|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
Dla porównania w zeszłym sem. miałam tylko 5 przedmiotów (wiadomo z każdego wykład i ćw.), w jednym tyg. byłam w szkole na 2-3 dni,w drugim 4 dni, kupe wolnego czasu było, a teraz non stop w szkole, jedynie wtorki mam wolne. No ale nie ma co narzekać i tak to nic nie zmieni. Jedynie tylko czasu brak żeby z wszystkim się wyrobić
|
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz racje tylko czasu brak na wszytsko, a z drugiej strony to juz czuje przemeczenie. Bo jak sie nie ucze, to pisze magisterke albo jakie referaty, projety robie ech.. i tylko waga spada. w czerwcu to ja chyba znikne z tego swiata
|
|
|
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mam stresy albo pisze ta pi******* prace mgr to stale musze cos podzerac
|
|
|
|
|
#3544 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow Strippi, ale awansowałaś od razu na starcie, gratuluję
![]() Oglądaliśmy dzisiaj film ślubny takiego Pana, strasznie drogo ma bo 1800zl ale bardzo nam się podobało wykonanie, bardzo profesjonalne i już sobie go zarezerwowaliśmy, nie musieliśmy się nawet zastanawiać!! |
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy moj kochany byl w pracy...mam 90szt a potrzebuje 200szt...ale mama mi powiedziala ze po co mi 200szt...wystarczy 100 i pozniej sie poprzeklada zawieszki z pustych butelek...w sumie ma racje ale jak kazdy z gosci wezmie sobie na pamiatke to na poprawinowe butelki nie bedzie wiec kupie 100 szt naklejek dodatkowo na wino mam 20 szt zawieszek od sasiadki dala mi bo zostalo z wesela jej corkidziekuje kochana ![]() jak narazie wszystko umiem do pracy ale zobaczymy przy otwarciu sklepu kochane jade do tz na 2 dni buziaki
|
|
|
#3547 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudne zdjęcia!Cytat:
Błogosławieństwo, przysięga małżeńska, czułe gesty pary młodej, piosenka dla rodziców, wierszyk mówiony przez małe dzieciaczki... Jak tak będę przeżywała swój ślub i wesele, to cały dzień będę chodziła z czerwonym nosem i rozmazanym makijażem![]() Cytat:
. Bardzo eleganckaStrippi, gratuluję serdecznie tak szybkiego awansu! Tak się rozpisywałyście z tym tortem: przed czy po oczepinach... U nas, na Śląsku, jest tak, że po mszy w Kościele jedzie się do lokalu, jest powitanie pary młodej, "Sło lat" itd. Jest podawany obiad, potem pierwszy taniec i jeśli para robi zdjęcia w dniu wesela, to właśnie po pierwszym tańcu zazwyczaj i potem od razu jest kawa, ciasta no i tort .
|
|||
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obrone pracy będę miała za rok przed samym ślubem, więc tragedia.... a robić chcę tylko zawieszki na butelki i może tą prezentację. Nie będę miała po prostu czasu na to wszystko. Zaproszenia albo kupimy albo zamówimy w drukarni, coś jak te które wam [pokazywałam z allegro. księgę gości kupimy gotową, nawet już wstępnie upatrzyłam w Łodzi a Cartalii. Z zawieszkami nie ma dużo robotylko tylko trzebebędzie je pociąć i wstążeczki dorobić siostrę zagonie do pomocy, pożyczymi gilotynę i szybko pójdzie. Ja to najwiękdzy problem będę miała żeby się ubrać i wszystko dopasować....
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
ja myśle, ze my wszystko jednak kupimy bo nie bedzie nam sie chciało tego robic, choc kto wie
hehe ale napewno nie przed wakacjami
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
No my Ksiegi Gosci nie bedziemy miec z powodow finansowych, bo taka ksiega nie jest przeciez droga, a jakbym chciala przyoszczedzic to nawet moge sama zobic.
Nie bierzemy z tych wzgledow, o ktorych pisala martucha. Jak dla mnie w zupelnosci wystarcza te zyczenia, jakie otrzymam pod kosciolem Nie mam tez zamiaru namawiac gosci by sie jeszcze dodatkowo nagrywali na filmie z indywidualnymi zyczeniami Na weselu mojej siostry citecznej taki namolny byl kamerzysta, ze wszyskich praktycznie na chama wyciagal na zewnatrz by sie nagrac... W efekcie nie wiem czy ktokolwiek sie nagral Poza tym sama wiem, ze to jest dosyc krepujace, zwlaszcze kiedy czlowiek juz troche popil, zrobil sie czerwony od zabawy i jezyk mu sie placze ![]() A co do piosenek dla rodzico, to my reygnujey z Sipinskiej... Juz tak jest oklepana, ze gdy ja slysze na weseleu to niedobrze mi sie robi, a uwazam, ze jesli ma byc piosenka, to taka, ktora i my bedziemy lubic. No i sie ciesze, bo wberw pozorom piosenek dla rodzicow jest na prawde duzo i jest w czym wybierac. ![]() Ostatnio ogladajac wesele dziewczyny, u ktorej wynajmujemy sale znalazlam nowa piosenke: Walc dla rodzicow: http://www.wrzuta.pl/audio/2CXTLnF9CB/disco_polo_-_bayer_full_-_walc_dla_rodzicow Teraz znalazlam ta: http://dora2504.wrzuta.pl/audio/bwmXa4jvJP/dorota-_dla_rodzicow Mielismy pierwotnie wziac ten walc, ale bedac na prezenacji u jednego z zespolow (ktorego notabene nie bierzemy ) dowiedzielismy sie, ze oni spiewaja piosenke, ktora tak mnie wzrusza, ze placze za kazdym razem gdy ja slucham To ta piosenka: "Kochani moi rodzice" http://www.wrzuta.pl/audio/kKpDwZc7U3/bernadeta_kowalska_-_kochani_moi_rodzice Moj zespol tradycyjnie spiewa Sipinska, ale powiedzieli, ze jesli przesle mailem ta piasenke to sie ja naucza grac i spieac. No i o wykonanie nie mam sie co martwic, bo ludzie ladnie graja i spiewaja, no i sa po szkolach muzycznych
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba ze jeszcze cos innego wymyslimy
|
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie, kazdy powinien wybrac taka piosenke, z ktora najbardziej sie utozsamia
Kurcze, teraz sie ciesze, ze spotkalam sie z tym zespolem... Bo mialam wogole sie znimi nie kontaktowac... Namiary na niego dostalam od siostry ciotecznej, bo jeden z zespolu to jej sasiad
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu dzis cisza
dzis jak był u mnie TZ to sie go zapytałam czy bedzie sami robic te zawieszki na aklohol i winietki a on.. eeee kupimy
|
|
|
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie dlatego ze weekend no ale przynajmniej nic mnie nie rozpraszalo przy pisaniu pracy, chociaz i tak zbyt wiele nie napisalam bo u mnie pogoda do bani i senna jestem Moj Tż chce robic zawieszki a o winietkach nie chce nawet slyszec
|
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
a mój TZ koniecznie chce winietki, bo jak teraz bylismy na tych dwóch weselach i nie było ich to były wielkie wyscigi z koscioła na sale aby zając w miare dobre miejsca. i aby nie siedziec samemu wsród jakis dziadków
![]() edit: a u mnie od 18 był TZ wiec nic juz nie pisałam, a teraz to juz mi sie nawet nie chce
|
|
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziś mam urodziny
nie ma to jak torcik smietanowo owocowy z Kryszenia co nie Jaga (hehe mam nadzieję)
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję bardzo za życzenia
p.s.szampan sie chłodzi(tzn.wino musujące ala szampan )
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
to jakie masz dzis plany?? pewnie TZ cos wymysli co??
|
|
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
takkkk u nas tez
![]() Cytat:
i z tym tortem wlansie na slasku jest tak ze zaraz po obiedzie [quote=ivoclar;7284902]a ja dziś mam urodziny quote] sto lat sto lat ![]() Jaga ciesze sie ze mamy to samo zdanie co do ksiegi dla gosci ![]() jesooo ale jestem zmeczona caly dzien na uczelni... stripi gratuluje
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
własnie przesłuchałam tych piosenek co jaga wkleiła. i ta ostatnio ma bardzo ładne slowa
|
|
|
|
#3562 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie podoba smutne reaggae ale ja zawsze bylam walnieta
![]() http://www.mp3p.pl/more/80958/fasolki+++smutne+reaggae. html
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe a dziewczyny jak wy bedziecie chciałay tanczyc po składaniu zyczen z rozdciami?? tzn. robicie kółko z rodzicami, czy w z waszym tata, TZ z jego mama a jego tata z wasza mamą, czy moze wy z tesciem a on z wasza mamą?? bo ja juz sama nie wiem
|
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
co cienko.. my im to zaspiewamy
tzn zlozymy zyczenia powiemy jakis dostojny wierszyk bla bla bla i puscimy sam ten fragment tato drogi mamo zlota zapomnijcie o kloptach co na glowy wala sie wam rozjasnijcie wasze twarze i zanucie ze mna razem przeciez dla was spiewam i gram itd.. ale sam ten refrenik i znajac naszych powalonych znajomych beda spiewac za stolem z nami![]() a dopwiero potem kwiaty prezent i piosenka i bedzie to cudownych rodzicow mam bo najbardziej mi do tej chwili dostojnej pasuje... a tanczyc bedziemy w kole razem.. p.s tak pozatym to nasi rodzice wiedza ze my mamy nasrane hih i niemysla ze tak latwo im przewidywalnie im to pojdzie.. kurde ja chce zeby zapamietali ta chwile na dluzszy czas nie tylko przez pryzmat lez ale i smiechu... zreszta niewidz e wtym nic zlego.. jak ludzie chca tanczyc jakis jajcarski pierwszy taniec itd.. to czemu niemamy zaspiewac kawalka piosenki rodziom ktory notabene slysza ciagle
|
|
#3566 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w maju idziemy na wesele do kuzynki Tż, wiec jesli beda wyscigi z kosciola na sale to moze przekonam jakos Tżta do winietek chociaz w sumie w praktyce to ja sie z winietkami jeszcze nigdzie nie spotkalam i moja rodzinka moglaby byc zdziwiona takim obrotem sprawy ![]() Cytat:
Cytat:
Teraz to caly wieczor bede fasolek sluchac juz moja mama przyleciala zobaczyc co to sie dzieje ![]() Cytat:
Cytat:
Widze ze bardzo zwariowana z Was para Sie chyba nie nudzicie hehe
|
|||||
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez ostatnio mam wkreta na fasolki, zawsze jak jestesmy w zaprzyjaznionym lokalu to dla nas to puszczaja rodzice sie juz przyzwyczaili ze z naszego pokoju slychac wszytko od fasolek przez disco polo do korna wiec przestakli sprawdzac co sie dzieje wczkolwiek kiedy to jeszcze robili![]() tradycyjnie w koleczku jest chyba najsprawiedliwiej ![]() a my o tak jestesmy oboje zwariowani, moj tz szczegolnie, nawet jakis koles mu kiedys powiedzial a pan to musi miec Wojtek na imie bo Wojtki to sa wojujacy smiechem.. i myslalam ze mu buty spadna dobralismy sie.. powaleni jakich malo
|
|
|
#3568 |
|
Rozeznanie
|
heheh na wet sie nie spodziewałam po moim przyszłym mężulku że na taki suuper pomysł wpadnie
)po 7 i powiedział że ma dla mnie niespodziankę-wsiedzlismy do auta i pojechaliśmy.... kochany zafundował mi dzień w SPA w Białowieży ![]() P.s.dzoewczyny polecam SPA rewelacja Dziewczyny dziękuję pięknie za życzenia )))
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam urodzinki 24 maja a dzis mi juz TZ dokuczał, ze bede stara choc mówił to w żartach (przypominam ze on z tego samego rocznika co ja )
|
|
|
|
|
#3570 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Poza tym sama wiem, ze to jest dosyc krepujace, zwlaszcze kiedy czlowiek juz troche popil, zrobil sie czerwony od zabawy i jezyk mu sie placze 

Namiary na niego dostalam od siostry ciotecznej, bo jeden z zespolu to jej sasiad