|
|
#841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7252136 7]mnie tez jakos dziwnie ciagke pobolewa brzuch w nocy musialam isc na 2 i wlasnie teraz tez bylam... poki co leze w lozku z laptopem nie mam sily wstac ;/[/QUOTE]
Masakra. Ja sobie włączyłam licznik skurczy, bo mi się przy tym brzuch napinać zaczął. Może z nerwów? Brr sama nie wiem, ale ciągnie od rana. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Fartuszku daj znać jak przyjdzie Ci ten stanik bo też się na nie czaje
W torbę pakuje 56. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo ja tu sie nastawiam mega pozytywnie ze po ciazy raz dwa wszystko wroci do normy a to chyba niekoniecznie xd Poszłam jeszcze spać xd zaraz sie wybieram do przychodni zamówić leki i z piesełem na spacer xx |
|
|
|
|
#844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mohnka może na święta urodzimy
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a na fejsie widzialyscie co sie stało z moja obrączka
|
|
|
|
|
#846 |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7252180 7]jakiej apki uzywasz do skurczy ? ;>
Mohnka może na święta urodzimy [/QUOTE]PregLife, kalendarz ciążowy z licznikiem skurczy. zapis jak na ktg wychodzi, tj rysuje wykres i wylicza średnie. Polecam!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7252136 7]mnie tez jakos dziwnie ciagke pobolewa brzuch w nocy musialam isc na 2 i wlasnie teraz tez bylam... poki co leze w lozku z laptopem nie mam sily wstac ;/[/QUOTE]
Odpoczywaj kochanie! |
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
ja mam torbę jeszcze niespakowaną
![]() póki mamy tą graciarnię w sypialni, przedpokoju na gorze i małym pokoju to mi się nic nie chce robic a i sensu nie ma bo i tak wszystko mi się wydaje brudne i zakurzone :P wczoraj mężu skręcił szafe w przedpokoju, ale nie dokręcił do sciany więc nie mogę nic do niej wkladać. Okazało się też że wział złą komodę bo z połyskiem a miał biała bejca. Dzisiaj będzie jechał wymienić, ech.... Ubranka - ja bym wzięła 56 O właśnie słoneczko wyszło na chwilę zza chmur, może będzie jeszcze dziś ładniej? ![]() O mamo już 13, a o 17.30 wizyta, a tyyyle do zrobienia, chyba pójdę się zdrzemnąć jeszcze trochę bo taka senna jestem
|
|
|
|
#849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja wchodzę do wanny klekam odchylam głowę do tylu i tak myje prysznicem. Tak też robiłam po cc jak nie mogłam się nachylac nad wanną. Uwielbiam wannę i nie wyobrażam sobie jej nie mieć, ale w okresie "okoloporodowym" prysznic to wybawienie jednak Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Milena ja tak samo
zaręczynowy z białego, obrączka z żółtego i nie noszę ich razem.A jak ludzie się pytają czemu nie nosisz zaręczynowego i odpowiadasz co i jak to się nie krzywią i nie robią dziwnych min? Bo mi się właśnie tak zdarzało ;] i przestałam mówić zgodnie z prawdą bo mi się odechciało oglądać te dziwne, skrzywione miny
|
|
|
|
#851 |
|
Rozeznanie
|
A ja zrobiłam pierwszy krok w kierunku pakowania torby- wlozylam torbę do pralki 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#852 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
szukałam czegoś takiego ![]() póki co leże w piżamie w łóżku :d miałam iść po makaron do zupy ale chyba zjem pomidorówkę z ryżem ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Czy tylko ja jestem taka senna i znużona na tej końcówce ciąży tak jak w pierwszym trymestrze?
![]() spałabym w ciągu dnia dużo i nic mi się nie chce. |
|
|
|
#854 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Rozmiar roxmiarowi nierówny 😑 ja na wyjście mam przygotowane dwa ubranka jedne 56 i drugie 62 ale jak przymierze jedno do drugiego to widać tą różnicę w ilości materiału. Zobaczymy czy moja boróweczka będzie z tych mniejszych czy większych 😁😉
Jaki syf od tego kucia!! Dobrze że okien z mamą nie mylyśmy. Na szczęście tata skończył kuć ściany. Wyniesie gruz i będzie już ok. No i nie wiadomo co z płytkami podłogowymi będzie robił. Czy też rozwali czy na.nie nowe będzie kładł Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#855 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)Cytat:
Wezmę się chyba za odkurzanie, bo kudły mi wszędzie latają :/ może się ocknę trochę. |
||
|
|
|
#856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#857 |
|
Zadomowienie
|
Odespałam troszkę ale źle się czuję.. dziś cały dzień mam zamiar siedzieć przed tv ☺ brak sił i chęci na cokolwiek. W ogóle zauważyłam rozstępy na łydkach.. no nie! Tam się ich nie spodziewałam i nawet nie smarowałam.
Margolcia - Ojej.. Mam nadzieję, że ta załamka jak szybko Cie zlapała tak szybko od Ciebie ucieknie! Już niedużo zostało i urodzisz Trzymaj się kochana *Co do podkłady to używam Astora właśnie tego z fioletową zakrętką ja jestem z niego bardzo zadowolona, z moją twarzą super współgra ale zauważyłam, że dla każdej kobiety co innego jest dobre. Rozprowadzam go z kremem Nivea żeby był delikatniejszy a teraz musze dawać podwójna ilość kremu bo niestety mam kolor za ciemny (kupiłam latem jak miałam mega opaloną buzie). Teraz na pewno zdecyduje się na jaśniejszy odcień.Angelika - Świetnie, że wychodzisz do domu MamaSmerfuni - No właśnie, przecież coraz częściej są takie przypadki, że ojciec dziecka jest nieznany. Hmm sama nie wiem co w takiej sytuacji ciekawe!Bambi - Powodzenia na wizycie i dawaj znać jak już będzie po ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#858 |
|
Rozeznanie
|
Talusiax, mam znajoma z taka sytuacja i wiem, ze juz do jakiegos swiadczenia jej kazali dac zaswiadczenie jakies, ale powiedziala, ze ojciec nieznany i powiedzieli, ze ok, to nie trzeba.
|
|
|
#859 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - stanik jutro powinnien byc, jak bedzie zly rozmiar to odesle ale wzięłam najwiekszy jaki był, wiec mam nadzieje ze bedzie ok.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#861 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Obciełam sama sobie włosy 😁 oczywiście kalafior ciążowy dopomógł i obcinałam je niewyprostowane tylko swoje kręcone 😁 chyba długo z prostownicy nie będę korzystać co nie zobaczę tych "fal Dunaju" 😂😁
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Glassball - no to już pierwszy krok zrobiony
![]() Ja też dzisiaj jestem nie do życia kompletnie! Chyba pogoda robi swoje... Byłam na zakupach i trochę podźwigałam i też od razu ciągnie brzuch w dół, a w sklepie uczucie jakby mały miał zaraz wypaść ![]() Kiwaczka - odważna jesteś
|
|
|
|
#863 |
|
Rozeznanie
|
Kiwaczka pokaż efekty
a dużo ścięłaś? ja na razie od paru miesięcy zapuszczam, bo miałam do tej pory boba. Nie wiem czy długo wytrzymam z tymi w ogóle moje są taki ni to proste ni to kręcone i muszę je prostować bo inaczej wyglądam jak wypłosz :/ jak robiłam keratynowe prostowanie to miałam spokój parę miesięcy, a teraz już mi się znowu puszą i boję się jednak w ciąży robić.Poodkurzałam, wymyłam wc, wstawiłam kolejną pralkę, usiadłam i mam wrażenie, że mnie ćmi lekko jak na okres :/ |
|
|
|
#864 |
|
Konto usunięte
|
leże w sypialni z otwartymi oknami.. jest tak goraco ze chyba wolalabym zeby troszke chlodniej sie zrobilo
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Misja - pracowita jak mrówka
po takim wysiłku to nic dziwnego, że ćmi |
|
|
|
#866 | |
|
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7252545 2]leże w sypialni z otwartymi oknami.. jest tak goraco ze chyba wolalabym zeby troszke chlodniej sie zrobilo
[/QUOTE]Oddaj trochę ciepełka, bo u nas dziś już zdecydowanie chłodniej Cytat:
Odkąd zrobiłam sobie plan sprzątania na cały miesiąc to nawet ta chata jakoś wygląda, a ja nie robię wszystkiego na raz więc mnie to tak nie denerwuje
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zadomowienie
|
Faza pod tytułem "nie mam się w co ubrać".. załamuje mnie to! Wszystko za krótkie, ciasne, obcisłe - o nie!! Wlazłam na krzesło (dobrze, że mąż tego nie widział) i zaczęłam szukać w 'starociach'. Znalazłam kombinezon bawełniany, grafitowy ☺ przymierzyłam i całkiem spoko komponuje się z brzuszkiem, uff trochę mi lepiej 😀 jeden ciuch więcej garderobie na teraz.
|
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
Kurczę dziewczyny ja jakaś nieogarnięta jestem.... ta promocja w rosmanie 2+2 to znaczy, że muszę kupić 4 te same(?) produkty, żeby 2 z nich dostać gratis?
czy mogą być 4 różne ? masakra z tym kalafiorem
|
|
|
|
#869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

bo ja tu sie nastawiam mega pozytywnie ze po ciazy raz dwa wszystko wroci do normy a to chyba niekoniecznie xd
rano mam takie serdelki zamiast palacow ze nawet do polowy nie moge ich zgiąć 

ja wchodzę do wanny klekam odchylam głowę do tylu i tak myje prysznicem. Tak też robiłam po cc jak nie mogłam się nachylac nad wanną. Uwielbiam wannę i nie wyobrażam sobie jej nie mieć, ale w okresie "okoloporodowym" prysznic to wybawienie jednak

szukałam czegoś takiego 
ciekawe!