|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kielce
izus123 Sukienkę już zamówiłam, w Cymbeline(ostatnio była w Srodku na manekinie to jak przechodziłam to zerkałam tam z bijącym mocno sercem
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o cantadeski to rzeczywiście muszą być świeże żeby sie ładnie prezentowały, ale tak jest z każdym kwiatem ![]() ![]() Dzisiaj byliśmy kupić obrączki, będą w poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3272 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3273 |
Raczkowanie
|
Oj to jak się już wszystkie chwalimy kiecuszkami to i ja wrzucę swoją (szkoda tylko, że zdjęcia tyłu nie było, bo ma fantastyczne zdobienia na trenie). Zamówiłam w Cymbeline, ma być na początku maja, już się doczekać nie mogę
![]()
#3274 |
Raczkowanie
|
lady.anna Bardzo ładna suknie, skromna z wdziękiem, widziałam, jak kiedyś byłam w Cymbeline ze jakaś dziewczyna ją przymierzała ( może byłaś to ty)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3275 |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo. Wiesz co ja ją mierzyłam pod koniec stycznia, a przede mną jakaś dziewczyna mierzyła i zamawiała twoją sukienkę
![]()
#3276 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna suknia, cudeńko poprostu ![]()
![]() |
#3277 |
Zakorzenienie
|
Sliczne sa wasze suknie, no to ja wklejam również swoja a co
![]() Kalex gdzie zamówiłaś kwiatki i w jakiej cenie?
![]() |
#3278 |
Raczkowanie
|
oniaczeq koniecznie pokaz sie w niej jak już przyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3280 |
Raczkowanie
|
oniaczeq piękna ta Twoja sukienusia. Musisz miec super figurę. A gdzie ją zamawialaś?
#3281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() joasiatko - wszystkiego naj naj na nowej drodze zycia! Mam nadzieje, ze pogoda swietna a Ty czujesz sie pieknie i wyjatkowo!!!
![]() |
#3282 |
Raczkowanie
|
dziewczyny może wy mi pomożecie, otóż nie wiem jak będzie z dekoracją sali, to znaczy restauracja już sama w sobie jest super tylko, że myślałam o kwiatach np na stół, ale nie wiem jakie mogłyby to być i kolor też, hmmm białe??,może coś doradzicie, zamieszczam link poniżej, trzeba kliknąć na ikonkę restauracja i tam są zdjęcia
http://www.willamagnat.kielce.com.pl...apper&Itemid=8 |
![]() ![]() |
![]() |
#3283 |
Raczkowanie
|
aurinko to ja no to faktycznie śmiesznie, moge ci tylko powiedzieć, że piękną masz suknie
![]()
#3284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą ciekawe jak się bawi, miejmy nadzieję że szybko nam zda relacje ![]()
![]() |
#3285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wlasciwie to z ta suknia wiaze sie smieszna historia bo ja bylam tylko w jednym salonie i od razu sie na nia zdecydowalam. Rodzice mi ja wypatrzyli na poczatku roku, jak przyjechalam do CK to od razu polecialam do Cymbeline i juz wiedzialam, ze innej nie chce. Tylko dla formalnosci zmierzylam jeszcze 2 inne, ale na te bylam zdecydowama od poczatku. Jest absolutnie w moim stylu, prosta, i nie beza! Nawet nie wiem jakie suknie proponuja w innych kieleckich salonach! a Ty placilas calosc od razu czy w ratach? Ja zaplacilam calosc i halke mam gratis.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3286 | |
Raczkowanie
|
Kielce
joasiontko życzę najcudowniejszych chwil w małżeńskim stanie
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja zapłaciłam zaliczkę 1000zł, a resztę jak już będzie, ale to tylko dlatego, że tak mi powiedziała dziewczyna, która się mną "zajmowała", ale też mam zamiar targować się o haleczkę. A dodatki i buciki też u nich kupujesz?
![]() ![]() Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-04-20 o 20:27 Powód: post pod postem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3287 |
Raczkowanie
|
nad tym jeszcze nie myslalam. Nie mieszkam w PL i mam troche ograniczone mozliwosci. Dodatki chce bardzo skromne. Welon raczej tam kupie a buty to sie porozgladam w miescie moze. Bede w maju przez tydzien sama, bez meza. to polatam na spokojnie
![]()
#3288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dołączam się do pytania - gdzie zamówiłaś kwiatuszki?? Dręczy mnie tylko jedna rzecz - jeżeli przydzie zamówona suknia, to nie dają jej już niekomu do mierzenia - prawda?? Bo wiem, że model mojej sukni sprzedali tak z wieszaka i już nie mają takiego... więc się troszkę boję, że mogą dawać do przymierznia ![]()
![]() |
#3289 |
Raczkowanie
|
Oniaczeq sliczna ta dekoracja trzeciego autka - chyba ją Tobie podkradnę
![]() Jeśli chodzi o zaproszenia to fajnie chyba pojedyncze dzieci wypisywać z imienia, a gdy jest ich więcej, to dopiero wtedy pisać Kowalscy z dziećmi. Ja też wypisywałam z nazwiska osoby towarzyszące w wieloletnich nieformalnych zwiazkach. Jestesmy z TZ dziś po warsztatach komunikacji malzenskiej w Niepołomicach. Bylo bardzo przyjemnie, aktywnie, duzo osob (nawet mezczyzni!) mówiło, ze bylo fajnie i cos zrozumieli i maja zamiar cos w sobie zmienic. Nawet moj TZ ktory jest nieformowalny i uwaza ze psychologia to glupota, powiedzial ze forma zajec mu odpowiedziala i mimo, że sie zarzekal, że sie i tak nie zmieni, już widzę poprawe w naszej komunikacji ![]() Jasiatko: wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i cudownych wspomnien z tego pieknego dnia! ![]()
![]() |
#3290 |
Wtajemniczenie
|
ponawiam pytanie:
Czy któraś z Was, Drogie Kielczanki posiada listę kieleckich zespołów? Jaki zespól jest uważany za najlepszy? Ja ostatnie kilka lat spędziłam za granicą, więc jestem zupełnie zielona i bardzo potrzebuję pomocy w tej kwestii, badzo proszę
#3291 |
Raczkowanie
|
http://www.morilee.com/DressDetail.aspx?C=1&D=2105&P=1
Ja kupiłam ten model sukienki ale nie wiem jakie dodatki bo on jest już i tak bardzo stojna dziewczyny macie jakieś pomysły?
#3292 |
Rozeznanie
|
Fenomenko84 jeśli moge cos powiedzieć o kolorach do willi to ja bym proponowała w kolorze bieli, czerwieni lub błękitu..żółty słoneczny też byłby bardzo ładny iładnie komponował się z wnętrzem. Tam ściany sa pomarańczowe dość intensywnie jak widac na zdjęciu. Więc kolor kwiatów raczej mocny, nasycony by go kolor ścian nie "zgasił". Może róże? niewiem jakie sa ceny kwiatów więc w tej kwestii się nie wypowiem..mam nadzieję ze troszeczkę pomogłam..
![]() ![]() Edytowane przez malutka 166 Czas edycji: 2008-04-19 o 21:13 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
#3293 |
Rozeznanie
|
Moja koleżanjka miała taką. Kupowałaś w sposabelli. Ona wyglądała bardzo ładnie, zresztą miała podobną figurę do Twojej. nawet pomyślałam, ze moze od niej odkupowałąs, bo chciała sprzedać
|
![]() ![]() |
![]() |
#3294 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co grawerujecie sobie na obrączkach??
#3295 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Co do zaproszen robiłam tak: jak było małzenstwo z 1 dzieckiem pislismy: Annę, Marcina, Karolinę Kowalskich, jak mieli np. 2 i wiecej dzieci to Annę, Marcina z dziećmi, a jak zdarzyło się tak, ze moja ciocia ma 3 córki z czego dwie dorosłe to pisalismy tak: 1. Annę, Marcina, Joannę Kowlaskich (Joanna to ich najmłodsza córka jest w gimnazjum) 2. Katarzynę Kowalską z osobą towarzyszącą ( ma 26 lat i powiedziała, ze jeszcze nie wie z kim pójdzie i żebym jej wpisała os. tow, ale jakby miała stałego partnera to wpsiałabym Annę Kowalską i Roberta Zamorskiego). Także do tej rodziny poszły 3 zaproszenia. My stwierdziliśmy że wszystkim którzy sa w liceum dajemy z osobami towarzyszącymi (najlpeiej wypisać konkretynie z kim jeśli wiesz) 3. Bożenę i Rafała Nowaków (to trezcia siostra już mężatka) Cytat:
A co do graweru na obrączkach My mamy tak: ja na swojej imię mojego TŻ i data, a on na swojej:moje imięi data ślubu Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-04-19 o 23:50 Powód: proszę korzystać z PROSTEJ funkcji multicytowania! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3296 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny - odpowiadam zbiorowo
![]() ![]() ![]() cena mojego bukietu to 180-200 zł, cena bukietu dla świadkowej to 80-100 zł poza tym pięknie macie suknie!!!!! my na obrączkach wygrawerowaliśmy imię męża/żony ![]() ![]() gazelcia - te suknie, które przychodzą nie są dawane na sklep, one wiszą zafoliowane (zapakowane mówiąc inaczej) w takich pokojach z tyłu sklepu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3297 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3298 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie młode Panie!
Dla zainteresowanych info dot. kursu.... 12-16.05.2008r. godz. 19.00 Kościół Św. Krzyża w Kielcach Pozdrawiam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3299 |
Raczkowanie
|
A ja kurs przedmalzenski zrobilam w Anglii,ciekawe czy mi to "zalicza"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3300 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tiffi 1 no nie wiem jak jest z tymi kwiatkami, ale ja bym nie ryzykowała na wpół zwiędniętych na ślubie. Lepiej chyba wybrać takie, które mają długą żywotność...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.