![]() |
#1621 |
Wtajemniczenie
ski
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
A co do coli i zgagi to ja pije bez względu xD i tak czy siak zgaga będzie 😂
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 |
Zakorzenienie
|
Kiełbasiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1623 |
Zadomowienie
|
Powiem Wam, że mojej mamy koleżanki z pracy córka urodziła wczoraj. Ok 6 rano zaczęły jej sie bóle, ale przeszły i zaczęła chodzić i czekała na regularnie skurcze, po11 pojechała do szpitala, a po 13 miała już córkę
![]() ![]() ![]() ![]()
#1624 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dostałam telefon od poprzedniego właściciela mieszkania, że zabrał do końca swoje rzeczy i TŻ pojechał odebrać drugie klucze. Także już na 1000% nasze
![]() ![]() Wysłane za pomocą mTalk
#1625 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Margolcia - o proszę
![]() ![]() Ania - super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe cz. VI
Powiem Wam ze rozmawiałam z mama a ona z położna, bo u mnie głownie główka wychodzi troche za mała wiek wiek ciąży i ta waga. Ale podobno wpływ na to ma wiele czynników m.in łożysko przodujące, niski wzrost matki. Poczytałam troche rożnych forów i dużo jest takich przypadków jak mój, ze niby wychodziła hipotrofia a dzieciaczek rodził sie zdrowy. Chce myślec pozytywnie ale wiecie jak jest. Jutro jadę na ktg znowu i mam nadzieje,ze znowu bedzie wszystko dobrze
![]() Co do ruchów to ja je czuje regularnie, tzn codziennie ale jest to raczej wypinać sie tylka, przeciągnie itp. Muszę to kontrolować 3 razy dziennie i jaka tylko nie będę czuć któregoś dnia mam jechać odrazu do szpitala. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
02.05.2012 ![]() 14.04.2017 Maksymilian ![]() ![]() 13.05.2022 Filip ![]() Edytowane przez gornek Czas edycji: 2017-04-06 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Gornek - moja gadzina ma zawsze krótsze nóżki, ale gin od razu mówił, żebym się tym przypadkiem nie przejmowała - mam tylko nadzieję, że co jak co, ale wzrost to odziedziczy po Tz, a nie po mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie to samo Maja ma w dolnej granicy normy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Mamy majowe cz. VI
To moze urok tych dzieciaczków, ze bedą malutkie. Ja czekam do następnego piątku za wyrokiem. Bo jak nic nie przybierze to pójdę po swietach do szpitala juz do rozwiązania.
A to moja sunia, od wczoraj mnie pilnuje cały czas ![]() IMG_0329.jpg Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
02.05.2012 ![]() 14.04.2017 Maksymilian ![]() ![]() 13.05.2022 Filip ![]() Edytowane przez gornek Czas edycji: 2017-04-06 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
Gornek - sunia słodka, ale oddawaj mój koc, haha
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Sorry w pepco kupiłam, nie wiedziałam ze to Twoj xd
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
#1634 |
Zakorzenienie
|
Jestem już po wizycie, wróciłam do domu, ogarniam się itp itd.
![]() Mała waży 2500g. Ostatnio niepokoiłam się tym, że podczas ruchów ma czasem szybsze tętno - okazuje się, że jest to normalne, podczas aktywności fizycznej maluch może mieć nawet do 200. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I uwaga, niespodzianka, położenie znów główkowe. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Milutek jaki porządeczek w komodzie, jesteś niesamowita, a pomysł z opisaniem co gdzie jest ![]() ![]() Mohnka trzymam kciuki żeby jeszcze udało się troszkę przytrzymać małego w brzuszku ![]() Gornek będzie dobrze, dlaczego myślisz, że synek może urodzić się chory? Na pewno urodzi się zdrowiutki jak rybka tylko w ostateczności mniejszy ![]() ![]()
![]() |
#1636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I słodka psinka ![]() BlackSanctum fajnie, że wizyta udana ![]() ![]()
![]() |
#1637 |
Zakorzenienie
|
Black - czyli emocje będą do samego końca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Rozeznanie
|
Hej Kobietki
![]() Mohnka, trzymam za Was kciuki! ![]() Gratuluję udanych wizyt! Gornek, na pewno wszystko będzie dobrze. Nie ma innej opcji. Najważniejsze jest pozytywne myślenie ![]() Mi też lekarz mówił, a nawet dwóch, że moja dzidzia będzie malutka i jest w dolnej granicy normy, ale ja jestem drobna, więc ma to po mnie ![]() Ja już wyprałam wszystkie ciuszki jakie miałam. Siostra przyjedzie w sobotę i pomoże mi układać. Tylko najpierw musimy złożyć szafę ![]() Kocich psot ciąg dalszy. Teraz obiektem do sikania jest psie legowisko. Mam ochotę wygnać te koty do lasu ![]() Mój brzuch znów ćwiczy, ale już bezboleśnie. Dziwne uczucie. Raz robi się twardy jak kamień, po chwili normalny i tak w kółko. Mam napady jedzenia warzyw. Wczoraj zjadłam worek mrożonego kalafiora, a dzisiaj fasolka szparagowa. Ale kiełbaską bym nie pogardziła ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zakorzenienie
|
Kingaluna - co te kocie psotniki taki bunt zrobiły? ja dzisiaj moją ganiam, bo mi tulipany wpierdziela
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Black, co za emocje! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1642 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bunny - oki wpadam, pomogę Ci w prasowaniu i układaniu, zaproś jeszcze Decorail, pewnie chętnie Ci łazienkę ogarnie o ile masz pachnące detergenty ![]() ![]() Black ale masz małą akrobatkę w brzuchu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zadomowienie
|
Kinga moze Twoje koty maja jakis problem behawioralny albo zdrowotny?
![]()
#1644 |
Zakorzenienie
|
Milutek - gdzie taki żwirek kupujesz - ja cały czas szukam idealnego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zadomowienie
|
Milutek swietna mysl! Decorail mam sporo sprzatania i jeszcze wiecej pachnacych detergentow
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Tez polecam cat best eco +, moj kot ma 5lat i NIGDY nie zalatwil sie poza kuweta ![]()
#1646 |
Zakorzenienie
|
bunnybe - nie szukają do pracy u Ciebie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1647 |
Rozeznanie
|
Milutek, mamy fajny żwirek- chyba Benek się nazywa. Też super zbryla i kupy są jak kamienie, a siuśki właśnie jak pączusie
![]() Nie przypadkiem nazywa się Wandal ![]() 1491501782221.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Wtajemniczenie
|
Decorail - najkorzystniej wychodzi w sklepach zoologicznych internetowych np. zooplus, krakvet. Oj ja też dużo żwirków przetestowałam, zaczynałam od Lidlowego, ale to była totalna klapa bo w połączeniu z sikami tworzył cement, szybko się zużywał i w rezultacie dawał dziadowskie oszzczędności. Potem testowałam wszelkiego rodzaju Super Benki, pachnące, neutralne, przeźroczyste, bóg wie jeszcze jakie (apropos Benków
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Zakorzenienie
|
Kingaluna - spojrzenie w stylu "I co mi zrobisz?"
![]() Milutek - zamówię po wypłacie w takim razie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Wtajemniczenie
|
Kinga, to fajnie że Benki Wam podpasowały, ale w razie jakbyś potrzebowała odmiany, to polecam ten Cats best, jest bardziej wydajny
![]() Wandal - to imię zobowiązuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.