Panny Młode 2009 cz.II - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-19, 14:55   #3541
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
zazdroszcze ze juz zaraz masz koniec. ja tez pisze prace mgr. ale u mnie normalnie do 8 czerwca sa zajecia apotem sesja dopiero obrony na koniec czerwca albo we wrzesniu jak ktos sie nie wyrobi
tylkoze mi w tym smestrze dali 14 zajęć i to niektóre sa naprawde bardzo cięzkie
Znam ten ból, ja mam 11 przedmiotów, z każdego wykład i ćwiczenia, razem na karcie wychodzi 11 egzaminów i 11 zaliczeń, ale te zaliczenia to prawie jak egzaminy Dla porównania w zeszłym sem. miałam tylko 5 przedmiotów (wiadomo z każdego wykład i ćw.), w jednym tyg. byłam w szkole na 2-3 dni,w drugim 4 dni, kupe wolnego czasu było, a teraz non stop w szkole, jedynie wtorki mam wolne. No ale nie ma co narzekać i tak to nic nie zmieni. Jedynie tylko czasu brak żeby z wszystkim się wyrobić
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 14:58   #3542
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Znam ten ból, ja mam 11 przedmiotów, z każdego wykład i ćwiczenia, razem na karcie wychodzi 11 egzaminów i 11 zaliczeń, ale te zaliczenia to prawie jak egzaminy Dla porównania w zeszłym sem. miałam tylko 5 przedmiotów (wiadomo z każdego wykład i ćw.), w jednym tyg. byłam w szkole na 2-3 dni,w drugim 4 dni, kupe wolnego czasu było, a teraz non stop w szkole, jedynie wtorki mam wolne. No ale nie ma co narzekać i tak to nic nie zmieni. Jedynie tylko czasu brak żeby z wszystkim się wyrobić
ech ja to nie wiem kto to na ostatnim semstrze daje tyle nauki
Masz racje tylko czasu brak na wszytsko, a z drugiej strony to juz czuje przemeczenie. Bo jak sie nie ucze, to pisze magisterke albo jakie referaty, projety robie ech.. i tylko waga spada. w czerwcu to ja chyba znikne z tego swiata

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 15:07   #3543
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
ech ja to nie wiem kto to na ostatnim semstrze daje tyle nauki
Masz racje tylko czasu brak na wszytsko, a z drugiej strony to juz czuje przemeczenie. Bo jak sie nie ucze, to pisze magisterke albo jakie referaty, projety robie ech.. i tylko waga spada. w czerwcu to ja chyba znikne z tego swiata
heheh to moja waga rośnie wprost proporcjonalnie do ilosci nauki Jak mam stresy albo pisze ta pi******* prace mgr to stale musze cos podzerac
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 15:16   #3544
anuulaa
Wtajemniczenie

Wow Strippi, ale awansowałaś od razu na starcie, gratuluję

Oglądaliśmy dzisiaj film ślubny takiego Pana, strasznie drogo ma bo 1800zl ale bardzo nam się podobało wykonanie, bardzo profesjonalne i już sobie go zarezerwowaliśmy, nie musieliśmy się nawet zastanawiać!!
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 15:30   #3545
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
heheh to moja waga rośnie wprost proporcjonalnie do ilosci nauki Jak mam stresy albo pisze ta pi******* prace mgr to stale musze cos podzerac
a ja ze stresu jem codziennie tabliczke czekolady a mimo to chudne

Stary 2008-04-19, 15:33   #3546
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
dziewczyny widze, ze wsyztskie cos robia, jakie księgi dla rodziców, winietki, zawieszki na alkohol, prezentacje dla rodziców a ja nic jakos nie chce mi sie teraz o niczym takim myslec... mam mase innych rzeczy , moze to dlatego. nie wiem juz sama.
no ja zawieszki robilam z nudow kiedy moj kochany byl w pracy...mam 90szt a potrzebuje 200szt...ale mama mi powiedziala ze po co mi 200szt...wystarczy 100 i pozniej sie poprzeklada zawieszki z pustych butelek...w sumie ma racje ale jak kazdy z gosci wezmie sobie na pamiatke to na poprawinowe butelki nie bedzie wiec kupie 100 szt naklejek dodatkowo na wino mam 20 szt zawieszek od sasiadki dala mi bo zostalo z wesela jej corki

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Wow Strippi, ale awansowałaś od razu na starcie, gratuluję
dziekuje kochana
jak narazie wszystko umiem do pracy ale zobaczymy przy otwarciu sklepu

kochane jade do tz na 2 dni buziaki
Stary 2008-04-19, 15:59   #3547
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)

http://www.art-mayo.com/ to jego strona juz ja kiedys podawalam, a najwazniejsz jest to ze te fotki zyja... a nie sa sztuczne na jakims kiczowatym mostku...(...)
Wow, nie widziałam wczesniej tej stronki Cudne zdjęcia!

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja bym chciała żeby na moim ślubie dziewczyna grała na skrzypcach ale boje się,że się rozkleję.A wogule to ja mam tak,że z byle powodu płacze a na swoim ślubie to będę ryczeć jak bóbr.A jak ogladam kasetę z czyjegoś wesela i jak usłyszę marsza przy błogosławienstwie to odrazu rycze nie wiem jak temu zapobiec
My jesteśmy teraz na etapie przeglądania płytek z wesela. Już się zdecydowaliśmy i w poniedziałek chyba podpiszemy umowę. No, ale jak oglądam te płytki, to już łzy mi lecą... Totalnie wszystko mnie tam wzrusza! Błogosławieństwo, przysięga małżeńska, czułe gesty pary młodej, piosenka dla rodziców, wierszyk mówiony przez małe dzieciaczki... Jak tak będę przeżywała swój ślub i wesele, to cały dzień będę chodziła z czerwonym nosem i rozmazanym makijażem

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
już nie 2tylko rok...................... ..11 miesięcy i 29 dni
mi się bardzo podoba sala gdzie miałąm studniówkę, jest śliczna odnowiona, na zdjęciu nie widać dokłądnie ale w rzeczywistości jest super
tylko właśnie nie wiem jak to będzie bo sala jest na 100 osób a my na pewno tyle mieć nie będzimy
Widać salę, widać. Bardzo elegancka. Podoba mi się! Chcieliśmy mieć wesele w lokalu o podobnym wystroju, ale na dwa lata i kilka miesięcy wczesniej juz nie było tam wolnego terminu...

Strippi, gratuluję serdecznie tak szybkiego awansu!

Tak się rozpisywałyście z tym tortem: przed czy po oczepinach...
U nas, na Śląsku, jest tak, że po mszy w Kościele jedzie się do lokalu, jest powitanie pary młodej, "Sło lat" itd. Jest podawany obiad, potem pierwszy taniec i jeśli para robi zdjęcia w dniu wesela, to właśnie po pierwszym tańcu zazwyczaj i potem od razu jest kawa, ciasta no i tort.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 16:13   #3548
annfas
Zakorzenienie

Ja obrone pracy będę miała za rok przed samym ślubem, więc tragedia.... a robić chcę tylko zawieszki na butelki i może tą prezentację. Nie będę miała po prostu czasu na to wszystko. Zaproszenia albo kupimy albo zamówimy w drukarni, coś jak te które wam [pokazywałam z allegro. księgę gości kupimy gotową, nawet już wstępnie upatrzyłam w Łodzi a Cartalii. Z zawieszkami nie ma dużo robotylko tylko trzebebędzie je pociąć i wstążeczki dorobić siostrę zagonie do pomocy, pożyczymi gilotynę i szybko pójdzie. Ja to najwiękdzy problem będę miała żeby się ubrać i wszystko dopasować....

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 16:24   #3549
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ja myśle, ze my wszystko jednak kupimy bo nie bedzie nam sie chciało tego robic, choc kto wie hehe ale napewno nie przed wakacjami

Stary 2008-04-19, 16:24   #3550
jaga_2001
Zakorzenienie

No my Ksiegi Gosci nie bedziemy miec z powodow finansowych, bo taka ksiega nie jest przeciez droga, a jakbym chciala przyoszczedzic to nawet moge sama zobic. Nie bierzemy z tych wzgledow, o ktorych pisala martucha. Jak dla mnie w zupelnosci wystarcza te zyczenia, jakie otrzymam pod kosciolem Nie mam tez zamiaru namawiac gosci by sie jeszcze dodatkowo nagrywali na filmie z indywidualnymi zyczeniami Na weselu mojej siostry citecznej taki namolny byl kamerzysta, ze wszyskich praktycznie na chama wyciagal na zewnatrz by sie nagrac... W efekcie nie wiem czy ktokolwiek sie nagral Poza tym sama wiem, ze to jest dosyc krepujace, zwlaszcze kiedy czlowiek juz troche popil, zrobil sie czerwony od zabawy i jezyk mu sie placze

A co do piosenek dla rodzico, to my reygnujey z Sipinskiej... Juz tak jest oklepana, ze gdy ja slysze na weseleu to niedobrze mi sie robi, a uwazam, ze jesli ma byc piosenka, to taka, ktora i my bedziemy lubic. No i sie ciesze, bo wberw pozorom piosenek dla rodzicow jest na prawde duzo i jest w czym wybierac.

Ostatnio ogladajac wesele dziewczyny, u ktorej wynajmujemy sale znalazlam nowa piosenke:
Walc dla rodzicow:
http://www.wrzuta.pl/audio/2CXTLnF9CB/disco_polo_-_bayer_full_-_walc_dla_rodzicow
Teraz znalazlam ta:
http://dora2504.wrzuta.pl/audio/bwmXa4jvJP/dorota-_dla_rodzicow

Mielismy pierwotnie wziac ten walc, ale bedac na prezenacji u jednego z zespolow (ktorego notabene nie bierzemy ) dowiedzielismy sie, ze oni spiewaja piosenke, ktora tak mnie wzrusza, ze placze za kazdym razem gdy ja slucham
To ta piosenka:
"Kochani moi rodzice"
http://www.wrzuta.pl/audio/kKpDwZc7U3/bernadeta_kowalska_-_kochani_moi_rodzice

Moj zespol tradycyjnie spiewa Sipinska, ale powiedzieli, ze jesli przesle mailem ta piasenke to sie ja naucza grac i spieac. No i o wykonanie nie mam sie co martwic, bo ludzie ladnie graja i spiewaja, no i sa po szkolach muzycznych

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 16:36   #3551
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
No my Ksiegi Gosci nie bedziemy miec z powodow finansowych, bo taka ksiega nie jest przeciez droga, a jakbym chciala przyoszczedzic to nawet moge sama zobic. Nie bierzemy z tych wzgledow, o ktorych pisala martucha. Jak dla mnie w zupelnosci wystarcza te zyczenia, jakie otrzymam pod kosciolem Nie mam tez zamiaru namawiac gosci by sie jeszcze dodatkowo nagrywali na filmie z indywidualnymi zyczeniami Na weselu mojej siostry citecznej taki namolny byl kamerzysta, ze wszyskich praktycznie na chama wyciagal na zewnatrz by sie nagrac... W efekcie nie wiem czy ktokolwiek sie nagral Poza tym sama wiem, ze to jest dosyc krepujace, zwlaszcze kiedy czlowiek juz troche popil, zrobil sie czerwony od zabawy i jezyk mu sie placze

A co do piosenek dla rodzico, to my reygnujey z Sipinskiej... Juz tak jest oklepana, ze gdy ja slysze na weseleu to niedobrze mi sie robi, a uwazam, ze jesli ma byc piosenka, to taka, ktora i my bedziemy lubic. No i sie ciesze, bo wberw pozorom piosenek dla rodzicow jest na prawde duzo i jest w czym wybierac.

Ostatnio ogladajac wesele dziewczyny, u ktorej wynajmujemy sale znalazlam nowa piosenke:
Walc dla rodzicow:
http://www.wrzuta.pl/audio/2CXTLnF9CB/disco_polo_-_bayer_full_-_walc_dla_rodzicow
Teraz znalazlam ta:
http://dora2504.wrzuta.pl/audio/bwmXa4jvJP/dorota-_dla_rodzicow

Mielismy pierwotnie wziac ten walc, ale bedac na prezenacji u jednego z zespolow (ktorego notabene nie bierzemy ) dowiedzielismy sie, ze oni spiewaja piosenke, ktora tak mnie wzrusza, ze placze za kazdym razem gdy ja slucham
To ta piosenka:
"Kochani moi rodzice"
http://www.wrzuta.pl/audio/kKpDwZc7U3/bernadeta_kowalska_-_kochani_moi_rodzice

Moj zespol tradycyjnie spiewa Sipinska, ale powiedzieli, ze jesli przesle mailem ta piasenke to sie ja naucza grac i spieac. No i o wykonanie nie mam sie co martwic, bo ludzie ladnie graja i spiewaja, no i sa po szkolach muzycznych
pierwsza piosenka za bardzo mi sie nie podoba, bo jest taka jakas "wiejska", druga ujdzie w tloku, trzecia najlepsza, ale u nas raczej bedzie Sipińska, bo jakos bardziej mi sie podoba, chociaz jest oklepana, ale jednak ma swoj weselny klimat No chyba ze jeszcze cos innego wymyslimy
Stary 2008-04-19, 16:38   #3552
jaga_2001
Zakorzenienie

Wlasnie, kazdy powinien wybrac taka piosenke, z ktora najbardziej sie utozsamia Ja z ta ostatnia i dlatego ja wybieram" Kurcze, teraz sie ciesze, ze spotkalam sie z tym zespolem... Bo mialam wogole sie znimi nie kontaktowac... Namiary na niego dostalam od siostry ciotecznej, bo jeden z zespolu to jej sasiad

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 20:51   #3553
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

ale tu dzis cisza
dzis jak był u mnie TZ to sie go zapytałam czy bedzie sami robic te zawieszki na aklohol i winietki a on.. eeee kupimy

Stary 2008-04-19, 21:01   #3554
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
ale tu dzis cisza
dzis jak był u mnie TZ to sie go zapytałam czy bedzie sami robic te zawieszki na aklohol i winietki a on.. eeee kupimy
no ja tez sie dziwie co tu tak cicho i pusto dzis pewnie dlatego ze weekend no ale przynajmniej nic mnie nie rozpraszalo przy pisaniu pracy, chociaz i tak zbyt wiele nie napisalam bo u mnie pogoda do bani i senna jestem Moj Tż chce robic zawieszki a o winietkach nie chce nawet slyszec
Stary 2008-04-19, 21:04   #3555
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a mój TZ koniecznie chce winietki, bo jak teraz bylismy na tych dwóch weselach i nie było ich to były wielkie wyscigi z koscioła na sale aby zając w miare dobre miejsca. i aby nie siedziec samemu wsród jakis dziadków

edit: a u mnie od 18 był TZ wiec nic juz nie pisałam, a teraz to juz mi sie nawet nie chce

Stary 2008-04-19, 21:15   #3556
ivoclar
Rozeznanie

a ja dziś mam urodzinyale ten czas leci..ach

nie ma to jak torcik smietanowo owocowy z Kryszenia co nie Jaga(hehe mam nadzieję)
Stary 2008-04-19, 21:20   #3557
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivoclar Pokaż wiadomość

nie ma to jak torcik smietanowo owocowy z Kryszenia co nie Jaga(hehe mam nadzieję)
ooooo to wszytskie naj naj

Stary 2008-04-19, 21:24   #3558
ivoclar
Rozeznanie

dziękuję bardzo za życzenia imprezka hmmm we dwoje a i owszem

p.s.szampan sie chłodzi(tzn.wino musujące ala szampan)
Stary 2008-04-19, 21:29   #3559
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję bardzo za życzenia imprezka hmmm we dwoje a i owszem

p.s.szampan sie chłodzi(tzn.wino musujące ala szampan)
to jakie masz dzis plany?? pewnie TZ cos wymysli co??

Stary 2008-04-19, 21:30   #3560
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a u nas tort jest zaraz po obiadku

tesknilysmy
takkkk u nas tez

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Wow, nie widziałam wczesniej tej stronki Cudne zdjęcia!
Tak się rozpisywałyście z tym tortem: przed czy po oczepinach...
U nas, na Śląsku, jest tak, że po mszy w Kościele jedzie się do lokalu, jest powitanie pary młodej, "Sło lat" itd. Jest podawany obiad, potem pierwszy taniec i jeśli para robi zdjęcia w dniu wesela, to właśnie po pierwszym tańcu zazwyczaj i potem od razu jest kawa, ciasta no i tort.
dziekuje mi tez sie podoba..
i z tym tortem wlansie na slasku jest tak ze zaraz po obiedzie
[quote=ivoclar;7284902]a ja dziś mam urodzinyale ten czas leci..ach
quote]
sto lat sto lat

Jaga ciesze sie ze mamy to samo zdanie co do ksiegi dla gosci

jesooo ale jestem zmeczona caly dzien na uczelni...

stripi gratuluje
Stary 2008-04-19, 21:45   #3561
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

własnie przesłuchałam tych piosenek co jaga wkleiła. i ta ostatnio ma bardzo ładne slowa

Stary 2008-04-19, 21:49   #3562
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 21:50   #3563
martucha84
Zakorzenienie

a mi sie podoba smutne reaggae ale ja zawsze bylam walnieta

http://www.mp3p.pl/more/80958/fasolki+++smutne+reaggae. html
Stary 2008-04-19, 21:54   #3564
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

no to raczej tak cienko by pasowało hehe

a dziewczyny jak wy bedziecie chciałay tanczyc po składaniu zyczen z rozdciami?? tzn. robicie kółko z rodzicami, czy w z waszym tata, TZ z jego mama a jego tata z wasza mamą, czy moze wy z tesciem a on z wasza mamą?? bo ja juz sama nie wiem

Stary 2008-04-19, 21:59   #3565
martucha84
Zakorzenienie

co cienko.. my im to zaspiewamy tzn zlozymy zyczenia powiemy jakis dostojny wierszyk bla bla bla i puscimy sam ten fragment tato drogi mamo zlota zapomnijcie o kloptach co na glowy wala sie wam rozjasnijcie wasze twarze i zanucie ze mna razem przeciez dla was spiewam i gram itd.. ale sam ten refrenik i znajac naszych powalonych znajomych beda spiewac za stolem z nami
a dopwiero potem kwiaty prezent i piosenka i bedzie to cudownych rodzicow mam bo najbardziej mi do tej chwili dostojnej pasuje... a tanczyc bedziemy w kole razem..

p.s tak pozatym to nasi rodzice wiedza ze my mamy nasrane hih i niemysla ze tak latwo im przewidywalnie im to pojdzie.. kurde ja chce zeby zapamietali ta chwile na dluzszy czas nie tylko przez pryzmat lez ale i smiechu... zreszta niewidz e wtym nic zlego.. jak ludzie chca tanczyc jakis jajcarski pierwszy taniec itd.. to czemu niemamy zaspiewac kawalka piosenki rodziom ktory notabene slysza ciagle
Stary 2008-04-19, 22:16   #3566
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
a mój TZ koniecznie chce winietki, bo jak teraz bylismy na tych dwóch weselach i nie było ich to były wielkie wyscigi z koscioła na sale aby zając w miare dobre miejsca. i aby nie siedziec samemu wsród jakis dziadków

edit: a u mnie od 18 był TZ wiec nic juz nie pisałam, a teraz to juz mi sie nawet nie chce
no ja teraz gadam z Tż na skype wiec tez nic nie robie A w maju idziemy na wesele do kuzynki Tż, wiec jesli beda wyscigi z kosciola na sale to moze przekonam jakos Tżta do winietek chociaz w sumie w praktyce to ja sie z winietkami jeszcze nigdzie nie spotkalam i moja rodzinka moglaby byc zdziwiona takim obrotem sprawy

Cytat:

Wszystkiego naj naj naj milego swietowania

Cytat:

oooo piosenka mojego dziecinstwa Teraz to caly wieczor bede fasolek sluchac juz moja mama przyleciala zobaczyc co to sie dzieje

Cytat:
no to raczej tak cienko by pasowało hehe

a dziewczyny jak wy bedziecie chciałay tanczyc po składaniu zyczen z rozdciami?? tzn. robicie kółko z rodzicami, czy w z waszym tata, TZ z jego mama a jego tata z wasza mamą, czy moze wy z tesciem a on z wasza mamą?? bo ja juz sama nie wiem
my tradycyjnie w koleczku

Cytat:
co cienko.. my im to zaspiewamy tzn zlozymy zyczenia powiemy jakis dostojny wierszyk bla bla bla i puscimy sam ten fragment tato drogi mamo zlota zapomnijcie o kloptach co na glowy wala sie wam rozjasnijcie wasze twarze i zanucie ze mna razem przeciez dla was spiewam i gram itd.. ale sam ten refrenik i znajac naszych powalonych znajomych beda spiewac za stolem z nami
a dopwiero potem kwiaty prezent i piosenka i bedzie to cudownych rodzicow mam bo najbardziej mi do tej chwili dostojnej pasuje... a tanczyc bedziemy w kole razem..

p.s tak pozatym to nasi rodzice wiedza ze my mamy nasrane hih i niemysla ze tak latwo im przewidywalnie im to pojdzie.. kurde ja chce zeby zapamietali ta chwile na dluzszy czas nie tylko przez pryzmat lez ale i smiechu... zreszta niewidz e wtym nic zlego.. jak ludzie chca tanczyc jakis jajcarski pierwszy taniec itd.. to czemu niemamy zaspiewac kawalka piosenki rodziom ktory notabene slysza ciagle
hehe noo fajny pomysl Widze ze bardzo zwariowana z Was para Sie chyba nie nudzicie hehe
Stary 2008-04-19, 22:22   #3567
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no ja teraz gadam z Tż na skype wiec tez nic nie robie A w maju idziemy na wesele do kuzynki Tż, wiec jesli beda wyscigi z kosciola na sale to moze przekonam jakos Tżta do winietek chociaz w sumie w praktyce to ja sie z winietkami jeszcze nigdzie nie spotkalam i moja rodzinka moglaby byc zdziwiona takim obrotem sprawy

oooo piosenka mojego dziecinstwa Teraz to caly wieczor bede fasolek sluchac juz moja mama przyleciala zobaczyc co to sie dzieje

my tradycyjnie w koleczku

hehe noo fajny pomysl Widze ze bardzo zwariowana z Was para Sie chyba nie nudzicie hehe
Samba pamietaj nic na sile.. a jesli sama do konca nie jestes do nich przekonana ro moze nie bierzcie..
ja tez ostatnio mam wkreta na fasolki, zawsze jak jestesmy w zaprzyjaznionym lokalu to dla nas to puszczaja rodzice sie juz przyzwyczaili ze z naszego pokoju slychac wszytko od fasolek przez disco polo do korna wiec przestakli sprawdzac co sie dzieje wczkolwiek kiedy to jeszcze robili
tradycyjnie w koleczku jest chyba najsprawiedliwiej
a my o tak jestesmy oboje zwariowani, moj tz szczegolnie, nawet jakis koles mu kiedys powiedzial a pan to musi miec Wojtek na imie bo Wojtki to sa wojujacy smiechem.. i myslalam ze mu buty spadna dobralismy sie.. powaleni jakich malo
Stary 2008-04-19, 22:24   #3568
ivoclar
Rozeznanie

heheh na wet sie nie spodziewałam po moim przyszłym mężulku że na taki suuper pomysł wpadnie dzis rano obudził mnie ()po 7 i powiedział że ma dla mnie niespodziankę-wsiedzlismy do auta i pojechaliśmy.... kochany zafundował mi dzień w SPA w Białowieży było nieziemsko cudownie relaks na całego achhhhhh wrociłiśmy po 18 naprawdę nawet bym nie pomyślała że te urodziny będą tak cudowne

P.s.dzoewczyny polecam SPA rewelacja

Dziewczyny dziękuję pięknie za życzenia)))
Stary 2008-04-19, 22:32   #3569
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
heheh na wet sie nie spodziewałam po moim przyszłym mężulku że na taki suuper pomysł wpadnie dzis rano obudził mnie ()po 7 i powiedział że ma dla mnie niespodziankę-wsiedzlismy do auta i pojechaliśmy.... kochany zafundował mi dzień w SPA w Białowieży było nieziemsko cudownie relaks na całego achhhhhh wrociłiśmy po 18 naprawdę nawet bym nie pomyślała że te urodziny będą tak cudowne

P.s.dzoewczyny polecam SPA rewelacja

Dziewczyny dziękuję pięknie za życzenia)))
ooo to super niespodzianke ci zrobi
a ja mam urodzinki 24 maja a dzis mi juz TZ dokuczał, ze bede stara choc mówił to w żartach (przypominam ze on z tego samego rocznika co ja )

Stary 2008-04-19, 22:37   #3570
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości