|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy Twoim zdaniem orbitrek to dobry sposób na osiągnięcie upragnionej wagi? | |||
| tak-naprawdę skutkuje! |
|
2 | 33,33% |
| nie-nie przynosi efektów |
|
0 | 0% |
| nie wiem-nigdy nie próbowałam |
|
4 | 66,67% |
| Głosujący: 6. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Orbitrek
A Wy jakie macie? Normalne orbitreki te podobne do rowerków treningowych czy takie air walkery?
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano zafasolkowalam Bardzo ladnie, juz 8 Kg no,no,no... oby tak dalej ![]() Dziewczyny co jest ??? Nie chce sie Wam cwiczyc ??? Watek umiera
|
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Ja się dzisiaj przemogłam i poćwiczyłam 30 min
![]() Tiffanys- mój orbitrek jest taki jak rowerek. Wiem że lepsze są te magnetyczne, ale w sumie nieważne na czym się ćwiczy, ważne żeby to robić regularnie
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby chce schudnąc, niby mówie sobie ze dzis wejde, ze dzis napewno a jak wchodze to po 1 minucie schodze ![]() bardzo chce schudnąc ale nie mam silnej woli ![]() nie wiem co sie stało, jeszcze przed chorobą tak ostro trenowałam cwiczyłam codziennie i spalałam po 400 czasmi 500 kcal a po chorobie straciłam siły na walke o sexi figurke
|
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
Skąd ja to znam
Najgorzej jest wejść. Ale włączam sobie TV i jakoś ten czas leci. Pamiętam o tym, że bez ćwiczeń cudów nie będzie, a 30 minut to nie jest przecież tak dużo. Mirelkaaa, mam nadzieję, że w końcu Twoja silna wola się odnajdzie. A może po prostu doszłaś już do takiego momentu, że nie musisz się dalej odchudzać? Mimo wszystko trzymam kciuki
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od wczoraj sie źle czuję i darowałam sobie ćwiczenia. Muszę odpocząć
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam dzis na orbitreka i spaliłam 300 kcal, dostałam niezłego kopa, czuje ze wraca mi dawana motywacja
![]() wszystkie musimy ciwczyc i sie wspierac, nie ma tak ze mi sie nie chciało i sobie odpusciłam ![]() a jak kiedys znowu bede miała dosc to mi tak nagadajcie zeby mi w pięty poszło
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
A ile czasu ćwiczyłaś?
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Po pierwsze Snizynko GRATULACJE!!!
![]() Ja cwicze codziennie na orbitku godzinke Do cwiczen dołazyłam codziennie 8 minute ABS i 8 minute Stretching i co 2 dzień 8 minute Buns. Fajne te cwiczenia i po pierwszych dniach na prawde wszystko boli Potem jak juz wycwicze te czesci ciała (brzuszek, pupa) to dołoze 8 minute Legs i Arms
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to za cwiczenia o dziwnych nazwach |
|
|
|
|
#102 |
|
Rozeznanie
|
Mirelko dla przykładu tu jest film 8 minute ABS http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY z takim smiesznym panem w legginsach
który co chwila powtarza "nice and easy" ale cwiczenia jak dla mnie bardzo fajne i nie tak nuuuudne jak A6W
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też niedawno zaczęłam ćwiczyć 8 min. legs i buns. Nawet fajne. Dziś jak mąż wróci z pracy to idę pobiegać a jutro wskakuję na orbitreka
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
godzinka zaliczona = 300 kcal spalone
a wy dziewczynki jak?
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, ze forum orbitrekowe działa. Ja teraz smigam na orbitreku ok. 30 min 5x w tygodniu poniewaz takze zaczelam 8 minute legs. Natomiast zamiast 8 minute buns i abs znalazalm pilates abs i buns i wydaje mi sie, ze jest lepszy (bardziej wymagajace cwiczenia)
Aha, jestem tez na diecie South Beach no i jest calkiem niezle, 6kg za mna
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Domi udostepnij te cwiczonka pilates ABS i Buns...
Gratuluję zrzuconych kg!!! ![]() Ja chodziłam przez pół roku na Top pilates (na maszynach) ale niestety mam kłopoty z migrenami i zawsze po godzinie cwiczen w pozycji poziomej straszliwie mnie głowa bolała i neurolog mi zabroniła a tak to lubiłam...
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
30 min i 250 kcal zaliczone
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Ines25, cwiczenia z pilates mam z youtube: http://www.youtube.com/watch?v=mmek7iASeCI. Całkiem fajne są też te cwiczenia: http://www.youtube.com/watch?v=TKMof...eature=related. Z reszta jest tam tego jeszcze wiecej ale nie mialam czasu aby to wszystko wyprobowac
. Podobnie jest z 8 minute legs i buns: http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN-31Bgs i http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM. Niestety w inny sposób nie moge zdobyc tych cwiczen jak tylko przez youtube. Jednak gdzies czytałam, że mozna je sciagnać przez bearshare, ale mnie to jakos nie wychodzi. Mam nadzieje, ze troche pomogłam, powodzenia
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
Ines25, ale jestem spostrzegawcza, hehe...Własnie zauważylam, ze Ty już cwiczysz 8 minute...
A ja tu takie wywody![]()
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Witam chcialam sie zapytac czy rozciaganie jest wazne przy cwiczeniu na orbitku?
i czy jest jakas roznica jezeli bardziej naciska sie na palce albo piety? i czy lepiej n amalym czy duzym obciazeniu? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#115 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczone dziś 45 min.
Ja staram sie dociskać pedały piętami. A co do obciążenia to jeżdżę na 3,4 i 5. Bo 1i2 to już za lekko jak dla mnie
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
300 kcal spalone
|
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Ja ćwiczę na orbitreku od 6 tygodni. Staram sie jeździć godzinę dziennie.
Jak narazie wszystko idzie po mojej myśli.
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
60 min zaliczone
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
300 kcal spalone
![]() a jak reszta?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.

Najgorzej jest wejść. Ale włączam sobie TV i jakoś ten czas leci. Pamiętam o tym, że bez ćwiczeń cudów nie będzie, a 30 minut to nie jest przecież tak dużo. Mirelkaaa, mam nadzieję, że w końcu Twoja silna wola się odnajdzie. A może po prostu doszłaś już do takiego momentu, że nie musisz się dalej odchudzać? Mimo wszystko trzymam kciuki

który co chwila powtarza "nice and easy"