|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D
Dzień doberek!
No właśnie, jakie psikadełko?
|
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uch, współczuję i jestem pewna, że w lato zrobisz mazidłowo-thanatosowe zamówienie Witam, witam
|
|
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Sobieśka
![]() ![]() Muszę się odstresować, idę sobie zaparzyć pokrzywę
|
|
|
|
|
#4474 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najśmieszniejsze jest to, że w dzień zerwania spotkałam go jeszcze dwa razy na zakupach A w piątek wysłał do mnie smsa z pretensjami o treści "Zgłupiałaś?! Czemu usunęłaś mnie na gronie?!" Aż miałam ochotę coś mu odpisać, ale powstrzymałam się ![]() Cytat:
"Ziemia, ogień, wiatr, woda, serce! Ruuuuszaj Planeto!" Cytat:
Cytat:
Wcale nie obmyślałam zemsty, tylko byłam u wujka na imieninach Witam serdecznie wszystkie nowe i stare Włosomaniaczki
|
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
witajta Dziewuszki
śnił mi się nieszczęsny cholesterol ![]() ![]() o dziwo, reszta wiadomosci pozostala w glowie ![]() tez bym zrobila zamowionko u Thanatosa albo w Mazidlach, ale w portfelu pustki ![]() a kusi mnie domowy epilar i odpozniacz odrostu wloskow po depilacji. o ironio losu! dlaczego jedne wloski rosna za szybko, a inne za wolno? ![]() niedlugo w szkole bedziemy robic hydrolaty, ale to niestety beda jedyne zajecia praktyczne z chemii kosmetycznej
|
|
|
|
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Wiosno, pisałaś już o tym pewnie ze sto razy, ale... co i gdzie studiujesz
?Kosmetologię, tak? Strasznie ciekawe jest to wszystko co zawsze opisujesz... może sama też pomyślę o czymś podobnym
|
|
|
|
|
#4477 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jesli mi nie przerzuca na wrzesien jakiegos dziada![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej nocy i Dzieńdobry ![]() ja właśnie wstałam ![]() Cytat:
a ja ani nowa ani "stara" |
||
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
welcome homeI przy okazji dzień dobry wszystkim
|
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
Witam włosomaniaczki..
![]() Jestem dziś przerażona. Pytała któraś o płukanie piwem.. Popłukałam je wieczorem, odcisnęłam i niedługo później dokonałam zbrodni spania w wilgotnych włosach. Dziś moje włosy są błyszczące, miękkie, ale przy tym sztywne i "wywichrowane", busz na głowie! żyją własnym życiem i nic nie da się z tym zrobić, lwia grzywa. Pierwszy raz w życiu czuję jakbym miała za dużo włosów.. ![]() Mam pytanie, czy nosi któraś soczewki? Zamierzam sobie takie sprawić, bo okularów nosić nie lubię, a chodzenie bez też nie jest zbyt komfortowe
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Kosmetologie w Wyzszej Szkole Fizjoterapii. Wiekszosc osob slyszac "szkola prywatna" jest przekonana, ze jest łatwo i przyjemnie, uczyc sie nie trzeba.
niestety(ale tak jest chyba na kazdych studiach) nie ucze sie tego co mnie konkretnie interesuje i jest przydatne. ale jak patrze na innych znajomych, to moje przedmioty sa bardzo konkretne i duza czesc wiedzy moge wykorzystac w zyciu. to mi sie bardzo podoba. osoba, ktora lubi przedmioty przyrodnicze, nie boi sie kontaktu z ludzmi mysle, ze dobrze by sie czula na kosmetologii Cytat:
tylko, ze laser dziala "fizycznie" a system Epilar oparty jest na chemii. usuwasz wloski np. woskiem a potem nakladasz odpowiedni preparat http://www.epilar.pl/ o domowej wersji dowiedzialam sie stad http://www.laboratoriumurody.pl/foru...em,t10524.html a o opoznianiu odrostu wloskow tutaj http://www.laboratoriumurody.pl/foru...itor,t336.html szukalam zamiennika Nisimu gdy mialam kase, okazalo sie, ze w Mazidlach nie ma niektorych skladnikow, wiec sie wstrzymalam. ale na pewno sprobuje zanim wydam majatek na zabiegi
|
|
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez niedawno wyplukałam w piwie ale nic nie dalo ![]()
|
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Starsza stażem w tym wątku
![]() Cytat:
![]() Za to mój brat cioteczny nosił przez ok. 14 lat życia prawie non stop i teraz musi zakładać okulary na nos. Ale to tylko i wyłącznie jego głupota, bo czasami(czyt. często ) zapominał o nich i spał w soczewkach.
|
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
Eyna
ja nosze kontakty od lat. ciezko byloby mi sie z nimi rozstac, bo daja wieksza swobode niz okulary. probowalam juz roznych, kolorowe przewalkowalam tez ideal do wrazliwych oczu to Acuvue Oasys z Hydraclear. chociaz kazde oczy poczuja roznice, mozna chodzic w nich wiele godzin, nawet w zadymionych i suchych pomieszeniach, a komfort pozostaje. Acuvue Advance z Hydraclear tez sa dobre i mam je obecnie, sa tansze od Hydraclear, ale komfort mimo wszystko jest mniejszy. nie bierz sie za soczewki kwartalne, miesiac to max. najbardziej komfortowe i bezpieczne dla oka. na tym nie warto oszczedzac |
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem polóz się w suchych
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Robila ktoras koktajl
marchewka,ogorek i jabłko ?
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również noszę soczewki, już od około 3 lat, nie wyobrażam sobie powrotu do okularów. mam Actifreshe 400, nie są drogie, pasują mi.
Pierwszy dni z soczewkami są... dziwaczne, ale potem wkładanie i ściąganie jest bajecznie proste, a na oku nic nie czujesz.
|
|
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4492 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Myślałam też nad kolorowymi, tj. podkreślającymi, ale czy efekt musi być taki nienaturalny? nie chcę się wyróżniać, chcę tylko podkreślić kolor oczu, bo mam właściwie dwukolorowe. Cytat:
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do okularow bez porownania. mysle, ze sie szybko przyzwyczaisz. a co do kolorowych, najbardziej naturalny efekt daja soczewki podkreslajace dla jasnych oczu. J&J daja bardzo naturalny efekt, a przy tym sa komfortowe http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=539 (nie smiac sie z moich beznadziejnych brwi, juz nie nosze takich wyskubanych )roznica jest, ale subtelna, mozna komus wmowic, ze sa w 100% naturalne |
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
![]() Cytat:
nic na to nie poradze Dlatego marzy mi sie laser, tylko najpierw musialyby dobrze staniec.
|
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Uła
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie acuvie? (nie pamiętam jak to się pisze), i kurczę, jeszcze jakieś, ale moja okulistka dała mi je bez pudełka, doszukam się nazwy i dam znać.W Actifresh'ach mi najwygodniej, choć może jak mi się zapasy pokończą, to zrobię kolejne podejście do innych ![]() Edit: co za kolory Mnie kusi zmiana koloru oczu, ale chyba będzie z tym ciężko, bo mam ciemnobrązowe... |
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Eynu, ja nosiłam soczewki, i niestety nabawiłam się zapalenia spojówek. Zacznę od nowa w lato. To byłoy J&J oasis, była taka sprawa, że musiałam pare godzin przetrzymać je w soli fizjologicznej zanim kupiłam płyn i hop, siup, straszny ból.
A wy gaduły jak mnie nie ma, bo sprzątam
|
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzialyscie to? http://makeupforlife.blogspot.com/20...-purchase.html Hit w USA. Ja uwazam, ze przerysowane, ale komus sie moga spodobac. |
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdecydowanie lepsza jest pasta cukrowa albo pęsteta, mimo, ze to bardziej pracochlonne. ja bolu sie nie boje, a powiklan i wrastania. ale mam nadzieje, ze zdajesz sobie sprawe, ze laser bezbolesny nie jest? oczywiscie to zalezy od wrazliwosci osobniczej ale niektorzy się drą
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

No właśnie, jakie psikadełko? 

Ponadto regeneracja zniszczonych i spalonych kudlow doprowadzila mnie do stanu totalnego wycienczenia, dlatego pokochalam linie najmniejszego oporu, mimo iz musze na nia troche dluzej oszczedzac. Dzisiaj w ramach akcji pielegnacji licytowalam kolejne psikadlo do swoich lokow i udalo mi sie wygrac je tanio
Klikniecia myszka po napisaniu duzej ilosci notatek do gownianej pracy rocznej kosztowaly mnie tyle sily, ze te pare klikniec myszka to naprawde heroiczny wyczyn. Nie mowiac juz o niniejszym poscie. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wcale nie obmyślałam zemsty, tylko byłam u wujka na imieninach 
?

nigdy w to nie wątpiłam

nic na to nie poradze