![]() |
#3451 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3
Sliweczko ile on ma lat? Dobrze pamiętam ze gimnazjalista? Jejku co z tą młodzieżą. ..
Uczulenie na poranki! Haha też mam! ![]() Ja też dzięki Wam kupiłam BB i codziennie jestem umalowana: D Tz tylko niezadowolony i pyta co chwila dla kogo się maluje: D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Nie ogarniam dzisiejszej pogody u nas - raz taka duchota i gorąco, że nie idzie wytrzymać, a raz wieje i trzeba z powrotem sweter ubierać i tak na zmianę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho dzisiaj?
![]() Moje dziecko właśnie padło ![]() Pierwszy raz dzisiaj wzięłam Tulę na mały spacer i było całkiem fajnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Rozeznanie
|
U nas piękna pogoda, byliśmy dużo na dworku, było więcej stopni niż w domu: D
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Rozeznanie
|
1491329678580.jpg
A takiego mam akrobatę! 1491329721259.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Zakorzenienie
|
Hahaha genialny akrobata
![]() Moja Marysia zaczęła praktykować to samo co Franio ostatnio, czyli wyciąganie rękawów od body ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Rozeznanie
|
Haha naturysci nam rosną
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3458 |
Konto usunięte
|
Honcia dzięki! Dziś niebo lepiej! Piękna pogoda to cały dzień na dworze!
Pochwałę się i ja. Mam za sobą 22 trening 😊 10 kwietnia minie miesiąc jak ćwicze, wtedy się zmierze. I tez nakupowalam kosmetyków do twarzy 😂 i nawet ich używam! A jaki krem na dzień na lato uxywacie? Takie jak cały rok czy jakieś inne? Szukam czegoś nawilzajavego i po 30stce 😎 |
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak Maksiu? Wyzdrowiał już? Ignaś też od dzisiaj ma lejący katar. Toż to niekończąca się opowieść. Ale tak sądziłam, że ta szalona pogoda da mu się we znaki. Już prezent na dzień dziecka? Szybcy jesteście ![]() Chciałaś iść do pracy i myślałaś, że mama zajmie się chłopcam? Jakaś praca sezonowa? Ech, dziwne że babcia woli rekolekcje od wnuków których tak rzadko może widywać... Cytat:
Cytat:
![]() Masz superowego męża! I jeszcze codziennie siłownia i te nocki. No normalnie tylko pozazdrościć ![]() Ja jak zwykle prawie całymi dniami sama z dziećmi. Tyle że mój tz po pracy prawie codziennie ma coś do roboty... Pokój Igi mamy w końcu skończony, teraz jeszcze trzeba ten Igora ogarnąć. jako że robi to sam to idzie to bardzo mozolnie. Ale już wolę żeby coś tam dłubał niż siedział z Małym w domu. Z czegoś trzeba być zadowolonym. Ale jakby nie było tęsknię za chwilami tylko dla siebie... Cytat:
![]() Lena ten chłopak ma prawie 15 lat, druga klasa gimnazjum. Franio nie lubi być uwięziony w wózku że tak kombinuje? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72572131]Honcia dzięki! Dziś niebo lepiej! Piękna pogoda to cały dzień na dworze!
Pochwałę się i ja. Mam za sobą 22 trening 😊 10 kwietnia minie miesiąc jak ćwicze, wtedy się zmierze. I tez nakupowalam kosmetyków do twarzy 😂 i nawet ich używam! A jaki krem na dzień na lato uxywacie? Takie jak cały rok czy jakieś inne? Szukam czegoś nawilzajavego i po 30stce 😎[/QUOTE] Brawo Ty! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72572131]Honcia dzięki! Dziś niebo lepiej! Piękna pogoda to cały dzień na dworze! Pochwałę się i ja. Mam za sobą 22 trening 10 kwietnia minie miesiąc jak ćwicze, wtedy się zmierze. I tez nakupowalam kosmetyków do twarzy i nawet ich używam! A jaki krem na dzień na lato uxywacie? Takie jak cały rok czy jakieś inne? Szukam czegoś nawilzajavego i po 30stce [/QUOTE] Odkąd pojawił sie temat kosmetyków do twarzy też codziennie ich używam rano i wieczorem ![]() ![]() Ja używam cały rok Dermedic ![]()
![]() |
#3462 |
Rozeznanie
|
Horciu Ł. ma uczulenie na poranki po mnie
![]() ![]() Dżanet w tym tempie to za niedługo przegonisz Chodakowską. Może zaczniesz nagrywać filmiki dla dziewczyn z Wizażu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3463 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lena ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() australia 3 razy/tydzień to dobry wynik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Paulinagm Czas edycji: 2017-04-04 o 22:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3464 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio pisalas ze zrobilas killera. Przed wczoraj miałam zły dzień, wszystko mnie wkur #$%% i do tego dziewczyny marudne. Tez wlaczylam killera. W połowie treningu nie umialam się z maty pozbierać 😂 jest moc! Z tym ze jak dla mnie za dużo podskokow. Ćwicze na piętrze i wszystko lata jak skacze 😂 coś nawet za szafę wpadło 😎 nie wazę aż tyle (chyba 😜 ![]() Coraz więcej aktywnych mam, brawo! Mi się po pierwszej ciąży nie chciało bo i tak drugą planowalam 😁 ale juz produkcja zakończona, trzeba się wziąść w garść 💪 Paulina czemu się nie chwalisz zet jesteś stażysta? Co robilas zanim zaszlas w ciążę? Brawo 👏 jestem pełna podziwu, dużo naukir, dużo pracy, ale efekty potem widać 🙇 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Konto usunięte
|
Dzień Dobry!
Ignaś jeszcze śpi, a ja musiałam starszyznę do szkoły obudzić. W weekend sami wstają o 7., a w tygodniu jak trzeba wstać to jest walka ![]() Dziecko ma coraz większy katar i kaszle, w nocy się co chwilkę przez to wybudzał. A o 5 mój cudowny mąż zadzwonił do mnie chyba przez przypadek, bo się szybko rozłączył ale Mały i tak się obudził. Spać mu się chciało, bo mu głowa leciała i nie miał siły wstawać ale monolog leciał. Po jakiejś pół godzince podszedł do mnie, położył głowę mi na twarzy i zasnął ![]() ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72577986]Trzy razy to dobry wynik. Chodakowska tyle proponuje. A co cwiczysz? 😂 prawie miesiąc ćwiczeń a ja i tak po każdym treningu ledwo dysze 😂 Ostatnio pisalas ze zrobilas killera. Przed wczoraj miałam zły dzień, wszystko mnie wkur #$%% i do tego dziewczyny marudne. Tez wlaczylam killera. W połowie treningu nie umialam się z maty pozbierać 😂 jest moc! Z tym ze jak dla mnie za dużo podskokow. Ćwicze na piętrze i wszystko lata jak skacze 😂 coś nawet za szafę wpadło 😎 nie wazę aż tyle (chyba 😜 ![]() Coraz więcej aktywnych mam, brawo! Mi się po pierwszej ciąży nie chciało bo i tak drugą planowalam 😁 ale juz produkcja zakończona, trzeba się wziąść w garść 💪 Paulina czemu się nie chwalisz zet jesteś stażysta? Co robilas zanim zaszlas w ciążę? Brawo 👏 jestem pełna podziwu, dużo naukir, dużo pracy, ale efekty potem widać 🙇[/QUOTE] ![]() No właśnie PaulinaGM co tak po cichu siedziałaś? Kurdę, 1,5 roku znajomości, a ja nie wiedziałam, że na wyciągnięcie ręki tyle wiedzy mam i szukałam po internetach ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3466 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72577986]Trzy razy to dobry wynik. Chodakowska tyle proponuje. A co cwiczysz? 😂 prawie miesiąc ćwiczeń a ja i tak po każdym treningu ledwo dysze 😂 Ostatnio pisalas ze zrobilas killera. Przed wczoraj miałam zły dzień, wszystko mnie wkur #$%% i do tego dziewczyny marudne. Tez wlaczylam killera. W połowie treningu nie umialam się z maty pozbierać 😂 jest moc! Z tym ze jak dla mnie za dużo podskokow. Ćwicze na piętrze i wszystko lata jak skacze 😂 coś nawet za szafę wpadło 😎 nie wazę aż tyle (chyba 😜 ![]() Coraz więcej aktywnych mam, brawo! Mi się po pierwszej ciąży nie chciało bo i tak drugą planowalam 😁 ale juz produkcja zakończona, trzeba się wziąść w garść 💪 Paulina czemu się nie chwalisz zet jesteś stażysta? Co robilas zanim zaszlas w ciążę? Brawo 👏 jestem pełna podziwu, dużo naukir, dużo pracy, ale efekty potem widać 🙇[/QUOTE] Ja ćwiczę z Mel B ![]() ![]() ![]() ![]() A co do pogrubionego - ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() Słodko z tym katarem na twarzy ![]() No właśnie może dlatego się nie chwaliła, żeby jej każda d* nie zawracała ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzanet - zanim zaszłam w ciążę studiowałam ![]() ![]() U nas chyba jakiś dziwny dzień się zaczyna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Miszkaa cieszę się, że tak Cię zainspirowałam ![]() ![]() Dzanet wielkie brawa za treningi ![]() ![]() ![]() Lena akrobata z Frania niezły ![]() Paulina podziwiam ![]() ![]() Śliweczko a jak Twoja pierś?
#3469 |
Konto usunięte
|
A dziękuję Honciu że pytasz! Przeszło zupełnie, już nic nie boli
![]() A co z Twoimi kolanami i biodrem? Ja cierpię na powracający ból kolan. Kilka lat temu próbowałam się dowiedzieć jaka jest tego bólu przyczyna i jakoś się nie do końca udało. Miałam rentgen na którym nic nie wyszło i rezonans, na podstawie którego stwierdzono, że mam rzepkę bocznie przypartą. Akurat jak miałam to badanie to kolana mnie nie bolały, a czasem jest tak, że są aż spuchnięte i boli nawet dotyk. Bałam się ciąży ale o dziwo wytrzymały bez bólu, dopiero niedawno znowu miałam atak kolanowy, gdy już waga moja wróciła do normy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas też jęczenie... I ten cholerny katar ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj, ja z kolanami też mam coś nie teges ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biodro boli mnie przy większym wysilku i w zasadzie nie mogę lewą nogą robić kroku w tył bo po kilku krokach ( czy wykrokach w ćwiczeniu) boli i blokuje mi całą nogę. A jak przesilę kolana podskakując czy tancząc to też boli biodro ![]() ![]()
![]() |
#3472 |
Raczkowanie
|
Zawstydziłyście mnie i też postanowiłam coś poćwiczyć :P ale jako że pogoda w końcu dopisuje, to stanęło tylko na 40 min w piątek, bo teraz codziennie spacerujemy przez jakieś 2-3 godziny, wliczam to sobie w poczet ćwiczeń
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3473 |
Przyczajenie
|
Dzień Dobry
![]() Wróciłyśmy w czwartek ale tyle ogarniania bo Martyna od poniedziałku do żłobka poszła że na nic czasu nie było :/ Powiem Wam że jestem dumna z malutkiej, lot zniosła bardzo dobrze, bez płaczu i marudzenia praktycznie całe loty przespała moja mała podróżniczka ![]() ![]() ![]() Martysia od poniedziałku poszła do żłobka, w pierwszy dzień na trzy godziny, ona z chęcią poszła do opiekunki na ręce a ja ryczałam ![]() ![]() ![]() chyba tez zacznę ćwiczyć namówiłyście mnie ![]() ![]() ![]() Madzia przykro mi z powodu babci, trzymaj się Kochana ![]() ![]() Lena oby się Wam dobrze mieszkało ![]() Haneczko dobrze że już po szpitalu ![]() Sliweczko moje okna też od czerwca płynu nie widziały ![]() ![]() Australia dobrze, że Marysia pozbyła się folijki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
Konto usunięte
|
U nas tez katar ale ten uparciuch za nic w świecie nie pozwoli go sobie ściągnąć! Awantura jakbym ją ze skory obdzierala. Płacz mi nie przeszkadza, jak trzeba to trzevar, to dla jej dobra, ale ona tak się wyrywa ze nie mogę tego robić sama! Ostatnio ją podrapalam 🙁 Muszę czekać na męża, wtedy jedno krepuje jej ręce i trzyma głowę, drugie odciąga. No dramat! Dlatego cały dzień chodzi taka zasmarkana.
Paulina rozumiem Cię. I tak szacun 🙇 siostra mojego męża jest kardiologiem, pamiętam ile musiała się uczyć, wtedy kiedy my imorezowalismy. Teraz zarabia więcej niż my razem. Powodzenia przy wyborze specjalizacji ✊ |
![]() ![]() |
![]() |
#3475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3476 |
Konto usunięte
|
mloda brawa dla Martysi za to że taka dzielna. Nie dziwię Ci się że ryczałaś
![]() Fajnie, że wyjazd udany i odpoczęliście. zullugula rozbawiłaś mnie ![]() dzanet ja odciągam Ignasiowi katar tak: najpierw psikam wodą morską, po dłuższej chwili kładę go na plecach, siadam na kolanach za nim i przytrzymuję jego głowę swoimi kolanami, jedną ręką osłaniam twarz żeby rękami nie dosięgnął, a drugą działam szybko katarkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zadomowienie
|
Mądrzyłam się o tych foliach 2 dni temu a dzisiaj Krzysio połknął foliową naklejkę z termometra bezdotykowego
![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72588266] Paulina rozumiem Cię. I tak szacun 🙇 siostra mojego męża jest kardiologiem, pamiętam ile musiała się uczyć, wtedy kiedy my imorezowalismy. Teraz zarabia więcej niż my razem. Powodzenia przy wyborze specjalizacji ✊[/QUOTE] Dziękuję ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
Rozeznanie
|
Sliweczko Franek lubi wózek... czasami: P zwykle siedzi grzecznie i obserwuje. Najgorzej jak ktoś się z nim wyglupia i bawi to on się rozkokosi i później nie chce siedzieć tylko wyczynia takie akrobacje. A jak się nie odzywać do niego, albo spokojnie mu coś opowiadać to jest dobrze
![]() Paulina no by racja, ze tę parę dni czy tydzień nie zrobi różnicy ale jednak fajnie być na święta już u siebie, a tak to my tu a tz tam. ... Dziś tz ma urodziny, jedziemy do niego z Franiem, a co za tym idzie - do teściów. Trzymajcie kciuki: p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.