|
|
#811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Praca magisterska - dyskusja
Cytat:
A o czym piszesz? Jak w latexu to pewnie cos matematycznego? Cytat:
Muszę tylko powiedzieć, ze mozilla i firefox to to samo, nie powinno być takiego odróżnienia w ankiecie
|
||
|
|
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze nie zapomni bo juz wczoraj mowila ze jej sie zapomnialo bo zostawila w domu na gorze i nie wziela, ale ze jutro na pewno przyniesie no a dzis to z kolei przyniosla tylko 1 rozdzial innej kolezanki co go dopiero wczoraj dostala, a o mojej pracy zas zapomniala masakra, ale i tak jestem w ciezkim szoku ze w ogole to sprawdzila bo myslalam ze bede chodzic za nia jeszcze przez caly maj ;P wczoraj caly ranek obmyslalam co mam jej powiedziec zeby sie wziela do roboty a tu przychodze na seminarium i slysze: sprawdzilam pani prace.... ![]() A Tż kochany Moj tez jest taki kochany bo tez zaoferowal, ze przeczyta ta moja prace Tylko nie wiem czy bylby w stanie powstawiac przecinki bo on sie chyba jeszcze mniej na tym zna niz ja Umysl scisly Skonczyl budowe maszyn i w jego pracy mgr to nawet przypisow nie bylo, a co dopiero przecinki No ale obronil sie na 5 ja to bym chciala przynajmniej 4 dostac
|
|
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Przyłączam się do wątku
Ja zaczęłam robić dyplom na początku marca, chcę się bronić we wrześniu. Zajmuję się zagospodarowaniem hałdy pokopalnianej w Sonsowcu Robię projekt koncepcyjny i piszę krótką pracę (pewnie ok. 20 - 30 stron), pracy mam w cholerę. W dodatku kumpela z mieszkania chce sie bronic w czerwcu, co działa na moje ambicje
|
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to moze koleżanka cie zmobilizuje i uda ci sie obronic w czerwcu. a jak nie to moze w lipcu?? |
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), kończyć analizy graficzne, jechać na miejsce i zrobić dokumentacje zdjęciową, bo bez tego trudno mi będzie ruszyć z koncepcją. W dodatku narysowanie tego w AutoCadzie zajmie mi kupę czasu ![]() Musiałam sobie trochę ponarzekać, bo roboty dużo, a ja nie wiem, za co się wziąć. No i Wizaż mnie odciąga
|
|
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Mi zostały jeszcze do napisania 4 strony. Jedna to ma być wstęp, a trzy pozostałe to wnioski z przeprowadzonych badań.
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a reszta rozumiem, ze juz zatwierdzona przez promotora
|
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurde mi tez by sie power przydał a mojemu promotorowu kop![]() superZreszta ja z moim nawet droga mailową sie nie moge kontaktowac:/tylko kazde 2 kartki jechac 160 km wwrrr ![]()
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
mój tez nie jest dostepny przez net
![]() tylko osobiscie
|
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
moja to w ogole nie wie jak sie wlacza komputer
|
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzis lenia
|
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć z drugiej strony, chyba się lepiej poprawia na wydruku (a potem są takie sytuacje, jak u Madzi, że odczytać uwag nie umie )![]() Ja do mojego i tak muszę chodzić osobiście, bo ja mu różne rzeczy pokazuję Mapy, wydruki itp. Poza tym zawsze muszę mieć przy sobie pena, bo promotor często coś mi podrzuca do przeczytania lub wykorzystania ![]() Madziu, ja mam lenia codziennie, naprawdę. Najlepsze jest to, że rano mam zapał, mówię sobie: "ok, dziś będę wymiatać", a kończy się na Wizażu lub innych stronkach A do koputera usiąść muszę, bo większość rzeczy na nim robię, korzystam też z internetu. Dlatego za chwilę w ogóle zmykam. porobić coś na mapie ręcznie
|
|
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
ja musze sie pochwalic
![]() wczora zrbiłam poprawki we wstepie, 3 rozdziaąłch teoretycznych i metodologii ![]() a dzis zaczynam robic poprawki 9a raczej wsyztskie wnioski musze jeszcze raz robić) w mojej czesci badwczej. to jest najgorsze to mi zajmie pewnie kilka tygodnii bo zaraz zacznie sie tez nauka na zajecia na uczelni. a ze moja czesc praktyczna teraz ma 40 stron wiec na nowo ja cała poprawic (tylko wykresy były dobrze, a wnioski pod kazdym z nich do poprawy bo za mało związków iz aleznosci oddkryłam ) to ja nie wiem kiedy to skoncze ale sie nie poddaje
|
|
|
|
|
#824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ma to w d... Tylko ostatnio wziela mnie to biblioteki i kazala mi wziac slownik do jezyka polskiego i czytac te wszystkie zasady ortografii i porownywac czy w chorwackim tez cos takiego jest nie wiem do czego ma mnie to zaprowadzic niby bo to za bardzo na temat nie jest i w ogole nie wiem jak ja mam to zrobic, ale zobaczymy... Tez mam lenia codziennie i ciezko mi to idzie ale siadam wlasnie bo juz powinnam siedziec od jakis 3 h przynajmniej nad tym ![]() Cytat:
tez wlasnie siadam do pisania czegos bleee zygac mi sie tym juz chce Ja Cie w ogole podziwiam :P jak Ty to robisz ze siedzisz na wizazu i rownoczesnie prace poprawiasz?? ja jak siedze na wizazu to ewentualnie jeszcze siedze na gg i spiewam ;P ale zebym cos pisala to nie |
||
|
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie spiewam, ale gadam an głos, to wszytsko co pisze jakos tak lepiej mi sie mysli i w związku z tym, już powoli chrypka mnie łapie
|
|
|
|
|
|
#826 |
|
Rozeznanie
|
Dziewuszki a do kiedy macie zajęcia na uczelni?Bo u mnie to jest poplątanie z pomieszaniem.Najpierw była mowa ze najstarsze roczniki kończą zajęcia tak jak inne,czyli w połowie czerwca + sesja a teraz mówią ludzie,że niby mamy zajęcia d 15 maja
+ sesja (mam 2 zaliczenia i 1 egzamin). Jak to u Was Na uczelniach wygląda?
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jest normalnie do konca. do 8 czerwca sa zajęcia, potem 2 tygodnie sesji i dopiero obrony, ale tylko dla tych co do 1 czerwca juz złoza prace w dziekanancie. dla innych obrony sa dopiero we wrzesniu. a ze ja mam w tym semstrze "tylko" 14 zajęć
to szczerze mówiąc nie wiem jak to wsyztsko mi sie uda bo przedmioty mam okropne. z jednego w tamtym roku było 5 warunków, a co za tym idzie 5 osoób musi powtarzac rok bo kiedy idziej miała zaliczac ten przedmiot?? ale ten facet baaardzo sie z tego cieszy, bo sadzi ze oni go tak lubili, ze postanwili dłuzej z nim zostac hehe super
|
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak Ci poszedl ten kolos co go u niego pisalas?? ja plodze plodze ale idzie mi to jak krew z nosa i aktualnie sie glowie jak zastapic wyraz "bazujące na" zeby pozostawic sens juz wymyslilam 1000 pomyslow ale zaden mi nie pasuje ![]() My tez mamy zajecia tak jak inne roczniki, tyle ze w moim przypadku to chyba az do polowy czerwca mamy zajecia
|
|
|
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
hmm jak poszedł kolos??
![]() ty mi nawet nie przypominaj. uczylam sie cały tydzien, specjalnie zostałam w Olsztynie, przez co z TZ sie 1,5 tygodnia nie widziałam. poszłam na kolosa a facet: co sie tak usmiechacie, chcecie koło?? my, że tak. a on: no to nie bedzie. nie chce mi sie sprawdzac, na koniec wam zrobie ze wsyztskiego myslałam, ze tam czymś zdziele, bo my chcielismy na pół materiał podzielic i sie zaczał cieszyc i mówi, ze jak robi zaliczenie ze wszytskiego (tak jak nam zrobi) to wtedy wiecej osób uwala
|
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba bym takiego ukatrupila (na wszelki wypadek po skonczeniu szkoly ) chyba koles ma nieudane zycie seksualne i stad jego problem hehe
|
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem ci, ze az nie mam słów na tego faceta. a jak jeszcze widze, jaką on ma z tego satysfakcję, to normalnie aż mi serce sciska
|
|
|
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet mi się podoba efekt ogólny w tym latexie napisałam na razie 2 strony wczoraj mi się bardzo nie chciało, ale dzisiaj już się zebrałam
|
|
|
#833 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Ja też dołączam do piszących prace mgr Piszę w zakładzie psychologii, mam zamiar obronić się w terminie czyli na poczatku lipca.Mam pytanie, chciałabym prosić wizażanki o pomoc z wypełnieniu mojej ankiety, ale nie chce zaśmiecać forum i nie wiem czy i w którym dziale o to poprosić. Ankieta dotyczy różnych form rozwoju osobistego, kierowana szczególnie do kobiet z Wrocławia i okolic. (tak na wszelki wypadek jej adres, gdyby któraś z Was też była z Wrocławia )http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz...zwojowych.html Możecie pomóc? będę bardzo wdzięczna! Kaska |
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym wypełniła ale nie jestem z okolic wrocławia to chyba nie moge co??
|
|
|
|
|
#835 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
to juz wypełniam
|
|
|
|
|
#837 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czerwcu też można oczywiście, ale rzadko kto się na to decyduje. Jak już pisałm, u mnie zcazyna się robić dyplom w połowie piątego roku, przeważnie.Nic mi się nie chce
|
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypełniłam . Mam nadzieję, że pomogłam.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

jutro bede tworzyć dalej.. już mam dość 

mam nadzieje ze nie zapomni bo juz wczoraj mowila ze jej sie zapomnialo bo zostawila w domu na gorze i nie wziela, ale ze jutro na pewno przyniesie
no a dzis to z kolei przyniosla tylko 1 rozdzial innej kolezanki co go dopiero wczoraj dostala, a o mojej pracy zas zapomniala
masakra, ale i tak jestem w ciezkim szoku ze w ogole to sprawdzila bo myslalam ze bede chodzic za nia jeszcze przez caly maj ;P wczoraj caly ranek obmyslalam co mam jej powiedziec zeby sie wziela do roboty
Robię projekt koncepcyjny i piszę krótką pracę (pewnie ok. 20 - 30 stron), pracy mam w cholerę. W dodatku kumpela z mieszkania chce sie bronic w czerwcu, co działa na moje ambicje 

super

Choć z drugiej strony, chyba się lepiej poprawia na wydruku (a potem są takie sytuacje, jak u Madzi, że odczytać uwag nie umie