![]() |
#1081 | |||
Rozeznanie
|
Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Tak, tak z nią prawnik rozmawiał, ze jak odda kasiorkę to możemy mowić o usunięciu komentarza. Je tez zachodzę w głowę jak tak można. Zasłaniała sie tym ze jej nr konta nie podałam... A ma go w trzech mailach i w dyskusji na Allegro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Ja kupiłam z mama alles tylko taki całkiem miękki i jest fajny, jakościowo dobry, no tylko to taki zwykły stanik bawełniany, ale widziałam ze są właśnie takie pół usztywniane tez u nich. Generalnie nie lubię miękkich staników i tez chce kupić coś fajniejszego jak juz bede wiedzieć na czym staje z laktacja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
Gigant położna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Martirybka Czas edycji: 2017-04-04 o 14:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Mohnka - Ja też właśnie muszę się dzis wybrać do Rosmanna 😀
A za udostępnienie karty postawisz mi kiedyś kawkę 😀 i nie masz za co dziękować bo trzeba sobie pomagać 😙 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Wtajemniczenie
ski
|
Hmmm, chyba mi czop wyleciał. Byłam siku i nagle z wc odgłos "plumknięcia" jakby ze mnie wyleciało. No to patrze do muszli a tam nic nie ma. No więc tylko czop bo dwójki nie było. Sorki za opis ale inaczej się nie da 😛
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale emocje :p Ja wlasnie wysprzatalam dom... Wymylam kuchnie, lodówkę, łazienkę razem z kafelkami poodkurzalam pomylam podłogi i padam :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O jeny jeny! Kiwaczka toż to coraz bliżej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7255963 1]Ale emocje :p Ja wlasnie wysprzatalam dom... Wymylam kuchnie, lodówkę, łazienkę razem z kafelkami poodkurzalam pomylam podłogi i padam :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Szalona mamuśka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja miałam taki dzien wczoraj hahaha także rozumiem :p dzis akurat znowu mi sie sprzątanie załączylo :p i tak co drugi dzien zazwyczaj :p tz juz ma dosc bo ciagle marudzę ze jest syf hahah ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Wtajemniczenie
ski
|
Ciekawe czy to na pewno to 😉 no ale nic w muszli nie było więc co innego 😛 no chyba że jakiś wąż czy jaszczurka w naszych rurach kanalizacyjnych zamieszkała 😂
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1091 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Wtajemniczenie
ski
|
Śluz to raczej nie był bo nawet wkładek nie używam tak u mnie w tamtych rejonach sucho.. ale kto to wie?
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Tez na ogol nie mam problemu ze wzmozona wydzielina i nieraz smigam bez wkladek, nie wiem moze mam czasem taka kumulacje i jest ten '' plusk''
![]()
#1095 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, któraś z Was miała kupować ten taki przewijak na allegro (nakładkę) do białego stacjonarnego przewija z Ikei? Czy on pasuje? Bo wg mojego mierzenia na szerokość będzie 49 cm, a ta nakładka ma 50 cm, boję się że trochę nie będzie pasowało, a chciałabym żeby pasowało i na mebel i na łóżeczko?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
#1096 |
Wtajemniczenie
ski
|
Sama nie jestem pewna. W piątek mam wizytę u ginekologa i na pewno mu o tym wspomnę.
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1098 |
Wtajemniczenie
ski
|
Ukraijanka, nie mam pojęcia 😶 ale zajrzeć co tam się dzieje może 😉
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |||||
Rozeznanie
|
Widzę, że zaczął się etap twardnień i czopów
![]() ![]() Gratulacje za spakowane torby ![]() Mohnka coraz ciekawiej masz na końcówce ![]() ![]() Cytat:
![]() Martirybka faktycznie trafiłaś na jakiś wyjątkowo paskudną babę na tym allegro :/ Cytat:
![]() U mnie od początku różnica w terminach była 2 tygodnie. Teraz już nawet 4, ale kieruję się bardziej tymi usg pierwszymi. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7255963 1]Ale emocje :p Ja wlasnie wysprzatalam dom... Wymylam kuchnie, lodówkę, łazienkę razem z kafelkami poodkurzalam pomylam podłogi i padam :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Syndrom wicia gniazda?? ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Kiwaczka trzymaj nogi razem zeby tego 5 maja jednak dotrwać
![]() Kurde usmażyłam mięso mielone zeby nadziać ten gruby makaron rurki, nie spróbowałam go... teraz wyciągnęłam z piekarnika bo zalałam sosem pomidorowym i jem a on jest tak słony, ze ujesc sie nie da :/ ale Tz dzielnie zajada. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co drugi dzien :p Kurrrrr dziewczyny prawie urodziłam!! Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Na moim pierwszym watku mamowym tez nikt.nie wiedzial jak wyglada czop, wiec koleżanka zapodala fotke
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zadomowienie
|
Inez ja kupuje miekka wkladke do przewijaka a oprocz tego nakladke do przewijania na lozeczko, jestem teraz u rodzicow wiec nie zmierze ale jak mierzylam wczesniej to wychodzilo mi ze ta miekka bedzie miala jeszcze luz na guliverze
![]() Wysłane z mojego LG-K120 przy użyciu Tapatalka
#1105 |
Rozeznanie
|
Rany coś mi się przypomniało a propo's zaglądania, no może to trochę chamskie, ale jednak śmieszne. No wiec jak byłam nastolatką to mama zaprowadziła mnie do takiej pani ginekolog z zezem, ale takim bardzo dużym no i dla rozładowania sytuacji mama mnie o tym uprzedziła i stwierdziła ze to od zaglądania jednym okiem w jedna dziurkę, a drugim w druga ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Rozeznanie
|
U mnie crp wysokie nie do końca wiadomo dlaczego czy przez te zatoki czy inny powód. Dostałam antybiotyk pobrano mi dodatkowe wymazy, crp jutro do powtórki jak dalej będzie się utrzymywać na takim poziomie to wczasy w szpitalu mam zaklepane.
Mohnka mogli by chociaż kawałek warzywa dać... kurde zdrowe odżywianie ciężarnych. (Masz deser do śniadania co chcesz 😂 ![]() Ja też w szpitalu dostałam spleśniałego pomidora 😨 Gbs na pewno w diagnostyce można wykonać. O rety Mohnka emocje u cb wzrastają. Dobrze dziewczyny ćwiczcie asertywność. U mnie w szpitalu w każdej chwili można podjechać i poprosić o ktg i zrobią ☺ Incognito brawo dla synka. Martirybka jeszcze sprawa nie zakończona? Toż to szok 😱 A dlaczego ona w ogóle nie chce oddać kasy? Przecież łóżeczka też nie wysłała? Inez gdzie Ty kupiłaś o tej porze polskie truskawki w takiej cenie? O kurde Kiwaczka już czop? Rety ale tu emocje wzrastają z dnia na dzień. Fartuch no pięknie 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Padłam z tym zezem 😂😂😂 Edytowane przez anita7 Czas edycji: 2017-04-04 o 15:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256110 6]Co drugi dzien ![]() Kurrrrr dziewczyny prawie urodziłam!! Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Uuuu nieznoszę pająków :/ kiedyś jednego utopiłam u rodziców w wannie a ten skubany zaraz wyszedł! To spłukałam jeszcze raz i zatkałam korek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zadomowienie
|
Misja - O kurcze, to mnie przeraziłaś! W sumie nie dziwię się skoro taka promocja ☺ jednak mam nadzieję, że uda mi się kupić to co chce. Też wezmę sobie tą kosmetyczke żeby mieć wszystko w jednym miejscu a później nie będzie szkoda jej wyrzucić. No i miniaturki też kupię 😀
Kiwaczka - Łoo nieźle! Właściwie mamy już kwiecień, coraz bliżej terminów. Kwietniówki zaczęły szaleć w marcu więc kto wie jak u Nas będzie 😀 Martirybka - Hahaha 😂 no coś w tym musiało być! Skoro zeza miała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.