|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część IV
miczitanko, wow okazała kolekcja
|
#362 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
tylko krytykuje ze w pefumach to dobry komputer juz utopiny jest |
|
|
|
|
#363 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Miczitanko-witamy w naszym perfumoholiczym gronie
|
|
|
|
#365 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Monia to bedzie trudne ale postaram się : 1) Eternity CK 2) Eternity moment CK 3) Moschino Couture 4) Moschino funny 5) Moschino love 6) Issey Miyake 7) Sonia Rykiel woman 8) Truth CK 9) Envy Gucci 10) Sunflowers E. Arden 11) 5-th Avenue E. Arden 12) splendor E. Arden 13) noa Cacharel 14) Lou Lou Cacharel 15) Geofrey Beene 16) dolce vita Dior 17) Flower Kenzo 18) sotto voce L. Biagiotti 19) tempore L. Biagiotti 20) Lolita Lempicka 21) Roma L. Biagiotti 22) Rouge Hermes 23) Amour Kenzo 24) Intuition E. Lauder 25) Lacoste pink 26) Lacoste women 27) Jungle Elephant Kenzo 28) Opium YSL 29) Green tea spiced E. Arden 30) 57 Chevignon 31) Euphoria CK 32) Allure Chanel 33) Curious B. Spears 34) Fendi 35) Attraction Lancome 36) Miracle Lancome 37) Oh Moschino 38) Poison pure Dior - poza kolekcja schowane w zestawie w szufladzie 39) Chance Chanel -rowniez 40) Tresor lancome 41) Safari L. Laurent 42) Joy J. Patou - w torebce w dozowniku uffff ![]() Cytat:
Tak maz dobry wzrok , wiem ze te moje zapachy wygladaja jak na bazarze ale inaczej poki co sie nie da , ale jak juz pisalam niedlugo bede miala swoja wielka polke w lazience to wtedy hmmmm Cytat:
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-04-19 o 00:11 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji EDYTUJ i MULTICYTOWANIE! |
|||
|
|
|
#366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale i tak nie wypatrzyłam Lacoste women, no i schowałaś przed moim wzrokiem Pure poison, które też mam w swojej kolekcji |
|
|
|
|
#367 |
|
Przyczajenie
|
Kagan no widzisz wlasnie o to chodzi wszytsko jest tak natryciane ze nie widac nic
|
|
|
|
#369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na mnie AP ma początek "wejście smoka" a później łagodnieje, robi się słodszy i pudrowy. Cytat:
|
|
#370 | |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje Olciu , taka moja wlasna kolekcja
do wachaniaCytat:
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-04-18 o 19:37 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ja zbieram własnie na perfumy które kosztuja tylko 55 zł dla mnie aż bo narazie na siebie nie zarabiam
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za jakiś czas zaprezentuję moją kolekcję po transformacji
|
|
|
|
|
#373 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Słodko i uroczo. Łączy nas jeden zapach. Ale za to piękny. Fendi. ![]() Gratuluję i liczę na to, że zostaniesz z nami na dłużej. Cytat:
Co najwyżej nawiedzona!
|
|
#374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#375 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
, ja nie chwale się ile lat ja mam ale dziewczyno masz na to jescze czas i wiesz co zawsze sie pamieta te pirtwsze perfumy siedzi ich zapach w glowie po wieki moj pierwszy zapach ajki sobie kupilam to byl s. dahli o zapachu gumy do zucia donald z dziecinstwa boze wspomnieniadziekuje staralam się ![]() Cytat:
Cytat:
a wiec czekam z utesknieniem na Twoja kolekcje |
|||
|
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
Cztery posty pod postem! Proszę o korzystanie z opcji edytuj oraz multicytowanie, tu krótka instrukcja:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...05&postcount=8
|
#377 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a czy wy tez macie delikatnie mowiac slabosc do pudrow perfumowanych do ciala , powiem szczerze mam puder do ciala tresor i pachnie chyba dluzej niz same perfumy boze uwielbiam go albo balsamy do ciala
a jak juz se poszalalam to zapytam się czy wy tez perfumujecie wlosy i jak się perfumujecie czy metoda krzyza czy tez inna --- Sorry Rachela jestem tutaj nowa poprawie się dziekuje za instrukcje
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...iel%EAgnacyjne Włosy oczywiście perfumuje,uwielbiam jak pachną |
|
|
|
|
#379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niektóre flaszencje nas łączą (min. OI, DV, Theo, H'DE) A tak w ogóle, to patrząc na zdjęcia pomyślałam sobie, że stajesz się (w zasadzie chyba już jesteś) Lutownicą ![]() Cytat:
Twoja kolekcja jest bardzo ładna, kilka zapachów nas łączy (min. Roma, Euphoria, Dolce Vita) krótko mówiąc - gratuluję
|
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I parę miłych dla mojego nosa pozycji: Lacoste, Lola, Słonik, Euphoria. I nawet miłość mojego życia - Sotto Voce. Gratuluję. Piękna kolekcja. Cytat:
|
||
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
Miczitanko - prawdziwe wejście smoka, wow
Tu na pewno Cię zrozumiemy, więc pisz śmiało. Miło powitać nową Perfumaniaczkę
|
#382 |
|
Rozeznanie
|
Trochę mi głupio jak widzę Wasze piękne kolekcje,ale pokażę swój malutki zbiorek
![]() Wklejam tylko to co udało zebrać mi się w ciągu ok. 2 miesięcy, czyli odkąd zaczęłam zaglądać na to forum (wcześniej używałam avonów i takich tam i teraz czuję różnicę )zdj.1 amor amor euphoria ck moschino i love love zdj.2 miniaturki: flowerbomb oi |
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
Nie masz powodu, żeby ci było głupio. W kolekcjach chodzi o to ( to moje zdanie), żeby sprawiała nam osobistą radość, żeby wszystko, co w niej było, sprawiała nam przyjemność, żebyśmy lubiły pachnieć eksponatami, które posiadamy, nawet jeżeli są to 3 buteleczki na krzyż
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu,bardzo miły zbiorek i na dodatek z potencjałem na wielką kolekcję
Dziewczyny dobrze mówią-nie sztuka mieć np 80 buteleczek,przypadkowy zbiór i ich nie lubić.Lepiej mieć 2 czy 3 ale czuć że to są naprawdę dobrze dopasowane zapachy. |
|
|
|
#387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Całkiem fajne zapachy widzę u Ciebie. Też uwielbiam Amor Amor Całkiem niezły początek. Pamiętaj, ze perfumy to przede wszystkim jakośc a nie ilośc Lepiej miec ich mniej, ale wsyzstkie kochac A co do "avonów i takich tam" : wśród nich też można znaleźc piękne i charakterne zapachy. A przeciez o zapachy tu chodzi, prawda? Gratuluję raz jeszcze fajnych zapachów
|
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo za taki miły odzew
![]() Camila1983 pewnie że niektóre z zapachów Avonu też są świetne, np. treselle którą wciąż bardzo lubię
|
|
|
|
#390 |
|
Zadomowienie
|
Miczitanko - gratuluję kolekcji!
Wspaniałości same, chętnie bym kilka pozycji przygarnęła, np Allure, Euphorię czy Lolitę. Życzę kolejnych perełek do kolekcji! Kasiakrecik - dobry początek, pozycje warte uwagi, wierzę, że kolekcja będzie się wzbogacać o kolejne rewelacje, tego Ci życzę! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

Jest tam rzeczywiście?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, ale i tak nie wypatrzyłam Lacoste women, no i schowałaś przed moim wzrokiem Pure poison, które też mam w swojej kolekcji 

. Piękności! Gratulacje!
jak widac polka dziele się z mezem moim , ale juz niedlugo bede miec swoja wielka polke tylko na moje zapachy i krolestwo, na chorobe zachorowalam z 10 lat temu jako biedna studentka ktorej nie bylo stac na to o czym marzylam kupowalam na bezclowkach, ryneczkach promach itd. kocham pachniec i zawsze kiedy mam zly dzien po prostu wacham i wtedy jest znow dobrze , widze ze wiele z was tez ma takie same podejscie do perfum, lubicie oryginalne zapachy i piekne flakony, stwierzdzilam dziewczyny z tutaj przynajmniej poczuje sie normalnie bo mnie tutaj rozumiecie 

Co najwyżej nawiedzona!