|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 3
Cytat:
)faktura wystawiona dziś - brak braków, z wyprzedażowej strony zamawiałam podkład PW warmest beige i przyjdzie, z internetowej przyjdzie żel wody islandii i kuracja parafinowa, jedynie błyszczyk z jojoba alternatywny
|
|
|
|
|
#3092 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ufff to fajnie to dostane krem anev z tpsu bo 300 zl bede miec ponad ![]() to super ![]() mam na fakturze cos takiego : 78782 ZAWIESZKA WKZ bezplatny o co chodzi? nie zamawialam tego ;/ zamawialam tylko kosmetyczke rozowa Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-04-18 o 19:51 Powód: prosze nie pisac posta pod postem tylko korzystać z edycji i multicytowania! |
||
|
|
|
#3093 |
|
Zadomowienie
|
Z 7 raczej niewiele wezme. Chociaz mam co dobrac jakby mi brakowalo do zamowienia
|
|
|
|
#3094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=283 |
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może mi coś powiedzieć o Tomorrow, Always i Crystal Aura? Przeczytałam KWC i przeglądałam katalog ze 100 razy i nie mogę się zdecydować. Może pomożecie??
|
|
|
|
#3096 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3097 |
|
Wtajemniczenie
|
mam Always, są bardzo trwałe, eleganckie ale dość świeże, ciężko opisać mi zapach ale ktoś kiedyś powiedział że pachną jak zapach jabłek zmieszany z jakimś kwiatem może jaśminem.. nie jestem ekspertem w opisywaniu zapachów ale tak się jakoś kojarzy.. w kazdym razie moim zdaniem nie jest ciężki w przeciwieństwie do Tomorrow, które sa bardzo eleganckie ale dość ciężkie, słodkie, dla niektórych mogą być duszące.. Crystal Aura nie mam więc się nie wypowiem ale kiedyś dziewczyny sporo na temat tej wody pisały.. poszukaj moze w poprzednich wątkach..
|
|
|
|
#3098 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam Crystal Aura - są świetne. Bardzo trwałe i jednocześnie lekkie. Mają w sobie taki jakby pazur mimo że są typowo kwiatowe i myślę że nazwa je dobrze określa - są takim przejrzystym zapachem. Mam też balsam z tej serii, niedawno był w netto, pachnie identycznie jak woda i długo się trzyma ten zapach.
Tomorrow miałam - to są perfumy typowo zimowe, ciężkie i słodkie, można nawet powiedzieć że duszące. Ogólnie przyzwoity zapach ale tylko dla tych co takowe lubią. Plus za niebywałą trwałość. Jest to najcieższy zapach z TTA. Always nie miałam w pełnowymiarowej wersji ale z próbki wg mnie to konwalie
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny. To biorę Crystal Aurę, bo mam też balsam
Teraz będę składać zamowienie, to fakturę zobaczę niestety chyba w poniedziałek;(
|
|
|
|
#3100 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3101 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czasem fajnie obejrzeć takie stare netto np z 2003 roku
|
|
#3102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wysłałam zamówienie i udało mi się zebrać na 800zł
w brakach mam tusz do rzęs + cien do powiek odcien Grypsy czy jakoś tak :p a alternatywny błyszczyk z jojobą.
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do posiadaczek paletek cieni w kremie Color Trend ogromną prośbę
![]() Czy mogłybyście spojrzeć na skład tych cieni, i czy w składzie znajduje się talk ? będę bardzo wdzięczna, bo póki co tylko mineralne cienie z avonowskich nie zawierają talku ![]() Z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź ! |
|
|
|
#3104 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki...pomóżcie! Który błyszczyk z Extreme Shine ma delikatny kolor różu, bądź cielistego koloru ze złotymi drobinkami
jestem kompletnie zielona w wyborze błyszczyków, ponieważ nigdy nie używałam avonowych Kiedyś były z multikolor, ale ich już nie ma zastanawiam się nad Golden, Pink a Glow i Pink Shine
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Raczkowanie
|
witam dziewczyny
co myslicie o nowej maseczce hawajskiej spa?jak dla mnie to jest to bardziej rewelacyjny peeling niz maseczka
|
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3108 |
|
Zadomowienie
|
czy ktoś ma te nowe kolorki złocistych cieni do powiek i mógłby się podzielić wrażeniami??
|
|
|
|
#3109 |
|
Zakorzenienie
|
W katalogu 07 na stronie 103 jest tarka do stóp i czy ona jest dobra?
Miał już ją może ktoś?
|
#3110 |
|
Raczkowanie
|
Odebrałam paczkę z 06 i wpadłam na chwilkę na sklep żeby zabaczyć nowości.i tak:
-błyszczki do powiek bardzo ładne ale nie są aż tak bardzo błyszczące jakby to sugerowała nazwa, maznełam sobie Sage Shimmer ale dla mnie za mało zielony i bym wyglądała jak bym miała podbite oko, za to bardzo ładny Turquoise-niebieściutki i też podobał mi się Mauved ,zalęży w jakim świetle ale w domu to mi on wpadał w brąz a na dworzu w taką jakby oberżynę . - brązująca mozaika nadaje ładny złocisty odcień , nie za ciemny aczkolwiek nie wiem jak to będzie wyglądało na jasnej cerze, na pewno nie świeci się tak jak ta mozaika rozświetlająca -zapach True Glow kojarzy mi się z Passion Dance i na mnie on pachniał ciężko i dosyć mocno. teraz po 3 godz złagodniał i jest taki lekko kwiatkowy -Now awoda Tahitian jak już wcześniej dziewczyny pisały pachnie kokosem, TŻ skrytykował , ale ja chyba sobie wezmę pędę miała jak pojadę nad morze -demo do 07 bo chyba nikt nie pisał albo ja nie znalazłam: 1-nowawoda In Love za 51,90, 2- Solution modelująco-opalający krem do ciała za 17,90 oraz 3- precyzyjny tusz pogrubiający rzęsy Jillian Dempsey za 14,90. |
|
|
|
#3111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() widziałam tarkę w COKu ma sporą "płaszczyznę trącą", jest poręczna i chropowata jest wrażenie że będzie fajnie ścierać, ale na własnej skórze nie sprawdzałam więc nie mogę powiedzieć czy skuteczna.. |
|
|
|
|
#3112 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogłby ktos potwierdzic brak tusz+cien do powiek Gypsy z wyprzedazowej??
Czegoś nie ma poza tym? Potrzebuje 20zł dobić a juz nie mam czym z tego katalogu, nie cieszy sie u mnie popularnoscia |
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
GOLDEN GOLDEN PINK SHINE PINK A GLOW (na dole) Linki z wątku ze zdjęciami
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3118 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak często je w ogóle oglądasz? ![]() Chętnie bym zresztą obejrzała taki stary katalog - ja trzymam tylko aktualne i nastepne w domu.Później wyrzucam, bo nie mam gdzie magazynować ![]() Cytat:
Cytat:
Porobię zdjęcia i wkleję jak chcesz
|
|||
|
|
|
#3119 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
... ale nei ma ich akurat w ostatnich dwoch katalogach (brak w REGULARNEJ sprzedaży..)...
"A bad woman is a sort of woman which man never gets tired of." /Oscar Wilde/ Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg ![]() Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg ![]() CEL: 69 kg http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png |
|
|
|
|
#3120 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

)

jestem kompletnie zielona w wyborze błyszczyków, ponieważ nigdy nie używałam avonowych
Kiedyś były z multikolor, ale ich już nie ma