Mamy majowe cz. VI - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-04, 15:31   #1111
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy majowe cz. VI

Fartuch, zdjęcie genialne 😂

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 15:39   #1112
Baambi
Zadomowienie

Ja też próbuję wić to gniazdo zrobiłam 4 prania, i myłam szafki kuchenne w środku. Ale jak mi to wszystko powoli idzie
Muszę robić przerwy. Mała się wije mi w trakcie sprzątania i jestem wtedy taka niezgrabna, wolniejsza. Nie wspominając o zadyszce

Magnificence o to mega różnica u Ciebie jest! Dobrze że lekarz liczy wg usg

Mohnka
moja koleżanka jest w podobnej do Ciebie sytuacji, też leży na ze skróconą szyjką i rozwarciem w szpitalu. Jest o jakieś 2 tygodnie w tyle za Tobą. I wyobraź sobie że oni ją chcą wypisać już na ten weekend do domu bo uważają że na tym etapie bezpiecznie jak będzie rodzić.
Już 4 razy w sumie ją na oddział przyjmowali i 3 razy odsyłali do domu.
Mowa o szpitalu na Polnej. Mam o nim niefajne zdanie teraz po tym co mi koleżanka opowiadała:/
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 15:49   #1113
marg0lcia
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Jakaś nie do życia jestem i sama nie wiem, o co mi chodzi, czuję się beznajdziejnie, ale powoli was nadrabiam

Jeśli chodzi o podkład, to zależy od cery, ale dużo Pań chwali sobie bourjois healthy mix, max factor 3in1, puder również max factor cream puff, a osobiście polecam rimmela stay matte (super matuje i utrwala makijaż), tusze to te z eveline, co dziewczyny pisały, ale także z loreala milion lashes złoty, róż tradycyjny z bourjois, ale i z maybaline są fajne takie w czarnych opakowaniach prostokątnych, chociaż te pierwsze bardziej wydajne pomadki, które super się utrzymują, to na pewno matowe, można też użyć bazy, żeby efekt był trwalszy i bardziej efektowny

Co do ubranek do szpitala, to ja wzięłam po urodzeniu długie body i pajaca, ale awaryjnie polspiochy, gdyhy było gorąco, a na drugi dzień już.krótkie body, wydaje mi się, że za ciepło by miała w dwóch długich rękawach, to nie zima

I póki co doszłam do tego momentu, walczę dalej

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
marg0lcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 15:51   #1114
Magnificence
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baambi Pokaż wiadomość
Pierwszy lekarz do którego poszłam chciał mnie wysłać do szpitala na czyszczenie bo uznał, że jajeczko jest prawdopodobnie pustea ono było zwyczajnie młodsze więc zmieniłam lekarza, który ma na szczęście szersze patrzenie na rzeczywistość
Magnificence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:03   #1115
Glassball
Rozeznanie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256110 6]Co drugi dzien
Kurrrrr dziewczyny prawie urodziłam!!
Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Hahaha wybacz ale wyobrazilam sobie tą sytuację ja też zawsze męża angażuje w "likwidację" pająków, bo on jest przeciw zabijaniu i wynosi je na zewnątrz i ratuje przede mną jak go nie ma to niestety giną z moich rąk

Glassball jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:10   #1116
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ukrajinka Pokaż wiadomość
a wlasnie, tak z ciekawosci, lekarz jest w stanie stwierdzic odejscie czopa? w sensie jego brak?
Mi lekarz przy badaniu powiedział, że czop śluzowy się trzyma.. Więc może to potrafią? 😉

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez misja0181 Pokaż wiadomość
Widzę, że zaczął się etap twardnień i czopów rany, coraz bliżej

Gratulacje za spakowane torby

Mohnka coraz ciekawiej masz na końcówce chyba bardzo chcą żebyś już urodziła. Zdziwią się jak przenosisz

Oj oby, bo u nas od kilku dni szaro, buro i chłodno i już mnie depresja dopada

Martirybka faktycznie trafiłaś na jakiś wyjątkowo paskudną babę na tym allegro :/

To ja już wiem, czemu moje dzieci takie duże .... bo ja miałam 4500 jak się urodziłam
U mnie od początku różnica w terminach była 2 tygodnie. Teraz już nawet 4, ale kieruję się bardziej tymi usg pierwszymi.

Truskawki

Też byłam dzisiaj w rossmanie, ale ani na stronie ani na miejscu nie mieli tego co chciałam no trudno. Ale kupiłam też tą przezroczystą kosmetyczkę i minisy. Kolejny punkt odhaczony na liście Zamówiłam też chustę do karmienia więc powoli do przodu lista się kurczy

Ooooo .... robi nam się ciekawie

Syndrom wicia gniazda??
Haha no ciekawie 😂 lekarz mi mówi, że usg nie robimy. Dziecko tydzień temu ważyło 2466g więc już może ubierać plecak i iść do szkoły.. 😵 żartownisie..

Mohnka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:12   #1117
BlackSanctum
Zakorzenienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256110 6]Co drugi dzien :p

Poszłam pod prysznic, wychodzę sobie z niego chce sie ubierać a obok mnie ogromny pająk jak tarantula! Wyskoczyłam nago z łazienki po odkurzacz... Wciągnęłam go zakleilam rurę taśma i wywaliłam odkurzacz na ogród jak tz wróci to wymieni worek...

Taki? http://s3.flog.pl/media/foto/1982787...k-domowy_1.jpg

To kątniki. U moich rodziców takie są, mają po 7cm z nogami tak około. Ostatnio nocowałam u nich, to znalazłam takiego koło łóżka, w którym śpię - zwiał mi, zanim zdążyłam chwcić coś, czym mogłabym go zabić. A ostatnio mój tata znalazł takiego gdzieś na tarasie, to włożył go do słoika i zrobili z moją córką grzechotkę z niego.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:14   #1118
Mohnka
Rozeznanie

Ale Agentka! 😂 współczuję stresu 😘😘😘 aczkolwiek też tak kiedyś robiłam z robakami.. Po odkurzacz 😁 i właśnie to sobie wyobraziłam jako scenę z kreskówki, jak wybiegasz spod prysznica po odkurzacz 😀😀

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Na moim pierwszym watku mamowym tez nikt.nie wiedzial jak wyglada czop, wiec koleżanka zapodala fotke ATTACH]7004761[/ATTACH]

Hahahah 😂😂 ble!

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Martirybka Pokaż wiadomość
Rany coś mi się przypomniało a propo's zaglądania, no może to trochę chamskie, ale jednak śmieszne.

No wiec jak byłam nastolatką to mama zaprowadziła mnie do takiej pani ginekolog z zezem, ale takim bardzo dużym no i dla rozładowania sytuacji mama mnie o tym uprzedziła i stwierdziła ze to od zaglądania jednym okiem w jedna dziurkę, a drugim w druga

Hahahahahaha może coś w tym było 😂 ciekawe ile pacjentek pomyślało w ten sposób.

Stary 2017-04-04, 16:14   #1119
Baambi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magnificence Pokaż wiadomość
Pierwszy lekarz do którego poszłam chciał mnie wysłać do szpitala na czyszczenie bo uznał, że jajeczko jest prawdopodobnie pustea ono było zwyczajnie młodsze więc zmieniłam lekarza, który ma na szczęście szersze patrzenie na rzeczywistość
Matko co to za konował.

Ja z podkładow polecam revlon colorstay. Używałam różnych i żaden nie przebił tego, mam do cery tłustej i mieszanej. Wczesną wiosną, późną jesienią i zimą nakładam odcień buff a w pozostałą część roku mieszam buff z sand beige lub nakładam tylko sand beige Ja jestem z tych bladziaków którym służą podkłady z żółtym odcieniem:P
Tusz najbardziej mi odpowiada z Maybelline -Volum'Express.
A reszta moich kosmetyków w większości jest z kiko.
Baambi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:19   #1120
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anita7 Pokaż wiadomość
U mnie crp wysokie nie do końca wiadomo dlaczego czy przez te zatoki czy inny powód. Dostałam antybiotyk pobrano mi dodatkowe wymazy, crp jutro do powtórki jak dalej będzie się utrzymywać na takim poziomie to wczasy w szpitalu mam zaklepane.

Mohnka mogli by chociaż kawałek warzywa dać... kurde zdrowe odżywianie ciężarnych.
(Masz deser do śniadania co chcesz &#128514

Ja też w szpitalu dostałam spleśniałego pomidora 😨

Gbs na pewno w diagnostyce można wykonać.

O rety Mohnka emocje u cb wzrastają.

Dobrze dziewczyny ćwiczcie asertywność.

U mnie w szpitalu w każdej chwili można podjechać i poprosić o ktg i zrobią ☺

Incognito brawo dla synka.

Martirybka jeszcze sprawa nie zakończona? Toż to szok 😱
A dlaczego ona w ogóle nie chce oddać kasy? Przecież łóżeczka też nie wysłała?

Inez gdzie Ty kupiłaś o tej porze polskie truskawki w takiej cenie?

O kurde Kiwaczka już czop?
Rety ale tu emocje wzrastają z dnia na dzień.

Fartuch no pięknie 😂

Padłam z tym zezem 😂😂😂
Też miałam wysokie crp przy zapaleniu zatok. 😉 oby to tylko dlatego.. 😩😘😘

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Ja też próbuję wić to gniazdo zrobiłam 4 prania, i myłam szafki kuchenne w środku. Ale jak mi to wszystko powoli idzie
Muszę robić przerwy. Mała się wije mi w trakcie sprzątania i jestem wtedy taka niezgrabna, wolniejsza. Nie wspominając o zadyszce

Mohnka
moja koleżanka jest w podobnej do Ciebie sytuacji, też leży na ze skróconą szyjką i rozwarciem w szpitalu. Jest o jakieś 2 tygodnie w tyle za Tobą. I wyobraź sobie że oni ją chcą wypisać już na ten weekend do domu bo uważają że na tym etapie bezpiecznie jak będzie rodzić.
Już 4 razy w sumie ją na oddział przyjmowali i 3 razy odsyłali do domu.
Mowa o szpitalu na Polnej. Mam o nim niefajne zdanie teraz po tym co mi koleżanka opowiadała:/
Mnie też chcieli wypisać ale powiedziałam, że już się boję na tym etapie. A chcieli wypisać z 1cm rozwarcia tydzień temu..

Stary 2017-04-04, 16:19   #1121
Magnificence
Rozeznanie

Cytat:
Matko co to za konował.

Ja z podkładow polecam revlon colorstay. Używałam różnych i żaden nie przebił tego, mam do cery tłustej i mieszanej. Wczesną wiosną, późną jesienią i zimą nakładam odcień buff a w pozostałą część roku mieszam buff z sand beige lub nakładam tylko sand beige Ja jestem z tych bladziaków którym służą podkłady z żółtym odcieniem:P
Tusz najbardziej mi odpowiada z Maybelline -Volum'Express.
A reszta moich kosmetyków w większości jest z kiko.
Ja generalnie dzielę lekarzy na dwie grupy. Jedni są lekarzami z zamiłowania, a drudzy przez przypadek ten musiał należeć do tej drugiej grupy
Stary 2017-04-04, 16:19   #1122
999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

To kątniki. U moich rodziców takie są, mają po 7cm z nogami tak około. Ostatnio nocowałam u nich, to znalazłam takiego koło łóżka, w którym śpię - zwiał mi, zanim zdążyłam chwcić coś, czym mogłabym go zabić. A ostatnio mój tata znalazł takiego gdzieś na tarasie, to włożył go do słoika i zrobili z moją córką grzechotkę z niego.

Dokładnie taki... Fuj!!!
Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
Ale Agentka! współczuję stresu aczkolwiek też tak kiedyś robiłam z robakami.. Po odkurzacz i właśnie to sobie wyobraziłam jako scenę z kreskówki, jak wybiegasz spod prysznica po odkurzacz

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Hahahah ble!

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Hahahahahaha może coś w tym było ciekawe ile pacjentek pomyślało w ten sposób.

AhahahahahahahahHahahahah

999fd1c55571ad5d2d0bdb01d195d36e03efc653 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:19   #1123
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość

MAM CIARKI! 😱

Stary 2017-04-04, 16:21   #1124
justyna_bokszczanin
Raczkowanie

Zniknelam, bo za dużo się działo i nie nadrobię was na razie, raczej wieczorem,bo tak pedzicie, chciałam tylko napisać, że dostałam skierowanie do szpitala, bo mam zagrożenie porodem przedwczesnym, szyjka zgładzona

Instagram-praktycznie codziennie nowy make up + codzienność
justyna_bokszczanin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:31   #1125
Glassball
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_bokszczanin Pokaż wiadomość
Zniknelam, bo za dużo się działo i nie nadrobię was na razie, raczej wieczorem,bo tak pedzicie, chciałam tylko napisać, że dostałam skierowanie do szpitala, bo mam zagrożenie porodem przedwczesnym, szyjka zgładzona

Ojej trzymaj się tam trzymam kciuki, żeby coś zaradzili

Glassball jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:39   #1126
Kiwaczka
Wtajemniczenie

Justyna, kciuki!

Kiwaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:41   #1127
decorail
Zakorzenienie

Effpe - masakra! jak ja nienawidzę pająków! też zawsze lecę po odkurzacz, a raz specjalnie go zaciągała z minutę do rury, a to paskudztwo i tak wyleciało! prawie zeszłam na zawał i Tz o drugiej w nocy leciał do śmietnika wywalić worek

Martirybka - no padłam z tym zezem

W ogóle zgapiam pomysł z przezroczystą kosmetyczką i miniaturkami!

Bambi - o ja też mam Revlona i na razie nic lepszego nie utrafiłam

Kiwaczka - ze mnie to tak leci, że ja nie wiem czy zauważę odejście czopa

A co do tuszu to kocham Loreal Volume Milion Lashes - lepszego nie miałam, ale jest drogi i może skuszę się na tego Eveline skoro tak go polecacie

Posprzątałam sześć szafek w kuchni, zrobiłam pranie i umyłam podłogę - jest dobrze
decorail jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 16:43   #1128
anita7
Rozeznanie

O widzisz Mohnka pocieszylas mnie z tym ze to jednak najprawdopodobnie od zatok.

Osz kurka Justyna trzymaj jeszcze nogi złączone.
A który Ty masz tc? Masz rozwarcie? Trzymaj się dzielnie

Edytowane przez anita7
Czas edycji: 2017-04-04 o 16:44
anita7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 17:11   #1129
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez decorail Pokaż wiadomość
Effpe - masakra! jak ja nienawidzę pająków! też zawsze lecę po odkurzacz, a raz specjalnie go zaciągała z minutę do rury, a to paskudztwo i tak wyleciało! prawie zeszłam na zawał i Tz o drugiej w nocy leciał do śmietnika wywalić worek

Martirybka - no padłam z tym zezem

W ogóle zgapiam pomysł z przezroczystą kosmetyczką i miniaturkami!

Bambi - o ja też mam Revlona i na razie nic lepszego nie utrafiłam

Kiwaczka - ze mnie to tak leci, że ja nie wiem czy zauważę odejście czopa

A co do tuszu to kocham Loreal Volume Milion Lashes - lepszego nie miałam, ale jest drogi i może skuszę się na tego Eveline skoro tak go polecacie

Posprzątałam sześć szafek w kuchni, zrobiłam pranie i umyłam podłogę - jest dobrze

Dlatego Zakleilam rurę taśma i wystawiłam odkurzacz...

Boze dziewczyny wlasnie ide po tz... Tragiczny wypadek milion straży karetek policji i ciała na ulicy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-04, 17:20   #1130
marg0lcia
Zadomowienie

Efffpe, coś się stało Twojemu tz?!

Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej.
Stary 2017-04-04, 17:21   #1131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marg0lcia Pokaż wiadomość
Efffpe, coś się stało Twojemu tz?!

Nie.. Szlam po niego na stacje a wypadek obok stacji... Całe szczęście ze tz jeździ pociągami

Stary 2017-04-04, 17:23   #1132
marg0lcia
Zadomowienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256504 6]Nie.. Szlam po niego na stacje a wypadek obok stacji... Całe szczęście ze tz jeździ pociągami

Całe szczęście... rozumiem, że samochodowy wypadek był, czasem niektórzy jeżdżą jak wariaci, bez wyobraźni...

Stary 2017-04-04, 17:29   #1133
mamaSmerfuni
Rozeznanie

Marti, koszmarne, ze sie musisz z nia tak uzerac.

Widze, ze ostre sprzatanie, ja to nie wiem jak moj maz jeszcze to wytrzymuje. Dzis mu kazalam psa wyprac, bo ja juz nie mam na to sily, teraz kuchnie maluje, wykorzystuje, ze ma biedaczek wolne. Sama tez ciagle sie czegos czepism, wlasnie zaladowalam wszystkie pluszaki corci do pralki i wymylam wszystkie zabawki.

Justyna i kiedy jedziesz? 3msm kciuki zeby dzidzius jeszczechocisz ze dwa tygodnie posiedzial.

mamaSmerfuni jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-04, 17:51   #1134
Konto usunięte

Cytat:
Całe szczęście... rozumiem, że samochodowy wypadek był, czasem niektórzy jeżdżą jak wariaci, bez wyobraźni...

Motor i 2 auta :/

Stary 2017-04-04, 17:57   #1135
CamomileS
Zadomowienie

Ale jajca

Cytat:
Napisane przez Mohnka Pokaż wiadomość
Mi lekarz przy badaniu powiedział, że czop śluśluzowyvzowy się trzyma.. Więc może to potrafią? 😉

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Haha no ciekawie 😂 lekarz mi mówi, że usg nie robimy. Dziecko tydzień temu ważyło 2466g więc już może ubierać plecak i iść do szkoły.. 😵 żartownisie..

Hyhy dobry tekst

Justyna trzymaj się, kiedy idziesz do szpitala??

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 17:58   #1136
BlackSanctum
Zakorzenienie

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256588 1]Motor i 2 auta :/

Z całym szacunkiem dla motocyklistów, ale 90% wypadków z ich udziałem jest z ich winy. Mój kolega zginął w 2009r w środku miasta, jechał grubo ponad 200 i wleciał w auto, które wyjeżdżało z podporządkowanej. Kierowca go nie zauważył - bo kolega tak szybko jechał, że nie dziwota... to było o 23, więc ruch mały, to kolega chciał zaszaleć... A pojechał tylko po coś słodkiego dla dziewczyny...

Odkąd sama jestem kierowcą, to widzę, jak bardzo nieuważnie i lekkomyślnie jeżdżą motocykliści. Czasem patrzę w lusterko boczne - pustka, a po sekundzie mija mnie rozpędzony do granic możliwości motocykl... A gdybym chciała zmienić pas? Albo coś? Idioci...

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2017-04-04 o 18:00
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 17:59   #1137
Magnificence
Rozeznanie

Cytat:
Właśnie dlatego odkąd jestem w ciąży to się boję wsiadać za kierownicę jak muszę gdzieś dalej jechać to proszę tż żeby mnie zawiózł, a tak bliżej to sama. Ale z nim się jakoś pewniej czuję

Edytowane przez Magnificence
Czas edycji: 2017-04-04 o 18:00
Stary 2017-04-04, 18:01   #1138
Mohnka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez justyna_bokszczanin Pokaż wiadomość

Ojej.. Robi się rozwarcie? 😣

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7256471 6]Dlatego Zakleilam rurę taśma i wystawiłam odkurzacz...

Boze dziewczyny wlasnie ide po tz... Tragiczny wypadek milion straży karetek policji i ciała na ulicy...

Co się dzieje?! ...

Stary 2017-04-04, 18:03   #1139
CamomileS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magnificence Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego odkąd jestem w ciąży to się boję wsiadać za kierownicę jak muszę gdzieś dalej jechać to proszę tż żeby mnie zawiózł, a tak bliżej to sama. Ale z nim się jakoś pewniej czuję
Ja wszędzie i codziennie, do sklepu do lekarza na szkołę rodzenia itd

CamomileS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-04, 18:05   #1140
marg0lcia
Zadomowienie

Czyżby zaczął się kwiecień, a my razem z nim zaczynamy się powolutku rozpakowywać? Oby nie, bo jeszcze tyle czasu!! ;]

Ja nie mam prawa jazdy, może kiedyś zrobię, ale póki co nie czuję takiej potrzeby Wiem, że po zrobieniu człowiek nie wyobraża sobie życia bez samochodu, ale mnie wystarczy, że Tż mam. Ja lubię jeździc rowerem, nie przeszkadza mi jazda autobusami

Ale jeśli o motocyklistów to częściowo prawda, tak samo jak z kierowcami samochodów, jedni są rozważni i myślą, a drudzy idą na żywioł i szaleją.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości