Włosomaniaczki :D - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-17, 19:39   #4201
karla_92
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
nie psa
ale klatki nie rozwali
To dobrze bo świnki mogły by sie zestresowac
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 19:54   #4202
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość

xyoko
lody już są, a jakie kolejki tradycyjne , a wiesz, że ja jem tylko czekoladowe, zawsze idę po 4 gałki czekoladowych
Ja jestem uzależniona od truskawkowych Muszę się niedługo wybrać Co tam, przecierpię 2 godz w kolejce

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Pierwszy raz (żeby uściślić - na tym wątku) mam już za sobą

Wiek się tutaj nie liczy, bo wszystkie włosomaniaczki są młode duchem (ja się czuje jak bym dopiero raczkować zaczynała - pewnie dlatego, że po ostatnim dniu w szpilkach mam takie odciski, że inaczej jak na kolanach chodzić nie mogę)
Cytat:
Nie musiałaś uściślać...

A ja jak ostatnio wyszłam na obcasach, to myślałam, że je ściągnę i pójdę boso..., a już nie wspomnę, że mój chód przypominał chód pijanego paralityka
Ja mam tego pecha, że mój TŻ uwielbia szpilki Tzn. na mnie, sam nie zakłada Więc molestuje mnie, żebym jak najczęściej je zakładała.... Na szczęście lubi też robić masaż stóp

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Trudno się z tym niezgodzić- uwielbiam ją

Ja mam to na codzień

Raczkować to każdy pełnoletni (i nie tylko) zaczyna- ale to już wina nadmiaru pewnych substancji dryfujących w układzie krwionośnym

Cytat:
Dzięki- a zdjęć to ja mam pod dostatkiem- mam fioła na jej punkcie i lubie ją uwieczniać Np.: (na 3cim zdj dziwnie wyszła- jakaś taka wychudzona- kwestia pozy- bo generalnie coraz większa z niej kulka)
Nie mogę się napatrzeć
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 20:03   #4203
Lanessa
Zadomowienie

Co się stało z Weroniką?
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 20:34   #4204
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
To dobrze bo świnki mogły by sie zestresowac
zreszta pies w moim pokoju bywa na Wielkanoc i Boże Narodzenie

a nie mówiłam wam, ze kiedys zaatakował mnie prysznic
naserio myłam włosy i chciała spłukac odzywke a nie wzięłam do ręki prysznica i zaczął mnie oblewac, a jak chciałam go wziaśc do ręki to mi sie wyslizgnął i spadł nq podłoge, byłam cała mokra i musiałam myc całą łazienke (wtedy mi wesoło nie było)
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 20:45   #4205
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

dziewczyny, stukacie posty z taka czestotliwoscia, ze ciezko nadazyc czytam prawie wszystko, ale nie jestem w stanie do wszystkiego sie odniesc

Cytat:

Julita (wiosenko)
jak jeszcze raz zetniesz takie piękne włosy, to przyjadę i Ci wszystkie nożyczki i noże (bo nie wiadomo co Ci do głowy strzeli ) powyrzucam...
Takie piękne włosy i ścięłaś, teraz mi je wyślij w paczce to sobie dokleję
A tak na serio to masz rewelacyjne włosy, a jak odrosną, to będą idealne, tylko proszę nie ścinaj już więcej
obiecuje

nie zetne ni centymetra, nie ma takiej potrzeby

doszlam do wniosku, ze darmozjadow nie warto karmic odzywkami, wiec trzeba bylo je amputowac

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
Widzę totalne zniechęcenie, u mnie też. I wstrząsających się dowiedziałąm rzeczy o mojej rodzinie, po prostu gęba mi opadła. Mam strasznie dziwne i pokręcone dni. Bożeee.

A ja wczoraj popłukałam....

Ja nie miałam w sumie wagaró, tylko dni jak z jajkiegoś serialu, wstrząsające informacje o rodzinie i takie tam... Powiem tyle, mam przybrane rodzeństwo, dowiedziałam się po 13 latach (ze strony ojca który nie żyje) a cała reszta jest jak z filmu.
ajajaj, przykro to czytac
mam wrazenie, ze jakas zla aura ostatnio wisi w powietrzu...

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Wiosenko - przyjrzałam się z bliska Twoim wloskom - moja reakcja to :ślina:
Nie dość, że zadbane to jeszcze jaki kolor... Gdybym taki miała to bym się nie obraziła
dziekuje
dzisiaj jedna kolezanka z roku spytala czy zafarbowalam wlosy
chyba dopiero po scieciu widac roznice.
i jeszcze powiedziala, ze ladnie by mi bylo w jasnym blondzie.
moze i by bylo, gdyby Bozia mi dala, ale nie bede wiecej bawic sie w farbowanie, szkoda wlosow, czasu i pieniedzy.

Cytat:
Co się stało z Weroniką?
jak to Zlos kiedys powiedzial "wyleciala w kosmos"

nie wiem dokladnie co sie stalo, ale tak jest gdy zostana usuniete wszystkie posty uzytkownika

moze sie to niedlugo wyjasni

Jolie
przesliczny Twoj zwierzaczek, uwielbiam takie koty, wyglada jak z pocztowki
zaglaskalabym na smierc
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 20:52   #4206
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Co się stało z Weroniką?
No właśnie nie wiem. Wczoraj była jakaś awaria- chciałam jej odpisać na PW ale wyskakiwało mi, że nie ma takiego użytkownika Dzzisiaj jej konto jest już normalnie- może po prostu do nas chwilowo nie zagląda
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 20:53   #4207
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
zreszta pies w moim pokoju bywa na Wielkanoc i Boże Narodzenie

a nie mówiłam wam, ze kiedys zaatakował mnie prysznic
naserio myłam włosy i chciała spłukac odzywke a nie wzięłam do ręki prysznica i zaczął mnie oblewac, a jak chciałam go wziaśc do ręki to mi sie wyslizgnął i spadł nq podłoge, byłam cała mokra i musiałam myc całą łazienke (wtedy mi wesoło nie było)
Trzeba to na policje, a ja się przyznam,że też miałam do czynienia z agresywnym prysznicem, i z mikserem i nawet mikrofalówka i poduchą psychopatyczną

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
dziewczyny, stukacie posty z taka czestotliwoscia, ze ciezko nadazyc czytam prawie wszystko, ale nie jestem w stanie do wszystkiego sie odniesc

obiecuje

nie zetne ni centymetra, nie ma takiej potrzeby

doszlam do wniosku, ze darmozjadow nie warto karmic odzywkami, wiec trzeba bylo je amputowac

ajajaj, przykro to czytac
mam wrazenie, ze jakas zla aura ostatnio wisi w powietrzu...

dziekuje
dzisiaj jedna kolezanka z roku spytala czy zafarbowalam wlosy
chyba dopiero po scieciu widac roznice.
i jeszcze powiedziala, ze ladnie by mi bylo w jasnym blondzie.
moze i by bylo, gdyby Bozia mi dala, ale nie bede wiecej bawic sie w farbowanie, szkoda wlosow, czasu i pieniedzy.

jak to Zlos kiedys powiedzial "wyleciala w kosmos"

nie wiem dokladnie co sie stalo, ale tak jest gdy zostana usuniete wszystkie posty uzytkownika

moze sie to niedlugo wyjasni

Jolie przesliczny Twoj zwierzaczek, uwielbiam takie koty, wyglada jak z pocztowki
zaglaskalabym na smierc

No nie, zawsze sie jakieś przyczepią i powiedzą o swojej wizji naszego imidżu

Kurcze, ale czemu? Hmm, czekam na wyjaśnienia.

Jolie, piękny kotek

WweronikaWw
Guest

Nie ma jej.

Ano jest jakoś dziwnie... I dodatkowo mega kłótnia
Stary 2008-04-17, 21:00   #4208
Narek
Zakorzenienie

To chyba przez ostatnią awarię Wizażu. Złoś niektóre konta musiał zablokować, ale później miał się tym wszystkim zająć(ostatnie posty w wątku "Dziś strasznie Wizaż muli " czy jakoś tak).

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 21:18   #4209
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie nie wiem. Wczoraj była jakaś awaria- chciałam jej odpisać na PW ale wyskakiwało mi, że nie ma takiego użytkownika Dzzisiaj jej konto jest już normalnie- może po prostu do nas chwilowo nie zagląda
mam nadzieje, ze jej się nic nie popsuło z kontem
a wogóle wstępuje do nas nowe Włosomaniaczki a i tak tylko my zostajemy

Cytat:
Trzeba to na policje, a ja się przyznam,że też miałam do czynienia z agresywnym prysznicem, i z mikserem i nawet mikrofalówka i poduchą psychopatyczną
mnie kiedys zaatakowała frytkownica i toster
Stary 2008-04-17, 21:19   #4210
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Lanesso, tak bywa czasem, każda rodzina skrywa jakieś sekrety... Trzymaj się cieplutko i staraj przejść nad tym do porządku, takie figle po prostu płata nam los...

Finloro Wiem co czujesz. Kiedyś miałam okazję przez dwa miesiące pracować na kasie, niby 6 godzin, ale wesoło nie było, tym bardziej, że przed końcem pracy [ok 22] nadal przychodziło sporo ludzi. Lubiłam tą pracę, ale dla nóg to był koszmar...

Dori, mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej myśli...

Cytat:
BTW: dorzucam kilka fotek- kolejne dziwne pozycje do spania [i nie tylko]- są już zasłonięte oczy, teraz tylko brakuje mi zasłoniętych uczu i pyszczka i będą 3 małpki..tfu 3 Zuzy
Zawsze zazdrościłam kotom tych pozycji do spania... Niezależnie, jak się powygina, zawsze mu wygodnie

Cytat:
Napisane przez kosmarka Pokaż wiadomość
Wojtek już wybierał nowy aparat dwa lata , jak się wczoraj zdecydował, to się okzało, ż tego samego dnia rano ktoś kupił osttatni w tym sklepie (a miał już dobrany cały zestaw dodatków, ja torbę wybierałam ).
Dziś udało nam się skompletować inny zestaw-nie ma tego złego nikon z wypasioną sigmą -jutor ma przyjść .
Jak Mój kupował aparat, to zdaje się też ledwo zdążył i ostatnią E-1 z partii kupił
Miłego użytkowania zatem

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ja mam tego pecha, że mój TŻ uwielbia szpilki Tzn. na mnie, sam nie zakłada Więc molestuje mnie, żebym jak najczęściej je zakładała....
Mój też mnie goni, co bym różniaste buciki na obcasie nosiła, tylko co poradzić, kiedy mnie kuszą te wygodne ... Potem robi kwaśne miny, że cała szafa zastawiona butami, a ja całe lato w jedych pomykam

Cytat:
Co się stało z Weroniką?
No właśnie, coś już wczoraj się zrobiło...

Cytat:
[/COLOR]
Hehehe, nie ma rady, trzeba się przyzwyczaić mam dokładnie tak samo jak Ty
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 21:24   #4211
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
WweronikaWw
Guest

Nie ma jej.
Tzn konto jest już w porządku- ale po opisie można wnioskować, że coś jej wizaż nie chodzi
https://wizaz.pl/forum/member.php?u=200740
Cytat:

Jolie
przesliczny Twoj zwierzaczek, uwielbiam takie koty, wyglada jak z pocztowki
zaglaskalabym na smierc
Znam ten ból mam to samo- mogła bym ją godzinami głaskać- a co do pocztówek- jak ma dobry dzień to się lubi wdzięczyć i ustawiać do zdjęć
Cytat:
Jolie, piękny kotek
Merci
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Zawsze zazdrościłam kotom tych pozycji do spania... Niezależnie, jak się powygina, zawsze mu wygodnie
Mam to samo- też bym tak chciała- a tak to zdarza mi sie wstawać z obolałymi plecami- chyba sobie muszę jakiś cudowny materac z TV marketu kupić
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2008-04-17 o 22:08
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 22:56   #4212
atsenka
Zadomowienie

Witam wszystkich serdecznie
Qrcze od kilku dni nie mialam czasu naskrobac nawet jednego posta Ale jestem na biezaco ze wszystkim, tylko zawsze po przeczytaniu wszystkich postow jak sie zbieralam do pisania to albo szwagier musial pisac e maile odnosnie pracy ktore nie mogly czekac, albo siostra mnie zabierala na zakupy/piwo itp Interview w sklepie z zabawkami mialam dopiero wczoraj, bo ostatnio jak poszlam okazalo sie ze manadzer sie rozchorowal i kazali mi zostawic CV. W miedzy czasie zaczelam szukac innej pracy i jutro mam interview w tej drugie, w sumie nawet bardziej by mi na niej zalezalo, bo blizej miejsca zamieszkania. Wybaczcie ze juz nie bede cytowac postow, ale chcac odpowiedziec na wszystkie musialabym spedzic ze 3 godz na wizazu, a tu trzeba isc niedlugo spac, bo rano ktos musi wstac

Jolie ---> sliczna kotka Wcale sie nie dziwie ze stala sie twoja modelka i ciagle ja fotografujesz

Mirelka --> a ty masz przesliczne swinki, uwielbiam wszystkie mlode zwierzaczki.

A we mnie sie ostatnio odezwal instynkt macierzynski. do niedawna wrecz nieznosilam dzieci, a od kilku dni marze juz o swoim. Moja siostra sie zajmuje 2 dzieciakow i jak tego chlopca zabardzso nie lubie, tak ta dziewczynke porostu kocham! Jest cudowna wczoraj w parku zebrala nam kwiatuszki i powiedziala ze nam daje w prezencie bo bylysmy takie mile i sie z nimi bawilismy w ganianego... Normalnie serduszko mi sie scisnelo... Albo pare dni temu upralam wraz z moim szlafrokiem bizugterie- przesliczny wisiorek i kolczyki ktore dostalam pod choinke. No i bylam bardzo zla i smutna i w ogole... Dzwonilam do siostry zeby jej to opowiedziec i zapytac gdzie sie mogly podziac skoro nie ma ich w pralce ani w upranych ciuchach.... No i ta mala pyta moja siostre co mi sie stalo ze jestem smutna, no i ona jej wyjasnila a ta dziewczynka na to: Powiedz Kasi zeby sie nie martwila, ja jej dam moj wisiorek, moze sobie wybrac ktory bedzie chciala... Uwierzcie ona ma zlote serce...A do tego jest sliczna! Dlugie blond wloski, duze niebieskie oczka, czarne dlugie rzesy i mocno czerwone usta... Jest poprostu najwspanialszym dzieckiem jakie dane mi bylo w zyciu spotkac

No nic, uciekam spac. Goraco Was pozdrawiam i zycze milego dnia jutro

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 23:11   #4213
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Ja jestem uzależniona od truskawkowych Muszę się niedługo wybrać Co tam, przecierpię 2 godz w kolejce
To zajmij mi kolejkę, jak będziesz już blisko kasy to zadzwoń i dojadę

Byłam na lodach Grycana z bitą śmietaną i jestem smakowo zaspokojona

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-17, 23:16   #4214
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Witam wszystkich serdecznie
Qrcze od kilku dni nie mialam czasu naskrobac nawet jednego posta Ale jestem na biezaco ze wszystkim, tylko zawsze po przeczytaniu wszystkich postow jak sie zbieralam do pisania to albo szwagier musial pisac e maile odnosnie pracy ktore nie mogly czekac, albo siostra mnie zabierala na zakupy/piwo itp Interview w sklepie z zabawkami mialam dopiero wczoraj, bo ostatnio jak poszlam okazalo sie ze manadzer sie rozchorowal i kazali mi zostawic CV. W miedzy czasie zaczelam szukac innej pracy i jutro mam interview w tej drugie, w sumie nawet bardziej by mi na niej zalezalo, bo blizej miejsca zamieszkania. Wybaczcie ze juz nie bede cytowac postow, ale chcac odpowiedziec na wszystkie musialabym spedzic ze 3 godz na wizazu, a tu trzeba isc niedlugo spac, bo rano ktos musi wstac

Jolie ---> sliczna kotka Wcale sie nie dziwie ze stala sie twoja modelka i ciagle ja fotografujesz

Mirelka --> a ty masz przesliczne swinki, uwielbiam wszystkie mlode zwierzaczki.

A we mnie sie ostatnio odezwal instynkt macierzynski. do niedawna wrecz nieznosilam dzieci, a od kilku dni marze juz o swoim. Moja siostra sie zajmuje 2 dzieciakow i jak tego chlopca zabardzso nie lubie, tak ta dziewczynke porostu kocham! Jest cudowna wczoraj w parku zebrala nam kwiatuszki i powiedziala ze nam daje w prezencie bo bylysmy takie mile i sie z nimi bawilismy w ganianego... Normalnie serduszko mi sie scisnelo... Albo pare dni temu upralam wraz z moim szlafrokiem bizugterie- przesliczny wisiorek i kolczyki ktore dostalam pod choinke. No i bylam bardzo zla i smutna i w ogole... Dzwonilam do siostry zeby jej to opowiedziec i zapytac gdzie sie mogly podziac skoro nie ma ich w pralce ani w upranych ciuchach.... No i ta mala pyta moja siostre co mi sie stalo ze jestem smutna, no i ona jej wyjasnila a ta dziewczynka na to: Powiedz Kasi zeby sie nie martwila, ja jej dam moj wisiorek, moze sobie wybrac ktory bedzie chciala... Uwierzcie ona ma zlote serce...A do tego jest sliczna! Dlugie blond wloski, duze niebieskie oczka, czarne dlugie rzesy i mocno czerwone usta... Jest poprostu najwspanialszym dzieckiem jakie dane mi bylo w zyciu spotkac

ja tez kocham wszytskie małe zwierzaczki
a w jakim jestes wieku bo nie pamietam?

Dziewczyny ja kocham straciatelle

Kolorowych
Stary 2008-04-17, 23:30   #4215
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Mam to samo- też bym tak chciała- a tak to zdarza mi sie wstawać z obolałymi plecami- chyba sobie muszę jakiś cudowny materac z TV marketu kupić

Cytat:

Ja też mam słabośc do niektórych dzieci Ale tylko do niektórych bo wiekszosc mam ochote rozerwac

Dobranoc Ja też juz uciekam (prawie). Jak dobrze że jutro piątek
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 09:18   #4216
atsenka
Zadomowienie

Witam Was w ten piekny dzien

Cytat:
ja tez kocham wszytskie małe zwierzaczki
a w jakim jestes wieku bo nie pamietam?

Dziewczyny ja kocham straciatelle

Kolorowych
W czerwcu koncze 20 Ale z tym instyktem macierzynskim to byla przenosnia Jeszcze sporo czasu zejdzie az sie swojego doczekam, tyle ze kiedys nielubilam, naprawde nie znosilam dzieci A teraz widze ze nie sa takie zle, a gdybym miala taka dziewczynke jak ta ktora sie moja siostra opiekuje to nawet teraz moglabym sie nia zajmowac

Weszlam tylko na chwilke, odezwe sie pozniej.
Milego dnia

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 11:25   #4217
virka
Zakorzenienie

To i ja się w witam
Wczoraj wizaż nieźle świrował wieczorem, nie wiem czy Wam też (ale widząc małą ilość postów, mniemam, że tak ).

Wczoraj zakupiłam oliwę z oliwek, a mój mąż tak patrzy na to i mówi: "Proszę, tylko nie mów mi, że będziesz to wcierać we włosy.." Pełne zrozumienie
Chciałam dokupić jeszcze tą avocado, tylko franca strasznie droga..., a może któraś chce kupić na pół?? Bo tam była spora ilość, więc połowa mi spokojnie wystarczy, a koszty na pół, już nie będą takie straszne Kosztowała niecałe 30 zł (27 czy 28 jakoś tak).

Stary 2008-04-18, 12:16   #4218
tigresska
Zakorzenienie

Witam maniaczki iżyczę miłego dnia no i uciekam do pracy...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 13:28   #4219
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Was w ten piekny dzien

W czerwcu koncze 20 Ale z tym instyktem macierzynskim to byla przenosnia Jeszcze sporo czasu zejdzie az sie swojego doczekam, tyle ze kiedys nielubilam, naprawde nie znosilam dzieci A teraz widze ze nie sa takie zle, a gdybym miala taka dziewczynke jak ta ktora sie moja siostra opiekuje to nawet teraz moglabym sie nia zajmowac

Weszlam tylko na chwilke, odezwe sie pozniej.
Milego dnia
aha

Virka
a po co ci ta olwa z oliwek? nie lepszy kokos?
a to avocado to co?
Stary 2008-04-18, 13:34   #4220
Narek
Zakorzenienie

A ja właśnie wróciłam z mini zakupów i zajadam się chpisami

Nareszcie weekend!

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-18, 13:39   #4221
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam z mini zakupów i zajadam się chpisami

Nareszcie weekend!
dla kogo weekend dla tego weekend, ja mam jeszcze korki
Stary 2008-04-18, 13:41   #4222
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
dla kogo weekend dla tego weekend, ja mam jeszcze korki
Oj, to współczuje A z czego konkretnie?

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-18, 13:44   #4223
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Virka
a po co ci ta olwa z oliwek? nie lepszy kokos?
a to avocado to co?
Oliwa z oliwek do włosów oczywiście I oliwa z avocado tym bardziej, zgodnie składem, jeszcze lepsza dla włosków niż osławiony kokos Jako, że tego nieszczęsnego olejku kokosowego nie mogę znaleźć, kupuję inne oliwy Jeszcze na jojobę się czaję A później będę robiła mixy A kokosa szukam nadal, ale już nie natrętnie, może sam mi wpadnie w ręce przez przypadek

Stary 2008-04-18, 13:47   #4224
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oliwa z oliwek do włosów oczywiście I oliwa z avocado tym bardziej, zgodnie składem, jeszcze lepsza dla włosków niż osławiony kokos Jako, że tego nieszczęsnego olejku kokosowego nie mogę znaleźć, kupuję inne oliwy Jeszcze na jojobę się czaję A później będę robiła mixy A kokosa szukam nadal, ale już nie natrętnie, może sam mi wpadnie w ręce przez przypadek
a zes mi narobiła smaka na te avocado
szkoda ze nie jestem z krk to bysmy na pół kupiły
ja kokos mam

Narek
z angola;/
Stary 2008-04-18, 13:49   #4225
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Narek
z angola;/
Zazdroszczę Uwielbiam angielski

Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Stary 2008-04-18, 13:54   #4226
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
buuu a ja nie cierpie mam za duzo godizn w tygodniu (poszerzony)
cały czas zadaje sobie pytanie dlaczego poszłam do klasy z poszerzonym i musze powiedziec ze niewiem, chyba razem z kolezankami;/
Stary 2008-04-18, 14:25   #4227
virka
Zakorzenienie

Cytat:
buuu a ja nie cierpie mam za duzo godizn w tygodniu (poszerzony)
cały czas zadaje sobie pytanie dlaczego poszłam do klasy z poszerzonym i musze powiedziec ze niewiem, chyba razem z kolezankami;/
Na pewno Ci się to przyda, nie żałuj, dzisiaj bez angielskiego to ciężko...

Stary 2008-04-18, 14:37   #4228
Lanessa
Zadomowienie

Witam panie!

Marzena, Ola, Mirela, Gosię, Karolinę, Kasię, których nie ma chwilowo, Emilę (Milkę), Emilię (Porcelainnn, której jeszcze nie znam ku swemu niezadowoleniu), Joasię, która jak widzę również lubi mangę o_O I Izę blondynę naszą, którą wcięło! Gdzieś Ty? i Julitę, z tej chemii sobie poradziłam! Aaa, poradziłam!
i wszystkie panie muszę jeszcze zapamiętać imiennie,np. tigresske, bo nie mogę znaleźć gdzie się przedstawiały

Idę ciasto robić. Murzynka, a co!

Dzisiaj samopoczucie straszne. Ale nie będę się użalać, silna Dota, silna
Stary 2008-04-18, 14:41   #4229
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez lubie
Łeee ale nudy
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-18, 14:46   #4230
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno Ci się to przyda, nie żałuj, dzisiaj bez angielskiego to ciężko...
no i to tez był powód dla jakiego poszłam do tej klasy, ale nie wyrabiam, mam tyle nauki z angola ze szkoda gadac, a nigdy angielski nie był moją mocną stroną

Lanessa
rób murzynka a potem nas poczęstuj

Śnieżka
mamy chemiczki a teraz juz nawet aglistki
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości