|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
|
|
|
|
|
#4202 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się niedługo wybrać Co tam, przecierpię 2 godz w kolejce![]() Cytat:
Cytat:
Tzn. na mnie, sam nie zakłada Więc molestuje mnie, żebym jak najczęściej je zakładała.... Na szczęście lubi też robić masaż stóp Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#4203 |
|
Zadomowienie
|
Co się stało z Weroniką?
|
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
zreszta pies w moim pokoju bywa na Wielkanoc i Boże Narodzenie
a nie mówiłam wam, ze kiedys zaatakował mnie prysznic naserio myłam włosy i chciała spłukac odzywke a nie wzięłam do ręki prysznica i zaczął mnie oblewac, a jak chciałam go wziaśc do ręki to mi sie wyslizgnął i spadł nq podłoge, byłam cała mokra i musiałam myc całą łazienke |
|
|
|
|
#4205 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, stukacie posty z taka czestotliwoscia, ze ciezko nadazyc
![]() Cytat:
nie zetne ni centymetra, nie ma takiej potrzeby doszlam do wniosku, ze darmozjadow nie warto karmic odzywkami, wiec trzeba bylo je amputowac ![]() Cytat:
![]() mam wrazenie, ze jakas zla aura ostatnio wisi w powietrzu... Cytat:
![]() dzisiaj jedna kolezanka z roku spytala czy zafarbowalam wlosy ![]() chyba dopiero po scieciu widac roznice. i jeszcze powiedziala, ze ladnie by mi bylo w jasnym blondzie. moze i by bylo, gdyby Bozia mi dala, ale nie bede wiecej bawic sie w farbowanie, szkoda wlosow, czasu i pieniedzy. jak to Zlos kiedys powiedzial "wyleciala w kosmos" nie wiem dokladnie co sie stalo, ale tak jest gdy zostana usuniete wszystkie posty uzytkownika ![]() moze sie to niedlugo wyjasni Jolie przesliczny Twoj zwierzaczek, uwielbiam takie koty, wyglada jak z pocztowki zaglaskalabym na smierc |
|||
|
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie nie wiem. Wczoraj była jakaś awaria- chciałam jej odpisać na PW ale wyskakiwało mi, że nie ma takiego użytkownika
Dzzisiaj jej konto jest już normalnie- może po prostu do nas chwilowo nie zagląda
|
|
#4207 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No nie, zawsze sie jakieś przyczepią i powiedzą o swojej wizji naszego imidżu ![]() Kurcze, ale czemu? Hmm, czekam na wyjaśnienia. Jolie, piękny kotek ![]() WweronikaWw Guest Wiadomości: n/a Nie ma jej. Ano jest jakoś dziwnie... I dodatkowo mega kłótnia |
||
|
|
|
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba przez ostatnią awarię Wizażu. Złoś niektóre konta musiał zablokować, ale później miał się tym wszystkim zająć(ostatnie posty w wątku "Dziś strasznie Wizaż muli
" czy jakoś tak).
|
|
#4209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wogóle wstępuje do nas nowe Włosomaniaczki a i tak tylko my zostajemy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4210 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Lanesso, tak bywa czasem, każda rodzina skrywa jakieś sekrety... Trzymaj się cieplutko i staraj przejść nad tym do porządku, takie figle po prostu płata nam los...
Finloro Wiem co czujesz. Kiedyś miałam okazję przez dwa miesiące pracować na kasie, niby 6 godzin, ale wesoło nie było, tym bardziej, że przed końcem pracy [ok 22] nadal przychodziło sporo ludzi. Lubiłam tą pracę, ale dla nóg to był koszmar... Dori, mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej myśli... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Miłego użytkowania zatem ![]() Cytat:
... Potem robi kwaśne miny, że cała szafa zastawiona butami, a ja całe lato w jedych pomykam ![]() No właśnie, coś już wczoraj się zrobiło... Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#4211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tzn konto jest już w porządku- ale po opisie można wnioskować, że coś jej wizaż nie chodzi
https://wizaz.pl/forum/member.php?u=200740 Cytat:
mam to samo- mogła bym ją godzinami głaskać- a co do pocztówek- jak ma dobry dzień to się lubi wdzięczyć i ustawiać do zdjęć![]() Merci ![]() Cytat:
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-04-17 o 22:08 |
||
|
|
|
|
#4212 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich serdecznie
![]() Qrcze od kilku dni nie mialam czasu naskrobac nawet jednego posta Ale jestem na biezaco ze wszystkim, tylko zawsze po przeczytaniu wszystkich postow jak sie zbieralam do pisania to albo szwagier musial pisac e maile odnosnie pracy ktore nie mogly czekac, albo siostra mnie zabierala na zakupy/piwo itp Interview w sklepie z zabawkami mialam dopiero wczoraj, bo ostatnio jak poszlam okazalo sie ze manadzer sie rozchorowal i kazali mi zostawic CV. W miedzy czasie zaczelam szukac innej pracy i jutro mam interview w tej drugie, w sumie nawet bardziej by mi na niej zalezalo, bo blizej miejsca zamieszkania. Wybaczcie ze juz nie bede cytowac postow, ale chcac odpowiedziec na wszystkie musialabym spedzic ze 3 godz na wizazu, a tu trzeba isc niedlugo spac, bo rano ktos musi wstac Jolie ---> sliczna kotka Wcale sie nie dziwie ze stala sie twoja modelka i ciagle ja fotografujesz ![]() Mirelka --> a ty masz przesliczne swinki, uwielbiam wszystkie mlode zwierzaczki. A we mnie sie ostatnio odezwal instynkt macierzynski. do niedawna wrecz nieznosilam dzieci, a od kilku dni marze juz o swoim. Moja siostra sie zajmuje 2 dzieciakow i jak tego chlopca zabardzso nie lubie, tak ta dziewczynke porostu kocham! Jest cudowna i smutna i w ogole... Dzwonilam do siostry zeby jej to opowiedziec i zapytac gdzie sie mogly podziac skoro nie ma ich w pralce ani w upranych ciuchach.... No i ta mala pyta moja siostre co mi sie stalo ze jestem smutna, no i ona jej wyjasnila a ta dziewczynka na to: Powiedz Kasi zeby sie nie martwila, ja jej dam moj wisiorek, moze sobie wybrac ktory bedzie chciala... Uwierzcie ona ma zlote serce...A do tego jest sliczna! Dlugie blond wloski, duze niebieskie oczka, czarne dlugie rzesy i mocno czerwone usta... Jest poprostu najwspanialszym dzieckiem jakie dane mi bylo w zyciu spotkac No nic, uciekam spac. Goraco Was pozdrawiam i zycze milego dnia jutro
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam na lodach Grycana z bitą śmietaną i jestem smakowo zaspokojona
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w jakim jestes wieku bo nie pamietam? ![]() Dziewczyny ja kocham straciatelle Kolorowych |
|
|
|
|
|
#4215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale tylko do niektórych bo wiekszosc mam ochote rozerwac![]() Dobranoc
|
||
|
|
|
|
#4216 | |
|
Zadomowienie
|
Witam Was w ten piekny dzien
![]() Cytat:
![]() Ale z tym instyktem macierzynskim to byla przenosnia Jeszcze sporo czasu zejdzie az sie swojego doczekam, tyle ze kiedys nielubilam, naprawde nie znosilam dzieci A teraz widze ze nie sa takie zle, a gdybym miala taka dziewczynke jak ta ktora sie moja siostra opiekuje to nawet teraz moglabym sie nia zajmowacWeszlam tylko na chwilke, odezwe sie pozniej. Milego dnia
|
|
|
#4217 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się w witam
Wczoraj wizaż nieźle świrował wieczorem, nie wiem czy Wam też (ale widząc małą ilość postów, mniemam, że tak ). Wczoraj zakupiłam oliwę z oliwek, a mój mąż tak patrzy na to i mówi: "Proszę, tylko nie mów mi, że będziesz to wcierać we włosy.." ![]() Chciałam dokupić jeszcze tą avocado, tylko franca strasznie droga... Kosztowała niecałe 30 zł (27 czy 28 jakoś tak).
|
|
#4218 |
|
Zakorzenienie
|
Witam maniaczki iżyczę miłego dnia
no i uciekam do pracy...
|
|
|
|
|
#4219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Virka a po co ci ta olwa z oliwek? nie lepszy kokos?a to avocado to co? |
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie wróciłam z mini zakupów i zajadam się chpisami
Nareszcie weekend!
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, to współczuje
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I oliwa z avocado tym bardziej, zgodnie składem, jeszcze lepsza dla włosków niż osławiony kokos Jeszcze na jojobę się czaję A kokosa szukam nadal, ale już nie natrętnie, może sam mi wpadnie w ręce przez przypadek
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda ze nie jestem z krk to bysmy na pół kupiły ![]() ja kokos mam Narek z angola;/ |
|
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno Ci się to przyda, nie żałuj, dzisiaj bez angielskiego to ciężko...
|
|
#4228 |
|
Zadomowienie
|
Witam panie!
![]() Marzena, Ola, Mirela, i Julitę, z tej chemii sobie poradziłam! Aaa, poradziłam!i wszystkie panie muszę jeszcze zapamiętać imiennie,np. tigresske, bo nie mogę znaleźć gdzie się przedstawiały ![]() Idę ciasto robić. Murzynka, a co! Dzisiaj samopoczucie straszne. Ale nie będę się użalać, silna Dota, silna |
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lanessa rób murzynka a potem nas poczęstuj ![]() Śnieżka mamy chemiczki a teraz juz nawet aglistki |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

, a wiesz, że ja jem tylko czekoladowe, zawsze idę po 4 gałki czekoladowych
Tzn. na mnie, sam nie zakłada

" czy jakoś tak).

, jak się wczoraj zdecydował, to się okzało, ż tego samego dnia rano ktoś kupił osttatni w tym sklepie (a miał już dobrany cały zestaw dodatków, ja torbę wybierałam
... Potem robi kwaśne miny, że cała szafa zastawiona butami, a ja całe lato w jedych pomykam