Czerwcowe mamusie 2017 cz. V - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-11, 13:16   #4291
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e
Konto usunięte

Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. V

U mnie słońce dziś
e6a2c94443f966d5bdb1fa7d483e1d75b7ed128e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 13:19   #4292
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7277795 6]A po co są miseczki na wodę?[/QUOTE]
No do przemywania pupy??
W ogole szukam takiej miseczki podwojnej...kiedys ktoras z Was pokazywala. W jednej czesci woda z plynem, a w drugiej czysta woda. Fajna sprawa😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Daga825 Pokaż wiadomość
Cześć co za pogoda, nic tylko spać.. Jak nie moge wyjść z domu to mam fatalny humor. Jedynie brzuch ciągle ma aerobik dziś

Na mnie siedzenie w domu dziala podobnie...ale niedlugo jade na sr to sie czyms zajme😉

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2017-04-11 o 13:18
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 13:20   #4293
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
No do przemywania pupy??
W ogole szukam takiej miseczki podwojnej...kiedys ktoras z Was pokazywala. W jednej czesci woda z plynem, a w drugiej czysta woda. Fajna sprawa😁

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Na mnie siedzenie w domu dziala podobnie...ale niedlugo jade na sr to sie czyms zajme😉

A zobacz na miski dla psa albo kota, bo są takie podwójne

Daga825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 13:28   #4294
kacperkova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
No to super ze wszystko ok 😊 ja sie tam do swiat nie wiadomo jak nie przygotowuje. Na obiad idziemy do taty a potem sami bedziemy. Do tesciow raczej nie idziemy bo ona swiat nie robi dla nas😊 przygotuje tylko jakas salatke i cos tam jeeszcze. I zamierzamy odpoczywac 😁

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

No i dobrze. Jak bedzies miala karte to wtedy kup. Inhalator ani nawilzacz sie nie przeterminuja 😊 bedziesz juz miala spokoj

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Ja bede myla w zwyklym plynie.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

O a co robisz? Farba?

Ściełam o jakieś 12 centymetrów, szkoda, ale przecież odrosną niedługo,

Na 16 mam sr a nie mam siły się ruszyć.

i

Mamusia majowa 2017

Książki: 6 /2017
kacperkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 13:31   #4295
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:

Wpisalam w google miseczka do podmywania i znalazlam😜

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 13:41   #4296
monika860902
Zakorzenienie

[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;7277779 1]Jak na razie to każdy z lekarzy u którego byłam uważa że nie powinnam sobie zawracać głowy endokrynologiem ponieważ wyniki mam w normie i wizyta u endo jest moją "fanaberią" . Ciekawe co powie prywatnie endokrynolog dziś.[/QUOTE]
Migotku oby okazalo sie ze bedzie wszystko ok. Tacy lekarze co.mowia ze to Twoja fanaberia to troche nie na miejscu. Ja z tarczyca walcze juz 4 lata - z tym hormonem nie ma zartow tym bardziej jak kobieta jest w ciazy. Przed zajsciem w ciaze tsh mialam w normie ale jak zaszlam to mi sie wynik podwyzszyl do ok. 2 chyba i moja gin od razu mi zwiekszyla dawke leku bo byl za wysoki.

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 13:41   #4297
Konto usunięte

Cytat:
No do przemywania pupy??
Nie pomyślałam o tym. A spróbuj znaleźć coś takiego w jakiejś hurtowni kosmetycznej, kosmetyczki używają podobnych miseczek do przemywania twarzy, kiedyś na allegro widziałam.
Stary 2017-04-11, 13:42   #4298
pannaanna_87
Zakorzenienie

Kochane czy skurcze czuje sie w podbrzuszu czy moga byc niżej
..na granicy bozeny...
Dostalam takie 4 ostre bole..jakby prad..w odstępie 30 min..trwa z 30 sec..przeszywajace..juz to kiedys czulam w nocy..bardzo nieprzyjemne.. Nie wiem czy moze mi sie obrywa po szyjce czy co..bo maly ma dyskoteke znowu..ale te bole sa ostre..takie tepe.. Raczej nie okresowe

pannaanna_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 13:47   #4299
Konto usunięte

Cytat:
Migotku oby okazalo sie ze bedzie wszystko ok. Tacy lekarze co.mowia ze to Twoja fanaberia to troche nie na miejscu. Ja z tarczyca walcze juz 4 lata - z tym hormonem nie ma zartow tym bardziej jak kobieta jest w ciazy. Przed zajsciem w ciaze tsh mialam w normie ale jak zaszlam to mi sie wynik podwyzszyl do ok. 2 chyba i moja gin od razu mi zwiekszyla dawke leku bo byl za wysoki.

Nic teraz już z tym nie zrobię. Zobaczymy po dzisiejszej wizycie. Staram się nie martwić i nie stresować, mam nadzieję że będzie dobrze.

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaanna_87 Pokaż wiadomość
..na granicy bozeny...
Dostalam takie 4 ostre bole..jakby prad..w odstępie 30 min..trwa z 30 sec..przeszywajace..juz to kiedys czulam w nocy..bardzo nieprzyjemne.. Nie wiem czy moze mi sie obrywa po szyjce czy co..bo maly ma dyskoteke znowu..ale te bole sa ostre..takie tepe.. Raczej nie okresowe

Jejku - ja już zapomniałam jaki to ból na okres jest... może ci dzidzia ucisnęła jakiś nerw?
Stary 2017-04-11, 13:52   #4300
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula.cw Pokaż wiadomość
Oooo.... kochana uśmiechnęłabym się do Ciebie ładnie. Odsprzedać pewnie nie chcesz ale może chociaż pożyczyć żebym sobie przeczytała??
Bo szukałam książki nowej, używanej, e-book, pdf cokolwiek i wszędzie niedostępna a rozpisuja się jaka super... apetyt rośnie na przeczytanie a nie ma skąd.

Dobry przykład z tą morfologia. To już mnie do końca przekonuje.

Idę zaraz na pogrzeb. Siedzę w necie bo staram się czymś zająć myśli... Trzymajcie kciuki żeby szybko poszlo

Kochana, pewnie już późno, ale mam nadzieje, ze jakoś wytrzymalas na pogrzebie 😶 takie przeżycia są bardzo ciężkie, zwłaszcza w ciazy, ale ja nie wyobrażam sobie, że można nie iść... trzymaj się dzielnie

Co do książki, to jasne, że dam ci przeczytać 😊 daj mi tylko jakiś tydzień, to sobie ja na spokojnie przejrze, porobie zdjęcia newralgicznych opisów i umówimy się jakoś na wysłanie swoją drogą, nie wiedziałam, że jest nie do dostania 🤔 ja ją kupiłam w warszawie w pierwszej ciąży bez zastanowienia totalnie, bo potrzebowalam na szybko coś kupić do pociągu, żeby się nie nudziło wiec chyba znowu odwiedzi tamte rejony

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Hej. Ale mam muła. Musialam sie przekimac 1.5h bo bym bie wytrzymala. Bylam ns pobraniu u nas w labo. Pytam sie czy moge wejsc puerwsza a pielegniarka ze u nas czegos takiego nie ma. No to mowie jej o ustawie....a ona ze niestety ale tej ustawy nue praktykuja. 😤 no co to ma niby byc. Chyba sobie gdzies zadzwonie i zapytam jak to jest. Skoro jest ustawa to chyba o czyms to swiadczy. No ale czekalam grzecznie ( moze za dupowata bylam) bo jeszcze 3 ciezarne czekaly.
Daiquiricubano wszystkiego naj naj najlepszego! Radosnego wyczekiwania i szybkiego jak najmniej bolesnego porodu 😊
Paula a Ty sie tam trzymaj. Oby szybko zlecialo!

Mam jeszcze pytanko. Jakie ciuszki pakujecie dla dzieciaczkow do szpitala? Bo ja mam problem

Ciuszki do szpitala - głównie body z krótki i długim rękawem i do tego polspiochy no i pajace. W sumie może z 5 kompletów. Oprócz tego skarpetki w ramach niedrapek, czapeczke w razie w no i pieluchy tetrowe. Wszystko "drugiego sortu". Na wyjście przygotuje juz coś lepszego, ale to dopiero mąż przywiezie po wypisie 😉

daiquiricubano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 14:00   #4301
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:
..na granicy bozeny...

Kopie ci w szyjke, albo głową wali. Normalne to i częste

Stary 2017-04-11, 14:00   #4302
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniamm Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie pytalam o pierwszenstwo, nikt z wlasnej woli mnie nie przepuscik. Przykre to ale co zrobic. Raz w zyciu poszlam na poczatek kolejki podczas badania glukozy bo mimo ze przyszlam 15 min przed otwarciem przychodni, z 15 osob bylo przede mna. A balam sie ze nie wytrzymam tyle bez sniadania. I w okienku uslyszalam ze mam czekac w kolejce. Z lzami w oczach stanelam i czekalam, mimo tego ze tyle ludzi widzialo i slyszalo, nikt mnie nie przepuscil. Dodam ze oprocz czekania w rejestracji potem musialam czekac na pobranie. Na szczescie samo wypicie spowodowalo ze nie czulam glodu wiec jakos to przetrzymalam. Ja nie jestem rozczeniowa, dobrze sie czuje to nie pcham sie na poczatek nigdzie to byl ten jeden jedyny raz kiedy zapytalam i zostalam w taki sposob potraktowana.
Monia u mnie w szpitalu daja swoje ubranka, wymagaja tylko niedrapek i czapeczki. Ale ja zabiore kilka sztuk body, zamierzam kupic jakies biale, neutralne w razie gdyby mialy juz tam zostac nie bedzie mi szkoda. Tak z 5-6 sztuk wezme plus kocyk i ze dwie pieluszki tetrowe. Ibranko na wyjscie to pewnie maz przywiezie jak bedziemy mialy wychodzic

Ja tez nie jestem roszczeniowa w tej kwestii. I teraz i w poprzedniej ciąży u palców jednej ręki mogę policzyć sytuacje, fmgdzie mnie ktoś przepuścil. Nawet w tramwaju czy autobusie mi się to nie zdarza za często (w sumie 3 razy). Ze sklepów to tylko raz hm i raz rossmann, że zostałam wywołana z kolejki. Nawet w diagnostyce nigdy mi miejsca nie ustepiono. W poprzedniej ciąży, kiedy badałam krew 3 dni po terminie, to potrafił się ktoś wepchać przede mnie w kolejkę 🤔 w sumie u mnie to kwestia podejścia, nic mi nie dolega szczególnie, ból pleców to dla mnie coś normalnego związanego z ciążą, wiec nie wymagam. Gdybym miała takie dolegliwości jak wiele z was to pewnie inaczej bym do tego podchodzila, a tak? Wychodzę z założenia, że skoro daje rade i chce mi się iść do rosmanna czy hm na zakupy, to mogę i stanąć w kolejce. Ale to tak, jak mówię, właściwie nic mi nie dolega. Zresztą byłam pary razy świadkiem, jak niektóre panie z brzuszkiem buszowaly po dzieciowych ubrankach w sklepie, a później do kolejki szły niemal utykajac i sapiac, także tego, są ciąże o ciaze 😉

Stary 2017-04-11, 14:02   #4303
pannaanna_87
Zakorzenienie

Dzieki daga. Moze sie dziś przekręcił bo tak sie wierci jakby dowiercic nie mogl..moze glowa wali..

Stary 2017-04-11, 14:02   #4304
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kacperkova Pokaż wiadomość
Juz po wizycie wszystko ok, lekarz powiedział ze świętą sa co roku i żeby odpuścić sprzątanie. Pytał jak chce rodzic, powiedziałam ze nie wiem i ze się boje bardziej niż za pierwszym razem, to powiedział, ze za trzecim będę się bala jeszcze bardziej ,- zartownis

Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
Twoj lekarz to ma poczucie humoru 😉 swoją drogą facet, więc co się dziwić 😉 super, że wizyta udana ile waży kropek? On już musi być wielgachny, bo pierwszy w kolejce do wyjścia

Stary 2017-04-11, 14:04   #4305
ewelinka2311
Wtajemniczenie

Cytat:
No do przemywania pupy??

Cytat:

właśnie miałam pisać żebyś poszukałą takiej dla zwierzaków

Cytat:
Napisane przez kacperkova Pokaż wiadomość
Ściełam o jakieś 12 centymetrów, szkoda, ale przecież odrosną niedługo,

Na 16 mam sr a nie mam siły się ruszyć.

ja mam na 18.30 i tak mi się nie chce :p już mi się znudziło chodzenie tam
ewelinka2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 14:04   #4306
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
A jeszcze mam pytanie czy kupujecie specjalny plyn do mycia butelek? Czy w mormalnym plynie bedziecie myly? I potem parzyly?? Np. Czesci od laktatora czy muszle na piersi??

Co do ubranek...ja kompletnie nie wiem co wziac na wyjscie🤔

Ja nie uzywałam specjalnych płynów. Mylam w normalnym i później wyparzalam gotujacej rzeczy w garnku. Teraz to już od dawna tylko myje, ale znowu tylko w "naszych" płynach".

Stary 2017-04-11, 14:04   #4307
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki daga. Moze sie dziś przekręcił bo tak sie wierci jakby dowiercic nie mogl..moze glowa wali..

Spróbuj pospacerować jak ci tak robi, może trochę się przesunie i to minie, no ale wracać będzie już zawsze do końca niestety

Stary 2017-04-11, 14:06   #4308
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
Hej

Arleta sto lat!

U mnie paskudna pogoda, na 19 wizyta u gina i az nie chce mi sie isc...

Polozna mowila wczoraj, ze czasem i 16 razy na dobe kobiety przykladaja malucha do piersi, na poczatku oczywiscie. Mam nadzieje, ze wytrwam bo zalezy mi na tym.

Migotek teraz sie boisz a wystarczylo nas posluchac kilka miesiecy temu ale najwazniejsze ze sie chociaz na koniec ciazy obudzilas.

Inhalator tez chce kupic, jednak to bardzo przydatna rzecz.

Mialam kiepska noc, niedojz ze ziewalam jak glupia az lzy mi lecialy to nie moglam usnac a jak sie udalo to co chwile sie budzilam, to meczyly mnie nudnosci i mocne odbijanie takim kwase az. To wszystko po domowej wedzonej szynce, tesciowa mi dala. Nie powiem, bardzo dobra nie to co ze sklepu ale co sie nameczylam to moje, takze jedzenie takich szynek na swieta odpada.
Maajaa, kciuki za wizytę! Pochwal się później

Ja Leona przykladalam początkowo cały czas i miałam wrażenie, że nie odkladalam jadł jednorazowo z godzinę i za 30-40 min był gotowy do jedzenia od nowa tym razem mam nadzieje, ze nie dostane w prezencie typowego ssaka 😜

Stary 2017-04-11, 14:09   #4309
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
No to nie kupuje dzieki😘

To ja jeszcze na liscie mam:
Miseczki na wode😉
Nawilżacz
Inhalator
Pieluchy tetrowe biale 10szt
Sól fizj
Termometr pokojowy
Materac
Przescieradla x 4
Przewijak
Organizer na lozeczko

Odpuszczam zakup:
Plyn do mycia butelek
Masc na sutki (mam bepanthen w razie w)
Niania elektr
Poduszka klin
Kosz na pampersy
Szumis
Mata edukacyjna
Chusta do noszenia (przzynajmniej na razie)

O termometr pokojowy by sie przydał. Ja tez na razie nie kupuje szumisia, maty i nawet lezaczka

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-11, 14:13   #4310
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
..na granicy bozeny...

Brzmi to jak uderzenia Mikiego, być może odwrócił się główka na dół i uciska ci spojenie? Oby tak było... odczekaj jeszcze trochę i jak by ci to dalej doskwieralo to podjedz na ip lub chociaż zadzwoń do gina. Skurcze na tym etapie nie powinny bolec, bo to oznaka, że szyjka pracuje.
Mam jednak nadzieję, że to Miki skacze głowa po mamusi 😊

Stary 2017-04-11, 14:15   #4311
kacperkova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
Twoj lekarz to ma poczucie humoru 😉 swoją drogą facet, więc co się dziwić 😉 super, że wizyta udana ile waży kropek? On już musi być wielgachny, bo pierwszy w kolejce do wyjścia

Nie wiem ile waży :-(

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
O termometr pokojowy by sie przydał. Ja tez na razie nie kupuje szumisia, maty i nawet lezaczka

Temperaturę można termometrem zmierzyć tym microfile.

Mate albo lezaczek-bujaczek może ktoś w prezencie przyniesie ;-)

i

Mamusia majowa 2017

Książki: 6 /2017
kacperkova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 14:17   #4312
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:

No dla mnie to właśnie raczej ta główka, ja ez juz parę razy zarobiłam od Poli, a Leon to był w tym mistrzem 😉 ale wiesz, lepiej dmuchać na zimne
Swoją drogą, już nie pamiętam, jak bolą skurcze 🤔 w moim wypadku sprawdza się powiedzenie, że o bólu porodowym się zapomina 😉 każdej tego życzę 😉

Stary 2017-04-11, 14:24   #4313
jelonekhihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daiquiricubano Pokaż wiadomość
No dla mnie to właśnie raczej ta główka, ja ez juz parę razy zarobiłam od Poli, a Leon to był w tym mistrzem 😉 ale wiesz, lepiej dmuchać na zimne
Swoją drogą, już nie pamiętam, jak bolą skurcze 🤔 w moim wypadku sprawdza się powiedzenie, że o bólu porodowym się zapomina 😉 każdej tego życzę 😉

A ja pamiętam do dziś
Mąż się mnie wczoraj pytał, czy się nie boję porodu. Ja na to, że kompletnie nie. Boję się tylko by wszystko było ok z małym. Był zdziwiony, że bólu się nie boję, a ja poprostu wiem, że będzie bolało jak cholera, ale przestanie
Skurcz mogę opisać jakby taka obręcz zaciskała mi się na brzuchu. Takie miałam odczucia.
jelonekhihi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-04-11, 14:26   #4314
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem ze mozna ale juz pisalam ze bede miala karte apteczna wiec chcialabym wykorzystac😉

ale nie pisałam tego do Ciebie tylko do Moniki która pytała czy już trzeba kupować

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 14:27   #4315
daiquiricubano
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny za życzenia, mam nadzieję, że się spełnią
Zaczynam zaraz gotować obiad, trochę odpoczelam po tej nieprzespanej nocy.

Tak mi się jeszcze ostatnio przypomniało odnośnie rzeczy na porod czy po porodzie 😉 ja juz zaczęłam ściągać na czytnik jakieś książki, żeby mi się w nocy nie nudziło 😉
Oprócz tego polecam aplikacje Pora na bobasa i Karmienie piersią.
Pierwsza liczy skurcze, odstęp czasowy między nimi i ogólnie towarzyszyla mi przez pierwsze 3 godz porodu. Można ściągnąć i juz się pobawić. Ja to zrobiłam jak już się zaczęło i w ferworze walki i przy istniejących już skurcze ch ciężko mi było ogarnac te aplikacje 😉
Druga liczy przede wszystkim karmienia. Może to dziwne, ale jak się karmi dużo, to człowiek przestaje pamiętać, o której karmil, albo która piersia 😶 oprócz tego jest licznik siku i kup, i inne wagi i miary. Naprawdę spoko. Do tej pory mam Leonowa historie i czasem wejdę i poczytam, jak to było 😉
Teraz mi się tak przypomniało, może trochę wcześnie, ale wg mnie bardzo przydatne te rzeczy 😊

Stary 2017-04-11, 14:28   #4316
Daga825
Wtajemniczenie

Ja raczej skurczy nigdy nie zapomnę bardzo mi pomagało myślenie, że jeszcze kilka i to minie hehe, ale teraz bólu jakoś specjalnie się nie boję. Raczej jakichś komplikacji, krwotoku jak poprzednio, albo że coś się stanie dziecku

Stary 2017-04-11, 14:29   #4317
daiquiricubano
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jelonekhihi Pokaż wiadomość
A ja pamiętam do dziś
Mąż się mnie wczoraj pytał, czy się nie boję porodu. Ja na to, że kompletnie nie. Boję się tylko by wszystko było ok z małym. Był zdziwiony, że bólu się nie boję, a ja poprostu wiem, że będzie bolało jak cholera, ale przestanie
Skurcz mogę opisać jakby taka obręcz zaciskała mi się na brzuchu. Takie miałam odczucia.
No te obręcze to tez pamiętam 😉 ale jeśli chodzi o sile to na szczęście mam to za mgła 😉 mój poród to trochę jakby w jakiejś hipnozie się odbył. Wiele rzeczy mi umknelo 😉

Stary 2017-04-11, 14:30   #4318
pannaanna_87
Zakorzenienie

No już takie porady lekkie mialam..w 14tc?ale teraz to az mnie sparaliżowalo..spojenie to i tak juz mam skopane od 27 tc mnie boli jak sie przekrecam..jak ubieram majtki i skarpetki stojac..takze przywykłam a byl posladkowo takze dupka naciskał..nogami szural..teraz chyba spi... O nowosc ! Ide robic obiad .. Bo dzis dzien lenia

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Dziewczyny kciuki za wizyty! !!!!

Stary 2017-04-11, 14:35   #4319
maajjaa88
Zadomowienie

dzisiaj dostalam takiego kopa w rzebra, ze az przeklnelam z bolu. Tz nie wiedzial co sie dzieje

A zaraz mala cos mi chyba na plecach wystawi, tak sie pcha z boku, ze tez to boli bo mega skore naciaga. Ciekawe jak jest ulozona, pewnie to nogi pcha bo sie glowka w dol obraca.

Boje sie wizyty ale dam oczywiscie znac po. Wieczorem napisze albo jutro, zalezy o ktorej wroce
maajjaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-11, 14:38   #4320
Daga825
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maajjaa88 Pokaż wiadomość
dzisiaj dostalam takiego kopa w rzebra, ze az przeklnelam z bolu. Tz nie wiedzial co sie dzieje

A zaraz mala cos mi chyba na plecach wystawi, tak sie pcha z boku, ze tez to boli bo mega skore naciaga. Ciekawe jak jest ulozona, pewnie to nogi pcha bo sie glowka w dol obraca.

Boje sie wizyty ale dam oczywiscie znac po. Wieczorem napisze albo jutro, zalezy o ktorej wroce
Agatka chyba tak właśnie miała i potem się okazało, że to był obrót

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości