blanka i Adas przescigali sie w okrzykach bojowych ))))) Apuś okazal sie bardzo grzecznym i radosnym chlopcem Najmlodszy Hubis mial gorszy nastroj - ale obiektywnie wam powiem ze jest slodkim dzidziusiem, w porownaniu do Blanki jest jeszcze taki malutki![]() Dzieciaczki zajadaly sie chrupkami kukurydzianymi [ czestowala ciocia Celka ], a mamusie lodami i mrozona kawka![]() Bylo suuuuper, a wizazowe mamy okazaly sie pzresympatycznymi kobietkami Mam nadzieje ze bedziemy mialy okazje do nastepnych spotkan - moze tym razem u Primavery w ogrodzie![]() a oto kilka zdj ![]() 1.Celka z Blanka 2.Wymiana dzieciaczkow - Adas u mnie, Blanka u Celki 3.Kancia z Apusiem i Primavera z Hubim 4.Radosny Apuś wcina chrupka 5.Adaś na brzuszku |
|
|
|
#2756 |
|
Zadomowienie
|
cd
1.Kancia z Adasiem 2.Blanka ucinajaca komara 3.Adi - spioszek z rumiencami 4.Apus i Blanka wracaja do domku
|
|
|
|
#2757 |
|
Rozeznanie
|
biankaa ale zesz sie schowala pokazuj buzie w calosci
fajnie mialyscie te spotkanko
|
|
|
|
#2758 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
podpisuje sie pod tym co napisała Biankaa było bardzo miło
Adrian jest zadowolony
|
|
|
|
#2760 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za miłe komentarze nt. zdjęć i słowa otuchy Cytat:
Cytat:
Cudny! A jaki radosny . Śmieje się całym pysiem .Cytat:
Michała dziadek od lat cierpiał, był bardzo ciężko chory. Niby każdy spodziewał się, że poprawa nie nastąpi, a z każdym dniem może być coraz gorzej, ale jego śmierć była dla nas szokiem. Mój dziadek 6 kwietnia skończył 76 lat, jest w niezłej formie, choć dwa lata temu miał wylew, a we wrześniu zmarła moja babcia. Był mocno sparaliżowany (prawostronnie), ale dzięki rehabilitacji i jego uporowi jest znacznie lepiej. Cytat:
Pochwal się koniecznie.Cytat:
.Cytat:
.A ja Ci się przyznam, że kupiłam Jaśkowi taką samą czapeczkę, jak ma Kubuś , bo bardzo nam się spodobała. Dżinsową z pieskiem . I jeszcze granatową w paski z jakimś piratem z przodu .Bianko, super spotkanie, super fotki! Fajnie, że udało Wam się spotkać. Dzieciaki śliczne, słodko śpią, baraszkują, wcinają chrupki i smoki, a mamusie wyglądają pięknie i kwitnąco .
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

ja tylko tak sie odezwalam, by miec w subs... wątkach wasz wątek i móc na bierząco podczytywac

dla Majuni, nawet choroba nie przeszkadza w nauce. Zdrówka życzymy.
. Był u nas jeszcze w niedzielę, bał się podróży, bo był ciężko chory, ale namówiliśmy go i przyjechał. Nie żałował i bardzo się cieszył, jeszcze w poniedziałek babcia powiedziała nam w rozmowie telefonicznej, że wstydził się swojej nieporadności, ale i tak cieszył się, że zobaczył prawnuka w dniu chrztu.

. Ale Maxiowi się podoba 
) i dwa chrupki kukurydziane
, no coż powiedziałam że to spotkanie dla mam wizażowych...A on na to to co ja nie mogę???
. Powiem Michałowi, żeby poprosił Michała 

ostatnio ćwiczę wewnętrzne miesnie ud (Bianka kiedys pokazywala takie urzadonko agrafka/motylek-kupilam w Tesco i ćwiczę codziennie
Ja od tygodnia na diecie kopenhadzkiej, nie polecają tej diety.ale sie uparłam i ją skończę