Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-19, 19:32   #2791
asiek14
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

jabłuszko - do humana albo językówki

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 20:23   #2792
schism_
Zadomowienie

Ahoj.
Dzień zleciał niczym z bicza trzasł Wylegiwałam się do ok.12, potem lenia ciąg dalszy,ledwie co zajrzałam do zeszytów miałam dosyć Gdy o wpół do szóstej zjawiłam się w umówionym miejscu ,czekając na kumpele,okazało się,że zaszła zmiana planów i jedziemy do Sopotu ^^ W mig zajechałyśmy tam autobusem i podreptałyśmy tu i ówdzie. Zmarzłyśmy,że hej ==' W empiku natknęłyśmy się na mieszkankę Sopotu,córkę prezydenta Kaczyńskiego ze swym facetem i dziećmi _^_
Poza tym, szyja latała mi dookoła głowy A to w stronę kelnera,kasjera czy przechodnia ^^ Jeden (znajomy,znajomego kumpeli,którego spotkałyśmy przypadkiem w Pubie ,coś na mnie spozierał intensywnie, sęk w tym,że rok młodszy ) Sama solenizantka,zaprosiła nas do MacDonaldsa (sama wiecznie się odchudza a ma z czego;P i bez efektu)dziewczyna słynie ze swej niestałości. Jak sama przyznała (i reszta wie)była związana od 2klasy gimnazjum z 14stoma chłopakami,z kilkoma flirtowała,z 5cioma atrakcyjnymi dziewczynami całowała się na imprezach ;> W sumie ludzie są różni. Sama nie zdecydowałabym się na związek z kimś tylko dlatego,że mi się bardzooo podoba,acz flirt owszem (achh te marzenia )
Tia ,poserfuję chwilę do neta,wszamię kolację i witaj śnie.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 20:44   #2793
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Ahoj.
Dzień zleciał niczym z bicza trzasł Wylegiwałam się do ok.12, potem lenia ciąg dalszy,ledwie co zajrzałam do zeszytów miałam dosyć Gdy o wpół do szóstej zjawiłam się w umówionym miejscu ,czekając na kumpele,okazało się,że zaszła zmiana planów i jedziemy do Sopotu ^^ W mig zajechałyśmy tam autobusem i podreptałyśmy tu i ówdzie. Zmarzłyśmy,że hej ==' W empiku natknęłyśmy się na mieszkankę Sopotu,córkę prezydenta Kaczyńskiego ze swym facetem i dziećmi _^_
Poza tym, szyja latała mi dookoła głowy A to w stronę kelnera,kasjera czy przechodnia ^^ Jeden (znajomy,znajomego kumpeli,którego spotkałyśmy przypadkiem w Pubie ,coś na mnie spozierał intensywnie, sęk w tym,że rok młodszy ) Sama solenizantka,zaprosiła nas do MacDonaldsa (sama wiecznie się odchudza a ma z czego;P i bez efektu)dziewczyna słynie ze swej niestałości. Jak sama przyznała (i reszta wie)była związana od 2klasy gimnazjum z 14stoma chłopakami,z kilkoma flirtowała,z 5cioma atrakcyjnymi dziewczynami całowała się na imprezach ;> W sumie ludzie są różni. Sama nie zdecydowałabym się na związek z kimś tylko dlatego,że mi się bardzooo podoba,acz flirt owszem (achh te marzenia )
Tia ,poserfuję chwilę do neta,wszamię kolację i witaj śnie.
wow śmiesznie xD

a ja jakoś tak leniuchować nie lubię ;P nie wiem, dlaczego. Dziś mialam tak stresujący dzień, że o spaniu nie było mowy.

Flirt... owszem, związek- może kiedyś. chyba zobowiązań nie lubię ;P

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 20:53   #2794
agness51
Zakorzenienie

Witam,niedawno wróciłam .

Jabłuszko - Co taka zdziwiona,że na czarno ja zawsze na czarno farbuję
co do kolczyka w nosie ... no trochę kasy szkoda jednak,bo nawet jak się zrobi w salonie to się paprać może ...

Ewusia - No,faktycznie nieźle pospałaś

Baby - Ale się obłowiłaś
No, sama bym chciała se zrobić ten kolczyk

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 20:59   #2795
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Baby- oj poprawiają zakupki homor, poprawiają, ale jednak się na nie nie wybrałam no nic, kiedy indziej.
A wtorek i środa wolna bo 2 i 3 kl. gim. piszą testy, a z racji, że ja 1 gim to i wolne
Żółte bluzki, mówisz. Też muszę zapolować na nową żółtą, bo ostatnio tak mi się ten kolor spodobał, że uuh
I fryzurka nowa. Szkoda, że aparaciku nie masz, ale skoro jesteś zadowolona to napewno ślicznie wyglądasz

Madame_apple- nie pochwalę się, bo nic nie złowiłam, ale następnym razem obiecuję, że jeśli tylko będzie czym, to to zrobię

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 21:43   #2796
schism_
Zadomowienie

Iza- lenistwo u mnie tyczy się jedynie nauki /'obowiązków domowych' Generalnie uwielbiam intensywny tryb życia:wyjścia,spotkania,p odróże itp W kwestii związków chyba nigdy nie potrafiłabym się zaangażować. Wolę pełną niezależność,a i mam zakodowane w podświadomość przekonanie,że nikt w pełni nie spełni mych oczekiwań i chodzi im tylko o jedno
Wyjątkiem pozostaje mój kolega z Wawki,przystojna bestia *__* i prawdopodobnie aseksualny w tych sprawach _^_ zresztą tego kwiatu jest pół światu i jak nie dziś ten,to jutro inny. o!

Mhmm...
Dobranoc wszystkim

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-19, 22:34   #2797
enex
Zakorzenienie

Wy tu tak o zakupkach kobity, macie może jakiego typa gdzie kupić butki takie miejskie tenisówkowopodobne, skórzane, w sensie takiej tej gładkiej skóry a nie nubuku, najlepiej nie białe? Dodam, że poszukuję czegoś w granicach studenckiej kieszeni.

A tak btw.dobry wieczór wszystkim życzę.
enex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-19, 22:56   #2798
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
jabłuszko - do humana albo językówki
dawaj do językówki, językówki są fajowe
Cytat:

Sama nie zdecydowałabym się na związek z kimś tylko dlatego,że mi się bardzooo podoba,acz flirt owszem
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Flirt... owszem, związek- może kiedyś. chyba zobowiązań nie lubię ;P
Cytat:
W kwestii związków chyba nigdy nie potrafiłabym się zaangażować. Wolę pełną niezależność,a i mam zakodowane w podświadomość przekonanie,że nikt w pełni nie spełni mych oczekiwań i chodzi im tylko o jedno

flirciary
ja w tej kwestii powiem tak: flirt - owszem po 1.dla własnej przyjemności po 2.żeby nie wyjść z wprawy^^; związek - owszem jeśli będzie z kim. póki co spotkałam tylko jednego faceta, z ktorym mogłabym/chciałabym się ewentualnie "związać", ale on do wiązania chyba średnio chętny wieć poczekam sobie Albo ten zrobi się chętny, albo inny się znajdzie, a poki co nie narzekam dobrze jest jak jest
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Jabłuszko - Co taka zdziwiona,że na czarnoja zawsze na czarno farbuję
hihi
Myślałam nie wiem czemu, ze do tej pory na ciemny brąz... No, a między ciemnym brązem a czernią to juz by była zmiana
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
oj poprawiają zakupki homor, poprawiają, ale jednak się na nie nie wybrałam no nic, kiedy indziej.
a czemu się nie wybrałąś w końcu?
Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Wy tu tak o zakupkach kobity, macie może jakiego typa gdzie kupić butki takie miejskie tenisówkowopodobne, skórzane, w sensie takiej tej gładkiej skóry a nie nubuku, najlepiej nie białe? Dodam, że poszukuję czegoś w granicach studenckiej kieszeni
hmmm pierwsze co przyszło mi do głowy to Diverse, później Converse/Cropp Town..
Cytat:
A tak btw.dobry wieczór wszystkim życzę
A tak btw. witaj w plotkowych progach

A ja życzę wszystkim dobrej nocy i słodkich snów bo już się do łozeczka wybieram Oczywiscie nic pozytecznego dzis nie zrobilam, ale trudno - weekend rządzi się swoimi prawami (nie zebym w inne dni szalała z robieniem pozytecznych rzeczy^^)

Buźka

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 08:07   #2799
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Bry! ;*

Kochane jestem w szoku Czytałam na wizazu o przyspiezzeniu miesiaczki - i tam dziewczyny pisały, aby zamoczyć nogi w gorącej wodzie! Dla jajców zamoczyłam raz (sic!) i co? Dzisiaj mam okres, a powinnam dostac za tydzien PO prostu ... W sumie dobrze, bo TŻ przyjezdza i nie będe mu marudziła ;D

Wczoraj byłam na spotkaniu młodych chrześcijan Bardzo fajne kazanie, spoktałam wielu znajomych, których nie widziałam ho ho ho =='
Pozniej do pubu z kumpelami ;D Jedno piwko , sok i do domu - super bło je zobaczyć, bo też dawno ich nie widziałam Musze cześciej z domu wychodzić . Bo tylko siedze w domu i jem

Nic, lecę jakies snidanie machnąć i nauka czeka... =='

Miłego dnia laski;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 08:40   #2800
asiek14
Zakorzenienie

hej
ja już po sniadanku, teraz tylko sie wymyć i do kościoła.
potem będę musiała pisać zadanie na polski...
a jutro mam tylko dwie lekcje
czyli przez reszte dzisiejszego dnia będę oglądać seriale

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-04-20, 09:02   #2801
Baby14
Zakorzenienie

asiek14: No ja tez do kosciola musze isc Nie chce mi sie W dodatku ta pogoda mnie dobija... Ale masz fajniusio z tymi 2 lekcjami

nefre:[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HOME/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG] usmiałam sie przez ten okres naprawde Serio dziala?

EwelkaaS: O widze ze obie bedziemy w wtorek i sorde leniuchowac Ja tez nie ide do szkoly ze wzgledu na testy Polecam zolty kolor naprawde Taki sloneczny i humor poprawia ze hoho

agness51: Ja bym w zyciu nie przebila sobie nic sama chyba bym umarla wczesniej No coz...zycze powodzenia Pokaz sie jak przebijesz juz

ewelciaa144: Skoro wszyscy mowia ze w okularkach jest Ci do twarzy to na pewno tak jest A moze bys tak focie wstawila co?
Ja tez angielski kocham nie chwalac sie mialam 6 na koniec w tamtym roku i teraz na polrocze tez

madame_apple: Butki pewnie tez piekne Twoje sa Tez chciałam brazowe ale pojecia nie mam do czego by mi tu pasowac mogly

Ewusia_marchew
: Ale z Ciebie imprezowiczka Jak było?

Kurcze zastanawiam sie czy zmienic nick Nie podoba mi sie... Wpisałam taki byle jaki zeby jak najszybciej sie na wizaz zarejstrowac a teraz zaluje. Nikt do mnie nie mowi Baby i nawet nie chcialabym zeby tak bylo W dodatku to beznadziejnie brzmi wiec nie wiem po jakigo pierona wpisałam taki

Milego dnia

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/HOME/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 09:37   #2802
enex
Zakorzenienie

Madame - Converse nie wiem czy u nas jest, Cropp napewno nie a w tym co byłam w Polsce niezbyt wybór mieli, ale to Divers´a będę musiała wyhaczyć a jakim centrum na obrzeżach. Jeszcze tylko fooooooorsy by to chciało. Thanx za typa.

Jak tak czytać co tam u was aż się łezka kręci w smutku po liceum...to były czasy...lenia. Have a nice day kobitki i pozdro znad kucia patofizjo układu trawiennego .
Stary 2008-04-20, 09:40   #2803
agness51
Zakorzenienie

Witam

Jabłuszko - wcześniej farbowałam na ciemny brąz, ale już ze 2 czy 3 razy na czarny hihi

Baby - no ja też się trochę boję,zwłaszcza,że TŻ mi wczoraj powiedział,że dziewczyny z kolczykiem w nosie czy w języku się uważa za wulgarne,no ale ja nie jestem taka,po prostu mi się tego typu kolczyk podoba i tyle
i chyba zrobię jak pisała Nefre,zamrożę czymś nos,potem ziemniaczek igła i pyk
ale muszę się jeszcze zastanowić,czy faktycznie nie lepiej do salonu iść
Co do nicku,też się zawsze zastanawiałam,czemu masz akurat Baby za nick

A ja już po śniadaniu,jeszcze się ani nie umalowałam,ani nie wyprostowałam włosów,a zaraz muszę z psem wyjść a potem jadę do TŻ-ta

W ogóle nie mówiłam Wam, ale chyba zakończyłam przyjaźń z jedną 'przyjaciółką' . Pisałam Wam o niej kiedyś,że jest o mnie strasznie zazdrosna i ciągle miała pretensje,że nie mam dla niej czasu,choć i ona ciągle twierdziła,że ma naukę itp.
No i wczoraj puściła mi parę sygnałków,ja nie słyszałam,bo byłam na mieście,potem dopiero odpuściłam i ona potem z pretensjami,że ja jej nie odpuszczam. Zaczęła się kłócić,ale najbardziej co mnie zabolało to to,że napisała mi,że jak ona jest zajęta to przynajmniej znajdzie dla mnie chwilę,żeby się odezwać,a ja niby się zajmuję sobą i myślę jaka to jestem piękna i jak mnie wszyscy kochają. Bardzo mnie to zabolało,ponieważ nie jestem taką osobą.
Nie wiem czy kiedykolwiek jej wybaczę takie słowa,przesadziła.
Dobrze,że mam wokół siebie większość osób,które tak nie uważają,bo tylko ona tak niestety stwierdziła. Może w przypływie złości,ale zabolało.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-04-20, 09:40   #2804
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry

melduje sie po powrocie z grilla. Zostalismy na noc. Niestety Imprezka byla nieudana ogolnie dla mnie,bylam starsznie zmeczon ai po 3 kieliszkach szampana chcialam isc spac...A inni pili na maxa i musialam czekac az sobbie pojda,zeby nam rozlozyli lozko... I tak do 2 siedzialam..Nie mailam wogole humoru na tance i zabawe..A TZ chcial zostac..Poza tym nie chcialam po 3 kieliszkach autem wracac a oni mieszkaja sporo za glasgow i za taxi to bym chyba 40 £ zaplacila..

tak wiec weszlam jakas godzinke temu,wykpalam sie,dosprzatalismy chate i za godzinke spadamy bo mamy ten dzien otwartcyh drzwi..

Pojade do miasta,musze buty do pracy kupic.I pojedziemy na obiad.
dzis moje Imieniny

udanego dnia robaczki
Stary 2008-04-20, 09:47   #2805
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
dzis moje Imieniny
Wszytkiego najpozytywniejszego z okazji tego dzionka agolku!
Stary 2008-04-20, 09:48   #2806
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Witam
Madame_apple- nie wybrałam się, bo wszyscy wokoło tak mi popsuli humor, że już nawet zakupami bym sobie go nie poprawiła i odechciało mi się wszystkiego.
Baby- oj my leniuchy a żółty kolor? ostatnio nie mogę się na niego napatrzeć spodobał mi się,skubany, noo
mój nick teraz też juz mi się przestał podobać i tak dziwnie wygląda, również zastanawiałam się nad zmianą.
Agolek- więc wszystkiego naaj, naaj ^^

Wczoraj cały dzień lało, a dzisiaj jaka piekna pogoda znów mam ochotę pohasać po lesie jak tydzień temu..biegałam po pagórkaach jak maluśkie dziecko, wybiegałam się za wszystkie czasy xd śmiesznie to wyglądało, ale jak fajnie było, hoho ^^

No nic, miłego dnia życzę laseczki ;*

Stary 2008-04-20, 10:24   #2807
madame_apple
Zadomowienie

Ahoj
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane jestem w szoku Czytałam na wizazu o przyspiezzeniu miesiaczki - i tam dziewczyny pisały, aby zamoczyć nogi w gorącej wodzie! Dla jajców zamoczyłam raz (sic!) i co? Dzisiaj mam okres, a powinnam dostac za tydzien
PO prostu ... W sumie dobrze, bo TŻ przyjezdza i nie będe mu marudziła

ale beka, też muszę kiedyś sprawdzić czy działa^^
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
madame_apple: Butki pewnie tez piekne Twoje sa Tez chciałam brazowe ale pojecia nie mam do czego by mi tu pasowac mogly
hmm no ja normalnie noszę: do dżinsów, czarnych spodni, kolorowych bluzek - w sumie to prawie ze wszystkim dobrze się komponują
Cytat:
Kurcze zastanawiam sie czy zmienic nick Nie podoba mi sie... Wpisałam taki byle jaki zeby jak najszybciej sie na wizaz zarejstrowac a teraz zaluje. Nikt do mnie nie mowi Baby i nawet nie chcialabym zeby tak bylo W dodatku to beznadziejnie brzmi wiec nie wiem po jakigo pierona wpisałam taki
a można w ogole nick zmienić?
Cytat:
Jak tak czytać co tam u was aż się łezka kręci w smutku po liceum...to były czasy...lenia. Have a nice day kobitki i pozdro znad kucia patofizjo układu trawiennego.
Owocnego kucia naukowcu
Lubisz chociaż to co robisz, w sensie - medycynę czy szłaś na te studia "z przymusu"?
Cytat:
W ogóle nie mówiłam Wam, ale chyba zakończyłam przyjaźń z jedną 'przyjaciółką' . Pisałam Wam o niej kiedyś,że jest o mnie strasznie zazdrosna i ciągle miała pretensje,że nie mam dla niej czasu,choć i ona ciągle twierdziła,że ma naukę itp.
No i wczoraj puściła mi parę sygnałków,ja nie słyszałam,bo byłam na mieście,potem dopiero odpuściłam i ona potem z pretensjami,że ja jej nie odpuszczam. Zaczęła się kłócić,ale najbardziej co mnie zabolało to to,że napisała mi,że jak ona jest zajęta to przynajmniej znajdzie dla mnie chwilę,żeby się odezwać,a ja niby się zajmuję sobą i myślę jaka to jestem piękna i jak mnie wszyscy kochają. Bardzo mnie to zabolało,ponieważ nie jestem taką osobą.
Dobrze,że mam wokół siebie większość osób,które tak nie uważają,bo tylko ona tak niestety stwierdziła. Może w przypływie złości,ale zabolało.
ojjjjj bardzo mi przykro Mnie także bardzo by to zabolało... A ta "przyjaciółka" to albo jest piekielnie zazdrosna albo nie ma oczu i uszu i w ogóle Cię nie zna bo trudno mi wyobrazić sobie żebyś była taka jak to ona opisała
Cytat:
melduje sie po powrocie z grilla. Zostalismy na noc. Niestety Imprezka byla nieudana ogolnie dla mnie,bylam starsznie zmeczon ai po 3 kieliszkach szampana chcialam isc spac...A inni pili na maxa i musialam czekac az sobbie pojda,zeby nam rozlozyli lozko... I tak do 2 siedzialam..Nie mailam wogole humoru na tance i zabawe..A TZ chcial zostac..Poza tym nie chcialam po 3 kieliszkach autem wracac a oni mieszkaja sporo za glasgow i za taxi to bym chyba 40 £ zaplacila..
ech...zapowiadał się taki fajny weekend, a wyszła mała klapa... No, ale bywa - następny będzie lepszy dla równowagi
Cytat:
tak wiec weszlam jakas godzinke temu,wykpalam sie,dosprzatalismy chate i za godzinke spadamy bo mamy ten dzien otwartcyh drzwi..
Powodzenia na dniu otwartych drzwi
Cytat:
dzis moje Imieniny
Wszystkiego Naj Kochana
Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Madame_apple- nie wybrałam się, bo wszyscy wokoło tak mi popsuli humor, że już nawet zakupami bym sobie go nie poprawiła i odechciało mi się wszystkiego.
mam nadzieję, że dziś już z humorem lepiej

A ja dziś nawet tak trochę się wyspałam Pogoda lepsza niż zazwyczaj, ale trochę gorsza niż wczoraj - może jeszcze się poprawi bo słońce wyraźnie ma ochotę przebić się przez chmury
Nic mi się nie chce robić naukowego, baaaaardzo mi się nie chce ;P Dlatego dzisiejszy dzień przeznaczam znów chyba na leniuchowanie beztroskie i regenerację Może jakiś spacer, może jakieś zakupy - zobaczymy
póki co powizażuję trochę

Buzi, miłego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 10:33   #2808
asiek14
Zakorzenienie

wszystkiego najlepszego Agolku

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-04-20, 10:42   #2809
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
AhojW empiku natknęłyśmy się na mieszkankę Sopotu,córkę prezydenta Kaczyńskiego ze swym facetem i dziećmi _^_
Wooow ja bym spać nie mogła

Cytat:
Poza tym, szyja latała mi dookoła głowy A to w stronę kelnera,kasjera czy przechodnia ^^

Flirciara

Cytat:
Sama solenizantka,zaprosiła nas do MacDonaldsa (sama wiecznie się odchudza a ma z czego;P i bez efektu)dziewczyna słynie ze swej niestałości. Jak sama przyznała (i reszta wie)była związana od 2klasy gimnazjum z 14stoma chłopakami,z kilkoma flirtowała,z 5cioma atrakcyjnymi dziewczynami całowała się na imprezach ;> W sumie ludzie są różni. Sama nie zdecydowałabym się na związek z kimś tylko dlatego,że mi się bardzooo podoba,acz flirt owszem (achh te marzenia )

padłam

Cytat:
Kochane jestem w szoku Czytałam na wizazu o przyspiezzeniu miesiaczki - i tam dziewczyny pisały, aby zamoczyć nogi w gorącej wodzie! Dla jajców zamoczyłam raz (sic!) i co? Dzisiaj mam okres, a powinnam dostac za tydzien PO prostu ... W sumie dobrze, bo TŻ przyjezdza i nie będe mu marudziła ;D
doooobre normalnie spróbuje tego Może wkońcu dostane okresu

Cytat:
Aguś olej tą pseudo przyjaciółkę I nie przejmuj sę tym co powiedziała... Ja kiedys z moja "przyjaciólką" (niby...) tak się zazywałam przez smsy, że masakra, wyzywałam ją od jaszczury (bo podobna ) ona mnie od krowy, piłki... I tez jak sie okazło byla zla na mnie, a ja na nia... i nerwy nam poprostu puściły, ale jej tego nie wybaczyłam tak do konca nigdy... Naprawde olej ją... nie ma co się przejmować jakąs dziwną laską

Cytat:
dzis moje Imieniny
Wszystkiego naj naj najlepszego

A do mnie dziś na przyslowiową kawę przyjeżdża kuzynko- przyjaciólką z chłopakiem swoim Ale to dopiero popołudniu... narazie mam zamiar na zmianę patrzeć na tv, wizażować i czytać "Lalkę", wczoraj troche poczytałam i stwierdziłam, że nawet fajna jest Szkoda tylko, że tak szybko się za nią wzięłam

Wogóle... śnił mi się mój eks... znów... Smutno mi bo coś ostatnio często mi się śni. Niby nie myśle o nim tak na codzień, ale w nocy myśli same przechodzą... w tym snie dał mi list, w ktorym pisało coś, że to już 4 lata miną odkąd się poznaliśmy i że chciał by ze mną być, ale nie może czy coś w tym stylu... Nienawidze takich snów ! Są zbyt realistyczne, bo normalnie czuje jego zapach, pocałunki itd. w nich a nie chce tego !

Miłej niedzieli Słonka
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 10:44   #2810
agness51
Zakorzenienie

Tamo,Jabłuszko - Dziękuję

Tamuś - Też bym nie chciała takich snów ...

Agolku - wszystkiego naj

Stary 2008-04-20, 10:57   #2811
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Bry! ;*

nie nochyba tez bede musiala sprobowac

Cytat:
Ludzie czesto gadaja glupoty pod wplywem emocji, moze tak naprwde wcale tak nie mysli. A jesli serio tak uwaza to chyba lepiej ze wasza przyjazn sie skonczyla. Zaslugujesz na prawdziwego przyjaciela a nie kogos kto udaje...

Cytat:
dzis moje Imieniny
wszystkiego naj

Ewelko zolty jest slicznym kolorem taki optymistyczny. Ja sobie kupilam zolta kurteczke i nie zaluje

A tak w ogole to witam
Ostatnio Was zaniedbuje ale jakos mi sie nie uklada za bardzo, wszystko mi sie wali na glowe. No ale nie bede was dolowac Milego dnia

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 11:11   #2812
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Bry! ;*

O kurcze muszę spróbować

Cytat:
dzis moje Imieniny
najlepszego

A ja dzisiaj cały dzień leniuchuję :P Mam niedzielę odpoczynku Od samego rana chodzę w piżamie, nawet mi się ubrać nie chce Potem sobie jakąś książkę może poczytam, bo nawet nie ma jak wyjść na jakiś spacerek czy cuś bo pogoda nie dopisuje chociaż jest ładniej niż wczoraj

Miłej niedzielki

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 11:51   #2813
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
ja dziś też jem duuużo słodkiego, bo zajadam stres ... echhh
ojej, a czym sie stresujesz?

Cytat:
Bry! ;*

Kochane jestem w szoku Czytałam na wizazu o przyspiezzeniu miesiaczki - i tam dziewczyny pisały, aby zamoczyć nogi w gorącej wodzie!
yyyyyyyyyy
ale jak to, przeciez codziennie moczy sie nogi, np pod prysznicem jakos specjalnie trzeba te nogi moczyc?

Cytat:
Witam

no, nieladnie, nieladnie. juz od dluzszego czasu zreszta ta Twoja przyjaciolka dziwnie sie zachowuje no ale nic. prawidzwa przyjazn przetrwa wszystko, a jak nie to nie ma czego zalowac

a co do kolczyka, ja nie uwazam zeby dziewczyny z kolczykiem byly wulgarne i bardzo mi sie podoba taki kolczyk jak sie ma ladny nosek.

ja niestety mam brzydki, nieksztaltny i moglabym tak pol dnia mowic jaki to on nie jest, wiec nigdy mi nie przyszlo do glowy zeby go zdobic

no ale nic, jest moj i raczej go nie zmienie wiec sie z nim polubilam w ramach kompromisu

Cytat:
dzien dobry

dzis moje Imieniny

udanego dnia robaczki
ojej, to szkoda, no ale czasem tak bywa, ze impreza nie podpasuje... korzystaj z niedzieli wobec tego no i dalej trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
Ahoj

hmm no ja normalnie noszę: do dżinsów, czarnych spodni, kolorowych bluzek - w sumie to prawie ze wszystkim dobrze się komponują
o jakich butkach mowa? bo jesli chodzi o trampki to ja ostatnio nawet do plaszcza zalozylam (z przypadku, ale stwierdzilam ze calkiem pasuja ).

Kurcze, tak sie ladnie zapowiadal dzien a tu klapa. TŻ mnie doslownie wyprowadzil z rownowagi szkoda nawet pisac o jego zachowaniu

Pogoda calkiem ladna, chmury są oczywiscie nieodzownym elementem nieba, ale sloneczko co raz się przebija, wiec calkiem przyjemnie. no i grunt ze sucho Chyba sie wybiore na godzinke-dwie do lasu na rower. szkoda tylko ze sama

Agolku, wszystkiego najlepszego no i glownie to chyba trzeba zyczyc powodzenia w sprzedazy domu

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-20, 11:55   #2814
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Madame_apple- noo, lepszy, lepszy a nawet jeśli się psuje, to sama staram sobie go poprawiać
A ja lekcje poodrabiałam sobie wczoraj i mam już dzisiaj spokój Nie lubię wszystkiego zostawiać na ostatnią chwilę i mi to sprzyja xd

Stary 2008-04-20, 12:15   #2815
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Gujanko - moczyłam w misce z gorąca wodą - same nogi ; D Nie wiem czy to od tego było zależne czy co...Chyba duzo odgrywa tutaj psychika ;D ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 12:43   #2816
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Gujanko - moczyłam w misce z gorąca wodą - same nogi ; D Nie wiem czy to od tego było zależne czy co...Chyba duzo odgrywa tutaj psychika ;D ;*

pewnie tak

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 13:17   #2817
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Owocnego kucia naukowcu
Lubisz chociaż to co robisz, w sensie - medycynę czy szłaś na te studia "z przymusu"?

A dziękuję, niestety zasnęłam nad tym do...teraz.... W sumie lubię, ciekawi mnie ludzkie ciało i w ogóle co i jak, teraz na trzecim roku to przynajmnije już chodzimy do pacjentów itp.ale gryzie mnie to, że człowiek haruje 12miesięcy w roku jak wół, cały czas kłody pod nogi, kopie, gryzie, obrzuca bagnem ten wydział a ty nic tylko dziękować i ładnie się uśmiechać, spać po 4h w nocy i robić że jest suuuuuuper.

Nefre - wymiatasz z tymi nogami
Stary 2008-04-20, 13:40   #2818
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

chyba nie poimprezuje, jakos totalnie mi sie nie chce - czasem latałabym z jednej na drugą, a czasem wolę spokojnie posiedzieć w domu - w ten weekend zdecydowanie przeważa opcja druga
oj Ty leniu

Cytat:
Wyjątkiem pozostaje mój kolega z Wawki,przystojna bestia *__* i prawdopodobnie aseksualny w tych sprawach _^_ zresztą tego kwiatu jest pół światu i jak nie dziś ten,to jutro inny. o!

dokładnie

Cytat:
Bry! ;*

też spróbuję jak będę chciała przyspieszyć

Cytat:

Ewusia_marchew
: Ale z Ciebie imprezowiczka Jak było?
eee, to tylko w tym tygodniu tak wyszło było nawet fajnie

Cytat:

musiałabyś nowe konto założyć żeby zmienić nicka wiem bo ja też chciałam kiedyś zmienić, nie wiem skąd mi się taki głupi pomysł wziął, stara baba a takiego durnego nicka ma ale żal mi mojego konta, bo przywiązałam się do niego wiec już zawsze zostanę Ewusią

Cytat:

pamiętam jak o niej pisałaś i w związku z tym uważam że bardzo dobrze zrobiłaś zobaczysz, teraz będzie tylko lepiej, bez stresów i zastanawiania się o co jeszcze będzie zazdrosna albo o co się obrazi przytulam

Cytat:

dzis moje Imieniny
szkoda ze kolejna imprezka nie udana w takim razie następny weekend na pewno będzie lepszy

wszystkiego najlepszego Słonko

i daj znać jak po "otwartych drzwiach"

Cytat:

Nic mi się nie chce robić naukowego, baaaaardzo mi się nie chce ;P Dlatego dzisiejszy dzień przeznaczam znów chyba na leniuchowanie beztroskie i regenerację Może jakiś spacer, może jakieś zakupy - zobaczymy
póki co powizażuję trochę
udanej regeneracji

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

Wogóle... śnił mi się mój eks... znów... Smutno mi bo coś ostatnio często mi się śni. Niby nie myśle o nim tak na codzień, ale w nocy myśli same przechodzą... w tym snie dał mi list, w ktorym pisało coś, że to już 4 lata miną odkąd się poznaliśmy i że chciał by ze mną być, ale nie może czy coś w tym stylu... Nienawidze takich snów ! Są zbyt realistyczne, bo normalnie czuje jego zapach, pocałunki itd. w nich a nie chce tego !

mnie też czasami eksy w snach odwiedzają.. ale nie można żyć przeszłością... life goes on

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość

A ja dzisiaj cały dzień leniuchuję :P Mam niedzielę odpoczynku Od samego rana chodzę w piżamie, nawet mi się ubrać nie chce Potem sobie jakąś książkę może poczytam, bo nawet nie ma jak wyjść na jakiś spacerek czy cuś bo pogoda nie dopisuje chociaż jest ładniej niż wczoraj
ja też często chodzą w piżamie w niedzielę

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość

Kurcze, tak sie ladnie zapowiadal dzien a tu klapa. TŻ mnie doslownie wyprowadzil z rownowagi szkoda nawet pisac o jego zachowaniu
oj, faceci mam nadzieję ze się nie stresujesz bardzo i ze się szybko dogadacie
Cytat:
A dziękuję, niestety zasnęłam nad tym do...teraz.... W sumie lubię, ciekawi mnie ludzkie ciało i w ogóle co i jak, teraz na trzecim roku to przynajmnije już chodzimy do pacjentów itp.ale gryzie mnie to, że człowiek haruje 12miesięcy w roku jak wół, cały czas kłody pod nogi, kopie, gryzie, obrzuca bagnem ten wydział a ty nic tylko dziękować i ładnie się uśmiechać, spać po 4h w nocy i robić że jest suuuuuuper
podziwiam i gratuluję mam nadzieję że zanim skończysz studia to skończy sie ta cała szopka w służbie zdrowie

Ta dam jestem całą i żywa. Impreza nawet byłą fajna chociaż miałam złe przeczucia, bo zupełnie nie moje klimaty ten klub (dla Katowiczanek Wyższy Wymiar ). Kumpela też była bardzo zadowolona co mnie cieszy całą imprezę bawiłam sie z jej kolegą, który jest dla mnie za młody ^^ ale ile się komplementów nasłuchałam to szok ogólnie czuję się świetnie jak na to że wróciłam po 5 rano
zaraz jakiś obiad skombinuję i biorę sie za naukę bo terminy gonią a przyszły tydzień zapowiada się pracowity (jakoś nie dziwi mnie to ostatnio )

udanego niedzielnego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2008-04-20 o 13:41 Powód: lit ;]
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 15:46   #2819
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Wszytkiego najpozytywniejszego z okazji tego dzionka agolku!
Cytat:

Wszystkiego Naj Kochana

Buzi, miłego dnia
Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
wszystkiego najlepszego Agolku
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Wszystkiego naj naj najlepszego

Miłej niedzieli Słonka
Cytat:
Tamo,Jabłuszko - Dziękuję

Agolku - wszystkiego naj
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
ojej, a czym sie stresujesz?

Agolku, wszystkiego najlepszego no i glownie to chyba trzeba zyczyc powodzenia w sprzedazy domu
dziekuje Wam wszystkim za zyczenia!!:dz iekuje-kwiatek:kochane jestecie.

ja dopiero wrocilam z miasta,nie kupilam sobie nic bo nic fajnego nie bylo.
Najgorsze,ze nie dostalismy oferty na dom i teraz nie wiem juz calkiem co mamy robic...zalamana jestem..Kryzys w UK,funt spada na leb i szyje...

ide sie polozyc i drzemnac troszke..
Stary 2008-04-20, 16:00   #2820
enex
Zakorzenienie

[quote=agolek;7292954]

ja dopiero wrocilam z miasta,nie kupilam sobie nic bo nic fajnego nie bylo.
Najgorsze,ze nie dostalismy oferty na dom i teraz nie wiem juz calkiem co mamy robic...zalamana jestem..Kryzys w UK,funt spada na leb i szyje...
quote]

Agolku to była ostatnia możliwość jak go sprzedać? - ten "dzień otwartych drzwi"? Niemożliwe, że coś się jeszcze nie wykuma!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości