|
|
#2911 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II
Witam was
Spotkanko było super !! Szkoda tylko, że Katarzynka tak szybko uciekła ale mam nadzieje ze nastepnym razem będzie ona dłuzej ![]() Jestem bardzo miło zaskoczona niektorymi osobami ale pozyyyytywnie Demoniku jestes baaaardzo fajna i mysle ze dobrze by się nam zakupy robilo tylko tak mało czasu było ![]() Pysiu ciebie tak sobie ciebie wyobrażałam i cudne twoje paznokietki ![]() Anetko jestes taka sama jak na zdjęciach no ale mozesz mamuskom powiedziec ze idziesz na spacerek z kolezanka :Pedytko twoja mała to identyko moja taka zywa że nie posiedzi w miejscu myyshiu życze zdrowka dla małego niech sie w koncu unormuje ta skorka bo to niesamowicie musi swedziec Katarzynko twoja mała jest przesliczna i taka drobniusieńka (a propo mialam spytac ona taka ma karnację ciemna?) eszeweria poznalam ciebie po wlosach :P boze jak ja na zdjeciach wyszłam ooookrooopnie bleeee a dzisiaj mam jakiegos dołka i nie bede przynudzała |
|
|
|
#2912 |
|
Wtajemniczenie
|
żałuje srasznie że nie mogłam być ale może następnym razem cos wymyśle. może szwagra namówię żeby mnie zawiózł albo kolegę tż- tak sie oferował że bedzie mi pomagał jak tz będzie w wojsku.
a te wózki to musiały fajnie wyglądać ![]() juz sobie to wyobraziłam. a te pomarańczowe pampersy kosztują 29.90 i 4 jest 50 szt. - ja je bardzo lubie i mi nic nie przecieka. uzywam na przemian z tymi 4 ze streczem. a jak ktoś zainteresowany to w tesco jest promocja chusteczek cleanica(dzidziuś) 6 opakowań(po 72 szt) za 19.90-polecam. my spadamy do naszej ulubinej pani Anety czyli mamy kolegi tż.a do babci niestety nie zajrzymy chociaz mieszka kilka bloków dalej. niby tak sie martwi a nwet nie zadzwoniła zapytać jak mała w żłobku. jak jej ostatnio prawdę powiedziałam o "teściu"-on na przysiege jedzie i ona z włąsnych pieniedzy chce za niego płacić bo on oczywiscie nie może zapłacić- sknera i po co chce jechać jak nigdy tz nie traktował jak syna.a to i tak skomplikowana historia ale się wkurzyłam jak ona mi powiedziała że on chce gdzies pojechać- to niech sobie swój samochód odpali i jedzie. a cwaniaczek sobie wymyślił że przeciez ona zapłaci i pewnie piwko kupi a on będzie miał darmową wycieczkę. no i jak jej prawde powiedziałam to juz nie dzwoni i nawet sms-ów nie piszę. a nawet mnie to nie martwi. miłej niedzieli koleżanki i troche słoneczka
|
#2913 |
|
Rozeznanie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7288821]Hej hej
Usciski dla Tobiaszka Berbeaa: to mowisz, ze Weroniczka taka dyskotekowa dziewczyna Musze Oliviera na to przygotowac, bo z niego to andergrandowiec rosnie, wiesz, glany, czarne ubrania i tatuaze ![]() ![]() A tak w temacie, to my z Tz tak ciagle tancujemy Obawiam sie czasem o zdrowie psychiczne mojego dziecka ![]() Spadam, moze w koncu wyjdziemy z domu, bo o dziwo, nie pada [/quote]Lea przeciwieństwa się przyciągają! my jak wczoraj wariowaliśmy to Weroniczka patrzyła na nas i chyba myślała "zdrowi"? ale znów dziś śpiewa więc chyba się zaraziła ![]() Tobiaszku 100 lat 100 lat |
|
|
|
#2914 |
|
Rozeznanie
|
boze gdzie moj post wsiaklo czy co??
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a tak ładnie napisałam no nic ciesze się ze sie spotkalysmy dzisiaj chyba nic nie popisze bo mam doła i juz
|
|
|
|
#2915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
po Anetce przed Dorka.ahhh dziewczyny nie moge napatrzyc sie na te Wasze fotki... paskudna pogoda dzisiaj ![]() 100 lat dla Tobiaszka
|
|
#2916 |
|
Rozeznanie
|
tez widzę boze slepa juz...
|
|
|
|
#2917 |
|
Raczkowanie
|
Ale z was wredne babska!!!! ładnie to tak pokazywać fotki ze spotkania tym co nie mogły tam być!!! specjalnie jedna z drugą tak robią, żeby nam żal było :p (to był dżołk oczywiście, wklejajcie wszystkie co macie, uwielbiam oglądać te małe pyśki). Najbardziej podoba mi się śpiący Kubuś i Jaś przy cycu hihi zresztą wszystkie maluszki BOSSSSSSKIE !!! A mój maluszek chory jest
idę gotować zupkę. Buziaki dla was.
Edytowane przez Lipinka Czas edycji: 2008-04-20 o 12:58 Powód: Tobi hapi berzdej :* :* :* |
|
|
|
#2918 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taszkin, mam nadzieję, że Nince szybko to uczulenie zejdzie, gratuluję nowych umiejętności. Maja też mówiła mama, teraz jej przeszło, chyba, że płacze to czasem z rozpaczy zawoła. Ninka już taka duża, świetna fotka, modelka piękna. Cytat:
Super zdjęcia, spotkanie udane od razu widać, cieszę się, że miło spędziłyście czas. Mam nadzieję, że na następne się załapię. Wszystkie wyglądałyście świetnie, dzieci cudne, każde na swój sposób. Cytat:
Fajnie, że udał Wam się wypad na basen. Klaudunia na pewno zachowywała się wzorowo. U mnie w dziurze nawet takich atrakcji dziecku nie mogę zapewnić. Pływanie nie organizują zajęć dla takich bobasów. Cytat:
Berbeaa gdzie mieszkasz, jeśli można spytać?? Cytat:
Dobrze się jednak złożyło, że się przypadkiem spotkałyście. Cytat:
Ja też bym wolała dać kaszkę niż mleko modyf., zawsze to jakieś urozmaicenie. Też będę szukać nowej pracy, już powinnam. Najpierw musze napisać list motywacyjny, a jakoś czasu ciągle barak. Cytat:
Czyli wszyscy zadowoleni, oj zazdroszczę Wam tego spotkanka ![]() Cytat:
Super zdjęcia, dziękujemy za relację. Dzieciaczki takie słodkie i zainteresowane sobą. Cytat:
To mieliście wczoraj wesoło. Maja też lubi jak się z nią tańczy. [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7288821] A tak w temacie, to my z Tz tak ciagle tancujemy Obawiam sie czasem o zdrowie psychiczne mojego dziecka [/QUOTE]![]() Wszystkiego naj... dla Tobiaszka Edit:Lipinko dużo zdrówka dla Piotrusia!! Choróbsko a kysz!!! |
|||||||||
|
|
|
#2919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też widzę, że jakoś nie specjalnie wyszłam na fotkach. W ogóle jakoś w nienajlepszej formie jestem - oczy podkrążone, policzki zapadnięte... matko! A wczoraj zjadłam banana i pomidora, mniam. A teraz piję kawę z mlekiem ![]() Ale pogoda paskudna w stolicy. A my mamy jeszcze dzieci siostry na głowie, masakra, a jak wiemy "w czasie deszczu dzieci się nudzą...". Na szczęście kupiłam im dwie kolorowanki, identyczne żeby się nie kłócili, i jest chwila spokoju. Michał śpi a Larka przewraca się po pokoju. Wczoraj jak dzieci poszły spać, to normalnie widok jak u cyganów dzieci poroskładane po podłodze, tylko hrabia Michał w swoim łóżeczku
|
|
|
|
|
#2920 |
|
Rozeznanie
|
super te zjazdowe foteczki ale Wam zazdroszcze. Widze ze dzieci tez sie zakumplowaly
![]() Malo kto sie lubi na zdjeciach ale ja widze same sliczne i szczesliwe mamy wiec nie wiem o co Wam chodzi
|
#2921 |
|
Zakorzenienie
|
ależ super Martusia się cieszy na Jasia aż miło popatrzeć
|
#2922 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2924 | |
|
Rozeznanie
|
Dokładnie tak jest i też muszę uważać żeby rozstroju żołądka nie dostać
![]() Na mleko z płatkami będę musiała poczekać bo boję się, że moja flora bakteryjna się odzwyczaiła od takich pychotek ![]() Cytat:
czyli już jakiś czas temu...
|
|
|
|
|
#2925 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja tylko na chwilę.
Spotkanie było super choć moja Martusia tak szalała,że nawet nie miałam czasu porzadnie zgadać. I wiem co było powodem tego szaleństwa oczywiście oprócz Jaśka MARTA MA PIERWSZEGO ZĄBKA Wiadomość pewna na 99 %. Nie da sobie zajrzeć ale wyczułam paluchem cosik bardzo ostrego. najwidoczniej zapatrzyła się na Jasia ![]() Ahhhhhhh jak się cieszę. Oby więcej takich spotkanek.Fotki nie oddają realu. Dziewczynki, których nie było: następnym razem koniecznie przyjeżdżajcie ![]() Buziaki Idę się cieszyć dalej córcią i jej ząbkiem
|
#2926 |
|
Zadomowienie
|
Wszytskiego najlepszego dla dzisiejszego jubilata Tobiego!
Gratulacje dla Martusi! Niesmialo sie pochwale ze Blaneczka rowniez dzisiaj stala sie posiadaczką bialej perelki - na dole po lewej stronie! Oby dziewczynki zbyt wiele nie cierpialy czego nam obu zycze A jeszcze chwile temu marudzilam na mikolajowych ze Blanka szczerbata![]() Dziewczyny - zdj ze spotkania super!!! Wszytskie bez wyjatku wygladacie kwitnaco - promienieje z was radosc i taka kobiecosc! O dzieciaczkach to dlugo by pisac- takie slodziaki!!! Mam nadzieje ze kiedys zrobimy taki wielki zjazd i bedziemy mialy okazje poznac sie w znacznie szerszym gronie Ja w przyszlym tyg bede miala okazje poznac bubelka z mikolajkowych mam z czego juz sie bardzo ciesze![]() Sylwia - na ciebie juz sie nie moge doczekac ![]() Nie wiem jak u Was, ale my dzis cieszylismy sie piekna pogoda - bylismy na spacerze w lesie przez 4 godziny, nogi mnie bola ale byl to jedyny sposob zeby wytrzymac z maruda. Aha - Blanka w koncu zaakceptowala niekapka Strzalem w 10 okazal sie ten [ chyba Kubus Pysi taki ma]:http://allegro.pl/item337538412__gl_...240ml_6m_.html Kupilam na promocji za 4 zl jako ostatnia szanse i zalapala ehh ciesze sie ![]() Milego niedzielnego wieczoru! |
|
|
|
#2927 |
|
Wtajemniczenie
|
u nas dzionek ładnie minął.
spacerek był. u naszej kochanej pani Anety super.mała zadowolona. a koledzy mojego tż super- nawet nie wiedziałam że są tacy- dzisiaj dzwonił taki Sławek żeby zapytać jak sobie radzimy i co u nas słychać.no i syn tej pani Anety- Rafał- wyszedł po mnie na przystanek , no i oczywiscie nas odprowadził. 1 po basenie 2 dzisiaj u pani Anety
|
#2928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam taki kubek- ale przyfarciłas- ja zapłaciłam 29.90
|
|
#2929 |
|
Zakorzenienie
|
biankaaa Sylwię to ściagniemy do Primavery jak będzie fajna pogoda
|
|
|
|
#2930 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2931 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2932 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to zaraz tylko Kuba zostanie bezzębny ![]() Cytat:
No to super Ale Klaudunia zmęczona po basenie, słodziutko odpoczywała _________________________ _ My dziś cały dzień poza domem dopiero przyjechaliśmy... tym razem była udana wizyta u dziadka Kubusia ![]() P.S. Kilka fotek Kuby w nowym obiektywie
![]() 2go maja mamy z mężusiem rocznice: 10 lat bycia razem No i z tej okazji strzeliliśmy sobie nowy aparat, tym razem lustrzankę ![]() ![]() ![]()
|
|
#2933 | |
|
Rozeznanie
|
GRATULACJE!
Cytat:
Klaudynka słodziutko wygląda jak śpi Kubuś czy w starym czy nowym obiektywie wygląda na zakochanego po uszy w mamusi! A te kolczyki, które Pyśka masz na tych zdjęciach to ten niedawny prezent
|
|
|
|
|
#2934 |
|
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj mam chwilkę to pozmniejszałam parę zaległych fotek
![]() 1. "Mamo, zrób nam zdjęcie" 2. Michau z chrzestnymi 3. Mich i jego nowe krzesełko 4. Parka - Michał i Larka 5. Popołudniowa drzemka |
|
|
|
#2935 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A u nas chyba czwarty będzie sie wykluwał bo Mikołaj kiepsko spał w nocy i marudny cały dzień a zaślinil się do pasa Cytat:
- my jesteśmy razem od 2005 roku, poznaliśmy się w styczniu, na Wielkanoc mi sie oświadczył w lipcu ślub cywilny a w listopadzie kościelny - poprostu wielka miłośc od pierwszego wejrzenia i kwitnie coraz bardziej rozkwita![]() ...w nowym obiektywie wyglądacie uroczo ![]() a my dziś robiliśmy patataj by zagłuszyc rozpacz ząbkowania i na chwilkę pomogło mojemu małemu plujkowi ( jak widac na fotkach zapluty prawie do pasa )
|
||
|
|
|
#2936 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2937 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)) Mysle ze Kubus ma jeszcze sporo czasu na zabka ale ja sama z niecierpliwoscia oczekiwalam na tego pierwszego![]() Fajny prezent sobie sprawiliscie, i imponujacy staz. My mamy o polowe mniejszy a i tak ledwie ze soba wytrzymujemy Zdjecia cudne - Kubus rzeczywiscie zapatrzony w swoja mamusie , ze wzajemnoscia zreszta. Milosc poprostu emanuje z tych zdjec ![]() Dziekujemy ![]() Cytat:
i jak dumnie sie w nim prezentuje! My zrezygnowalismy z tych szelek przy ramionkach bo blanka dostawala w nich szalu, zapinam tylko te w pasie.Chrzestna Michalka jest bardzo do ciebie podobna - czyzby siostra? Eszeweria - Mikolaj szczesliwny na koniku widac. Mam nadzieje ze bol bedzie bardziej znosny i synus nie bedzie marudzil w nocy ![]() Motylku - co u ciebie? Jak tam z Edkiem? |
||
|
|
|
#2938 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Michaś to fajny chłopak..i bardzo fajnie się prezentuje w swym krzesełku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja nie narzekam Cytat:
|
|
#2939 |
|
Zakorzenienie
|
biankaaa- moj maly tez ma taki kubek i nie potrafi z niego pic
Ale ze zwyklego kubka i owszem |
|
|
|
#2940 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A potem, to już gadał jak najęty , aż miło było słuchać. Myshia strasznie cierpliwego masz syna, bo siedział cicho i bał się powiedzieć, że jest mu... gorąco . Cytat:
A co do mieszkania, to na pewno nie będzie to łatwa decyzja, ale tak jak mówiłaś, może w tej miejscowości, gdzie Zuzia chodzi do żłobka uda się Wam coś znaleźć w przystępnej cenie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
------------------- Padam ostatnie 48 godzin przemknęło mi tylko. I jeszcze do 18:30 korepetycje miałam.Olcia sama siada Zaopatrzyliśmy się w coś takiego: http://www.allegro.pl/item344002826_...h_stopach.html Polecam rewelacja, my ustawiliśmy go w prostokąt i Olcia w nim łazi. Fakt, że dużo miejsca zajmuje (my na szczęście mamy pokój 25 metrów), ale dzieciak ma dużo swobody, bo w łóżeczku nie miała się jak rozpędzić. Edit: Boszzz... przegapiłam, że Blanka ma zęba, wielkie ![]() Pysia, Ty skreśl Totka, wizjonerko jedna (podpowiedź: winda). |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

Musze Oliviera na to przygotowac, bo z niego to andergrandowiec
rosnie, wiesz, glany, czarne ubrania i tatuaze
Obawiam sie czasem o zdrowie psychiczne mojego dziecka 

) Wcinała aż nie nadążałam z podawaniem. Potem kąpiel i cycek. Mam wrażenie że zmniejszyły mi się piersi i mam mniej mleka. To chyba naturalna kolej rzeczy i trzeba te cycki czymś zastąpić.
Michał był tak zainteresowany kolegami/koleżankami że odmówił drzemki i pod koniec spotkania zaczął marudzić i musieliśmy się szybko zmyć. Usnął już na parkingu. Podsumowując, chętnie się z Wami ponownie spotkamy!

ostatnie 48 godzin przemknęło mi tylko. I jeszcze do 18:30 korepetycje miałam.