![]() |
#3571 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Cytat:
Rany, nienawidzę tego, moja tez robi wystawkę gdzie popadnie, zwłaszcza w łazience. A dla mnie łazienka to takie małe spa, wszystko ma swoje miejsce, są świeczki i też ogromne lustro. A tu Ci nagle taki bajzel się robi. Moja uwielbia zostawiać wszędzie swetry, czapki, najlepiej w przedpokoju na szafce, na której stoi tylko świeca dekoracyjna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jakieś niecałe 160 cm a mój tz 193 więc podobnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zadomowienie
|
Inez też jestem takiego zdania. Nie bez powodu natura wybrała te plus minus 40 tygodni i sama decyduje o tym kiedy koniec ciąży.
Między innymi dlatego tak bardzo mi zależy na uwzględnieniu terminu wg usg, gdzie u mnie jest to 2 tygodnie różnicy do OM ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Ja kupiłam poduchę do karmienia z motherhood. Oni nazywają ją fasolką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | ||
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Tak mi powiedzieli w szpitalu, bo jest najbardziej wiarygodny.... termin wg om zaklada owulacje równo w środku cyklu (a u mnie była w 25 dniu cyklu przy cyklach 30dniowych wiec żaden środek to to nie był), a z USG znowu wystarczy o milimetr kliknąć inaczej i juz usg pokazuje ciagle o kilka dni w te czy wewte. Nie każdy wie kiedy była owulacja, wiec trzeba cos przyjąć ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Dokładnie ![]() ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
![]() |
#3575 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mi też się przestało spieszyć. U nas akurat finansowo nic się nie zmienia, w DE mam płatne 100% 6 tygodni przed terminem i 8 tygodni po narodzinach, jeżeli dużo wcześniej się urodzi, to też jakoś wyrównują i zawsze wychodzi tyle samo. Bardziej mi dały do myślenia posty Esor, która pisała, że właśnie w Stanach dziecko donoszone jest dużo później. Chyba tak w 39+x fajnie byłoby urodzić, najfajniej ![]() [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7289232 1]Kalafior ciążowy level high! Robie tosty sobie i tz... Tz mowi ze jakiś dziwny tost patrzę a ja wkładam puste kanapki do tostera bez sera ![]() Siedzę dzis cały dzien w domu płucze gardło woda z sola, zajadam sie czosnkiem i hallsami i pije wodę z miodem i cytryna ![]() Od dmuchania nosa to zaraz urodzę xd Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3576 |
Konto usunięte
|
Maya chyba chce bardzo wyjsc... Wypycha sie dzis nie miłosiernie... A tak napiera mi na szyjkę ze boje sie ze zaraz zacznę rodzic serio
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Mamusia Luty 2016
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7289749 6]Maya chyba chce bardzo wyjsc... Wypycha sie dzis nie miłosiernie... A tak napiera mi na szyjkę ze boje sie ze zaraz zacznę rodzic serio
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ale by było ![]() 22.02.2016 Hania ![]() 39/40 Agatka ![]()
#3578 |
Konto usunięte
|
Tz dzis powiedział ze na święta moze wyjsc... A teraz panikuje ze on żartował hahaha ![]() zobaczymy czy przez noc sie uspokoi :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3579 |
Zakorzenienie
|
właśnie nabrałam ochoty na grysik, a TŻ tak się ucieszył, że poprosił o miseczkę dla siebie
![]() ![]() ale pyszny jest ![]()
#3580 |
Zadomowienie
|
Hej cześć 😀😀
Właśnie kilka razy zbierałam się do zamówienia poduchu do spania i w końcu nie zamówiłam, radzę sobie bez niej dlatego też chcę teraz kupić rogala do karmienia ☺ spróbuję, a może ułatwi mi życie 😀 Felliciti - Kupiłaś ta poduszkę 4w1? Właśnie kukałam na nią i fajnie wygląda, funkcjonalna! ![]() Marta - Też zazdroszczę wszystkim pokoików dla maluszków, urządzania ich itp.. My też narazie będziemy mieć dziecięcy kącik w naszym pokoju. Uwielbiam paseczki ![]() Też mam Juvit z pompką jak Ukrajinka ![]() Bunnybe - Faktycznie pokazywałaś ostatnio ta poduszkę, że udało Ci się za super cenę kupić i ten ładny wzorek ![]() Melka - Ja uwielbiam kizianie po stopach i po włosach na głowie 😍 a tż robi to z chęcią non stop. Efffpe - Hahaha to były na kolacje takie kanapki opiekane ![]() Bambi - I jak wrażenia jeśli chodzi o fasolke? Bo też myślę nad tą z Motherhood, dziś 'pomacałam' w smyku i wydawała mi się dość porządna ![]() Vikunia - O fakt, te kury babci dany są boskie! I weź tu człowieku zdecyduj co kupić 😅 Byliśmy na zakupach, jestem padnięta. Aaa no i przykleiło mi się coś dla Hani.. nie jestem za bucikami dla maleństwa ale te mnie zauroczyły! Cena też super więc szkoda było nie wziąć nawet jakby miały leżeć w szufladzie, z chęcią będę na nie patrzeć 😀 na szczęście od środka całe bawełniane. 1492210566937.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gornek i Anita - Gratulacje dziewczyny! witamy maluszki na świecie <3 Margolcia - śliczny pokoik ![]() Włączyło mi sie wicie gniazda i dopracowuje nasz pokój <3 do tego w tym roku przypadło nam urządzanie świat.. nie pytajcie.. Cieżko sie wbić bo piszecie jak szalone!! Przepraszam za kolejna nieobecność, wiedzcie jednak ze czytam z ukrycia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3582 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3584 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
My święta mamy wychodne także ja nic a nic nie robię. Dwa dni u teściów i jeden dzień u moich rodziców, z jednej strony pasuje mi to a z drugiej strony wolałabym poleniuchować z mężem w domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj mnie zaprosił pod prysznic ![]() ![]() idziemy w trójeczkę spać, dobranoc! ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Cytat:
![]() a kurę bierz, nie pożałujesz ![]() ![]()
![]() |
#3586 |
Zadomowienie
|
Vikunia - Hahaha sikam po nogach 😅😅 mój uwielbia Despacito! To jego codzienność ostatnio, chodzi i śpiewa, tańczy, wywija tyłeczkiem. Noo idzie zwariowac z tymi chłopami ale bez nich byłoby strasznie smutno!
My mamy wannę i niestety ale już.. nie mieścimy się w niej razem;(( Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
Dobranoc <3 Wgl wlasnie zauważyłam ze zmienił mi sie status na wizażu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7289749 6]Maya chyba chce bardzo wyjsc... Wypycha sie dzis nie miłosiernie... A tak napiera mi na szyjkę ze boje sie ze zaraz zacznę rodzic serio ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ty robisz " puste tosty" a ja wczoraj do zmywarki włożyłam kostkę do prania ubrań zamiast tych do zmywania xd naszczescie zorientowałam sie na czas xd <3 a Maya niech siedzi jsszcze, ma czas xx Edytowane przez mileena5 Czas edycji: 2017-04-15 o 00:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3588 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Vikunia - Wszystko przez Ciebie.. jest godzina 1:43 a ja nie wytrzymałam! To było silniejsze ode mnie;(( poszłam i zrobiłam grysik a do tego dałam truskawki.. teraz będę mieć wyrzutu. Ale uwaga.. czytałam, że grysik jest BARDZO wartościowy, uff! Ulga 😅 1492213510248.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3590 |
Zadomowienie
|
Nie powiem ale było pyszotka
![]() Leżę i zamiast iść spać to przeglądam wszystko co możliwe w internetach 😀 a jutro będę nieprzytomna. Pokoik dla Fi już całkowicie skończony? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3592 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() + inne ulepszenia ![]() Ciuszki tez w koncu wypralam i wyprasowalam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ahahaha padłam ![]() Wlasnie Maya niech siedzi jak potrzebuje ![]() Kurde zasnęłam na 1.5 godziny i juz po spie... Ta choroba mnie wykończy... Ukradłam juz Majce wodę morska i maść majerankowa :p Jutro tzn w sumie dzisiaj wieczorem idziemy do kina i chciałabym jakos funkcjonować :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jejku jaki piękny pokoik ma Fi 😍😍 jestem zakochana! Zasłony cudne, pościel śliczna! A to w sowy to też pościel? ![]() Jakie to wszystko jest urocze.. ! Ja też już na szczęście mam wszystko wyprane i wyprasowane uff później bym chyba nie dała z tym wszystkim rady 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Obudziłam się po 2 i pospane, mały mi tak napieral na pęcherz zanim poszłam spać że chyba z 20 razy byłam w toalecie. Milena kostki do prania w zmywarce to jest to ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 |
Wtajemniczenie
|
A mnie właśnie obudził synek bo miał "straszny sen".... teraz sama nie mogę zasnąć i mam ochotę na kaszkę manna przez Was
![]() ![]() Milena - pokoik śliczny, pościel naprawdę urocza, ten motyw taki delikatny ![]() Aaaa i kurę mam owszem, jest wypasiona ![]() ![]() ![]() To mi przypomina scenę z pitbulla "o k... jaki fajny gołąb!" O ile się nie mylę Fartuch tez ma kurę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3598 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Konto usunięte
|
Tak mi sie chce spac ale przez zatkany nos to w ogole nie ma opcji :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Rozeznanie
|
Efffpe, zdrowiej szybko, bo sily beda niebawem potrzebne
![]() Co do witaminy w kapsulkach, to nas wlasnie polozna przestrzegla na samym poczatku i dawalismy z lyzeczki, teraz kupilam z pompka, ale D+K wiec musze kypuc nowa ![]() Moj maz tez juz nic nie pije sam z siebie, musze dzis pojechac kupic biedaczkowi chociaz bavarie 0% na swieta ![]() Ukrajinka, to Ty postawilas kiedys na plycie czajnik elektryczny? Zrobilam ostatnio to samo na indukcji ![]() Mi sie jakos nie spieszy mocno z porodem, tylko ciezko mi juz i jestem zmeczona, mloda jest juz bardzo nisko, odbija mi sie nogami u gory i wali glowa na dole w pecherz, albo szyjke, nieraz az podskakuje albo sykne. A jak siadam to mam wrazenie, ze zgniatam jej glowe:p Ale nie czuje jakos, zeby to mialo byc juz, mam straszaki juz od dawna takie mocne i nic wiec mysle, ze jeszcze poczekamy. W poniedzialek bede miec 38.0 wiec juz przyzwoicie, moj gin twierdzi, ze to dopiero wtedy jest ciaza donoszona. Milena, chyba zartujesz... Ja w tym roku juz dawno zapowiedzialam, ze na swieta nic nie robie, bedziemy u rodzicow, pomagam cos troche w lekkich rzeczach, ale nie wyobrazam sobie przygotowywac calych swiat.. Talusiax, moze pietrowo by dalo rade ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mamaSmerfuni Czas edycji: 2017-04-15 o 04:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.