|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
Papuzko
Co prawda nie łączy nas obecnie żaden zapach, ale sympatią obdarzam m.in. Tumulte, Smoka, EdM, Madness, Teoremę ![]() Gratuluję zbioru |
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądam wszystkie fotki i mam coraz większą ochotę na więcej flaszek.Z każdej kolekcji coś bym przygarnęła.
Bardzo podobają mi się fotki Papużki(są takie słoneczne i bardzo wiosenne).Super. |
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
papugo przepiekna kolekcja. kilka flakonikow z Twojej kolekcji sie pokrywa z moja( Dv, must, edm, narciso) a kilku innych flakonikow Ci przeogromnie zazdraszczam (gloria, belle de minuit). gratuluje
|
#334 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że mamy trochę wspólnego, ale tyyyyle ogromnie mi miło. Cytat:
Duża część mojego zbiorku to były prawdziwe okazje. Cytat:
![]() Rzeczywiście, w stronę kwiatkową nie bardzo skręcam ale sympatia do kilku flaszek nas łączy. Cytat:
Cytat:
Może AS się jeszcze pojawią Z OI wciąż się lubimy, a Belle mam trochę z przypadku (ustawiłam snajpera na niską cenę i: ojej, wygrałam ) ale bardzo mi się podoba. Cytat:
Dziękuję bardzo za komplement. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Papugo, piękna, różnorodna kolekcja - masz pewnie zapach na każdy nastrój i okazję
Trudno chyba przy takim zróżnicowaniu o poczucie, że nie masz czym pachnieć...? ![]() Łączy nas też sporo - niektóre zapachy mam sama jak FdB, OI, Narciso, miałam Agenta, Smoka i Zagorsk mam z kolei w planach... |
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Papużko-bardzo ładna i nie monotonna kolekcja.Gratuluję
|
|
|
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
Martwa Papugo gratuluje pięknej kolekcji
Nie miałam pojęcia, że mamy tyle wspólnych upodobań, całkiem sporo zapachów nas łączy, min. Brit Red, NR, BdM, Chance, FdB, a Twoje dwa kadzidlaki CdG, to te które mnie najbardziej fascynują
|
|
|
|
#339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#340 |
|
Zadomowienie
|
Martwa Papugo, świetna kolekcja! Mimo, że niektóre zapachy z przeciwległych biegunów, to jest w tym spójnośc.
Jak oheblowane drewno, bez zadr. Gratulacje! |
|
|
|
#341 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Papugo kolekcja przepiękna! Gratuluję!
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
No wiec na wstepie zaczne ze nie jestem jeszcze perfumoholiczka
ale z racji tego ze wyjechalam za granice i mam mozliwosc zarobienia kaski ktora wydam wylacznie na siebie, postanowilam od powiekszenia mojej kolekcji (haha jak mozna to nazwac kolekcja) perfum. Narazie chodze po perfumeriach i testuje by w koncu kuoic cos wspanialego. Narazie mam 10 pozycji, ktore musze kupic w najblizszym czasie. Ale mam pytanie...Skad wy bierzecie kase na te wszystkie perfumy? Jak podpatrzylam wasze kolekcje to mi szczeka opadla 35 flakonikow? Ja mam 3 pelnowymiarowe perfumy + kilka czy kilkanascie probek. I nawet teraz w przyplywie gotowki nie bede w stanie kupic wiecej jak 3 nowe flakoniki Jak wy to robicie ze wasze kolekcje sa tak okazale?
|
#343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#344 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo ładna kolekcja
Cytat:
i rozumiem Cię. Gratuluję kolekcji ![]() Cytat:
. Gratuluję ![]() Cytat:
. Gratuluję kolekcji ![]() Cytat:
. Piękności! Gratulacje!Cytat:
Cytat:
|
|
#345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joasiu
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoje pytanie, wiesz.. to jest takie lekkie tabu na forum perfumowym. ![]() Mamba odpowiedziała Ci na nie krótko, treściwie i zgodnie z prawdą. Powiem Ci, że był okres, kiedy kupowałam flaszki perfum w Sephorach po 300-400 zł - i wtedy też miałam nie więcej, niż 3-4 butelki. Nie palę, nie piję, od niedawna zarabiam, ciuchy kupuję w umiarkowanych ilościach. Szukam okazji na Allegro i Truskawce. Biorę udział we wspólnych zakupach. Prawda, gdyby nie te flaszki, pewnie mogłabym kupić sobie w niedalekiej przyszłości samochód młodszy o jakieś dwa lata, niż obecnie upatrzony. A nawet zupełnie abstrahując od finansów, ten zbiorek trochę mnie denerwuje - znaczy, jego liczebność. Wiem, że to za dużo i mam poczucie winy, które pewnie skłoni mnie do sprzedaży kilku z tych flakoników na Allegro. Ale z ciężkim sercem.
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Ulalala Papugo piękny zbiór!
90% Twojej kolekcji mogłabym nosić i to z przyjemnością
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te podkreslone szczegolnie robia wrazenie.. bo wiekszosc sama mam .Oprocz Agenciora. Ten podkreslony bo podziwiam ludzi na ktorych AP ladnie pachnie. Cytat:
Stosunek cena perfum w perfumeriach do zarobkow jest niezly. W miesiacu mozesz kupic przynajmniej 2 flakony, a poza tym jest mnostwo promocji. No i czas. Z miesiac na miesiac wpada flakonik i nagle po jakims czasie okazuje sie, ze jest tego mnostwo. Ja zaczynalam od jednego flakonu zanim zaczelm podczytywac to forum
|
||
|
|
|
#348 |
|
Przyczajenie
|
Witam wizazanki
chcialam was wszytskie serdecznie powitac jescze raz i pozdrownic wkrotce moje zdjecia moje kolekcji
|
|
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
Miczitanko, witaj i jak najszybciej wklejaj zdjęcia, bo Twoja kolekcja zapowiada się baaardzo ciekawie...
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#351 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#352 |
|
Przyczajenie
|
Witam ponownie
zrobilam zdjecia, kolekcja jest niestety mocno sciesniona , i nie cala reszta pochowana jak widac polka dziele się z mezem moim , ale juz niedlugo bede miec swoja wielka polke tylko na moje zapachy i krolestwo, na chorobe zachorowalam z 10 lat temu jako biedna studentka ktorej nie bylo stac na to o czym marzylam kupowalam na bezclowkach, ryneczkach promach itd. kocham pachniec i zawsze kiedy mam zly dzien po prostu wacham i wtedy jest znow dobrze , widze ze wiele z was tez ma takie same podejscie do perfum, lubicie oryginalne zapachy i piekne flakony, stwierzdzilam dziewczyny z tutaj przynajmniej poczuje sie normalnie bo mnie tutaj rozumiecie potem powiem jakie pefumy kocham , kiedy kupilam i troche historii z nimi zwiazane pozdrowionka dziewczyny |
|
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się ocucę to wpisze komentarz Jak ja lubię oglądać taaaakie zbiory
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#354 |
|
Zadomowienie
|
Miczitanko, zbiorek oczywiście boski!!
Ale załamałaś mnie pisząc, ze Twoje zamiłowanie do perfum nie maleje, lecz rośnie w siłę od 10 lat. Jak u mnie będzie podobnie to chyba niedługo bedę musiała sie wyprowadzic do większego mieszkania ze swoją kolekcją Wielu zapachów Ci szczerze zazdroszczę, najbardziej Kenzo Amour, które jest teraz na mojej liście marzen perfumeryjnych
|
|
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Miczitanko, jaka okazała kolekcja
Soto Voce, zdaje się, wypatrzyłam Jest tam rzeczywiście?A męża faktycznie też całkiem nieźle uzbroiłaś zapachowo
|
|
|
|
#357 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję kolekcji,jest w kilku miejscach analogicza do mojej (której jak dotąd nie wkleiłam i na razie nie planuję)
|
|
|
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wklejaj, wklejaj, nie bądź taka...
|
|
#360 | |
|
Przyczajenie
|
Moja kolekcja perfum - część IV
Cytat:
czyli trafilam bezblednie , wiedzalam ze sa tacy ktorzy zrozumieja to, bo moj slubny jakos nie , napisz ktore zapachy sie powtarzaja , ciekawi mnie to niezmiernie , Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-04-19 o 00:10 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji EDYTUJ i MULTICYTOWANIE! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

(Smok EdP, Brit Red, FdBMust EdT + Ekstrakt /malutki mam, ale mam
/, Avignon, Zagorsk, Histoire d’Eau, Rousse , Un Bois Vanille, Belle de Minuit, Idole Lubin, Premier Figuier Extreme, Delice d’Epices, Bois Farine)
wiedziałam, że mamy trochę wspólnego, ale tyyyyle
Duża część mojego zbiorku to były prawdziwe okazje.
ale sympatia do kilku flaszek nas łączy. 
) 

Jak wy to robicie ze wasze kolekcje sa tak okazale?

Jak się ocucę to wpisze komentarz