|
|
#91 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Nowości u buzichocho -kolorówka i pielęgnacja
Cytat:
określ mi tylko proszę wstępnie co by Cię interesowało: rzeczy całkowicie nowe, używane, biżuteria, kosmetyki kolorowe czy pielęgnacyjne, próbki czy pełne wersje? Postaram się wtedy coś napisać
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche tego jest ale jak cos to proponuj tez cos innego
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety, z tych rzeczy nic nie mam ![]() Mogę zaoferować: - błyszczyk AVON glazewear extreme odcień "sand shine" (brąz) - używany raz na próbę - tusz do rzęs AVON daring curves (black) - maseczkę AVON eksfoliująco-rozgrzewającą "Gorące piaski Arizony" (całkowicie nowa, kupiłam bo w promocji była, a potem nie używałam )- puder sypki AVON z minerałami (ten, który niedawno się pojawił) - odcień ivory - ekspresowy pudrowy żel matujący Bielenda NO MORE - L'Oreal - Hair Mascara (zielona) - błyszczyk AVON glazewear metallic odcień "amethyst chrome" (też tylko na próbę używany) To by było chyba tyle jakbyś chciała, mogę zrobić fotkę
|
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Hej niestety ale nic nie znalazłam piata alejke najchetniej oddam za inny zapach ale u Ciebie w watku chyba nie ma nic z perfum
jesli masz cos poza daj znac pozdrawiam
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
-Tusz Lancome Virtuose -otworzony ok tydzień temu, użyty raz (posiadam kartonik) ?
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
niestety tusz najprawdopodobniej poleci do tomamy..
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
a moze chcialabys wyprobowac tabletki Cellastar na cellulit - mam chyba jeszcze 10 sztuk (cale opakowanie ma 60) http://www.cellastar.pl/
nie wiem czy akurat Twoje kolory - ale mam tez paletke 4 cieni - pochodzi z calego kuferka z kosmetykami przywiezionego ze stanow - firma Color Institute |
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Hej ,
Bylabym zainteresowana podrem Clinique...
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za -podkład Bourjois 10 hours sleep effect -kolor 72 (jasny beż), użyty tylko raz na całą twarz ?
|
|
#102 |
|
Piers do przodu
|
A może znajdziesz coś u mnie za : -baza pod cienie + baza pod szminke Smashbox ??
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
witaj
![]() miałam małą dokładkę - może znalazłabyś coś za korektor Heleny?
|
|
#104 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
interesuje mnie - kredka DIOR nr 775 Canyon (miedziany brąz) z temperówką (ona jest z tych ciemnych czy raczej jasnych? ) i pedzelki sephory (one są do cieni?)Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
a które konkretnie? może coś byśmy wykombinowały
|
|
#106 |
|
Piers do przodu
|
To miękka ładnie napigmentowana kredka w średnim miedzianym złotym brązie razem z temperówką
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2008-04-17 o 09:50 |
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Podoba mi się kredka Sephora liner electro brązowa, podkład sleep effect i cienie Sephora oraz błyszczyk Maybelline, może coś u mnie?
|
|
|
|
|
#110 | |||
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie Kenzo Amour
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
jeśli mówisz o nektarze to byłabym skłonna się wymienić za korektor
czy wchodziłaby w grę jakaś mała odsypka pudru Clinique? [tak na wypróbowanie, bo mam ten sam tylko #4 i coś ostatnio mi ten kolor nie pasuje ]
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
-Loreal Professionel serum Liss Extreme (ubytek widoczny na foto)
-Helena Rubinstein Magic Concealer -odcien 02 medium -używany przezokoło 3 tygodnie, wiec ubytek niewielki Mam nowy wątek Znajdziesz cos u mnie ? |
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
moze moje cienie za puder clinique? mogę coś dorzucić
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
no niestety sie nie zdecyduje;(
nie szukam ciuszkow.. no szkoda ja niestety dalej szukam odpowiedniego dla siebie kremu![]() Cytat:
wypatrzyłam u Ciebie tylko cienie- a wymiana cienie na puder niestety nie bedzie mi sie opłacac
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
a moze zainteresowałaby Cię jeszcze mgiełka do ciała Victoria's Secret o zapachu czekolady z truskawkami (chocolate coveried berries) 250 ml, zużyte około 1/3 (nawet mniej)
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

a jesli chodzi o tusz loreala to chyba tez odpada bo jest wydłużający..moze masz cos jeszcze poza watkiem?? chetnie oddam masterpiece
określ mi tylko proszę wstępnie co by Cię interesowało: rzeczy całkowicie nowe, używane, biżuteria, kosmetyki kolorowe czy pielęgnacyjne, próbki czy pełne wersje? Postaram się wtedy coś napisać 

ale jak cos to proponuj tez cos innego