Sierpniówki 2017 ♥ cz.3 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-04-12, 12:44   #4801
magia_to_ja
Madi

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

A ja wybrałam się na drobne zakupy do galerii i wpadłam do pepco i słodziakowi kupiłam body za 6zł mega ceny mają!
W smyku za prawie identyko cztery razy większa cena
Ludu pełno idę stad, w brzuchu mi burczy a nie wzięłam nic na drogę hmm a jeszcze muszę podejść do biura bo dzwonili rano z pracy i w sumie to po to wyszłam na miasto hehehe

magia_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 12:47   #4802
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
A ja wybrałam się na drobne zakupy do galerii i wpadłam do pepco i słodziakowi kupiłam body za 6zł mega ceny mają!
W smyku za prawie identyko cztery razy większa cena
Ludu pełno idę stad, w brzuchu mi burczy a nie wzięłam nic na drogę hmm a jeszcze muszę podejść do biura bo dzwonili rano z pracy i w sumie to po to wyszłam na miasto hehehe
qrde a ja jak bylam w pepco to nie bylo nic dla noworodkow tylko jakies wieksze
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 13:01   #4803
oriane
Rozeznanie

U nas też niektóre pepco oczyszczone z towaru, a w innych da się coś wybrać.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 13:03   #4804
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smadziorek Pokaż wiadomość
hejka

jestem po prenatalnych maluszek wazy 480 g wszystko oki serduszko, nerki wątroba łożysko. jeszcze tydzień i mykam na L4

W smyku są wyprzedaże do 50 %
Super!
Stary 2017-04-12, 13:46   #4805
oriane
Rozeznanie

Wrrr nadal mam obniżone etytrocyty, hemoglobinę i hematokryt. Myślałam, że po braniu żelaza będą już w normie.

Stary 2017-04-12, 13:54   #4806
magia_to_ja
Madi

Wróciłam głodna jak wilk zjadłam wielką porcję gulaszu, a po drodze pączka z czekoladą, a jeszcze spagetti się do mnie uśmiecha ale nie dam się mu poderwać

Stary 2017-04-12, 13:55   #4807
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
U nas też niektóre pepco oczyszczone z towaru, a w innych da się coś wybrać.

Ja z kolei dorwałam w Pepco genialny biustonosz sportowy (taki bezszwowy, elastyczny) za 7,99. Okazało się, że jest mega wygodny i nadaje się do karmienia. Wróciłam po więcej. Już nie było. Smuteczek
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-04-12, 13:58   #4808
magia_to_ja
Madi

Cytat:
Wrrr nadal mam obniżone etytrocyty, hemoglobinę i hematokryt. Myślałam, że po braniu żelaza będą już w normie.

Ja idę w piątek na morfologie i muszę ten kubeczek kupić w aptece, a miałam kupić dzisiaj, ehhh zapomniałam... nie spodziewam się dobrych wyników, bo nie czuję się ostatnio najlepiej a jeszcze po świętach pasuje mi pójść na krzywą ale to jeszcze za tydzień...

Stary 2017-04-12, 13:58   #4809
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:

Daj spokój, mi hemoglobina spadła już poniżej 10, a piję sok z buraka i Floradix, biorę Sorbifer 100mg, jem dużo szpinaku i wołowiny... Wymiękam.
Stary 2017-04-12, 14:07   #4810
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

To normalne w ciąży, zacznie nam rosnąć pod koniec ciąży dopiero.
Dzieci wsio z nas ściągają

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Daj spokój, mi hemoglobina spadła już poniżej 10, a piję sok z buraka i Floradix, biorę Sorbifer 100mg, jem dużo szpinaku i wołowiny... Wymiękam.
Może brakuje Ci kwasu foliowego lub witamin z grupy B, one tak samo jak i żelazo maja duzy wplyw na wyniki.
Biorąc witaminy popijam je np. żurawiną żeby witaina C tez byla obecna, zeby sie lepiej wchlanialo, no i czekam z nabialem pare godzinek.
Żelazo z samych tabsow mi sie zawsze slabo wchlanialo

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 14:16   #4811
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
To normalne w ciąży, zacznie nam rosnąć pod koniec ciąży dopiero.
Dzieci wsio z nas ściągają

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Może brakuje Ci kwasu foliowego lub witamin z grupy B, one tak samo jak i żelazo maja duzy wplyw na wyniki.
Biorąc witaminy popijam je np. żurawiną żeby witaina C tez byla obecna, zeby sie lepiej wchlanialo, no i czekam z nabialem pare godzinek.
Żelazo z samych tabsow mi sie zawsze slabo wchlanialo
Suplementuję też kwas foliowy i B Complex. Ale rzeczywiście mało mam chyba witaminy C w diecie ostatnio - też muszę zacząć popijać to wszystko jakimiś sokami...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-12, 15:11   #4812
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
hejka

jestem po prenatalnych maluszek wazy 480 g wszystko oki serduszko, nerki wątroba łożysko. jeszcze tydzień i mykam na L4

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Hej.
Ja jakoś nic nie pisze bo przez to łożysko się naczytałam i cały humor straciłam.
Bo internety to zuuuoooo
Siedź tu z nami, to może Ci szybciej czas do następnej wizyty zleci

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Moja koleżanka z kolei mówi, że sobie nie wyobraża bez kosza pierwszych miesięcy. Co człowiek to opinia.
Dokładnie I tak teraz wybieramy według swoich przypuszczeń, a dzieci później zweryfikują, co im się podoba a co nie

Cytat:
Jak Ci je podbierają dwa małe pasożyty, to trudno utrzymać normę
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 15:36   #4813
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Dziewczyny, a powiedzcie mi ile macie sztuk ubranek w wyprawce, dajmy na to - pajacyków (żeby się z grubsza zorientować). Bo nie wiem, czy mam coś jeszcze dokupić
Stary 2017-04-12, 15:37   #4814
SportMama
Raczkowanie

Też się czuję słabo. Kolejną morfologię będę robiła w maju i myślę,że też wyjdzie źle. Pogoda taka ,a nie inna też na mnie źle wpływa i to masakrycznie.
SportMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 15:49   #4815
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biedro87 Pokaż wiadomość
Gratuluję wizyt wszystkim! Ja teraz mam szyjkę 3,5, a pamiętam jak w pierwszej ciąży miałam 5 cm w 32 tc i też się martwię (no dobra wymyślam), ale chyba ok.
wlaśnie ja też zawsze miałam długą szyjkę, pamiętam, że w 3 ciąży też po około 32-34 tc miałam 4cm i dlatego trochę się zdziwiłam, jak na następnej wizycie za tydzień w piątek nic się nie zmieni to się uspokoję
Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
U mnie glukoza wyszła

86

139

123

Ale co do minuty od porbrania miałam juz następne bo mi sie do córki spieszyło bo z ciotka siedziała i bałam sie, że bedzie u niej płakała tyle godzin... A no i siedzialam grzecznie na dupie caly czas nawet siku nie bylam.bo nie miałam czym sikać he he

U mnie problemów ciąg dalszy, choroba taty miała być lekka i miał tylko brać leki, masci i miało byc dobrze, a okazuje sie, że przyplątało mu sie jeszcze coś dużo gorszego i jesteśmy wszyscy załamani...
gratuluję ładnyych wyników a dla taty życzę zdrówka, to bardzo trudne kiedy ktoś bliski zaczyna chorować...
Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Ja wczoraj mialam mega intensywny dzien..7:40 usg, potem do pracy, potem zakupy, potem endo, kumpela, male zakupy jeszcze, szybki obiad i tak byla 20... Padlam na kanape i tz musial przejac paleczke. Wizyty mialam w samym centrum i inteligentnie stwierdzilam ze nie ma sensu jechac autem jak to pare przystankow tramwajem..a ta jazda mnie tak chyba wykonczyla..bo mimo ze to nie byly godziny szczytu to wcale bardziej pusto nie bylo..i sobie postalam
Jeszcze ta wczorajsza pogoda..5min slonca 5 min deszczu mega

Co do endo to tsh i przeciwciala w normie jedynie ft4 ponizej normy ale dmuchajac na zimne zostawila mi ten euthyrox 25 i wizyta za miesiac. Tsh mialam 1.88. Od poczatku ciazy tak nisko nie mialam...ciekawe czy ma na to wplyw jod?
super, że tarczyca pod kontrolą
Cytat:
W
Ja juz po wizycie. Mała ma 714 g, czyli na szczęście nie szaleje z waga strasznie. Szyjka cały czas trzyma, wody się nie sączą. Muszę tylko posiew moczu zrobic. Fotki nie dało się zrobić, znów gmerała raczkami przy buźce. Plus pępowina zasłaniała pół twarzy Także znów się nie udało podobizny druknąć
cudnie, że wszystko ok, i jaka już duża panienka
Cytat:
Gratuluje udanych wizyt 😀
Mnie mąż codziennie bio oil smaruje brzuchala, więc dotyka dużo. Ale wczoraj trzymał rękę na brzuchu jak leżeliśmy w łóżku i czekał na kopniaczki i taki rozczarowany mówi - dzieci mnie nie chcą kopać. A dzień wcześniej jak miał nockę to szalały o tej godzinie
ja ciągle zapominam o smarowaniu albo mi się nie chce i mój mąż też miał jakiś czas temu kryzys, że synek nie chciał go kopać, już wszystkie córcie czuły a on nie, ale na szczęście ostatnio tak się rozbrykał, że czuć często
Cytat:
super wiadomości! który to tydzień u ciebie?
Cytat:
Hej.
Ja jakoś nic nie pisze bo przez to łożysko się naczytałam i cały humor straciłam.
a co z łożyskiem?
Cytat:
współczuję, jak samopoczucie przy takich wynikach? bo ja to jestem bez sił teraz już lepiej

dziś odbierałam też najstarszą ze szkoły bo pogoda paskudna a że to blisko Smykolandu to weszłam na chwilę, i kupiłam taki kombinezonik na początek, gdyby wrzesień był chłodny i tyle ze szlabanu na ubranka

judka
jaki ty chciałaś nowy wózek w Smykolandzie? jakieś Tako stało chyba i Adamex nowy

jestem rekordzistka kg i po świętach szlaban na słodycze i zaczynam ćwiczyć

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

a wczoraj weszłam do H&M bo chciałam kupić majteczki ciążowe na brzuch, niestety nie było więc kupiłam dwa staniki do karmienia na noc efekt taki, że boję się wejść na konto
Stary 2017-04-12, 15:59   #4816
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
w

współczuję, jak samopoczucie przy takich wynikach? bo ja to jestem bez sił teraz już lepiej
Właśnie samopoczucie super - zupełnie nie czuję się "anemicznie" Mam dużo energii, itd. Nawet więcej niż przed ciążą.
Stary 2017-04-12, 16:05   #4817
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

judka
jaki ty chciałaś nowy wózek w Smykolandzie? jakieś Tako stało chyba i Adamex nowy

jestem rekordzistka kg i po świętach szlaban na słodycze i zaczynam ćwiczyć

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

a wczoraj weszłam do H&M bo chciałam kupić majteczki ciążowe na brzuch, niestety nie było więc kupiłam dwa staniki do karmienia na noc efekt taki, że boję się wejść na konto
tako jumper 4, tako invictus
ale teraz mysle o roan bass soft red wine, albo riko jakis nowy ma wejsc

Jest taki fotelik, zobacz http://dino.sklep.pl/nowy/fotelik-i-...s-p-24112.html

Cytat:
Dziewczyny, a powiedzcie mi ile macie sztuk ubranek w wyprawce, dajmy na to - pajacyków (żeby się z grubsza zorientować). Bo nie wiem, czy mam coś jeszcze dokupić
Nie wiem ile bede miec, bo jeszcze nie mam

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 16:13   #4818
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MademoiselleB Pokaż wiadomość
Emdzik - co się dzieje? przepraszam musiało mi umknąć
Robi mi się łożysko przodujące

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 16:16   #4819
mamacitaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
No no no królewskie śniadanie [COLOR="Silver"]

Super, że jednak uda Ci się z tą szkołą, ja nie zapisałam się na żadną szkołę, ale będę miała kontakt z położną i wydaje mi się, że mi to wystarczy, mój tż nie ma możliwości chodzenia więc musiałabym sama a bardziej zależałoby mi aby to właśnie on przyswoił jakąś wiedzę o porodzie i noworodkach, kąpieli, przewijaniu itp

wszystko napewno się ułoży, kciuki za poprawę sytuacji w domu
kochana nie martw się, nie Ty jedyna pozostałas bez szkoły
mój mąż np w ogole nie chce chodzic i znalazłam internetowa szkole i tam mam całe info. ale dobre i to

jak sie dzisiaj dziewczyny czujecie?
mamacitaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-04-12, 16:19   #4820
Serenely
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gunis Pokaż wiadomość
Byliśmy dzisiaj na zakupach i do każdej kasy mega kolejki.
Do kasy rodzinnej pusto.
No kurde, jakąś babeczka z obsługi mi próbowała powiedzieć, ze ta kasa tylko z dziećmi.
Uśmiechnęłam sie miło i mówię, ze mam dziecko, tylko w brzuchu.
Ona do mnie, ze mają na myśli takie w wozkach. Powiedziałam, że poproszę w takim razie kierownika sklepu, żeby mi o tej zasadzie poopowiadal, z chęcią posłucham.
Poszła sobie i nie wróciła

Co za babsztyl

PRZYPOMINAM O PISANIU PW Z WIZYTAMI

Ja naprawdę tu nie siedzę już po całe dnie i tylko przelatuję jednym okiem postem, nie zawsze widzę kto co pisze o terminach. Mama mnie na pełen etat zatrudniła do pomocy, a jeszcze w domu ogarniam chatę póki mam siły.

Może jest jakaś chętna na przejęcie pałeczki i poprowadzenie czwartej części?

Piję sobie gorącą czekoladę z okazji Dnia Czekolady i młoda bryka. Wczoraj wieczorem nagrałam jak mi brzuch podskakuje, pokażę dziadkom, bo nigdy się nie łapią na takie momenty.

Gratuluję wszystkim świetnych wyników krzywej.

Cytat:
Mam leukocyty, bakterie w moczu, byc może nie wysiusiałam dobrze pierwszego strumienia, albo jest jakas infekcja nie dajaca objawów. Co z kolei moze skutkowac przedwczesnym porodem, wiec no trzeba to zrobic. Mój gin w ciemno nie daje antybiotyków na szczescie.
Ja się ostatnio rękoma zapierałam od kolejnego Monurala - i dobrze, bo jednak źle pobrałam. Tak że trzymam kciuki za kolejny mocz! A dopóki mocz jest kwaśny infekcji nie będzie.
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 16:43   #4821
Lalalandia
Rozeznanie

Emdzik o qrcze biedactwo..🙁 Ale jeszcze nie masz skoro piszesz ze robi Ci się? będziesz się oszczędzać i kontrolować troszkę częściej iwszystko będzie napewno ok😘
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 16:56   #4822
oriane
Rozeznanie

U mnie to też szału nie ma z poprawą morfologii przez dietę. Soków mi nie wolno, piję w kółko wodę niegazowaną lub herbatę niesłodzoną. Do żarcia w kółko to samo właściwie, jem głównie kurczaka, a nie czerwone mięso. Ale nie czuję się anemicznie. Po prostu naiwna ja liczyłam na odstawienie żelaza dodatkowego i uwolnienie się od zaparć

Ja jestem wytrwała i brzuch nawet 2x dziennie smaruje. Ale to też wynika ze suchej skóry, bo jak nie nasmaruje to mnie swędzi 😀

Stary 2017-04-12, 17:00   #4823
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam mnóstwo, ale wszystkie dostałam, więc jestem niemiarodajna jako punkt odniesienia Ostatnio mój mąż się śmiał, że nie będę prać, tylko wyrzucać

Siostra podpowiedziała mi taki system, żeby po każdym założeniu ciuszek wyprać i odkładać na osobną półkę. W ten sposób prawdopodobnie każdą rzecz założę młodej po razie. Gdyby mi zabrakło, to zacznę drugą rundę, a jak wystarczy, to już będę miała gotowe do wydania kolejnym ciężarówkom

Cytat:
dziś odbierałam też najstarszą ze szkoły bo pogoda paskudna a że to blisko Smykolandu to weszłam na chwilę, i kupiłam taki kombinezonik na początek, gdyby wrzesień był chłodny i tyle ze szlabanu na ubranka

Oj tam, takie drobne zakupki

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Może jest jakaś chętna na przejęcie pałeczki i poprowadzenie czwartej części?
Pewnie padnie na mnie, Judkamę, albo Hanalę, bo jesteśmy w pierwszej trójce

A czwarta część już niedługo

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Ja jestem wytrwała i brzuch nawet 2x dziennie smaruje. Ale to też wynika ze suchej skóry, bo jak nie nasmaruje to mnie swędzi 😀
Ja też 2 razy dziennie Rano oliwką pod prysznicem, a wieczorem cuchnącym palmersem
Stary 2017-04-12, 17:03   #4824
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
Robi mi się łożysko przodujące
jak pisała koleżanka - internety to zło nie czytaj - tam są głównie same najgorsze przypadki opisane. Jak na początku ciąży musiałam leżeć to czytałam i optymizmem nie napawało.
Wiem, że łatwo się mówi, ale ja też w tej ciąży miałam pod górkę - pierwsze podejrzenie ciąży pozamacicznej, potem długo nie było serduszka słychać, później plamienia (miałam już 2 skierowania do szpitala jakby się poronienie zaczęło), od 6 tygodni walczę z chorobą - musiałam wziąć 2 antybiotyki - ale właśnie wróciłam z usg wszytko ok - więc u Ciebie też będzie dobrze
MademoiselleB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-04-12, 17:19   #4825
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Ja mam mnóstwo, ale wszystkie dostałam, więc jestem niemiarodajna jako punkt odniesienia Ostatnio mój mąż się śmiał, że nie będę prać, tylko wyrzucać

Siostra podpowiedziała mi taki system, żeby po każdym założeniu ciuszek wyprać i odkładać na osobną półkę. W ten sposób prawdopodobnie każdą rzecz założę młodej po razie. Gdyby mi zabrakło, to zacznę drugą rundę, a jak wystarczy, to już będę miała gotowe do wydania kolejnym ciężarówkom

Ja też 2 razy dziennie Rano oliwką pod prysznicem, a wieczorem cuchnącym palmersem
Zazdro - ja nie dostałam NIC, bo wśród moich znajomych niewiele jest dzieci Więc kupuję od nowa wszystko.

A smaruję się też dwa razy dziennie sumiennie, bo swędzi mnie i ciągnie niemiłosiernie, jeśli tego nie robię - zawsze miałam suchą skórą i musiałam się porządnie naoliwić, żeby przeżyć
Stary 2017-04-12, 17:38   #4826
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
Zazdro - ja nie dostałam NIC, bo wśród moich znajomych niewiele jest dzieci Więc kupuję od nowa wszystko.

A smaruję się też dwa razy dziennie sumiennie, bo swędzi mnie i ciągnie niemiłosiernie, jeśli tego nie robię - zawsze miałam suchą skórą i musiałam się porządnie naoliwić, żeby przeżyć
zazdraszcam sumienności...
Stary 2017-04-12, 17:38   #4827
Martoolka87
Zakorzenienie

Trzymajcie mnie w pięciu bo rozwalę dziesięciu
Mam wrażenie, że dzisiaj same pułapki są na mnie pozastawiane
- strzykawka wpadła mi pod łóżko
- chciałam wysłać pocztówki, ale notes z adresami mąż włożył na górną półkę i nie mogłam dosięgnąć (zadzwoniłam do siostry i na szczęście mi podyktowała)
- wylałam zupę na obrus
- przy wypisywaniu pitów zawiesił mi się program
- jak już je drukowałam, do mi się papier w drukarce zaciął
- po wytachaniu całej drukarki i wyjęciu papieru okazało się, że nie ma tuszu
- tusz przy wymianie wylał, podłoga i szafa czarna
- chce sięgnąć chusteczki nawilżane, oczywiście co, są na najwyższej półce, uduszę mojego męża jak wróci z pracy
- podłoga i szafa wytarte, palce czarne
- myję palce spirytusem i mam ochotę sobie strzelić kielicha zaczęłam się śmiać z całej tej sytuacji, ale
- pies mi zwymiotował i tego już było za wiele; cały dzień walczę, żeby utrzymać w żołądku kolejne posiłki, a tu taka przeszkoda
Skończyło się na beksie a teraz zbieram się, żeby to posprzątać
Stary 2017-04-12, 17:42   #4828
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Cytat:
- chciałam wysłać pocztówki, ale notes z adresami mąż włożył na górną półkę i nie mogłam dosięgnąć (zadzwoniłam do siostry i na szczęście mi podyktowała)
- wylałam zupę na obrus
- chce sięgnąć chusteczki nawilżane, oczywiście co, są na najwyższej półce, uduszę mojego męża jak wróci z pracy
- myję palce spirytusem i mam ochotę sobie strzelić kielicha zaczęłam się śmiać z całej tej sytuacji, ale
- pies mi zwymiotował i tego już było za wiele; cały dzień walczę, żeby utrzymać w żołądku kolejne posiłki, a tu taka przeszkoda

Są takie dni. Mi np. wczoraj 3 razy spadł laptop, a wcześniej w ogóle mi się coś takiego nie zdarzało Nie wspominając o tej akcji z biletami i o babie w tramwaju.
Stary 2017-04-12, 17:47   #4829
MademoiselleB
Raczkowanie

Cytat:
- wylałam zupę na obrus
biedactwo - ale teraz już może być tylko lepiej
Stary 2017-04-12, 17:49   #4830
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MademoiselleB Pokaż wiadomość
biedactwo - ale teraz już może być tylko lepiej
Tak sobie właśnie pomyślałam, jak czyściłam palce z tuszu, a tu taki klops
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości