Panny Młode 2009 cz.II - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-16, 21:41   #3181
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Rybulka, menu wymiata, jak dla mnie rewelka,
a umcykcyk tak mi sie kojarzy i to wcale nie z dresiarzem.. ale niebede rozwijac bo poco jak to powiedzial moj tz to ma sie nam podobac innym nie musi (na szczescie wiekszosci sie podoba)

annfas tez super, a ja tam lubie slimaki, krewetki itd.. i moglabym zjesc

jupik witaj z nami ja byl olala ten zespol, widac ze olewaja klienta...

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
wiecie co jak tak czytam te nasze przygotowania to strasznie mi się chce weselicha niekoniecznie naszego, takiego zeby sie pobawić, teraz w maju mam ale bede swiadkowa wiec z ta zabawa moze byc różnie, ale nie ebde sie oszczedzała
mi sie tez chce.. a najblizsze w sierpniu...
Stary 2008-04-16, 21:55   #3182
jupik
Rozeznanie

Ja też chętnie bym się na jakieś wesele wybrała- chociażby po to, żeby sprawdzić, co warto miec u siebie a czego unikać... ale jakoś nikt znajomy nie zmienia stanu cywilnego a w zeszłym roku jak w rodzinie były 2 weseliska to ja byłam na drugim końcu świata i mnie wszystko ominęło... a z video za dużo nie można powiedzieć o imprezie. Jedyne w czym mnie te filmy upewniły to to, że sama nie chcę kamerzysty

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 22:26   #3183
kliwia
Zakorzenienie

podpisaliśmy umowę z fotografem.........!!!!!! !!!!!!! zaliczka wpłacona
skakałam z radości jak wyszedł, aż Tż się śmiał, że powariowałam

padniecie! jakiś chłopak juz zarezerwował na 2010 u niego
buziaki. a dziś zrobiłam 3 bombki karczochowe
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 04:51   #3184
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynymój wielki dzień będzie 25.04.2009 właśnie wybraliśmy salę, mamy fotografa (strrraszne, że takie rzeczy trzeba rok wcześniej załatwiać, ale na szczęście ten którego sobie upatrzłam już kilka miesięcy temu miał wolny termin), ja mam juz od dawna sukienkę no i jak na razie problem stanowi tylko zespół...prawdopodobnie weźmiemy ten sam, który grał u mojego kuzyna-sprawdzony, wszyscy świetnie się bawili w zeszłym roku. Ale chcieliśmy spotkać się z jeszcze jednym zespołem, który nam się podobał i jednocześnie nie zruinowałby nas swoją ceną... no i dziś się przez nich strasznie zdenerwowałam! 2 tygodnie temu umówiliśmy się z facetem, że dziś o 19 idziemy ich posłuchać. Ja dzwonię żeby ewentualnie godzinę trochę przesunąć a on mi mówi, że NIE BYLIŚMY UMÓWIENI i że możemy za tydzień przyjechać!!! Mój TŻ mówi- weź sprawdź, może źle zapamiętałaś, ale zapisałam i jest- 16 KWIETNIA godz.19. Więc o mało co bysmy pojechali 50 km na marne. No i tu mam dylemat-czy warto w ogóle z tak niesolidnym zespołem się umawiać? No bo jak mi na na
weselu tak nawalą to co?
witamy witamy
ale zamieszanie z tym waszym slubem
a co do sukienki w stanach .. to jak dla mnie sukienki tutaj ( obecnie jestem w stanach ) sa o wiele wiele ladniejsze

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
podpisaliśmy umowę z fotografem.........!!!!!! !!!!!!! zaliczka wpłacona
skakałam z radości jak wyszedł, aż Tż się śmiał, że powariowałam

padniecie! jakiś chłopak juz zarezerwował na 2010 u niego
buziaki. a dziś zrobiłam 3 bombki karczochowe

ooo no to gratuluje :d a co to za fotograf? podrzuc link
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 06:30   #3185
kliwia
Zakorzenienie

www.nakoneczny.pl/slub i www.nakoneczny.pl

A jeszcze mi się taka myśl nasunęła - ską parafia w której się było chrzczonym wie o bierzmowaniu? Przy bieżmowaniu w innej parafii nikt się mnie nie pytał gdzie byłam chrzczona Tak sobie myślę, bo świadectwo chrztu [do slubu] bierze się z parafii gdzie się było chrzczonym, i tam są info o ślubach i bierzmowaniu tylko skąd
ech

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-04-17 o 08:17
Stary 2008-04-17, 08:21   #3186
azzis
Zakorzenienie

Dziewczyny macie już zarezerwowane orkiestry? Bo ja jestem w trakcie wydzwaniania i niektóre ceny mnie powalają 2500zł to dla nas za dużo jak niektórze sobie śpiewają. Znalazłam kapelę za 1200zł ale musimy ich jeszcze przesłuchać.

A u was jakie ceny są?

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 08:25   #3187
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie już zarezerwowane orkiestry? Bo ja jestem w trakcie wydzwaniania i niektóre ceny mnie powalają 2500zł to dla nas za dużo jak niektórze sobie śpiewają. Znalazłam kapelę za 1200zł ale musimy ich jeszcze przesłuchać.

A u was jakie ceny są?
tam gdzie dzwoniłam ceny wahają sie 2500 - 3200 zł
nasz zespół bierze 2200

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 08:35   #3188
kliwia
Zakorzenienie

My mamy DJ, za 1500 chyba. nawet nie pamiętam.
A cenyy orkiesrt sa takie duże, zależy ilu członków, przecież każdy musi zarobić.
Mniej więcej 500 na głowę. i to nie zawsze.
Stary 2008-04-17, 08:40   #3189
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
tam gdzie dzwoniłam ceny wahają sie 2500 - 3200 zł
nasz zespół bierze 2200
Troszkę obawiam się brać kapeli za 1200zł żeby jakiejś kaszany nie odwalili. Ale w sumie nie zaszkodzi mi zadzwonić jutro i poprosić o płytkę z nagraniami. Mam jeszcze orkiestrę za 1600 i 1700zł więc na pewno coś wybierzemy.
Zastanawiam się w ilu oni grają, że takie ceny krzyczą, w 10?

Stary 2008-04-17, 08:51   #3190
iwi_83
Zadomowienie

Ja za swoja orkiestre place 2200 chyba (skleroza? i Graja 12 godzin, potem za kazda nastepna godzine zycza sobie 300 zl wiec wyjdzie kolo 3 tysiecy, ale warto bo ta orkiestra ma znanego polskiego saksofoniste no i wokalista super spiewa.
Stary 2008-04-17, 09:01   #3191
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Troszkę obawiam się brać kapeli za 1200zł żeby jakiejś kaszany nie odwalili. Ale w sumie nie zaszkodzi mi zadzwonić jutro i poprosić o płytkę z nagraniami. Mam jeszcze orkiestrę za 1600 i 1700zł więc na pewno coś wybierzemy.
Zastanawiam się w ilu oni grają, że takie ceny krzyczą, w 10?
cóż szkodzi, przesłuchać
my doszliśmy do wniosku, że na zespole na pewno oszczędzać nie będziemy, bo jakby nie patrzeć to od niej zależy jak wesele bedzie wygladać
ale na szczescie nasz ulubiony zespół 'nie zdziera' tak jak inne

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 09:05   #3192
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
Cytat:
A u was jakie ceny są?
tak, my orkiestre juz od konca stycznia mamy płacimy za nia 3000zł jak do mnie cne aspoko tym bardziej że jest tam 4 facetw i 1 babka (to dla mnie wazne aby był głos kobiecy, bo jakos sobie nie wyobrazam aby sami faceci wszytsko spiewali) i tak: jak zespoł ma same klawisze, to wiadomo, bierze mniej, ale co to za muzyka z samych klawiszy?? nasz ma: klawisze, gitare elektryczna, saksofon i perkusja.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 09:08   #3193
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
www.nakoneczny.pl/slub i www.nakoneczny.pl

A jeszcze mi się taka myśl nasunęła - ską parafia w której się było chrzczonym wie o bierzmowaniu? Przy bieżmowaniu w innej parafii nikt się mnie nie pytał gdzie byłam chrzczona Tak sobie myślę, bo świadectwo chrztu [do slubu] bierze się z parafii gdzie się było chrzczonym, i tam są info o ślubach i bierzmowaniu tylko skąd
ech
pojdziesz do parafi gdzie bylas chrzczona i poprosisz o odpisz chrztu do slubu i na nim tez bedziesz mila napisane kiedy i gdzie bylas bierzmowana... oni sobie te wiadomosci przesylaja.. nie wiem jak ale to jest sprawdzona informacja bo moja kuzynka mieszka w katowicach i tam byla bierzmowana a u mnie w kosciele w tychach byla chrzczona i jak moja mama szla jej odebrac odpis to na nim bylo napisane ze bierzmowanie otrzymala w tym i w tym kosciele w katowicach tego i tego dnia.... a i ten odpis u mnie w kancelari kosztowal 5 zl, ale kuzynka byla w szoku bo u niej 35.. wiec ceny sa rozne
a tak naprawde to jest chyba ich jakas wielka tajemnica jak oni te wiadomosci sobie przesylaja, moze hmm wiem, ja jak mialam isc do bierzmowania to przynosilam zaswaiadczeie z kosciola w ktorym byklam chrzczona, albo tylko podawalam jego nawzew.. wiec moze tak... no ale hmm...

Cytat:

A u was jakie ceny są?
dzisiaj jade do organizatora mojego slubi powiedziec na jaka sie zdecydowalismy, wiec dzis bedziemy mieli ja zamowiona aaa i bede na mojej sali, zrobie jej fotki juz jak wyglada wykonczona to wam wrzuce pozniej
a ceny kapeli u mnie to 2300 w gore, jedna chciala 3500 za dwa dni i my ja chcielismy ale niemiala terminu, a za ta na ktora my sie ostatecznie zdecydowalismy bedziemy placic 2300 lub 2500 niepamietam dokladnie dzis dopytam na dwa dni
a ta za 1200 to 1 dzien? tak hmm troszke tanio, przesluchaj i zobacz moze faktycznie sa dobrzy a np. wchodza dopiero na rynek i chca klientow pozyskac

edit, doczytalam
Madzia, my tez chcielismy 3 facetow i babke, ale sie nieudalo, mamy wiec 4 facetow ktorzy graja na perkusji, gitarze, saksofonie, akordeonie i skrzypcach (albo cosw tym stylu wiem ze cos smyczkowe tam jest )
oni zrezygnowali z klawiszy bo chca grac zywa muzyke, a nie puszczac podklady.. i co najwazniejsze w godiznie graja 45 minut wiec niebedzie ze 3 piosenki i godzina przerwy

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-04-17 o 09:19 Powód: doczytalam
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 09:22   #3194
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

tak, tak orkiestra jest najwazniejsza, wiec nie ma co na niej kasy żałowac
nasi tez maja grac nonstop tylko przerwy na posiłki bede robic wiec super bo to bedzie duzooo grania i potem krotka przerwa czyli tak jak na weselu sprzed 2 tygodni

Stary 2008-04-17, 09:29   #3195
kliwia
Zakorzenienie

martuśka wioem wiem, że ceny różne, ciekawe czy i ile nam probnoszcz zaśpiewa za koncesję/zgodę na ślub w innej parafii, w niedzielę się dowiemy, bo na 80% idziemy w końcu do Kościoła

Ooooo to ja też jak będę na sali zrobię fotki, zobacze jak na fotkach wychodzi. ale to gdzieś tak w maju

Buziaki buziaki

ps. co do orkiestry nie wiem czy już pisałam, z rok temu byliśmy na weselu, gdzie orkiestra robiła sobie dość często przerwy na picie [???] i jedzenie. Rozumiem, zle jak już sioadali do przerwy to na 40 minut, mogli chociaż muzykę konkretną z wiezy czy z keyborda puszczać, a leciała normlanie muzyka prawie relaksacyjna
Stary 2008-04-17, 09:32   #3196
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

My w maju sie pewnie przejdziemy i porobymy fotki naszej sali, ale wczesniej do faceta zadzwonimy aby nam powiedzial kiedy przyjsc, bo chcemy juz same przystrojona zoaczyc i najlepiej jak bedzie takie wieksze wesele na ok 170 osoób

Stary 2008-04-17, 09:39   #3197
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
ps. co do orkiestry nie wiem czy już pisałam, z rok temu byliśmy na weselu, gdzie orkiestra robiła sobie dość często przerwy na picie [???] i jedzenie. Rozumiem, zle jak już sioadali do przerwy to na 40 minut, mogli chociaż muzykę konkretną z wiezy czy z keyborda puszczać, a leciała normlanie muzyka prawie relaksacyjna
mnie to tez zawsze rozwalalo.. 3 piosenki i godizna przerwy bo a teraz idziemy na jednego.. zenujace.. na sczezscie w umowie bedizemy mieli ze minimum 45 minut grania i max 15 minutprzerwy, ale z tego co mowil nam facet to graja wiecej jak widza ze sie ludzie bawia, bobezsensu jak wszyscy tancza i szaleja robic przerwe... i ten zapis 45/15 to tylko minimum jakie musza zrobic

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
My w maju sie pewnie przejdziemy i porobymy fotki naszej sali, ale wczesniej do faceta zadzwonimy aby nam powiedzial kiedy przyjsc, bo chcemy juz same przystrojona zoaczyc i najlepiej jak bedzie takie wieksze wesele na ok 170 osoób
u nas chyba nie bedzie przystrojenia, bo do niej pasuja tylko zywe kwiaty ale moze.. wiec dzis nastawiamy sie na obejrzenie jej juz po calkowitym wykonczeniu lacznie z zewnatrz
Stary 2008-04-17, 09:41   #3198
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a ta za 1200 to 1 dzien? tak hmm troszke tanio, przesluchaj i zobacz moze faktycznie sa dobrzy a np. wchodza dopiero na rynek i chca klientow pozyskac

edit, doczytalam
Madzia, my tez chcielismy 3 facetow i babke, ale sie nieudalo, mamy wiec 4 facetow ktorzy graja na perkusji, gitarze, saksofonie, akordeonie i skrzypcach (albo cosw tym stylu wiem ze cos smyczkowe tam jest )
oni zrezygnowali z klawiszy bo chca grac zywa muzyke, a nie puszczac podklady.. i co najwazniejsze w godiznie graja 45 minut wiec niebedzie ze 3 piosenki i godzina przerwy
Tak, za 1 dzień. Bo robimy bez poprawin. No właśnie, też mi się wydaje coś za tanio to 1200zł. Żeby się nie okazało, że możei będą fajnie grali, ale przerwy w graniu będą bardzo długie.

Stary 2008-04-17, 09:41   #3199
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:

ja bylam kiedys na weselu gdzie orkiestra zagrala 4 piosenki (ludzie dopiero sie rozkrecali i zaczeli na parkiet wchodzic) a oni "a teraz idziemy na jednego" no i poszli, a jak zaspiewali tak zrobili, zenujace, przerwy trwaly dluzej niz to ich samo granie
Stary 2008-04-17, 09:43   #3200
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
u nas chyba nie bedzie przystrojenia, bo do niej pasuja tylko zywe kwiaty ale moze.. wiec dzis nastawiamy sie na obejrzenie jej juz po calkowitym wykonczeniu lacznie z zewnatrz
to znaczy mi chodzi o rozstawienis tołow na taka liczbe goszi i wygląda sali wtedy jaki bedzie

Stary 2008-04-17, 09:43   #3201
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:

u nas tez nie bedzie przystrojenie sali, tylko zywe biukiety na stolach, nie podobaja mi sie balony itp
Stary 2008-04-17, 09:45   #3202
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwi_83 Pokaż wiadomość
u nas tez nie bedzie przystrojenie sali, tylko zywe biukiety na stolach, nie podobaja mi sie balony itp
mi tez sie to nie podoba tzn te balony i jeszcze mysle aby zrobic podwieszki pod sufit takimi materiałami, nie wiem jak to sie nazywa ale bardzo czesto spotykane teraz no i jakas ładna dekoracja za młodymi

Stary 2008-04-17, 09:50   #3203
azzis
Zakorzenienie

Wybraliśmy już wstępnie salę, dość ładna, jak się przystroi to będzie super. Z sali wychodzi się na taki taras, który jest nad jeziorem. Piękny widok.
Tylko martwią mnie krzesła jakie tam są. Nie są jakieś obdrapane, ale są całe derwniane, bez obić na oparciach i siedzeniu Pewnie goście będą marudzić, że twardo itp. Ale w końcu nie idą żeby siedzieć, tylko bawić się
Może zrobić jakieś strojenie krzeseł? Myśłałam o fizelinie na oparciu zebranej w kupkę i na końcu kwiat Czy kupować jakieś poduszki na siedzenia? Ale bez sensu by to wyglądało....

Stary 2008-04-17, 09:52   #3204
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to znaczy mi chodzi o rozstawienis tołow na taka liczbe goszi i wygląda sali wtedy jaki bedzie
Cytat:
mi tez sie to nie podoba tzn te balony i jeszcze mysle aby zrobic podwieszki pod sufit takimi materiałami, nie wiem jak to sie nazywa ale bardzo czesto spotykane teraz no i jakas ładna dekoracja za młodymi
aha no widzisz jaka ja gapa niedomyslna jestem no na tyle osob to fajnie jest wiedziec jak beda stoly szczegolnie po to zeby wiedziec jak winietki rpozstawic (jelsi oczywiscie preferujesz) nam tez facet mowil zeby przyjechac na sale w trakcie wesela gdy bedzie kolo 100 osob zeby zobaczyc i ogarnac jak to wyglada ale to w wakacje..
wiesz tez mysle o tych maretialowych przywieszkach ale jesczcze nie wiem, jak popatrze w wakacje jak to wyglada na sali w trakcie zabawy to sie dopiero zdecyduje
Stary 2008-04-17, 09:52   #3205
kliwia
Zakorzenienie

na naszej sali się nie da zrobić tych materiałowych pasów pod sufitem, ale będę mieć girlandę z balonów, bo całkiem ładnie tam pasuje oczywiście tiul na filarach i gdzie się da
a za Para Młodą wisi lusrtro w złotej ramie, które przystroję tiulem i lampkami choinkowymi. Oczekuję efektu mniej więcej takiego:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolumny.jpg (115,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg swiatelka.jpg (78,9 KB, 27 załadowań)
Stary 2008-04-17, 09:56   #3206
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
na naszej sali sie nie da zerobić tych materiałowych pasów pod sufitem, ale będe mieć firlandę z balonów, bo całkiem łądnie tam pasuje oczywiście tiul na filarach i gdzie się da
a za Para Młodą wisi l;usrtro w złotej ramie, które przystroję tiulem i lamkami choinkowymi. Oczekuje efektu mniej więcej takiego:
wow...

Cytat:
Wybraliśmy już wstępnie salę, dość ładna, jak się przystroi to będzie super. Z sali wychodzi się na taki taras, który jest nad jeziorem. Piękny widok.
Tylko martwią mnie krzesła jakie tam są. Nie są jakieś obdrapane, ale są całe derwniane, bez obić na oparciach i siedzeniu Pewnie goście będą marudzić, że twardo itp. Ale w końcu nie idą żeby siedzieć, tylko bawić się
Może zrobić jakieś strojenie krzeseł? Myśłałam o fizelinie na oparciu zebranej w kupkę i na końcu kwiat Czy kupować jakieś poduszki na siedzenia? Ale bez sensu by to wyglądało....
ale super.. widok na jezioro.. mrrr...
a niemyslalas zeby na rzesla dac np jakis material (taki pokrowiec z nich zrobic i na nie naciagnac..) tylko ze to by bylo duzo roboty.. a moze pogadaj z wlasicielka sali zeby o tym pomyslala... wkocu to tez na przyszlosc bedzie miala.. aaa ja jao gos bym sie bala ze skoro krzesla sa drewniane i czasem odrapane ze mi sie rajstopy i sukienka zaciagnie.. ale olac to wkoncy mamy sie bawic
edit.. ja przeczytalam ze sa odprapane... a jak nie sa to sie niemartw... kurde jakos dzis mam slaby dzien do koncentracji..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2008-04-17 o 09:57 Powód: doczytalam
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 09:58   #3207
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
na naszej sali się nie da zrobić tych materiałowych pasów pod sufitem, ale będę mieć girlandę z balonów, bo całkiem ładnie tam pasuje oczywiście tiul na filarach i gdzie się da
a za Para Młodą wisi lusrtro w złotej ramie, które przystroję tiulem i lampkami choinkowymi. Oczekuję efektu mniej więcej takiego:

Huhu... ale ładnie. Nasza sala na pewno nie jest tak efektowna, ale wieczorem wkleję fotkę, to może Wy mi doradzicie co można tam pokombinować, żeby było ślicznie

Stary 2008-04-17, 09:59   #3208
iwi_83
Zadomowienie

Cytat:
ja bym proponowala tradycyjnie sukienki na krzesla w kolorze białym a z tylu kokarda

cos takiego
http://img406.imageshack.us/my.php?i...ryzont1xt2.jpg
Stary 2008-04-17, 10:01   #3209
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
aha no widzisz jaka ja gapa niedomyslna jestem no na tyle osob to fajnie jest wiedziec jak beda stoly szczegolnie po to zeby wiedziec jak winietki rpozstawic (jelsi oczywiscie preferujesz) nam tez facet mowil zeby przyjechac na sale w trakcie wesela gdy bedzie kolo 100 osob zeby zobaczyc i ogarnac jak to wyglada ale to w wakacje..
wiesz tez mysle o tych maretialowych przywieszkach ale jesczcze nie wiem, jak popatrze w wakacje jak to wyglada na sali w trakcie zabawy to sie dopiero zdecyduje
no własnie. my tez chcemy miec winietki, wiec trzeba bedzie pocykac zdjęcia i wtedy zrobic plan stołow i bedzie mozna rozsadzac gosci tylko trezba bedzie w maju do goscia zadzwonic aby nam powiedział, kiedy mozna przyjechac aby było tak duze wesele

Stary 2008-04-17, 10:02   #3210
kliwia
Zakorzenienie

azzis te fotki co dałam, to niestety nie mopja sala to był przykłąd jak można te choinkowe lampki wykorzystać

chętnie pomożemy

teraz sobie przypomniałam, że ja tez mam taras z widokiem na stadion co prawda [na którym chcemy kilka fotek ślubnych] ale wypadałoby tam tez przystrioić tiulem i innym badziewiem.
Zakupię tone tiulu lub woalu [jak się nie wykorzysta na ślub to się zrobi firmanki, bądx suknię na bal dla dziewczynek z rodziny, więc się nie zmarnuje ]
Już wiem, tiul/woal, plus te kwiatki co się kiedyś pytałam - gispówka, to walnę na barierkę na barierce na schodach i na tarasie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości