|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 2
zizou wszystko w całości i nienaruszone, pięknie dziękuję!
rzyrafka to kup tą z Ori Ja właśnie wypakowałam ją z paczki, nawet nieźle wygląda
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem zbytnio na bieżąco ze smakami ![]() można określić go jednym słowem - porażka
|
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
To dobrze, że oparłam się zakupowi
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodziewałam się czegoś zupełnie innegoczemu nie lubisz klinika?
|
|
#4385 |
|
Zadomowienie
|
Miałam kilka kosmetyków klinikowych : osławione 3 kroki, tusz Natural Glossy i jakiś fluid. Wszystkie trzy były mocno przeciętne, albo po prostu niefortunnie dobrane. Tak czy siak nie lubię. Po testach superbalma też nie wpadłam w zachwyt. Kliniki zdecydowanie mi nie podchodzą
EDIT: poza tym mocno przywiązuję się do sprawdzonych kosmetyków i mało eksperymentuję. Z kolorówki kocham Givenchy i Clarins, z pielęgnacji Orlane i Avene, do ciała L'Oreale i Vichy, włosy Bilba i Biosilk. Skład mojej toaletki rzadko ulega zmianie. Czasem skuszę się na jakąś nowość, która albo leży wieki nieużywana, albo wędruje w świat (czyt. do rodziny), po kilku użyciach.
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
No to pięknie z tą pocztą
![]() A propos poczty: przez tyle lat nic mi nie zgineło, a teraz 2 w ciągu 30 dni - wysyłane z tej samej poczty ... chyba przestane tam wysyłać.Jeśłi napiszę dziś 3 prace zaliczeniowe to przejdę się po pracy do Marionaud
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę!
snow i jak ta skakanka?
|
#4389 |
|
po prostu Em :)
|
rzyrafka, na Wiślnej otworzyli nowego Rossmana i z tej okazji jest kilka wyjątkowych promocji, m. in. 20 ml Puma I'm going za 35,99 zł.
|
|
#4390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek podsunęło mi to myśl - mam dwie złamane szminki, które bardzo lubię ze względu na kolor i szkoda mi ich wyrzucać. Ale używa się je ciężko... I wykańczam powoli (jeszcze ze 2 miesiące ) paletkę błyszczyków Sephory - może rzeczywiście stopię te 2 szminki i przeleję do kwadracików w paletce ![]() Tylko zastanawiam się czy to ciepło i stapianie nie podziała na nie negatywnie...
|
|
#4391 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
ale przyjdzie
|
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć ciekawi mnie czy faktycznie szminka tak się roztopi w mikrofali Chyba jutro spróbuję z ciekawości
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
rzyrafko tak, taki niebieski. mowisz ze w empiku? jutro pobiegne jak na skrzydlach, dzis juz nie mam sily
![]() snow daj znac jak zapachy, lotos i kulki jestem ciekawa Twojej opinii ![]() pakosto postaram sie wyslac jutro badz pojutrze najpozniej ![]() bylam na zakupach mialam isc na wyklad, ale jakos tak powedrowalam do galerii krakowskiej kupilam sobie bajeranckie japonki w oysho, brazowe z przodem z takim blaszek, ktore tak fajnie szeleszcza jak sie chodzi do tego koszulka ze slodkim kotkiem w zarze i dwie ksiazki w empiku w sephorze nawet nie bylam, do kazimierza juz nie mialamsily jechac jutro musze tylko skoczyc do tego empiku z rana [o, pakosto - jak je kupie to Ci machne probke ]ice a nowy zapach CK summer 2008 to moge zglosic do KWC? czy on pod inne summery sie zalicza?
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2008-04-16 o 21:22 |
|
|
|
#4395 | |
|
Wtajemniczenie
|
Jakoś tak wyszło, między innymi dzięki Tobie
![]() Cytat:
--- Gdzie można kupić tanio bieliznę Triumpha? Zakochałam się dziś w staniku: http://www.luxbielizna.pl/product/4/...cy_curves_whuf Jest bardzo mocno wycięty, ma cudne 3 rodzaje ramiączek, ślinię się do niego strasznie... Ale 1. Jest drogi 2. nie mam zaufania do Trumpha 3. jest gładki a teoretycznie szukałam innego. |
|
|
|
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
wow. cudo
|
#4397 |
|
Zakorzenienie
|
pakosta boski
Miałam kilka staników Triumpha, jeden mam nadal i z każdego byłam bardzo zadowolona, były niezwykle trwałe, świetnie się nosiły - chociaż pewnie jeśli chodzi o prawdziwe rozmiary, to nic ciekawego do zaoferowania nie mają... Ale ja tam przy moim 70B chyba się skuszę ![]() zizou cena w linku 139 zł. Ale mam kartę na 10% zniżki do jednego z wrocławskich sklepów z bielizna, więc zawsze coś ![]() Użyłam dziś meteorków GT, daja ładny połysk, chociaż nie wiem dlaczego myslałam, że będzie bardziej zimny Ale podobają mi się te kuleczki i są takie malutkie
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie piękny
snow widzę, że mamy podobne biusty, tzn. ja też kupuję zawsze 70/75 B lub A(w zależności od firmy), ale np. ostatnio w wątku na Modzie o stanikach mi wyszło, że powinnam kupować 65 C To niemożliwe, bo ja się w 65 nie zapnę(próbowałam kiedyś)a miska C jest dla mnie za duża(mój biust w niej po prostu ginie i wyglądam jakbym sobie specjalnie wypychała cyce ). A tak wogóle to tata mi wczoraj zafundował mp4
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
isa no chyba w ogóle pod względem budowy ciała całkiem podobne jesteśmy
Ja też nie wyobrażam sobie siebie w 65, kiedyś próbowałam, ale czasami nawet 70 jest już ciasne i wbija się w skóre, a takie fałdki wyglądają nieestetycznie... Mam szerokie żebra a sam biust niewielki, więc w 70B czuję się jakoś najlepiej. Dziś idę poćwiczyć, mam nadzieję, że trener oprócz rozpisania mi treningu udzieli mi jeszcze praktycznych wskazówek. Póki co wzięłam sobie do serca rady agnieski i jem śniadanko - jajko, dużą kromkę ciemnego chleba z piersią z inydka, warzywka ![]() Fajny prezent dostałaś
|
|
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
wizaz mi sie psuje
nowa gazetka SP czekala na mnie w skrzynce mailowej. promocja perfum, 2 za 1 [ale wybor nieciekawy ]lanvin oxygen, trussardi skin woman, trussardi man, iceberg woman, iceberg man, davidoff cool water. z tycvh mozna wybierac i zaplacic za dwie sztuki 139,99.
|
#4401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.O ile wiem, tanio można kupić jedynie końcówki serii, albo kolekcje sezonowe (oczywiście po sezonie, jak się człowiek odkocha ). Ciut taniej można kupić w Niemczech. Ale jeśli chcesz, mamy w Opolu duży salon Triumpha, w którym ja się zaopatruję, mogę zerknąć czy już mają i w jakiej cenie. Mam kartę stałego klienta T. i dostaję u nich dodatkowe zniżki za zakupy powyżej 500 zł, a że planuję po majowym weekendzie trochę odświeżyć swoją bieliźnianą szafkę, to jeśli możesz poczekać służę pomocą _________________________ _________________________ ________ Dziewczyny, ja znów jestem chora. W poniedziałek skończyłam brać 3 raz w tym roku antybiotyk (tym razem zapisany przez dentystę), we wtorek ciut za lekko się ubrałam, wczoraj w pracy czułam się już źle, dziś rano byłam u lekarza i mam ropną anginę . Może to wszystko efekt stresów?
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
snow no mam dokładnie tak samo z tymi fałdkami, niby stanik przylega, ale po bokach wszystko wyłazi i się wylewa
Z prezentu żem zadowolona bardzo, choć muszę się przyzwyczaić do tego maleństwa(nie jest to żadna tam firmowa mp4 tylko taki zwyklaczek, ale ma duży ekran i radyjko ).Dziś idę do dentystki O, nowa gazetka SP już na stronce też jest, idę oblookać ![]() EDIT: Oblookałam gazetkę, w sumie tylko promocja na kosmetyki CeCe Med mi się podoba i krem Avene z filtrem 15, ale wczoraj odebrałam krem z SPF 30 z Ori, więc narazie mi nie trzeba kolejnego
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie wzielo na maszynke do lodow. jak gdzies znajde dzis to se kupie
a za moment wybywam do empiku po moje perfjumy
|
#4404 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4405 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A przynajmniej chciałabym ważyć te 15 mniej, tak jak kiedyś.Ja się właśnie za nią zabieram i też mam nadzieję, że nic mojej uwagi nie przykuje. Noo, może poza jakimś balsamem i żelem pod prysznic, bo tych naprawdę |
|||
|
|
|
#4406 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
Dawno się nie odzywałam, ale podczytuję na bieżąco:d U mnie w pracy zaczął się mały kociołek, sezon zbliża się wielkimi krokami i już mamy piewrsze wyloty . Co do ćwiczeń, sama próbuję się od tyg zmobilizować. Ale nijak mi to wychodzi. Koleżanka namawia mnie na karnet i już sama nie wiem. Jakbym kupiła go, to pewnie bym chodziła (szkoda byłoby mi kasy wydanej ). Musze to przemyśleć.Kosmetyków nie kupuję już maniakalnie:P. Ostatnie moje nabytki to 400 gramowa glinka zielona, maska kokosowa i balsam do ust z Ziaji, 2 olejki Weledy. Aaa i zestaw 8 smackersów, ale jest narazie u TŻ, więc może za 2 tyg będe się nimi cieszyć. gazetka nowa taka sobie, zobaczę co z serii kokosowej jest i kupię te podkolanówki (2 za 1 . I zobaczę te kosmetyki ce ce.Pogoda fatalna, zimno, deszczowo brrr nie mam ochoty znów sie przeziebić i chodzić z zakatarzonym nochalem buu Pakosto śliczny ten stanik, przy najbliższej okazji , musze się mu bliżej przyjrzeć. Hmm w fashion House jest outlet Triumpha. Tylko ciekawe czy maja tam rzeczy z nowej kolekcji ![]() A i nawet Tru mnie narzie nie kusi, no chyba, że dadza kwiatka diora , bo jednak szachownica dla mnei za ciemna
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że niektóre się biorą za skakanie na skakance
fajna opcja, chociaż ja ostatnio mam ochotę na hula hop i tak się zastanawiam czy to będzie działać tylko na brzuch i talię czy trochę niżej też? bo właściwie no najbardziej zależy mi na zrzuceniu wszystkiego poniżej pasa poszłam wczoraj zachęcona promocjami do Marionnaud i się mocno zawiodłam. Nie żeby było wszystko przebrane, po prostu tam ogólnie jest mało stoisk z kolorówką, z tego, co mnie interesowało, był tylko L'Oreal i ostatecznie kupiłam tylko 1 cień, tzn podwójny color appeal ale ta zniżka jakaś kijowa jest, nie wiem w końcu czy kupiłam ze zniżką czy nie za to dostałam wisiorek z łańcuszkiem L'Oreala i kilka próbek co mnie baardzo miło zaskoczyło
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Zła jestem, bo kupiony rower kurzy się w domu-pogada jest fatalna i absolutnie nie mam ochoty pedałować w deszczu do pracy ![]() Co do poczty, to mój oddział jest całkiem miły-listonosz daje mi listy przez okno, do pana z pocztexu mam komórkę i się umawiamy na konkretną godzinę, w okienku nawet nienajgorsze panie i nawet jeden młody chłop więc nie mogę narzekać Tylko tak sobie uświadomiłam, że nie ma co np. z Tru nic zamawiać, bo nie wiadomo kiedy przez ten strajk dojdzie...Pakosto, dobrze, że czujesz się już lepiej
|
|
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam z perfumami i dwoma bluzeczkami. sezonowka ck jest tylko w sephorze w empiku, na florianskiej brak, w gc brak. rzyrafencjo dzieki za cynk
zawiodlam sie na sephorze w krakowskiej zostalam tam dzis bardzo niemilo potraktowana, w najblizszym czasie tam nie wroce. wole zdecydowanie empik - do zakupionych perfum dostalam mase probek perfum, podkaldow i trzy kroki klinika. w krakowskiej chcialam kupic tusz. najpierw dlugo szukalam konsultantki, ktora wyciagnelaby go dla mnie z odmetow szuflady a pozniej stalam przy kasie jak kolek [a w sklepie byly dwie, moze trzy osoby poza mna plus z szesc pan seforianek]. zostawilam tusz przy kasie i wyszlam. powachalam tez nowa estee lauder emerald [czy jakos tak]. cudne sa. ale drogie - 179 zlotych za 50ml. na razie mnie nie stac ![]() a bluzeczki dokupilam sobie do kompletu w zarze - z piskiem i kotkiem. zwykle, bawelniane tiszerty. mam trzy w sumie juz
|
#4410 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
139 zł plus majteczki za 39. Niby jak kupowałam Intimissimi to zawsze koło 100 zł wydawałam, ale Calzedonia buzi we mnie większe zaufanie niż Triumph
![]() Cytat:
Widzę że nie tylko mnie zauroczył ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kohl Guerlain Kusił mnie od dawna a jest w promocji...--- Kupiłam wczoraj mini masełko grejfrutowe TBS, fajniusie Wreszcie pojawiły się w Łodzi mini, tylko 3 zapachy niestety. W ogóle nasz TBS jest beznadziejny - mały wybór, kolorówka - dramat, obsługa fatalna... I testuje roll-on płaski brzuch garniera, na pewno przy moich szalonych 50 brzuszkach dziennie będę miała kaloryfer |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

Ja właśnie wypakowałam ją z paczki, nawet nieźle wygląda 

kupilam sobie bajeranckie japonki w oysho, brazowe z przodem z takim blaszek, ktore tak fajnie szeleszcza jak sie chodzi 
To niemożliwe, bo ja się w 65 nie zapnę(próbowałam kiedyś)a miska C jest dla mnie za duża(mój biust w niej po prostu ginie i wyglądam jakbym sobie specjalnie wypychała cyce
).
). Ciut taniej można kupić w Niemczech. Ale jeśli chcesz, mamy w Opolu duży salon Triumpha, w którym ja się zaopatruję, mogę zerknąć czy już mają i w jakiej cenie. Mam kartę stałego klienta T. i dostaję u nich dodatkowe zniżki za zakupy powyżej 500 zł, a że planuję po majowym weekendzie trochę odświeżyć swoją bieliźnianą szafkę, to jeśli możesz poczekać służę pomocą 
, bo jednak szachownica dla mnei za ciemna