|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
A przed promo na kolorówkę i usta ostrzegam przed pomadką peelingującą do ust Eveline- zasłużyła u mnie na miano bubel roku. Także nie rzucajcie się na to, szkoda nawet paru groszy. Jutro pewnie machnę recenzję tego koszmarku bo dawno używanie kosmetyku nie zirytowało mnie tak bardzo jak to cudo.Z maskar ostrzegam przed Maybelline One By One- super szczoteczka, można używać ze starego z innym tuszem, ale mnie One By One zaschła w 1 miesiąc. A na pewno była świeża zaraz po zakupie.
Jak lubię tusze Maybelline tak ten to poza konstrukcją szczoteczki ten tusz sam w sobie to niestety bubel.
Proszę zajrzyj do tego wątku i wypełnij ankietę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733894 Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2017-04-09 o 00:59 |
|
|
|
#2312 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2314 |
|
404 Not Found
|
Pewnie było, wybaczcie, ale jak przeszukuję wątek to mi wyskakuje błąd.
![]() Kaszki nie wchodzą na promocję 2+2? I ta promocja jest do dzisiaj, prawda? |
|
|
|
#2315 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przejdę się do Rossmana i zobaczę jak to się na żywo prezentuje Chociaż trochę czasu zostało do tej promocji to właśnie założyłam folder z listą zakupów. Najbardziej zależy mi na dobrym pudrze matującym do cery tłustej/mieszanej. Zastanawiam się nad Ireną Eris Provoke puder sypki (ale cena trochę jednak odstrasza) i coś do poprawek w ciągu dnia do torebki - bell matt powder z lusterkiem. A i jeszcze wibo banana, ale to raczej z ciekawości, bo wątpię czy zapewnia długotrwały mat. Polecacie? A może jakieś inne? (rimmela stay matte mam i niestety u mnie matuje na bardzo krótko). |
|
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
czy ozdoby wielkanocne też przeceniają kilka dni przed świętami ?
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale u Ciebie może być inaczej
|
|
#2318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2319 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KLIKCytat:
Z tuszy Maybelline to mogę napisać dwa słowa o The Falsies Push Up Drama, bo go właśnie kończę. Szczoteczka nakłada dużo tuszu już przy pierwszej warstwie. Wydłuża i pogrubia, ale potrafi posklejać i zostawić grudki. Da się ta wyczesać, ale trzeba chwili i cierpliwości Coś dla fanek mocnego looku Osypywania i rozmazywania nie stwierdziłam, zmywa się przyzwoicie. Cytat:
Edytowane przez Make4Up Czas edycji: 2017-04-09 o 11:29 |
|||
|
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
Witam zastanawiam sie nad kupnem PALETKA CIENI WIBO GO NUDE SEX APPEAL EDITION warto kupowac?
|
|
#2321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
A czy warto? Moim zdaniem nie bardzo bo pigmentacja kiepska, dużo brokatu, który mocno migruje. No, ale plus to fakt, że jest tania.
|
|
#2323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Wredny kotecek
|
Ja wczoraj kupiłam peeling do ust evree, spodziewałam się pięknego jadalnego zapachu poziomki i niestety się zawiodłam - nie pachnie prawie wcale. Ale działa ok.
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2326 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Zadomowienie
|
Tak, wiem, ale jednak chciałam skorzystać z promocji rossmanowskiej
|
|
|
|
#2328 |
|
Konto usunięte
|
Rozumiem
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za Wasze rady odnośnie produktów dla dzieci- wzięłam dla kotów papier nawilżany i dwupak chusteczek Babydream, które tu zachwalałyście. Zrobiłam zapas farby L'oreal i Vitapilu z biotyną (opłaca się, w necie z kosztami przesyłki taniej nie znalazłam). No i kupiłam rękawie kuchenne z kolekcji wiosennej (dwupak) i dwupak puszków do pudru Be Beauty (też teraz w promocji).
100 zł wydane, ale dobrze. Farbę i tak musiałabym nabyć, Vitapil też, a najwyraźniej taniej już się nie da. A promocje na te produkty chyba tylko do dzisiaj.
|
#2330 |
|
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017
|
[QUOTE=Make4Up;72709301]Dwie z nich na pewno będą jak korektor
KLIKAle ładne kolory tych pomadek, prawie wszystkie chcę A korektorów z gąbką i fit me jak nie było tak nie bedzie
|
#2331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że chociaż działa.Cytat:
Masz apteki Doz? bo znalazłam za 31,99 za 60 szt. Za odbiór w aptece nie płacisz. ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- [QUOTE=merryem;72726906] Cytat:
|
||||
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ecocera ma już chyba prasowany bo w jakiejś drogerii internetowej widziałam. Yves Rocher też chyba ma pudry bez talku w składzie. Do tego co polecają yutuberzy trzeba mieć sporo dystansu. Promowana ostatnio przez media społecznościowe moda na zapachowe woski i świece i na lakiery hybrydowe też do zdrowych nie należy i znacznie zwiększa ryzyko zachorowania na nowotwory. ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Dzięki. Do DOZ mam spory kawałek, więc tam nie chciałam bo w tym miesiącu nie mam czasu na jeżdżenie do centrum. A inne w których mogłam kupić miały drożej niż rossmann albo za drogo z wysyłką. No, ale będę pamiętać na przyszłość, jak zużyję to opakowanie. Bo specyfik dobry. Wiadomo, że rossmann zawyża ceny, więc ja zanim coś kupię najpierw sprawdzam ceny danego produktu w różnych miejscach. W zasadzie tak robię ze wszystkim. Aż mnie dziwi, że wielu innych ludzi tak nie robi. Dziś np. spotkałam wielu klientów rossmann, którzy nawet nie wiedzieli gdzie jakie regały są, nie mówiąc już o cenach. Tym bardziej, że w czasach internetu bardzo łatwo sprawdzić w 5 minut nawet w sklepie czy ktoś nie chce nas naciągnąć na zbyt drogie zakupy. A sam Vitapil polecam jeśli ktoś ma mega problem z wypadaniem. Po wybraniu tego opakowania naprawdę można nad tym zapanować. Także jeśli męczy was intensywne wypadanie przed wiosną to polecam. A skoro DOZ ma dobrą cenę to czemu nie skorzystać?
|
|
#2334 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Kaszki nie. Tylko pielęgnacja. Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
A ja brałam i Vitapil i Silicę i Biotebal i podwójną dawkę Revalidu przez 3 miesiące i szczerze mówiąc, efekty są słabe u mnie. Najgorzej się spisał Biotebal, najlepiej chyba jednak Revalid- nawet w tej standardowej dawce.
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Zaktualizowałam aplikację, bo od dzisiaj wchodzą promocje dla klubowiczów. Póki co nic z indywidualnych promocji mnie nie zachwyciło, więc czekam dalej na promocję na kolorówkę. ☺️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2338 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, polecicie mi zielony korektor?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;72732666]Ja dopiero dzisiaj instalowałam tą aplikację, wcześniej nie miałam tej starej wersji , i bez problemu mi połączyło kartę rossnę z tą kartą z aplikacji. Wszystkie dane zgadzają się z danymi wprowadzonymi na komputerze przy rejestracji konta na portalu roska.[/QUOTE]
Też zrobiłam aktualizacje, i teraz moje pytanie. Czy robią zakupy i kupując między innymi produkty dla dzieci powinna pokazać kartę Rossnę czy kartę wygenerowano z aplikacji? ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Wkurzyłam się, poprzedniej wersji aplikacji miałam swoją listę zakupów. Zaktualizowałam aplikację i całą listę diabli wzięli.. :-/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Widziała któraś jak wyglądają