CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-09-08, 19:48   #3751
Ingran
Blessed be the fruit

Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI

coco_85 nie tylko z Krusiak miałaś problem, nasza wymiana też do najprzyjemniejszych nie należała...:/ miesiąc czekałam na przesyłkę mimo, że ty moją miałaś od razu.
Stary 2012-09-08, 19:51   #3752
Krusiak
BAN stały

Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.

Ingran bardzo dziekuje za wsparcie ;-)
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-08, 20:01   #3753
Ingran
Blessed be the fruit

Proszę bardzo
Stary 2012-09-08, 20:06   #3754
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.

Ja też się Krusiak nie dziwie za negatywa ... było coś ustalone to trzeba tego pilnować i tyle, każdy ma wiele spraw na glowie a to praca a to dziecko a to poczta daleko ale trzeba się wywiązac z tego na co się umawiało

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-10, 22:23   #3755
igusia2812
Zadomowienie

Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez coco_85 Pokaż wiadomość
wiesz co, ale jesteś....wyjechalam i nie mialam jak Ci wyslać wczesniej błyszczyka pisałam Ci i prosiłam żebys poczekała, poza tym wszystko Ci wczesniej wyslałam, a ty mi napisałas negatywa, że nic odemnie nie dostałaś....WSTYDZ SIĘ dziewczyno!
no nie no na prawdę zabawna jesteś, jeżeli wyjechałaś to tzreba było poprosić któregoś z domowników o wysłanie, ja zawsze tak robię jeżeli nie moge akurat wysłac w umówionym terminie. ja nie widze tutaj żadnego problemu. a z tym wstydz się dziewczyno- wiesz co to raczej ty powinnaś się wtydzić a nie Krusiak

MARCOWO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845
igusia2812 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-11, 11:29   #3756
Leora
Rozeznanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
GG do Leora

Zostałam oszukana przez Wizażankę o nicku Loou, myślę, że minęło już wystarczająco dużo czasu abym mogła to napisać. Wysłałam do niej paczkę 4 czerwca (!) , listem wartościowym (nadal mam potwierdzenie nadania), paczka została odebrana przez Wizażankę, powiadomiła mnie o tym. Potem nasz kontakt się urwał. Pisałam do niej wielokrotnie, proponowałam, że jeśli jej paczka się np zgubiła, to dogadamy się inaczej. Nie dostałam żadnego odzewu, mimo tego, że Loou loguje się na Wizaż. Ignorancja i chamstwo. Nie polecam.
Stary 2012-09-12, 14:08   #3757
Krusiak
BAN stały

Cytat:
wiesz co, ale jesteś....wyjechalam i nie mialam jak Ci wyslać wczesniej błyszczyka pisałam Ci i prosiłam żebys poczekała, poza tym wszystko Ci wczesniej wyslałam, a ty mi napisałas negatywa, że nic odemnie nie dostałaś....WSTYDZ SIĘ dziewczyno!
Bardzo prosze coco_85 o PW z numerem nadania paczki gdyz paczki nadal nie ma...
Jesli moja prozba nie zostanie spelniona bede zmuszona powiadomic oficialnie modke gdyz dzis minal miesiac od kiedy wiazanka moja paczke otrzymala...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-13, 15:15   #3758
Krusiak
BAN stały

Dot.: Black List

Otrzymalam dzis nieodebrana przesylke od COCO_85 (te w ktorej wysylalam pomadke ktora sie nie zgdzala w naszej wymiance-wysylana na moj koszt plus teraz musialam zaplacic 3,70) Coco jej nie odebrala. Na zyczenie moderatorwo wstawie skan POKWITOWANIA zwrotu
Przesylka do mnie (blysczyk nadal nie dotarla)

Wysylam link i wpisuje sie w watku coco aby ustosunkowala sie do tego i czy nadala mi blyszczyk
Wysylam pw do modki z prozba o interwencje

Dla potomnych proponuje unikac wymian z ta osoba https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=607366

Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-09-13 o 15:31
Stary 2012-09-13, 22:22   #3759
coco_85
Oszust internetowy

Przekupka: 15 pkt / 94% pozyt.

słuchaj nie bedziesz straszyc ludzi wymianami ze mną, bo nie miałam kiedy wysłac ci przesylki z brakujacym blyszczykiem, ktorego zapomnialam wlozyc wczesniej do koperty, mowilam ci ze mnie nie ma 100 razy, zebys poczekała i nie mial kto odebrac i przesylki z pomadka ktora ci sie nie spodobała (a byla gratisem) , bo mieszkam sama. blyszczyk zostal dzisiaj wyslany,...jestes osobą z którą kompletnie nie da sie dogadać, wiec to ja raczej moge odradzac wymiany z tobą.
coco_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-13, 22:32   #3760
Krusiak
BAN stały

Nie mowilas nic o tym ze nie masz go kiedy wyslac to po 1
Po 2 mam z 20.08 PW ze go wysylasz i na tym nasz kontakt sie urwal
Po 3 podajesz falszywe dane do wysylki o czym juz powiadomilam Zlosliwca
Nie osmieszaj sie...
Zobacz ja jakos przesylke mialam czas wyslac do Ciebie a mam 2 dzieci, prace, meza i zero rodziny w promieniu 200km

Jak mowilas zebym poczekala? 20napisalam Ci pw ze jutro pomadke wysylam a ty na to ze ok ty wysylasz blyszczyk, 21 napisalam ze pomadke wyslalam i napisalas mi "Dzieki"
wybacz skleroze masz?
ps wczesniej twierdzilas ze pomadka nie jest gratisem i mam ja odeslac zobacz jak Ty zdanie zmieniasz WSTYD!

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
Zobacz to pisalas 8.09 dzis jest 13.. dawno wrocilas...

Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-09-13 o 22:33
Stary 2012-09-14, 07:21   #3761
LucyJordan
Zakorzenienie

Przekupka: 181 pkt / 99% pozyt.

zgłaszam dziewczynę aria500

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=638809

22 sierpnia nastąpiła wymiana adresów. przesyłki brak. kontaktu brak.
negatyw dla świeżaka.
Stary 2012-09-18, 09:43   #3762
Fenris
Czekam na Ragnarok

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Coco_85 dostała bana stałego - jak mają się z nią teraz skontaktować osoby czekające na swoje przesyłki????
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-09-18, 12:03   #3763
Krusiak
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Coco_85 dostała bana stałego - jak mają się z nią teraz skontaktować osoby czekające na swoje przesyłki????

zapraszamy tutaj 3 ost strony o coco https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=370436&page=148
Stary 2012-09-18, 12:28   #3764
Fenris
Czekam na Ragnarok

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Krusiak Pokaż wiadomość
zapraszamy tutaj 3 ost strony o coco https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=370436&page=148
Ok, dziękuję.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-22, 20:49   #3765
igusia2812
Zadomowienie

ja wpisuje Single_Teardrop- umawia się, nie wysyła...olewa potwornie

MARCOWO:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post45439845
igusia2812 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-18, 19:06   #3766
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Przekupka: 37 pkt / 100% pozyt.

Bardzo proszę o interwencję przy wymiance z użytkowniczką marylinda.
Nasza wymianka miała polegać na tym, że ja wysyłam jej "Revlon ColorStay do skóry suchej odcień 110 Ivory 28/30 ml" + "Yves Rocher Les Plaisirs Nature ananas/kokos LE 18/20 ml", a marylinda wysyła mnie "CLINIQUE podkład Superbalanced Makeup w odcieniu 01 Petal - użyty ok. 5-7 razy". Szczegóły dogadałyśmy na PW 1 stycznia, a już 2 stycznia nadałam do wizażanki paczkę. 4 stycznia paczkę odebrała i cisza. 8 stycznia wysłałam PW czy może już wysłała do mnie przesyłkę, na co odpisała że wysyła dzisiaj. Paczka została do mnie wysłana dopiero 11 stycznia...

Przedwczoraj paczkę odebrałam i zaniemówiłam. Podkład miał być użyty 5-7 razy, a nie ma go nawet 1/3 opakowania. Napisałam do wizażanki i załączyłam zdjęcia (https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...6&postcount=78), jednak marylinda w wiadomości PW stwierdziła, że "ze zdjęć nie wynika moim zdaniem nic. Nie widać na nich ile podkładu jest w środku i ja kiedy oglądałam go przed wysyłką też tego dokładnie nie widziałam, bo produkt osiada na ściankach i nie jest to dobrze widoczne" oraz że "przed ustaleniem wymiany przecież nie dopytywałaś mnie jaki % ubył, albo czy po położeniu buteleczki podkład się wylewa". Chciałam zauważyć, że podkład użyty 5-7 razy po postawieniu go poziomu po prostu by się wylał... A tu ledwo coś skapnie jak potrzymam go do góry nogami.

Nie satysfakcjonuje mnie propozycja marylindy polegająca na tym, że coś sobie od niej z wątku dobiorę, ponieważ po pierwsze nic mnie nie interesuje, po drugie ja wysłałam jej prawie nowe produkty (z naprawdę minimalnym zużyciem) a dostałam produkt na wykończeniu, a po trzecie czuję się po prostu oszukana i chcę wysłane do niej rzeczy z powrotem. Oczywiście bardzo chętnie odeślę jej podkład. Niestety wizażanka marylinda nie chce przystać na takie rozwiązanie. Proszę o pomoc.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 10:49   #3767
Mellamina
Zadomowienie

Do Hiperaktywnej
Ja też jestem po średnio udanej wymianie z marylinda. Pisłam, że chętnie zrezygnowałabym z wymiany i odesłała jej rzeczy - ale marylinda na to nie przystała. Wymieniłam 2 flakony Tommy Hilfiger i Moschino Femme oraz resztę czarnej COCO na torebkę, gumowy pasek, podróbkę pandory i srebrny pierscionek wart ponoć ponad 250 złotych. Niestety, pierścionek nie jest wart nawet połowy ceny, a jego wykonanie byle jakie. Może i robił go jubiler - ale zapewne nie renomowany jak zapewniała marylinda. Torebka na zdjęciu również wyglądała dużo lepiej niż w realu (tandeta chińska za 30 złotych). Wyleczyłam się raz na zawsze z wątku ciuchowego. Nigdy nie wymienię kosmetyków za dodatki czy biżuterię. Marylindzie nie wystawiłam przekupki z obawy o odwetowy komentarz - zapewne negatywny, choć z wymiany ze mną była bardzo zadowolona.
Mellamina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-05, 20:09   #3768
Cindy28
Lux Mundi

Przekupka: 72 pkt / 100% pozyt.

Hiperaktywna, Mellamina - warto takie sytuacje opisywać dodatkowo modom na priv.
Kiedyś zdecydowałam się napisać do virtual_reality i przedstawić sytuacje, którym do uczciwości było daleko. Dzięki temu naciągaczki zostały ukarane [ban stały].
Sama virtual pisała, by nie bać się odwetowych negatywów - zostają usuwane przez 'górę'.
I fajnie, że napisałyście o tej Wizażance - właśnie jestem nią w trakcie negocjacji [póki co na forum], ale po takich komentarzach zrezygnuję z wymiany. Dziękuję jeszcze raz.
Stary 2013-04-05, 21:03   #3769
marylinda
BAN stały

Przekupka: 181 pkt / 98% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Mellamina Pokaż wiadomość
Do Hiperaktywnej
Ja też jestem po średnio udanej wymianie z marylinda. Pisłam, że chętnie zrezygnowałabym z wymiany i odesłała jej rzeczy - ale marylinda na to nie przystała. Wymieniłam 2 flakony Tommy Hilfiger i Moschino Femme oraz resztę czarnej COCO na torebkę, gumowy pasek, podróbkę pandory i srebrny pierscionek wart ponoć ponad 250 złotych. Niestety, pierścionek nie jest wart nawet połowy ceny, a jego wykonanie byle jakie. Może i robił go jubiler - ale zapewne nie renomowany jak zapewniała marylinda. Torebka na zdjęciu również wyglądała dużo lepiej niż w realu (tandeta chińska za 30 złotych). Wyleczyłam się raz na zawsze z wątku ciuchowego. Nigdy nie wymienię kosmetyków za dodatki czy biżuterię. Marylindzie nie wystawiłam przekupki z obawy o odwetowy komentarz - zapewne negatywny, choć z wymiany ze mną była bardzo zadowolona.
Mellamino, sprawa z Hiperaktywną jest już dawno zamknięta, ostatecznie doszłyśmy do kompromisu i dosłałam jej obiecany kosmetyk, więc myślę, że odwołania do tego są zbędne.
Przyznam, że dziwi mnie trochę, że teraz nagle wyciągasz temat naszej wymiany, która zakończyła się ponad dwa miesiące temu a ostatnia Twoja wiadomość do mnie brzmiała mniej więcej "przepraszam, może się czepiam". Trochę to nie w porządku. Nie pisałaś do mnie więcej od tego czasu, uznałam więc, że wszystko jest ok. Twoim głównym zarzutem był fakt, że pierścionek może nie być srebrny, co jak rozumiem zweryfikowałaś, ale pozytywnie. Kosztował on tyle ile napisałam i nie jest to żadna kwota "wzięta z sufitu". Przesyłałam Ci również dokładne jego zdjęcia w wersji makro, tak żeby nie było niedomówień. Torebka również jest dokładnie tej firmy jaką oferowałam (Friis&Company, która jest firmą skandynawską a nie chińską tandetą z allegro). Jeśli chodzi o bransoletkę to już w ogóle... Dobrze wiesz, że dosłałam Ci ją w ramach gratisu (bo mówiłaś, że Ci zależy) od początku to podkreślając i nie wliczając jej nawet w rachunek naszej wymiany.
marylinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-08, 18:03   #3770
lemka
Zakorzenienie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny, co zrobić, jeżeli ktoś wysłał przesyłkę mimo tego, że się wycofałam, bo dziewczyna przez długi czas się w ogóle nie odzywała, ciągle przekładała wysłanie a wiedziała, że interesuje mnie termin przed świętami. Produkt przyszedł dziś do mnie w uszkodzonym opakowaniu (o czym nie było mowy, opakowanie sklejone taśmą, żeby puder się nie wysypał), w opakowaniu zamiast 1/4 jest go mniej, tylko na dnie jakby.

Nie chcę pokrywać kosztów odsyłania paczki a najchętniej to bym zrobiła .
Stary 2013-04-08, 18:07   #3771
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co zrobić, jeżeli ktoś wysłał przesyłkę mimo tego, że się wycofałam, bo dziewczyna przez długi czas się w ogóle nie odzywała, ciągle przekładała wysłanie a wiedziała, że interesuje mnie termin przed świętami. Produkt przyszedł dziś do mnie w uszkodzonym opakowaniu (o czym nie było mowy, opakowanie sklejone taśmą, żeby puder się nie wysypał), w opakowaniu zamiast 1/4 jest go mniej, tylko na dnie jakby.

Nie chcę pokrywać kosztów odsyłania paczki a najchętniej to bym zrobiła .
to temat na plotkowy, nie na czarna liste
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-08, 20:53   #3772
lemka
Zakorzenienie

Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez magda s. Pokaż wiadomość
to temat na plotkowy, nie na czarna liste
Pomyliłam wątki, już przenoszę się na ten drugi. Dziękuję za zwrócenie uwagi.
Stary 2013-05-06, 12:09   #3773
magdalenka2
Zakorzenienie

Przekupka: 185 pkt / 100% pozyt.
GG do magdalenka2

witam, zgłaszam wizażankę 1990 paulinka na czarną listę gdyż zostałąm przez nią oszukana i to nie tylko ja jak widzę po wątku Czarna lista plotki... umawiałyśmy się na wysyłkę 24 kwietnia w środę, ja swoją wysłałam, a jej paczki do dziś nie ma, na dodatek dostała bana...pisałam do niej już kilka wiadomości, ale nie odpisuje a widzę że bywa na wizażu..
jest szansa na iterwencję??
magdalenka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-17, 11:14   #3774
Rosewood
Rozeznanie

Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.

Jestem zmuszona powiadomić administratora forum o kolejnej próbie oszustwa, której dopuściła się jedna z wizazanek.
Dziewczyna o Nicku Make_mind skontaktowała się jakis czas temu ze mną czas na priv i prowadziła szeroką korespondencję na temat ewentualnej wymiany kosmetyków. Gdy wstępnie bylyamy dogadane co do wymiany poprosiłam, żeby wpisała te propzycje wymiany w moim wątku wymiankowym. Jako, ze obie miałyśmy zerowe konto "przekupek" kosmetyki miałyśmy wysłać w tym samym dniu. Wymienilysmy się adresami, po czym ja czekałam nadal na wpis w moim wątku, gdyż słusznie obawiałam się wymiany tylko na podstawie korespondencji z priva. Wpis w moim wątku nie pojawiał się, wiec napisałam do Make_mind co z wymiana, ze miała się wpisać w wątek czego nie zrobiła. Ona na to, że ojej, że zapomniała się wpisać, ale paczkę do mnie już wysłała. Ja jej na to żeby się w takim razie wpisała teraz. Na te wiadomość odzewu juz nie było, wpis w moim wątku też się nie pojawił. Jako, ze włączyła mi się juz w tym momencie "lampka alarmowa" wpisałam w Google adres, który podała mi do wysyłki Make_mind. Na pierwszej pozycji wyskoczył mi post z tego wątku z 2007r, gdzie inna wizazanka została oszukana przez osobę podają a identyczny adres do wysyłki. Wówczas miała nick rose_cha. Jako, ze moj mąż jest Policjantem ustalilam tez, ze w Polsce nie ma ani jednej osoby o imieniu i nazwisku, ktore podala Make_mind. Paczka od Make_mind, która rzekomo miała być do mnie wysłana 11.07. oczywiście do dziś do mnie nie dotarła. Na szczęście ja nie wysłałam swoich kosmetyków.
Make_mind podała dane Katarzyna Chil, Gierlachow 124a, 27-600Gierlachow.
Przestrzegam inne wizazanki i proszę administratora o właściwą interwencję.
Stary 2013-07-19, 13:01   #3775
siarka40
Szef ds. Wymianek

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.

Do wymiany dalszych postów odnośnie do wpisu Rosewood zapraszam do wątku plotkowego.
Stary 2016-02-17, 07:09   #3776
201801022057
Konto usunięte

Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.

Przepraszam, pomyłka.

Edytowane przez 201801022057
Czas edycji: 2016-02-17 o 07:36
201801022057 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-04-23, 22:16   #3777
Keisha
Raczkowanie

Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.

I ja zgłaszam Kelis6 na czarną listę.
Wysłała kosmetyki po terminie, ze specjalnie poodrywanymi i zdrapanymi datami ważności. Do tego żele do włosów miały być nowe, a już gołym okiem było w dwóch opakowaniach widać, że ktoś ich używał. Po odkręceniu wieczka w jednym z żeli, dał się od razu wyczuć nieprzyjemny zapach, a pod wieczkiem był istny syf (może już nawet coś się tam rozwijało ze starości, nie wiem, nie wnikałam, bo było to obrzydliwe). Pozostałe kosmetyki też nie nadają się do użycia - z przyjemnością wyrzucę je do kosza, bo wystawiłam już negatywa.
Długo nie mogłam się z Kelis6 dogadać o odmianę, było zwodzenie i odwlekanie sprawy... Po interwencji "Szefowej" Siarki dostałam zwrot pieniędzy, ale kwotę wpłaciła Kelis6 według własnego "widzimisię", a wielokrotnie w wiadomościach pisałam jej ile ma być, jeśli nie chce opcji odmiany...
Także przestrzegam przed wymianami z Kelis6, zwłaszcza tymi kosmetycznymi.

Wymiana:
1). Ubrania, buty, książki i inne drobiazgi.
2). Kosmetyki, wszystkowątek.

Edytowane przez Keisha
Czas edycji: 2016-04-23 o 22:22
Keisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-13, 10:56   #3778
kama kama
Zadomowienie

Chciałabym zgłosić na czarną listę użytkowniczkę Moose.
Moose otrzymała ode mnie oryginalne perfumy a w zamian wysłała ordynarną podróbę.

Oto wątek w którym Moose się wymienia oraz zdjęcia otrzymanej przeze mnie podróbki perfum w trzecim poście od końca.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117161

Za oryginalne niszowe zapachy Micallef dostałam od niej podróbę Elixir'u Niny Ricci. W dodatku podróbka ta jest wyjątkowo STARA - zapach jest już skwasniały, nawet przy odrobinie dobrych chęci nie będe w stanie z niego korzystać.
Chciałam rozwiązać sprawę polubownie - niestety Moose zniknęła z wizażu natychmiast po wymianie i nie odpowiada na wiadomości. Przypadek? Nie sądzę.
Wystawiam więc pierwszy w historii mojego wizażowania NEGATYW i wpisuję na Czarną Listę.

OSTRZEGAM PRZED MOOSE (nick jest trafiony. Dałam się oszukać jak jakiś łoś)

Edytowane przez kama kama
Czas edycji: 2017-04-13 o 13:12
kama kama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-13, 13:32   #3779
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

Kama, zgłosiłaś to Moderatorce?
Jeśli nie, to zgłoś
Cytat:
Napisane przez kama kama Pokaż wiadomość
Chciałabym zgłosić na czarną listę użytkowniczkę Moose.
Moose otrzymała ode mnie oryginalne perfumy a w zamian wysłała ordynarną podróbę.

Oto wątek w którym Moose się wymienia oraz zdjęcia otrzymanej przeze mnie podróbki perfum w trzecim poście od końca.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117161

Za oryginalne niszowe zapachy Micallef dostałam od niej podróbę Elixir'u Niny Ricci. W dodatku podróbka ta jest wyjątkowo STARA - zapach jest już skwasniały, nawet przy odrobinie dobrych chęci nie będe w stanie z niego korzystać.
Chciałam rozwiązać sprawę polubownie - niestety Moose zniknęła z wizażu natychmiast po wymianie i nie odpowiada na wiadomości. Przypadek? Nie sądzę.
Wystawiam więc pierwszy w historii mojego wizażowania NEGATYW i wpisuję na Czarną Listę.

OSTRZEGAM PRZED MOOSE (nick jest trafiony. Dałam się oszukać jak jakiś łoś)

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-04-14, 20:19   #3780
kama kama
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
Kama, zgłosiłaś to Moderatorce?
Jeśli nie, to zgłoś
Misianko, dzięki, nie zgłaszałam. Założyłam, ze jak wpiszę na Czarną Listę to moderatorzy to zauważą. Zaraz dam komuś znać.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości