|
|
#4141 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Cytat:
Bardzo ładne włosy![]() Cytat:
Miała potem ładniejsze loki Ty tez w tym celu? Wagary czasem nie są złe Byle nie za często
|
||
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Olą- cudne
![]() A czy ja dobrze widzę? Dellik na łóżku? Moja ulubiona firma
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jeny jakie grube ![]() |
|
|
|
|
|
#4144 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w każdym razie ciepły odcieńPiwem nigdy nie płukalam, ale kiedyś w końcu zamierzam ![]() O i tak ma być ![]() Dziekuje Prawda że blondynki najfajniejsze? ![]() Cytat:
![]() Tak Dellik A tak sie martwisz...
|
||
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mych zacnych oczu- no na szczęście jeszcze monitor widzę (w sumie nie dziwota- 19cali) ![]() ![]()
|
|
|
#4147 |
|
Zadomowienie
|
Wweronika ja chetnie bym pomogła, ale im starsza jestem tym głupsza serio
A z angielskim teraz to chodze do swojego mezunia żeby mi sprawdził, bo on do jezyków ma łep Karla hihi wiesz co ja tez dopiero sie kapnęłam że mogłyscie sobie po nicku policzyc ja to jednak czasem mysle oj a co do włosków... jak my skrzywić bysmy się mogły chyba z zazdrości że masz takie piekne... ten kolor mrrrr no i wygladaja na bardzo grube.. śliczności!!Lanessa ja kiedys płukałam piwem, ale po pierwszym zabiegu skonczyłam, bo yyy jakos zapach mi nie odpowiadał, jak piwko to do picia ![]() I dziewczyny przełom kupiłam sobie dzisiaj wiosenna kurteczke uwaga uwaga w kolorze czerwonym ale to taka yyy na wypady z psem, wreszcie cos bedzie pasowało do psiej "oczo***nej" - jak mój mąż określa smyczy
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Gwiazdeczki
Od razu z góry przepraszam, bo nie mam siły nadrabiać Może jak znajde chwilkę czasu to się zbiorę i przeczytam zaległości, ale póki co padam. Ale o Was pamiętam mimo wszystko![]() |
|
|
|
|
#4149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Może zrób fotkę i się pochwal? ![]() Cytat:
Ja znowu oglądam You can dance
|
||
|
|
|
|
#4150 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dzięki raz jeszcze
Jeeeejjjjuuuuu śliczniaste noooo Cytat:
, tylko bacik się należy za to biadolenie ![]() Masz naprawdę piękne włosy, widać od razu, że zdrowe, fajny kolorek [a nie zepsuj go czasem farbowaniem bo ]Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wypocznij, niech wstąpią w Ciebie siły do przeglądania wizażu ![]() Będziemy czekać |
|||
|
|
|
|
#4151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() Cytat:
![]() A kurtką sie koniecznie pochwal Cytat:
![]() ![]() Ja też ale jakoś juz mnie to nudzi Pierwsza edycja byla lepszaDobranoc ![]() Edit: Estelle dziekuje ślicznie Farbowaniem nie zepsuje....przynajmniej narazie bo od zawsze marzą mi sie czarne wlosy albo przynajmniej brązowe, ale spokojnie jeszcze pare lat poczekam bo raz że moje wlosy by teraz tego nie przeżyły, a dwa ze by mnie matka z domu wyrzuciła
|
||
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Karla, sliczne masz te wlosy
kolor, grubosc, kondycja, dlugosc.
|
|
|
|
|
#4153 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powaznie mi sie podobaja, bez podlizy. wygladaja na zdrowe, naturalne, nie sa przestylizowane. i ten ciasteczkowy kolor ![]() ![]() ale sie dzis beznadziejnie czuje, pobudka przed 6, potem ganianie rano w deszczu, przemarzlam do szpiku kosci. do tego silna migrena i brak checi do czegokolwiek, nie zrobilam dzis nic pozytecznego. polowe dnia przewegetowalam przy komputerze nie majac sily stukac w klawiature a druga przespalam. na poprawe humoru obejrze sobie Czarodziejke z Ksiezyca ![]() dobranoc Laseczki |
|
|
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okresliłam płec ![]() pierwsza od lewej to samiec a nastepne 2 to samice
|
|
|
|
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
śliczne
![]() Cytat:
Moja wiara w siebie tez nie jest najwieksza ale da sie z tym życ do roboty! ![]() A tak w ogóle to witam wszystkich ja dzis miałam dzien Waxa i moje włosy pieknie się błyszczą jestem zachwycona! szkoda tylko, że jak jutro wymyje włosy to juz az tak fajnie nie bedzie milej nocki!
|
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
Od dłuższego czasu marze tylko o dniu z wizażem
![]() Jeszcze dwa dni i weekend, więc aby do weekenduPs. Karla włosy jak marzenie Mirelko świnki przeurocze A ja pałam miłością do moich nikonów |
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Wczoraj trochę nadrobiłam zaległości w czytaniu, nie miałam czasu odpisać ,a dzisiaj już nie pamiętam, co komu miałam do powiedzenia... ![]() Zaraz tak jeszcze raz rzucę okiem, może sobie przypomnę mniej więcej
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
Mirelko, świnki słodkie i przepiękne
Ja takich trzymać w domu bym nie mogła, kot potraktowałby je jak obiad zapewne..Karla - Bardzo ładny odcień Jak blondy, to właśnie takie lubię.Płukankę z piwa mam zamiar zrobić od jakiegoś miesiąca i ciągle zapominam może dziś wieczorem, na razie muszę udać się do szkoły - ze swoją świetną pamięcią poszłam do szkoły na 8.00 zamiast 11.00. A mogłam się wyspać.
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie
Ale pochmurny dzień Zmykam zaraz na zajęcia, mam nadzieję, że nie zleje mnie deszcz, jak wczoraj
|
|
|
|
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina
jak widzę ponownie przyjęta i bardzo dobrze ![]() Julita (wiosenko) jak jeszcze raz zetniesz takie piękne włosy, to przyjadę i Ci wszystkie nożyczki i noże (bo nie wiadomo co Ci do głowy strzeli ) powyrzucam...![]() Takie piękne włosy i ścięłaś, teraz mi je wyślij w paczce to sobie dokleję A tak na serio to masz rewelacyjne włosy, a jak odrosną, to będą idealne, tylko proszę nie ścinaj już więcej Dorotko jesteś moim największym zaskoczeniem, jeśli chodzi o wiek... W życiu bym nie powiedziała, że jesteś 13-latką...Ale powiem Ci, że zdjęcia, które wkleiłaś, są bardzo ładne, ślicznie na nich wyglądasz )Nicki piękne zdjęcia i śliczne włosy Mirelko jakie śliczne te świnki Karla jakie włosy ![]() Śliczne, jakie gęste, padłam... ![]() nicki pochwal się kurteczką Ja córeczce kupiłam też czerwoną i wygląda w niej uroczo ![]() Milka też pałamy z mężem miłością do nikonów Te kolory...![]() Porcelain gdzieś wczoraj czytałam, że pisałaś mi o sklepie z olejami a dzisiaj nie mogę tego znaleźć...Muszę przekopać znowu te strony, ale bardzo Ci dziękuję
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-04-17 o 10:58 |
|
|
|
|
#4163 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A ja wczoraj popłukałam.... Cytat:
....i są tak mieciutkie i błyszczące! Tylko nadaje się najlepiej do włosów niesuchych. Ja nie miałam w sumie wagaró, tylko dni jak z jajkiegoś serialu, wstrząsające informacje o rodzinie i takie tam... Powiem tyle, mam przybrane rodzeństwo, dowiedziałam się po 13 latach (ze strony ojca który nie żyje) a cała reszta jest jak z filmu. Virka, virka, dzieki za komplementy
|
||||
|
|
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Good morning everyone
po dwóch dniach deszczu znowu słońce- oby tak dalej, bo jutro buszujemy z przyjaciółkami po sklepach za suknią ślubną![]() Miłego dnia wszystkim
|
|
#4165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj dzięki- muszę namówić jutro dziewczyny na lody u myszki (najsłynniejsze lody w rzeszowie) pychota a ile kalorii
|
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio number one, to "przysmak Grycana", uzależniła mnie ta bita śmietana ![]() No i słynne krakowskie lody na ul. Starowiślnej, takiego smaku nie mają żadne lody
|
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to te od myszki mają cudowną, gęstą polewę czekoladową- nigdzie takiej nie jadłam- mają jakąś sekretna recepturę- po prostu grzechu warte [ślinotoku zaraz dostanę na myśl o jutrzejszym dniu]
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzisiaj do pracy na 12, więc zdązyłam jeszcze do Was zajrzeć ![]() Dziewczyny, ta praca jest dla mnie prawdziwą torturą... ![]() Pracuje niby na pół etatu, tzn miała być na cały, ale dziewczyna, która poszła na zwolnienie od samego początku ciąży blokuje etat, a sklep nie przynosi aż takich zysków, żeby zatrudnić kogoś na cały etat. Niby - bo przez ten cały tydzień zasuwam po 9 godzin, bo jedna dziewczyna jest chora i do jutra ma zwolnienie. W przyszłym tygodniu też będę tak pracować bo ona ma kilka dni zaległego urlopu do wykorzystania ![]() Na początku, jak się dowiedziałam, że to będzie tylko pół etatu, zamiast całego, byłam zła, bo wiadomo - mniejsza kasa. Ale teraz chyba się z tego cieszę - nie jestem pewna, czy dałabym radę fizycznie wytrzymać taką pracę - codziennie ponad 9 godzin na nogach... Wczoraj normalnie myślałam, ze nie wytrzymam Przez ostatnie 3-4 godziny pracy tak strasznie bolały mnie nogi, że miałam ochotę się rozpłakać... ![]() Myślałam, że się przyzwyczaję, ale nie zanosi się na to I moje stopy też nie mają lekko Możecie sobie wyobrazić jaka jestem zdechła po pracy - skoro nie mam nawet siły ani ochoty na amory z TŻ... Cierpimy z tego powodu oboje
|
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję, że dzisiaj muszę zaliczyć ten przysmak, bo inaczej zwariuję Finlora na przyzwyczajenie nóg do długiego stania, potrzeba więcej czasu. Uwierz mi, że się przyzwyczaisz, ja nie raz stałam po 15 godzin i nie ruszało mnie to Początek jest trudny, ale daj sobie więcej czasu, nastaw się pozytywnie, poszukaj zalet, nie myśl o bolących nogach, czytaj składy wszystkich kosmetyków Ależ będziesz obeznana w temacie A amory potraktuj, jako świetny relaks i odprężenie po męczącym dniu pracy, jakiś masaż z dodatkiem olejków eterycznych i poczujesz się jak nowo narodzona Będzie dobrze, zobaczysz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

(te poprzeczne prążki to żaluzje
) Tak, wiem że lansik na laptopa ale z wszystkich zdjec, które zrobiłam to jako jedyne oddaje piękno moich wlosow w pełnej okazałości
I prosze mi sie tu nie krzywic na ich widok 
Miała potem ładniejsze loki

To on chyba coś z głową miał

Może jak znajde chwilkę czasu to się zbiorę i przeczytam zaległości, ale póki co padam. Ale o Was pamiętam mimo wszystko

]
Farbowaniem nie zepsuje....przynajmniej narazie bo od zawsze marzą mi sie czarne wlosy 

milej nocki!