Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3 - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-05, 18:09   #3481
australia87
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 3

Ooo Lena, trzymaj się!
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-05, 19:17   #3482
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sliweczka85 Pokaż wiadomość
mloda brawa dla Martysi za to że taka dzielna. Nie dziwię Ci się że ryczałaś
Fajnie, że wyjazd udany i odpoczęliście.

zullugula rozbawiłaś mnie I tak jesteś dobra, że w ogóle coś tam zaczęłaś.

dzanet ja odciągam Ignasiowi katar tak: najpierw psikam wodą morską, po dłuższej chwili kładę go na plecach, siadam na kolanach za nim i przytrzymuję jego głowę swoimi kolanami, jedną ręką osłaniam twarz żeby rękami nie dosięgnął, a drugą działam szybko katarkiem
Nieźle! No może jak na niej siade to się nie wywinie 😂
Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
Mądrzyłam się o tych foliach 2 dni temu a dzisiaj Krzysio połknął foliową naklejkę z termometra bezdotykowego dałam mu ten termometr, żeby go w spokoju na spacer ubrać, gryzł go sobie. Grzeczny był bardzo, to sobie myśle - bierzemy termometr na spacer. W pewnym momencie zauważyłam, że od spodu ten termometr miał małą foliową naklejkę i po prostu w tej samej sekundzie gdy ją zauważyłam - naklejka zniknęła. Załadowałam niestety brudne paluchy do buzi Krzysia, ale naklejki już nie było. Czekam z niecierpliwością na jutrzejszą kupę

Dziękuję a co do pogrubionego to niestety do jakichkolwiek normalnych zarobków jeszcze długa droga przede mną stażyści czy nawet rezydenci (to sa tacy młodzi lekarze, którzy są w trakcie odbywania specjalizacji) zarabiają grosze w porównaniu do specjalistów, kardiologia to już w ogóle górna półka
Szwagierka na rezydenturze miała cos k 3tys zł na rękę... Jak dla mnie to spoko 😁 ale fakt, zanim do tego doszła to przechodziła przez te poldarmowe stazer, praktyki...
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-05, 19:57   #3483
Honcia
Zakorzenienie

Moje Serduszko śpi w koncu
Cytat:
Napisane przez zullugula Pokaż wiadomość
Zawstydziłyście mnie i też postanowiłam coś poćwiczyć ale jako że pogoda w końcu dopisuje, to stanęło tylko na 40 min w piątek, bo teraz codziennie spacerujemy przez jakieś 2-3 godziny, wliczam to sobie w poczet ćwiczeńa w domu mnóstwo przysiadów przy dziecku, więc nogi i dupa robią się same i w sumie stwierdziłam, że prócz słabych mięśni brzucha, to reszta jakoś się trzyma, więc już w ogóle motywacja spadła. Macie jakieś sposoby na brzuch? Prócz wciągania, bo to ciągle praktykuję :P
Heh jeśli wciaganie brzucha to ćwiczenie to ja ćwiczę
Kiedyś kiedyś dawano dawno temu ćwiczyłam z MelB brzuch i efekty nawet były widoczne
Cytat:
Napisane przez mloda_mm Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Wróciłyśmy w czwartek ale tyle ogarniania bo Martyna od poniedziałku do żłobka poszła że na nic czasu nie było :/ Powiem Wam że jestem dumna z malutkiej, lot zniosła bardzo dobrze, bez płaczu i marudzenia praktycznie całe loty przespała moja mała podróżniczka dziadki się nacieszyli wnusią, rodzice "odpoczeli" od kup i usypiania no i młoda do jesieni obkupiona także wyjazd bardzo udany.
Martysia od poniedziałku poszła do żłobka, w pierwszy dzień na trzy godziny, ona z chęcią poszła do opiekunki na ręce a ja ryczałam ładnie wszystko zjadła i obyło się bez płaczu za to wczoraj miała zostać też na leżakowanie ale panie zadzwoniły po trzech godzinach że młoda płacze, nie chce jeść i żebym po nią przyszła...zrobiłam mlesio i pobiegłam. zjadła i jak tylko wyszłyśmy na dwór to zasneła i taak trzy godziny spacerowałyśmy, zobaczymy jak będzie dzisiaj ale chyba jest lepiej bo już od 50 minut leżakowanie a panie nie dzwonią

chyba tez zacznę ćwiczyć namówiłyście mnie tym bardziej że mam w domu orbitreka więc chyba go odkurzę za to od niedzieli jestem na poście dr Dąbrowskiej i jak na razie daje radę gotować na trzy garnki

Madzia przykro mi z powodu babci, trzymaj się Kochana brawa za siadanie dla Hani

Lena oby się Wam dobrze mieszkało

Haneczko dobrze że już po szpitalu zdrówka

Sliweczko moje okna też od czerwca płynu nie widziały chyba czas je ogarnać "dla Jezuska"

Australia dobrze, że Marysia pozbyła się folijki moja dwa tygodnie bawiła się resorakiem bo dziadek jej dał i dopiero po dwóch tygodniach przyszło mi na myśl że przecież koło może odgryźć i połknąć i jej zabraliśmy
Brawo dla dzielnej Martynki
Super, że wyjazd się udał
Cytat:
mloda brawa dla Martysi za to że taka dzielna. Nie dziwię Ci się że ryczałaś
Fajnie, że wyjazd udany i odpoczęliście.

zullugula rozbawiłaś mnie I tak jesteś dobra, że w ogóle coś tam zaczęłaś.

dzanet ja odciągam Ignasiowi katar tak: najpierw psikam wodą morską, po dłuższej chwili kładę go na plecach, siadam na kolanach za nim i przytrzymuję jego głowę swoimi kolanami, jedną ręką osłaniam twarz żeby rękami nie dosięgnął, a drugą działam szybko katarkiem
Łoł to gimnastyka wręcz z tym odciąganiem
Cytat:
Mądrzyłam się o tych foliach 2 dni temu a dzisiaj Krzysio połknął foliową naklejkę z termometra bezdotykowego dałam mu ten termometr, żeby go w spokoju na spacer ubrać, gryzł go sobie. Grzeczny był bardzo, to sobie myśle - bierzemy termometr na spacer. W pewnym momencie zauważyłam, że od spodu ten termometr miał małą foliową naklejkę i po prostu w tej samej sekundzie gdy ją zauważyłam - naklejka zniknęła. Załadowałam niestety brudne paluchy do buzi Krzysia, ale naklejki już nie było. Czekam z niecierpliwością na jutrzejszą kupę

Dziękuję a co do pogrubionego to niestety do jakichkolwiek normalnych zarobków jeszcze długa droga przede mną stażyści czy nawet rezydenci (to sa tacy młodzi lekarze, którzy są w trakcie odbywania specjalizacji) zarabiają grosze w porównaniu do specjalistów, kardiologia to już w ogóle górna półka
Oj... Oby jutro kupa Cię uszczęśliwiła i uspokoiła
Cytat:
Napisane przez Lena_Marlena Pokaż wiadomość
Sliweczko Franek lubi wózek... czasami: P zwykle siedzi grzecznie i obserwuje. Najgorzej jak ktoś się z nim wyglupia i bawi to on się rozkokosi i później nie chce siedzieć tylko wyczynia takie akrobacje. A jak się nie odzywać do niego, albo spokojnie mu coś opowiadać to jest dobrze

Paulina no by racja, ze tę parę dni czy tydzień nie zrobi różnicy ale jednak fajnie być na święta już u siebie, a tak to my tu a tz tam. ...

Dziś tz ma urodziny, jedziemy do niego z Franiem, a co za tym idzie - do teściów. Trzymajcie kciuki: p

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
I jak tam?

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-05, 20:01   #3484
agusiia69
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Dziś siostra kosmetyczka zrobiła mi hybrydy zaczynam wyglądać jak człowiek

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię, bo mam podobnie, gdy ktoś chce porady w kwestii problemów hmm edukacyjnych dziecka Zawsze to lepiej uczciwie mieć do czynienia z "przypadkiem" na żywo, a nie tak w ciemno doradzać

U nas też jęczenie... I ten cholerny katar Chyba zapodam Nasivin Soft, bo ileż można tego kataru odciągać

Super, że już Ci przeszło

Oj, ja z kolanami też mam coś nie teges Swego czasu nie mogłam siedzieć przez dłuższy czas, bo mnie napierdzielały, musiałam rozprostować, wstać itp. Brałam Artresan, coś tam pomogło. Ale teraz też mam tak czasem. Jakieś tam prześwietlenie kiedyś miałam, ale nic nie wyszło
Ja też miałam kiedyś cos z kolanem. Tak mi pstrykało w środku i miałam zabieg (artroskopia). Teraz juz mi nic nie pstryka i nie boli

Cytat:

Kiedyś wypróbuję ;p bo u mnie przy odciaganiu kataru też wyrywanie się i jeden wielki lament..

Dzieć śpi
Stary 2017-04-05, 20:31   #3485
201711281320
Konto usunięte

Lena przeżyłaś?

agusia pisałaś że w życiu nie byłaś u kosmetyczki! A siostra to co?
Jeszcze miałam pytać jak tam twe piękne rzęsy?

Ignaś śpi od 20., nawet już miał 1 pobudkę

Miałam jeszcze pisać, że bardzo się cieszę, że moje pytanie o dbanie o urodę sprawiło, że tyle dziewczyn zaczęło systematycznie pielęgnować swe facjaty

Ktoś kiedyś pisał o pieluchomajtkach. Miałam wtedy odpisać, że za niedługo wszystkie będziecie przewijać dzieci na stojąco jedną ręką w normalne pampki. Ja dzisiaj sobie odświeżyłam tę umiejętność
201711281320 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-05, 21:31   #3486
australia87
Zakorzenienie

Ja zrobiłam sobie zapas pieluchomajtek teraz na promocji w Rossmannie Na stojąco przebieram w samochodzie, jak mamy postój na trasie, no ale nie jest to dla mnie wygodne i jeszcze ten stres że zacznie sikać zanim pieluchę zapnę!

Strasznie mnie zmęczył dzisiejszy dzień. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Stary 2017-04-05, 21:51   #3487
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zrobiłam sobie zapas pieluchomajtek teraz na promocji w Rossmannie Na stojąco przebieram w samochodzie, jak mamy postój na trasie, no ale nie jest to dla mnie wygodne i jeszcze ten stres że zacznie sikać zanim pieluchę zapnę!

Strasznie mnie zmęczył dzisiejszy dzień. Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej
Oby jutro było lepiej

Ja też mam intensywne dni ostatnio. Jestem u rodziców ake robię więcej i dzieję się znacznie więcej niż jak sama w miesZkaniu siedzę
W piątek wracamy. Niestety we dwie bo TZ pracuję i nie może po Nas przyjechać. Damy radę, oby tylko Hania mocno w trasie,nie marudziła

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-05, 22:40   #3488
zullugula
Raczkowanie

Honcia, też kiedyś daaaawno temu próbowałam brzuch z Mel B... większość treningu przeleżałam na macie to było dla mnie dużo za dużo. Muszę znaleźć coś bardziej lajtowego na początek
zullugula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 05:54   #3489
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Ja nie umiem przebierać na stojąco. Siku to jeszcze looz, ale kupa? Jak to ogarnąć z uciekającym dzieckiem? Przy Zosi nauczyłam się śpiewać, jak śpiewałam to tą minute leżała jak porazona. Na hanie to nie działa. Czasem Zosi uda się ją zabawić, ale tak to krzyczy i się wyrywa 😎
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 06:50   #3490
zabciajs
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72611836]Ja nie umiem przebierać na stojąco. Siku to jeszcze looz, ale kupa? Jak to ogarnąć z uciekającym dzieckiem? Przy Zosi nauczyłam się śpiewać, jak śpiewałam to tą minute leżała jak porazona. Na hanie to nie działa. Czasem Zosi uda się ją zabawić, ale tak to krzyczy i się wyrywa 😎[/QUOTE]
To musisz mieć przerażający głos

Zaglądnełam tu, bo Gaba śpi na mnie i taaaaka nuda
Stary 2017-04-06, 06:54   #3491
201711281320
Konto usunięte

Nie no kupę na stojąco to nieeee
Dobrze jest mieć COŚ co dziecko zajmie na chwilkę, czego normalnie nie może mieć do zabawy. Ja ostatnio się ratowałam kluczykiem od auta

Kiepska była ta nocka, Ignasia co chwilkę wybudzał kaszel. Żeby spać potrzebny był cyc w buzi w związku z czym jestem nieco połamana.

Pogoda się zepsuła, jest zimno i kropi. Nie przeszkadza mi to bo chociaż mam wymówkę żeby nie wychodzić

W sobotę dzieci jadą z harcerstwa na wycieczkę do zoo do Wrocławia. Mam nadzieję że będzie jako taka pogoda tego dnia w najcieplejszym mieście w Pl.

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Napisane przez zabciajs Pokaż wiadomość
To musisz mieć przerażający głos

Zaglądnełam tu, bo Gaba śpi na mnie i taaaaka nuda

Czemu na Tobie? Chora? Czy normalnie tak dosypia rano?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-06, 06:56   #3492
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no kupę na stojąco to nieeee
Dobrze jest mieć COŚ co dziecko zajmie na chwilkę, czego normalnie nie może mieć do zabawy. Ja ostatnio się ratowałam kluczykiem od auta

Kiepska była ta nocka, Ignasia co chwilkę wybudzał kaszel. Żeby spać potrzebny był cyc w buzi w związku z czym jestem nieco połamana.

Pogoda się zepsuła, jest zimno i kropi. Nie przeszkadza mi to bo chociaż mam wymówkę żeby nie wychodzić

W sobotę dzieci jadą z harcerstwa na wycieczkę do zoo do Wrocławia. Mam nadzieję że będzie jako taka pogoda tego dnia w najcieplejszym mieście w Pl.

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Czemu na Tobie? Chora? Czy normalnie tak dosypia rano?
Od trzech dni,gdy te nieszczęsne dwójki sie przebijają (jedna juz mamy) tak śpi. W nocy czesto na śpiocha na mnie włazi, ale ją ściągam ze mnie
Stary 2017-04-06, 07:03   #3493
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Lena przeżyłaś?

agusia pisałaś że w życiu nie byłaś u kosmetyczki! A siostra to co?
Jeszcze miałam pytać jak tam twe piękne rzęsy?
Bo nigdy nie byłam w salonie :P Siostra mi pierwszy raz robiła paznokcie, bo zamówiła lampę i lakiery nie miała w domu takiego sprzętu, aby mi cokolwiek robić. A rzęs juz nie mam sama wyrywałam, bo mnie już wkur#&@ :P
Stary 2017-04-06, 07:04   #3494
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zullugula Pokaż wiadomość
Honcia, też kiedyś daaaawno temu próbowałam brzuch z Mel B... większość treningu przeleżałam na macie to było dla mnie dużo za dużo. Muszę znaleźć coś bardziej lajtowego na początek
Trening brzucha czy trening ABS? Bo ten ABS wydaje mi się bardziej przyjazny

Marysia w nocy miała gorączkę 39 Ja ją do karmienia biorę, a ta gorąca jak nie wiem co. No ale na szczęście udało się zbić. W sumie jak miało się nie udać, jak przez pomyłkę dałam jej podwójną dawkę Nurofenu Forte Popierdzieliło mi się z dawką syropu na kaszel
Stary 2017-04-06, 07:05   #3495
agusiia69
Zakorzenienie

[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;72611836]Ja nie umiem przebierać na stojąco. Siku to jeszcze looz, ale kupa? Jak to ogarnąć z uciekającym dzieckiem? Przy Zosi nauczyłam się śpiewać, jak śpiewałam to tą minute leżała jak porazona. Na hanie to nie działa. Czasem Zosi uda się ją zabawić, ale tak to krzyczy i się wyrywa 😎[/QUOTE]

Przebieranie Kingi to istny koszmar.. Jak mam to zrobić to już ☠☠☠☠ica mnie bierze, bo wiem co to będzie się działo..

To samo od pewnego czasu ryczy jak mam ją ubrać na dwór czy w piżamkę :/
Stary 2017-04-06, 07:08   #3496
australia87
Zakorzenienie

Śliweczko, w sobotę bez szału ma być z pogodą. 12 stopni i może popadać... No ale może do soboty prognoza się jeszcze zmienić
A to ile Wy macie km do Wrocławia, że dzieci tu przyjeżdżają? Niedaleko jakoś jesteście?
Stary 2017-04-06, 07:15   #3497
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Śliweczko, w sobotę bez szału ma być z pogodą. 12 stopni i może popadać... No ale może do soboty prognoza się jeszcze zmienić
A to ile Wy macie km do Wrocławia, że dzieci tu przyjeżdżają? Niedaleko jakoś jesteście?
Mąż w tamtwn weekend byl na uczelni, było przepięknie. W ten ma wolny, więc odrazu mówie-pogoda bedzie bez szałuPs. Przynajmiej u nas
Stary 2017-04-06, 07:16   #3498
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Trening brzucha czy trening ABS? Bo ten ABS wydaje mi się bardziej przyjazny

Marysia w nocy miała gorączkę 39 Ja ją do karmienia biorę, a ta gorąca jak nie wiem co. No ale na szczęście udało się zbić. W sumie jak miało się nie udać, jak przez pomyłkę dałam jej podwójną dawkę Nurofenu Forte Popierdzieliło mi się z dawką syropu na kaszel
Ojej podejrzewasz skąd tak wysoka temperatura? Oby żadne choróbsko

Ja,kiedyś robiłam trening abs teraz muszę od nowa wziąść się za siebie
Dzięki Wam kupiłam krem przeciwzmatszczkowy pod oczy i go używam
Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Przebieranie Kingi to istny koszmar.. Jak mam to zrobić to już ☠☠☠☠ica mnie bierze, bo wiem co to będzie się działo..

U Nas zimą przy ubieraniu kombinezonu i grubej czapy były płaczki. Czasem podanie pilota od tv do zabawy na chwilę pomagało

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 07:29   #3499
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość

Moja od 3 dni ryczy przed kąpielą, nie wiem o co chodzi Ale jak już jest w wanience to od razu zmiana humoru i panna szczęśliwa
Cytat:
Mąż w tamtwn weekend byl na uczelni, było przepięknie. W ten ma wolny, więc odrazu mówie-pogoda bedzie bez szałuPs. Przynajmiej u nas
Zobaczymy za 2 dni co z Ciebie za pogodynka
Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Ojej podejrzewasz skąd tak wysoka temperatura? Oby żadne choróbsko

Ja,kiedyś robiłam trening abs teraz muszę od nowa wziąść się za siebie
Dzięki Wam kupiłam krem przeciwzmatszczkowy pod oczy i go używam

U Nas zimą przy ubieraniu kombinezonu i grubej czapy były płaczki. Czasem podanie pilota od tv do zabawy na chwilę pomagało

No mam nadzieję, że to jednorazowe... Ogólnie jest przeziębiona, wczoraj w ciągu dnia miała temp.w okolicach 37,5, więc nie wychodziłyśmy z domu. Dzisiaj byn chciała chociaż do Biedronki pójść, no ale zobaczymy...

Pilot od tv to najlepsza zabawka, oprócz telefonu
Stary 2017-04-06, 07:30   #3500
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Moja od 3 dni ryczy przed kąpielą, nie wiem o co chodzi Ale jak już jest w wanience to od razu zmiana humoru i panna szczęśliwa

Zobaczymy za 2 dni co z Ciebie za pogodynka

No mam nadzieję, że to jednorazowe... Ogólnie jest przeziębiona, wczoraj w ciągu dnia miała temp.w okolicach 37,5, więc nie wychodziłyśmy z domu. Dzisiaj byn chciała chociaż do Biedronki pójść, no ale zobaczymy...
A to nie od ząbków? U nas przedwczoraj w nocy goraczka i przez dzień stan podgoraczkowy. Wczoraj juz lepiej, popoludniu wyszłyśmy na troche.
Stary 2017-04-06, 07:38   #3501
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
A to nie od ząbków? U nas przedwczoraj w nocy goraczka i przez dzień stan podgoraczkowy. Wczoraj juz lepiej, popoludniu wyszłyśmy na troche.
Sama już nie wiem... chyba wszystkie co się miały przebić, to już się przebiły
Stary 2017-04-06, 07:40   #3502
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Sama już nie wiem... chyba wszystkie co się miały przebić, to już się przebiły
Ma juz wszystkie zęby?
To teraz matka smaż schabowe

Oby to nie zadna choroba
Stary 2017-04-06, 07:48   #3503
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Ma juz wszystkie zęby?
To teraz matka smaż schabowe

Oby to nie zadna choroba
Hahahaha Of kors miałam na myśli jedynki i dwójki
Stary 2017-04-06, 08:23   #3504
201711281320
Konto usunięte

agusia, a takie ładne były!

zabcia Ty teraz nie zwalaj na zęby! To na pewno przez te gołe stopy na trawie które widziałam na zdjęciu

australia no zbyt blisko to nie mamy bo jakieś 250 km.
W planach mają właśnie zoo i wieczorem stare miasto. Jak będzie chłodniej to nic, dobrze by było żeby nie padało...

No to pojechałaś z tym Nurofenem
Oby gorączka już nie wyskoczyła.

Madzia brawa za kremik i smarowanko

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

U mnie aktualnie świeci słońce i tak wali gradem, że aż tv przestał działać
Stary 2017-04-06, 08:54   #3505
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
Ach ta dzisiejsza młodzież... Kciuki za kupę z niespodzianką
Udało się
naklejka wykupkana, dzięki za kciuki

przy przewijaniu polecam termometr bezdotykowy Krzysia zajmuje na długo tylko dziś odkryłam jego kolejną wadę bo w pewnym momencie otworzyła się klapka z bateriami na szczęście tym razem w porę zabrałam. Już chyba nigdy Krzys termometra nie dostanie
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-06, 09:16   #3506
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
agusia, a takie ładne były!

zabcia Ty teraz nie zwalaj na zęby! To na pewno przez te gołe stopy na trawie które widziałam na zdjęciu

australia no zbyt blisko to nie mamy bo jakieś 250 km.
W planach mają właśnie zoo i wieczorem stare miasto. Jak będzie chłodniej to nic, dobrze by było żeby nie padało...

No to pojechałaś z tym Nurofenem
Oby gorączka już nie wyskoczyła.

Madzia brawa za kremik i smarowanko

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

U mnie aktualnie świeci słońce i tak wali gradem, że aż tv przestał działać
Aaa bo już myślałam, że przyjedziesz do mnie w odwiedziny I przy okazji dzieci poszpiegujesz

Grad?! Łojezus... U nas wieje i trochę się słońce przebija, ale szału z pogodą nie będzie pewnie...

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Udało się

przy przewijaniu polecam termometr bezdotykowy Krzysia zajmuje na długo tylko dziś odkryłam jego kolejną wadę bo w pewnym momencie otworzyła się klapka z bateriami na szczęście tym razem w porę zabrałam. Już chyba nigdy Krzys termometra nie dostanie
To elegancko

No z baterią to już nie przelewki by były :/
Stary 2017-04-06, 09:47   #3507
zabciajs
Zakorzenienie

Cytat:
Hahahaha Of kors miałam na myśli jedynki i dwójki

Śliweczka taaa trzebabyło odchorować te stopy, na szczescie jeden dzień
Hmm to jeszcze brak czapki i krotki rekaw trzeba odpokutować

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-06, 09:56   #3508
201711281320
Konto usunięte

Cytat:
Udało się

Brawa za kupkę z niespodzianką
Zawsze możesz zakleić klapkę taśmą

Cytat:
Aaa bo już myślałam, że przyjedziesz do mnie w odwiedziny I przy okazji dzieci poszpiegujesz

Grad?! Łojezus... U nas wieje i trochę się słońce przebija, ale szału z pogodą nie będzie pewnie...

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

To elegancko

No z baterią to już nie przelewki by były :/
To tylko jednodniowa wycieczka, więc jakoś nie mam potrzeby szpiegowania
Szkoda że ten Wrocław tak daleko, bo chętnie bym się wybrała...

Cytat:

Widzisz? Sama jesteś sobie winna!
Stary 2017-04-06, 12:05   #3509
australia87
Zakorzenienie

Cytat:

Ooo Ty zła matko!

Słońce wychodzi, to może pójdziemy chociaż na chwilę na spacer jak się dziecię obudzi

Lena, gdzie jesteś? Mamy wezwać posiłki?

Edytowane przez australia87
Czas edycji: 2017-04-06 o 12:23
Stary 2017-04-06, 12:56   #3510
Lena_Marlena
Rozeznanie

Honciu po mel B na brzuch były efekty w postaci chudniecia czy byłaś szczupła a po tych ćwiczeniach uwidocznilas miesnie?

Teściowie mili i kochani, aż strach: p dzień dobry lenus, może herbatki lenus, lenus a może ciasta hahahaha xD

Ja już dawno przewijam na stojąco, dlatego kocham pieluchomajtki: D

A ja słyszałam że dziwi jutro słabo pogoda a weekend już lepiej
W radiu jakims mowili:P

Spoko, żyje: D

Lena_Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości