![]() |
#4801 |
Madi
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
A ja wybrałam się na drobne zakupy do galerii
![]() W smyku za prawie identyko cztery razy większa cena ![]() ![]() Ludu pełno idę stad, w brzuchu mi burczy a nie wzięłam nic na drogę hmm a jeszcze muszę podejść do biura bo dzwonili rano z pracy i w sumie to po to wyszłam na miasto hehehe
#4802 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Rozeznanie
|
U nas też niektóre pepco oczyszczone z towaru, a w innych da się coś wybrać.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Super!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Rozeznanie
|
Wrrr nadal mam obniżone etytrocyty, hemoglobinę i hematokryt. Myślałam, że po braniu żelaza będą już w normie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Madi
|
Wróciłam głodna jak wilk zjadłam wielką porcję gulaszu, a po drodze pączka z czekoladą, a jeszcze spagetti się do mnie uśmiecha ale nie dam się mu poderwać
![]() ![]() ![]()
#4807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Madi
|
Cytat:
![]() |
#4809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieci wsio z nas ściągają ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Biorąc witaminy popijam je np. żurawiną żeby witaina C tez byla obecna, zeby sie lepiej wchlanialo, no i czekam z nabialem pare godzinek. Żelazo z samych tabsow mi sie zawsze slabo wchlanialo |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Siedź tu z nami, to może Ci szybciej czas do następnej wizyty zleci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a powiedzcie mi ile macie sztuk ubranek w wyprawce, dajmy na to - pajacyków (żeby się z grubsza zorientować). Bo nie wiem, czy mam coś jeszcze dokupić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Raczkowanie
|
Też się czuję słabo. Kolejną morfologię będę robiła w maju i myślę,że też wyjdzie źle. Pogoda taka ,a nie inna też na mnie źle wpływa i to masakrycznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziś odbierałam też najstarszą ze szkoły bo pogoda paskudna a że to blisko Smykolandu to weszłam na chwilę, i kupiłam taki kombinezonik na początek, gdyby wrzesień był chłodny ![]() ![]() judka jaki ty chciałaś nowy wózek w Smykolandzie? jakieś Tako stało chyba i Adamex nowy ![]() jestem rekordzistka kg i po świętach szlaban na słodycze i zaczynam ćwiczyć ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- a wczoraj weszłam do H&M bo chciałam kupić majteczki ciążowe na brzuch, niestety nie było więc kupiłam dwa staniki do karmienia na noc ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4816 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale teraz mysle o roan bass soft red wine, albo riko jakis nowy ma wejsc Jest taki fotelik, zobacz http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-i-...s-p-24112.html Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Zakorzenienie
|
Robi mi się łożysko przodujące
![]()
#4819 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() mój mąż np w ogole nie chce chodzic i znalazłam internetowa szkole i tam mam całe info. ale dobre i to ![]() jak sie dzisiaj dziewczyny czujecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ja naprawdę tu nie siedzę już po całe dnie i tylko przelatuję jednym okiem postem, nie zawsze widzę kto co pisze o terminach. ![]() ![]() Może jest jakaś chętna na przejęcie pałeczki i poprowadzenie czwartej części? ![]() Piję sobie gorącą czekoladę z okazji Dnia Czekolady i młoda bryka. ![]() ![]() Gratuluję wszystkim świetnych wyników krzywej. ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Rozeznanie
|
Emdzik o qrcze biedactwo..🙁 Ale jeszcze nie masz skoro piszesz ze robi Ci się? będziesz się oszczędzać i kontrolować troszkę częściej iwszystko będzie napewno ok😘
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Rozeznanie
|
U mnie to też szału nie ma z poprawą morfologii przez dietę. Soków mi nie wolno, piję w kółko wodę niegazowaną lub herbatę niesłodzoną. Do żarcia w kółko to samo właściwie, jem głównie kurczaka, a nie czerwone mięso. Ale nie czuję się anemicznie. Po prostu naiwna ja liczyłam na odstawienie żelaza dodatkowego i uwolnienie się od zaparć
![]() Ja jestem wytrwała i brzuch nawet 2x dziennie smaruje. Ale to też wynika ze suchej skóry, bo jak nie nasmaruje to mnie swędzi 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Siostra podpowiedziała mi taki system, żeby po każdym założeniu ciuszek wyprać i odkładać na osobną półkę. W ten sposób prawdopodobnie każdą rzecz założę młodej po razie. Gdyby mi zabrakło, to zacznę drugą rundę, a jak wystarczy, to już będę miała gotowe do wydania kolejnym ciężarówkom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A czwarta część już niedługo ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Raczkowanie
|
jak pisała koleżanka - internety to zło nie czytaj - tam są głównie same najgorsze przypadki opisane. Jak na początku ciąży musiałam leżeć to czytałam i optymizmem nie napawało.
Wiem, że łatwo się mówi, ale ja też w tej ciąży miałam pod górkę - pierwsze podejrzenie ciąży pozamacicznej, potem długo nie było serduszka słychać, później plamienia (miałam już 2 skierowania do szpitala jakby się poronienie zaczęło), od 6 tygodni walczę z chorobą - musiałam wziąć 2 antybiotyki - ale właśnie wróciłam z usg wszytko ok - więc u Ciebie też będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A smaruję się też dwa razy dziennie sumiennie, bo swędzi mnie i ciągnie niemiłosiernie, jeśli tego nie robię - zawsze miałam suchą skórą i musiałam się porządnie naoliwić, żeby przeżyć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Zakorzenienie
|
Trzymajcie mnie w pięciu bo rozwalę dziesięciu
![]() Mam wrażenie, że dzisiaj same pułapki są na mnie pozastawiane ![]() - strzykawka wpadła mi pod łóżko - chciałam wysłać pocztówki, ale notes z adresami mąż włożył na górną półkę i nie mogłam dosięgnąć (zadzwoniłam do siostry i na szczęście mi podyktowała) - wylałam zupę na obrus - przy wypisywaniu pitów zawiesił mi się program - jak już je drukowałam, do mi się papier w drukarce zaciął - po wytachaniu całej drukarki i wyjęciu papieru okazało się, że nie ma tuszu - tusz przy wymianie wylał, podłoga i szafa czarna - chce sięgnąć chusteczki nawilżane, oczywiście co, są na najwyższej półce, uduszę mojego męża jak wróci z pracy - podłoga i szafa wytarte, palce czarne - myję palce spirytusem i mam ochotę sobie strzelić kielicha ![]() - pies mi zwymiotował i tego już było za wiele; cały dzień walczę, żeby utrzymać w żołądku kolejne posiłki, a tu taka przeszkoda ![]() Skończyło się na beksie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Są takie dni. Mi np. wczoraj 3 razy spadł laptop, a wcześniej w ogóle mi się coś takiego nie zdarzało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.