![]() |
#1111 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Fartuch, zdjęcie genialne 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zadomowienie
|
Ja też próbuję wić to gniazdo
![]() ![]() Muszę robić przerwy. Mała się wije mi w trakcie sprzątania i jestem wtedy taka niezgrabna, wolniejsza. Nie wspominając o zadyszce ![]() Magnificence o to mega różnica u Ciebie jest! Dobrze że lekarz liczy wg usg ![]() Mohnka moja koleżanka jest w podobnej do Ciebie sytuacji, też leży na ze skróconą szyjką i rozwarciem w szpitalu. Jest o jakieś 2 tygodnie w tyle za Tobą. I wyobraź sobie że oni ją chcą wypisać już na ten weekend do domu bo uważają że na tym etapie bezpiecznie jak będzie rodzić. Już 4 razy w sumie ją na oddział przyjmowali i 3 razy odsyłali do domu. Mowa o szpitalu na Polnej. Mam o nim niefajne zdanie teraz po tym co mi koleżanka opowiadała:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Jakaś nie do życia jestem i sama nie wiem, o co mi chodzi, czuję się beznajdziejnie, ale powoli was nadrabiam ![]() Jeśli chodzi o podkład, to zależy od cery, ale dużo Pań chwali sobie bourjois healthy mix, max factor 3in1, puder również max factor cream puff, a osobiście polecam rimmela stay matte (super matuje i utrwala makijaż), tusze to te z eveline, co dziewczyny pisały, ale także z loreala milion lashes złoty, róż tradycyjny z bourjois, ale i z maybaline są fajne takie w czarnych opakowaniach prostokątnych, chociaż te pierwsze bardziej wydajne ![]() ![]() Co do ubranek do szpitala, to ja wzięłam po urodzeniu długie body i pajaca, ale awaryjnie polspiochy, gdyhy było gorąco, a na drugi dzień już.krótkie body, wydaje mi się, że za ciepło by miała w dwóch długich rękawach, to nie zima ![]() I póki co doszłam do tego momentu, walczę dalej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Rozeznanie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256110 6]Co drugi dzien
![]() Kurrrrr dziewczyny prawie urodziłam!! Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Hahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256110 6]Co drugi dzien :p
Kurrrrr dziewczyny prawie urodziłam!! Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Taki? ![]() To kątniki. U moich rodziców takie są, mają po 7cm z nogami tak około. Ostatnio nocowałam u nich, to znalazłam takiego koło łóżka, w którym śpię - zwiał mi, zanim zdążyłam chwcić coś, czym mogłabym go zabić. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | ||
Rozeznanie
|
![]() Kurrrrr dziewczyny prawie urodziłam!! Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ale Agentka! 😂 współczuję stresu 😘😘😘 aczkolwiek też tak kiedyś robiłam z robakami.. Po odkurzacz 😁 i właśnie to sobie wyobraziłam jako scenę z kreskówki, jak wybiegasz spod prysznica po odkurzacz 😀😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja z podkładow polecam revlon colorstay. Używałam różnych i żaden nie przebił tego, mam do cery tłustej i mieszanej. Wczesną wiosną, późną jesienią i zimą nakładam odcień buff a w pozostałą część roku mieszam buff z sand beige lub nakładam tylko sand beige ![]() Tusz najbardziej mi odpowiada z Maybelline -Volum'Express. A reszta moich kosmetyków w większości jest z kiko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokładnie taki... Fuj!!! ![]() Cytat:
AhahahahahahahahHahahahah ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Raczkowanie
|
Zniknelam, bo za dużo się działo i nie nadrobię was na razie, raczej wieczorem,bo tak pedzicie, chciałam tylko napisać, że dostałam skierowanie do szpitala, bo mam zagrożenie porodem przedwczesnym, szyjka zgładzona
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Wtajemniczenie
ski
|
Justyna, kciuki!
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Effpe - masakra! jak ja nienawidzę pająków! też zawsze lecę po odkurzacz, a raz specjalnie go zaciągała z minutę do rury, a to paskudztwo i tak wyleciało! prawie zeszłam na zawał i Tz o drugiej w nocy leciał do śmietnika wywalić worek
![]() Martirybka - no padłam z tym zezem ![]() W ogóle zgapiam pomysł z przezroczystą kosmetyczką i miniaturkami! ![]() Bambi - o ja też mam Revlona i na razie nic lepszego nie utrafiłam ![]() Kiwaczka - ze mnie to tak leci, że ja nie wiem czy zauważę odejście czopa ![]() A co do tuszu to kocham Loreal Volume Milion Lashes - lepszego nie miałam, ale jest drogi i może skuszę się na tego Eveline skoro tak go polecacie ![]() Posprzątałam sześć szafek w kuchni, zrobiłam pranie i umyłam podłogę - jest dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Rozeznanie
|
O widzisz Mohnka pocieszylas mnie z tym ze to jednak najprawdopodobnie od zatok.
Osz kurka Justyna trzymaj jeszcze nogi złączone. A który Ty masz tc? Masz rozwarcie? Trzymaj się dzielnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez anita7 Czas edycji: 2017-04-04 o 16:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego Zakleilam rurę taśma i wystawiłam odkurzacz... Boze dziewczyny wlasnie ide po tz... Tragiczny wypadek milion straży karetek policji i ciała na ulicy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zadomowienie
|
Efffpe, coś się stało Twojemu tz?!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1131 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie.. Szlam po niego na stacje a wypadek obok stacji... Całe szczęście ze tz jeździ pociągami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256504 6]Nie.. Szlam po niego na stacje a wypadek obok stacji... Całe szczęście ze tz jeździ pociągami
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Całe szczęście... rozumiem, że samochodowy wypadek był, czasem niektórzy jeżdżą jak wariaci, bez wyobraźni... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1133 |
Rozeznanie
|
Marti, koszmarne, ze sie musisz z nia tak uzerac.
Widze, ze ostre sprzatanie, ja to nie wiem jak moj maz jeszcze to wytrzymuje. Dzis mu kazalam psa wyprac, bo ja juz nie mam na to sily, teraz kuchnie maluje, wykorzystuje, ze ma biedaczek wolne. Sama tez ciagle sie czegos czepism, wlasnie zaladowalam wszystkie pluszaki corci do pralki i wymylam wszystkie zabawki. Justyna i kiedy jedziesz? 3msm kciuki zeby dzidzius jeszczechocisz ze dwa tygodnie posiedzial. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Motor i 2 auta :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zadomowienie
|
![]() Kurrrrr dziewczyny prawie urodziłam!! Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ale jajca ![]() ![]() Cytat:
![]() Justyna trzymaj się, kiedy idziesz do szpitala?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256588 1]Motor i 2 auta :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Z całym szacunkiem dla motocyklistów, ale 90% wypadków z ich udziałem jest z ich winy. Mój kolega zginął w 2009r w środku miasta, jechał grubo ponad 200 i wleciał w auto, które wyjeżdżało z podporządkowanej. Kierowca go nie zauważył - bo kolega tak szybko jechał, że nie dziwota... ![]() Odkąd sama jestem kierowcą, to widzę, jak bardzo nieuważnie i lekkomyślnie jeżdżą motocykliści. Czasem patrzę w lusterko boczne - pustka, a po sekundzie mija mnie rozpędzony do granic możliwości motocykl... A gdybym chciała zmienić pas? Albo coś? Idioci... Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2017-04-04 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Magnificence Czas edycji: 2017-04-04 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256471 6]Dlatego Zakleilam rurę taśma i wystawiłam odkurzacz... Boze dziewczyny wlasnie ide po tz... Tragiczny wypadek milion straży karetek policji i ciała na ulicy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Co się dzieje?! ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zadomowienie
|
Czyżby zaczął się kwiecień, a my razem z nim zaczynamy się powolutku rozpakowywać? Oby nie, bo jeszcze tyle czasu!! ;]
Ja nie mam prawa jazdy, może kiedyś zrobię, ale póki co nie czuję takiej potrzeby ![]() ![]() Ale jeśli o motocyklistów to częściowo prawda, tak samo jak z kierowcami samochodów, jedni są rozważni i myślą, a drudzy idą na żywioł i szaleją.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.