Jesienne Mamy 2007 cz. II - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-20, 10:38   #2911
joasiah
Rozeznanie

GG do joasiah
Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Witam was
Spotkanko było super !! Szkoda tylko, że Katarzynka tak szybko uciekła ale mam nadzieje ze nastepnym razem będzie ona dłuzej
Jestem bardzo miło zaskoczona niektorymi osobami ale pozyyyytywnie
Demoniku jestes baaaardzo fajna i mysle ze dobrze by się nam zakupy robilo tylko tak mało czasu było
Pysiu ciebie tak sobie ciebie wyobrażałam i cudne twoje paznokietki
Anetko jestes taka sama jak na zdjęciach no ale mozesz mamuskom powiedziec ze idziesz na spacerek z kolezanka :P
edytko twoja mała to identyko moja taka zywa że nie posiedzi w miejscu
myyshiu życze zdrowka dla małego niech sie w koncu unormuje ta skorka bo to niesamowicie musi swedziec
Katarzynko twoja mała jest przesliczna i taka drobniusieńka (a propo mialam spytac ona taka ma karnację ciemna?)
eszeweria poznalam ciebie po wlosach :P

boze jak ja na zdjeciach wyszłam ooookrooopnie bleeee
a dzisiaj mam jakiegos dołka i nie bede przynudzała

joasiah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 10:49   #2912
dorka19801
Wtajemniczenie

żałuje srasznie że nie mogłam być ale może następnym razem cos wymyśle. może szwagra namówię żeby mnie zawiózł albo kolegę tż- tak sie oferował że bedzie mi pomagał jak tz będzie w wojsku.

a te wózki to musiały fajnie wyglądać
juz sobie to wyobraziłam.

a te pomarańczowe pampersy kosztują 29.90 i 4 jest 50 szt. - ja je bardzo lubie i mi nic nie przecieka. uzywam na przemian z tymi 4 ze streczem.
a jak ktoś zainteresowany to w tesco jest promocja chusteczek cleanica(dzidziuś) 6 opakowań(po 72 szt) za 19.90-polecam.

my spadamy do naszej ulubinej pani Anety czyli mamy kolegi tż.a do babci niestety nie zajrzymy chociaz mieszka kilka bloków dalej.

niby tak sie martwi a nwet nie zadzwoniła zapytać jak mała w żłobku.

jak jej ostatnio prawdę powiedziałam o "teściu"-on na przysiege jedzie i ona z włąsnych pieniedzy chce za niego płacić bo on oczywiscie nie może zapłacić- sknera i po co chce jechać jak nigdy tz nie traktował jak syna.a to i tak skomplikowana historia ale się wkurzyłam jak ona mi powiedziała że on chce gdzies pojechać- to niech sobie swój samochód odpali i jedzie. a cwaniaczek sobie wymyślił że przeciez ona zapłaci i pewnie piwko kupi a on będzie miał darmową wycieczkę. no i jak jej prawde powiedziałam to juz nie dzwoni i nawet sms-ów nie piszę. a nawet mnie to nie martwi.

miłej niedzieli koleżanki i troche słoneczka
dorka19801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 11:41   #2913
berbeaa
Rozeznanie

[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7288821]Hej hej
Usciski dla Tobiaszka

Berbeaa: to mowisz, ze Weroniczka taka dyskotekowa dziewczyna Musze Oliviera na to przygotowac, bo z niego to andergrandowiec rosnie, wiesz, glany, czarne ubrania i tatuaze A tak w temacie, to my z Tz tak ciagle tancujemy Oli ma wtedy nieziemska radosc, Tz robi taniec brzucha, ja lambade i inne glupoty Obawiam sie czasem o zdrowie psychiczne mojego dziecka

Spadam, moze w koncu wyjdziemy z domu, bo o dziwo, nie pada
[/quote]
Lea przeciwieństwa się przyciągają! my jak wczoraj wariowaliśmy to Weroniczka patrzyła na nas i chyba myślała "zdrowi"? ale znów dziś śpiewa więc chyba się zaraziła

Tobiaszku 100 lat 100 lat
berbeaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 11:55   #2914
joasiah
Rozeznanie

GG do joasiah

boze gdzie moj post wsiaklo czy co??
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a tak ładnie napisałam
no nic ciesze się ze sie spotkalysmy
dzisiaj chyba nic nie popisze bo mam doła i juz

Stary 2008-04-20, 12:08   #2915
maatra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasiah Pokaż wiadomość
boze gdzie moj post wsiaklo czy co??
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
a tak ładnie napisałam
no nic ciesze się ze sie spotkalysmy
dzisiaj chyba nic nie popisze bo mam doła i juz
ja go widze po Anetce przed Dorka.
ahhh dziewczyny nie moge napatrzyc sie na te Wasze fotki...
paskudna pogoda dzisiaj

100 lat dla Tobiaszka
Stary 2008-04-20, 12:25   #2916
joasiah
Rozeznanie

GG do joasiah

tez widzę boze slepa juz...

Stary 2008-04-20, 12:57   #2917
Lipinka
Raczkowanie

Ale z was wredne babska!!!! ładnie to tak pokazywać fotki ze spotkania tym co nie mogły tam być!!! specjalnie jedna z drugą tak robią, żeby nam żal było :p (to był dżołk oczywiście, wklejajcie wszystkie co macie, uwielbiam oglądać te małe pyśki). Najbardziej podoba mi się śpiący Kubuś i Jaś przy cycu hihi zresztą wszystkie maluszki BOSSSSSSKIE !!! A mój maluszek chory jest idę gotować zupkę. Buziaki dla was.

Edytowane przez Lipinka
Czas edycji: 2008-04-20 o 12:58 Powód: Tobi hapi berzdej :* :* :*
Lipinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 13:03   #2918
82anusia
Zadomowienie

GG do 82anusia

Cytat:
Napisane przez taszkin Pokaż wiadomość
[U]
Uczulenie osłabło, ja nadal na 'bezkrowiu' totalnym, a to cholerstwo nie znika. No, ale, już się nawet nie drapie tak bardzo (tylko po kąpieli troszkę).
No i kocha tą rybkę z Minimini, i ku mojej nieuciesze niektóre teledyski też, ostatnio śmiała się w głos do tego hipka od ''kakao", nie wiem czy wiecie o którym mówię...półtoraroczna kuzynka ogląda kanał non-stop, więc łapiemy się na różne ciekawostki (Ja lubię misia w niebieskim domu)
No i jeszcze się pochwalę ostatnimi nowościami, że ładnie powtarza za mną 'mama' i 'gu' oraz lokalizuje lampę i kota

I zdjęcie...
"hop hop"

Taszkin, mam nadzieję, że Nince szybko to uczulenie zejdzie, gratuluję nowych umiejętności. Maja też mówiła mama, teraz jej przeszło, chyba, że płacze to czasem z rozpaczy zawoła.
Ninka już taka duża, świetna fotka, modelka piękna.

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Nie opisuję zdjęć, bo znowu mi się dostanie, że wiecie przecież kto jest kto hehe
Jak nie to pytać

Super zdjęcia, spotkanie udane od razu widać, cieszę się, że miło spędziłyście czas. Mam nadzieję, że na następne się załapię. Wszystkie wyglądałyście świetnie, dzieci cudne, każde na swój sposób.

Cytat:
Napisane przez dorka19801 Pokaż wiadomość
a my byłyśmy na baseniku ale ja nie mam zdjęc bo nie bardzo miała kto robić i pilnować aparatu. zrobiłam tylko poźniej w pizerri ale juz po basenie. było super. na poczatku troche się bała ale później to chyba jej sie podobałao i nawet sobie gadała.pływała w kółku w dużym basenie . a pampersy te do wody całkiem fajne.no i tak ja to zmęczyło że w pizerri spała no i teraz tez mi już usnęła a ja jej w pizamke nawet nie ubrałam.

chyba obu nam dobrze zrobił ten basen. musimy jeszcze któregoś razu sie wybrać.

Fajnie, że udał Wam się wypad na basen. Klaudunia na pewno zachowywała się wzorowo. U mnie w dziurze nawet takich atrakcji dziecku nie mogę zapewnić. Pływanie nie organizują zajęć dla takich bobasów.

Cytat:
Napisane przez berbeaa Pokaż wiadomość
Ale Wam zazdroszczę! Ja chyba nigdy się nie zjawię
Widać po minach że fajnie było a dzieciaki na zdjęciach- boskie to mało!
Tym miłym akcentem zakończę i powiem doranoc wszystkim

Berbeaa gdzie mieszkasz, jeśli można spytać??

Cytat:
Napisane przez eszeweria Pokaż wiadomość
a ja się spóźniłam ale spotkałam kolezanki ze zdjęcia nr 3 w C@A i była jeszcze jedna kolezanka. Dotarliśmy z mężem i Mikołajkiem dopiero ok. 15-stej niestety a nie miałam do żadnej nr telefonu i myslałam ze juz was nie ma buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Następnym razem postaram się byc na czas! Tak wogóle to dopiero wróciliśmy do domku
Szkoda że wszystkich was nie spotkałam! Super było widac po fotkach

Dobrze się jednak złożyło, że się przypadkiem spotkałyście.

Cytat:
Napisane przez joli31 Pokaż wiadomość
Dziś po raz pierwszy dostała kaszkę mleczno ryżową z malinami z Nestle. Można jej takie dawać ?! ( pytanie na czasie) Wcinała aż nie nadążałam z podawaniem. Potem kąpiel i cycek. Mam wrażenie że zmniejszyły mi się piersi i mam mniej mleka. To chyba naturalna kolej rzeczy i trzeba te cycki czymś zastąpić.
Napiszcie proszę , lepiej takie kaszki, czy mleko modyfikowane. Bo ja jakaś tępa jestem i wiecznie wystraszona, czy dobrze robie. Niby wszystko jest dla ludzi.

Rozważam pójście do pracy. Ale do starej nie wrócę, Musiałabym poszukać czegoś bliżej. Omawialiśmy to z TŻ z każdej strony, ale chyba tylko na zamiarach się skończy, bo zupełnie sobie tego nie wyobrażam. Pucka za bardzo się tylko do mnie przyzwyczaiła. teściowa nie jest w pełni dyspozycyjna, a jak oddamy małą do złobka to się obrazi. Moja mama nie nadaje się do wychowania dzieci. TŻ na wyjazdach, pies, poza tym zbyt długo czekałam na niezależność, żeby znowu dziennie widywać teściową, czy chodzić tam na obiady... Moze to i lepiej
Dobranoc mamusie

Ja też bym wolała dać kaszkę niż mleko modyf., zawsze to jakieś urozmaicenie.

Też będę szukać nowej pracy, już powinnam. Najpierw musze napisać list motywacyjny, a jakoś czasu ciągle barak.

Cytat:
Napisane przez myshia Pokaż wiadomość
Witajcie! Co do spotkania - my się, oczywiście, spóźniliśmy (nie ma to jak blisko mieszkać ) było bardzo miło i sympatycznie, choć jak dla mnie to strasznie dużo ludzi było wszędzie, a mój zatkany nos jeszcze potęgował uczucie chaosu. Kacper powiedział że było fajnie pogadał sobie z ciocią Poissy - Anią, pooglądał sobie dzieciaczki i zjadł deser lodowy Michał był tak zainteresowany kolegami/koleżankami że odmówił drzemki i pod koniec spotkania zaczął marudzić i musieliśmy się szybko zmyć. Usnął już na parkingu. Podsumowując, chętnie się z Wami ponownie spotkamy!

Czyli wszyscy zadowoleni, oj zazdroszczę Wam tego spotkanka

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Poniżej fotki:

1. Śpiący królewicz Jakub z mamusią
2. Edytkap i Martusia
3. Kacperek (starszy syn Myshi)
4. Joasiah z Patryczkiem, synkiem Anety80s
5. Miłość kwitnie - Marta z Jasiem
6. "Mój ci on!" M & J

Super zdjęcia, dziękujemy za relację. Dzieciaczki takie słodkie i zainteresowane sobą.

Cytat:
My tzn ja zaczęłam wczoraj tańczyć z córcią potem dołączył do nas tata (kiwał się przy nas) ale Weroniczka miała taki ubaw z nas że śmiała sie w głos, tuliła do nas wreszcie ze zmęczenia padła. Myślałam że będzie ładnie pała całą noc a ta wziągwa wstała o 23 i do 2 śpiewała w łóżeczku ale tak że nas pobudziła i teraz to my z niej się śmialiśmy. A mój mąż skwitował to w sobotę zawsze musi byc dyskoteka

To mieliście wczoraj wesoło. Maja też lubi jak się z nią tańczy.

[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7288821] A tak w temacie, to my z Tz tak ciagle tancujemy Oli ma wtedy nieziemska radosc, Tz robi taniec brzucha, ja lambade i inne glupoty Obawiam sie czasem o zdrowie psychiczne mojego dziecka [/QUOTE]

będzie na pewno radosnym i rozrywkowym chłopcem jak i jego rodzice

Wszystkiego naj... dla Tobiaszka

Edit:Lipinko dużo zdrówka dla Piotrusia!! Choróbsko a kysz!!!

Uzębienie Adasia

Maja
05.09.2007

Adaś
20.06.2011
82anusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 13:21   #2919
myshia
Rozeznanie

GG do myshia

Cytat:
Napisane przez joasiah Pokaż wiadomość
boze jak ja na zdjeciach wyszłam ooookrooopnie bleeee
a dzisiaj mam jakiegos dołka i nie bede przynudzała
O, to nie jestem sama w odczuciach też widzę, że jakoś nie specjalnie wyszłam na fotkach. W ogóle jakoś w nienajlepszej formie jestem - oczy podkrążone, policzki zapadnięte... matko! A wczoraj zjadłam banana i pomidora, mniam. A teraz piję kawę z mlekiem

Ale pogoda paskudna w stolicy. A my mamy jeszcze dzieci siostry na głowie, masakra, a jak wiemy "w czasie deszczu dzieci się nudzą...". Na szczęście kupiłam im dwie kolorowanki, identyczne żeby się nie kłócili, i jest chwila spokoju. Michał śpi a Larka przewraca się po pokoju. Wczoraj jak dzieci poszły spać, to normalnie widok jak u cyganów dzieci poroskładane po podłodze, tylko hrabia Michał w swoim łóżeczku
myshia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 13:33   #2920
agi_kn
Rozeznanie

super te zjazdowe foteczki ale Wam zazdroszcze. Widze ze dzieci tez sie zakumplowaly

Malo kto sie lubi na zdjeciach ale ja widze same sliczne i szczesliwe mamy wiec nie wiem o co Wam chodzi
Stary 2008-04-20, 13:47   #2921
*misia*
Zakorzenienie

ależ super Martusia się cieszy na Jasia aż miło popatrzeć
Stary 2008-04-20, 14:33   #2922
aneta80s
Rozeznanie

GG do aneta80s

Cytat:
A wczoraj zjadłam banana i pomidora, mniam. A teraz piję kawę z mlekiem
Myshia, Ty to teraz jak nasze dzieci... tez poznajesz nowe smaki
aneta80s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 14:56   #2923
sylwia-zuza
Zakorzenienie

Cytat:
O, to nie jestem sama w odczuciach też widzę, że jakoś nie specjalnie wyszłam na fotkach. W ogóle jakoś w nienajlepszej formie jestem - oczy podkrążone, policzki zapadnięte... matko! A wczoraj zjadłam banana i pomidora, mniam. A teraz piję kawę z mlekiem
Myshiu dla mnie na tych zdjeciach, wygladasz jak nastolatka-super mlodo a kacperek, nie jak syn, ale jak mlodszy brat
Stary 2008-04-20, 15:18   #2924
myshia
Rozeznanie

GG do myshia

Cytat:
Napisane przez aneta80s Pokaż wiadomość
Myshia, Ty to teraz jak nasze dzieci... tez poznajesz nowe smaki
Dokładnie tak jest i też muszę uważać żeby rozstroju żołądka nie dostać
Na mleko z płatkami będę musiała poczekać bo boję się, że moja flora bakteryjna się odzwyczaiła od takich pychotek

Cytat:
Napisane przez sylwia-zuza Pokaż wiadomość
Myshiu dla mnie na tych zdjeciach, wygladasz jak nastolatka-super mlodo a kacperek, nie jak syn, ale jak mlodszy brat
No tak, ale teraz wyglądam nieco gorzej, bo tak na zużytą osiemnastkę, a jeszcze z pół roku temu na szesnaście wyglądałam ale wiecie, tak na prawdę to ja miałam 19 lat rodząc Kaca czyli już jakiś czas temu...
Stary 2008-04-20, 17:24   #2925
edytkap
Raczkowanie

GG do edytkap

Dziewczynki ja tylko na chwilę.
Spotkanie było super choć moja Martusia tak szalała,że nawet nie miałam czasu porzadnie zgadać.
I wiem co było powodem tego szaleństwa oczywiście oprócz Jaśka: love:

MARTA MA PIERWSZEGO ZĄBKA

Wiadomość pewna na 99 %. Nie da sobie zajrzeć ale wyczułam paluchem cosik bardzo ostrego. najwidoczniej zapatrzyła się na Jasia

Ahhhhhhh jak się cieszę.

Oby więcej takich spotkanek.Fotki nie oddają realu. Dziewczynki, których nie było: następnym razem koniecznie przyjeżdżajcie

Buziaki
Idę się cieszyć dalej córcią i jej ząbkiem
Stary 2008-04-20, 18:52   #2926
biankaaa
Zadomowienie

Wszytskiego najlepszego dla dzisiejszego jubilata Tobiego!

Gratulacje dla Martusi! Niesmialo sie pochwale ze Blaneczka rowniez dzisiaj stala sie posiadaczką bialej perelki - na dole po lewej stronie! Oby dziewczynki zbyt wiele nie cierpialy czego nam obu zyczeA jeszcze chwile temu marudzilam na mikolajowych ze Blanka szczerbata

Dziewczyny - zdj ze spotkania super!!! Wszytskie bez wyjatku wygladacie kwitnaco - promienieje z was radosc i taka kobiecosc! O dzieciaczkach to dlugo by pisac- takie slodziaki!!! Mam nadzieje ze kiedys zrobimy taki wielki zjazd i bedziemy mialy okazje poznac sie w znacznie szerszym gronie Ja w przyszlym tyg bede miala okazje poznac bubelka z mikolajkowych mam z czego juz sie bardzo ciesze
Sylwia - na ciebie juz sie nie moge doczekac

Nie wiem jak u Was, ale my dzis cieszylismy sie piekna pogoda - bylismy na spacerze w lesie przez 4 godziny, nogi mnie bola ale byl to jedyny sposob zeby wytrzymac z maruda.

Aha - Blanka w koncu zaakceptowala niekapka Strzalem w 10 okazal sie ten [ chyba Kubus Pysi taki ma]:
http://allegro.pl/item337538412__gl_...240ml_6m_.html
Kupilam na promocji za 4 zl jako ostatnia szanse i zalapala ehh ciesze sie

Milego niedzielnego wieczoru!
biankaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 18:56   #2927
dorka19801
Wtajemniczenie

u nas dzionek ładnie minął.

spacerek był.
u naszej kochanej pani Anety super.mała zadowolona.

a koledzy mojego tż super- nawet nie wiedziałam że są tacy- dzisiaj dzwonił taki Sławek żeby zapytać jak sobie radzimy i co u nas słychać.no i syn tej pani Anety- Rafał- wyszedł po mnie na przystanek , no i oczywiscie nas odprowadził.

1 po basenie
2 dzisiaj u pani Anety
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00512.JPG (31,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00513.JPG (30,9 KB, 15 załadowań)
Stary 2008-04-20, 18:58   #2928
dorka19801
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biankaaa Pokaż wiadomość
Wszytskiego najlepszego dla dzisiejszego jubilata Tobiego!

Gratulacje dla Martusi! Niesmialo sie pochwale ze Blaneczka rowniez dzisiaj stala sie posiadaczką bialej perelki - na dole po lewej stronie! Oby dziewczynki zbyt wiele nie cierpialy czego nam obu zyczeA jeszcze chwile temu marudzilam na mikolajowych ze Blanka szczerbata

Dziewczyny - zdj ze spotkania super!!! Wszytskie bez wyjatku wygladacie kwitnaco - promienieje z was radosc i taka kobiecosc! O dzieciaczkach to dlugo by pisac- takie slodziaki!!! Mam nadzieje ze kiedys zrobimy taki wielki zjazd i bedziemy mialy okazje poznac sie w znacznie szerszym gronie Ja w przyszlym tyg bede miala okazje poznac bubelka z mikolajkowych mam z czego juz sie bardzo ciesze
Sylwia - na ciebie juz sie nie moge doczekac

Nie wiem jak u Was, ale my dzis cieszylismy sie piekna pogoda - bylismy na spacerze w lesie przez 4 godziny, nogi mnie bola ale byl to jedyny sposob zeby wytrzymac z maruda.

Aha - Blanka w koncu zaakceptowala niekapka Strzalem w 10 okazal sie ten [ chyba Kubus Pysi taki ma]:

Milego niedzielnego wieczoru!

ja mam taki kubek- ale przyfarciłas- ja zapłaciłam 29.90
Stary 2008-04-20, 19:09   #2929
Kancia
Zakorzenienie

biankaaa Sylwię to ściagniemy do Primavery jak będzie fajna pogoda
Stary 2008-04-20, 19:11   #2930
biankaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
Dobry pomysl !!! Tylko co Sylwia na to?
Stary 2008-04-20, 20:24   #2931
primavera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość

Cytat:
Dobry pomysl !!! Tylko co Sylwia na to?
Nie damy jej wyboru

Dziewczyny - widać, ze spotkanie udane
Wszystkie wyglądacie przepięknie, a dzieciaczki superowe
primavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 20:44   #2932
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edytkap Pokaż wiadomość

Cytat:

No to zaraz tylko Kuba zostanie bezzębny
Cytat:
No to super Ale i cenowo Ci się udało
Cytat:
u nas dzionek ładnie minął.

1 po basenie
2 dzisiaj u pani Anety
Ale Klaudunia zmęczona po basenie, słodziutko odpoczywała

_________________________ _

My dziś cały dzień poza domem dopiero przyjechaliśmy... tym razem była udana wizyta u dziadka Kubusia

P.S. Kilka fotek Kuby w nowym obiektywie
2go maja mamy z mężusiem rocznice: 10 lat bycia razem
No i z tej okazji strzeliliśmy sobie nowy aparat, tym razem lustrzankę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0286.jpg (109,2 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0283.jpg (115,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0268.jpg (125,7 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0320.jpg (125,1 KB, 15 załadowań)

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 21:05   #2933
berbeaa
Rozeznanie

Cytat:
GRATULACJE!
Cytat:
Niesmialo sie pochwale ze Blaneczka rowniez dzisiaj stala sie posiadaczką bialej perelki - na dole po lewej stronie! Oby dziewczynki zbyt wiele nie cierpialy czego nam obu zyczeA jeszcze chwile temu marudzilam na mikolajowych ze Blanka szczerbata
GRATULACJE!

Cytat:
1 po basenie
2 dzisiaj u pani Anety
Klaudynka słodziutko wygląda jak śpi

Cytat:

Kubuś czy w starym czy nowym obiektywie wygląda na zakochanego po uszy w mamusi!
A te kolczyki, które Pyśka masz na tych zdjęciach to ten niedawny prezent
berbeaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 21:11   #2934
myshia
Rozeznanie

GG do myshia

Ja dzisiaj mam chwilkę to pozmniejszałam parę zaległych fotek

1. "Mamo, zrób nam zdjęcie"
2. Michau z chrzestnymi
3. Mich i jego nowe krzesełko
4. Parka - Michał i Larka
5. Popołudniowa drzemka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg chlopcy.JPG (134,5 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chrzestni.JPG (135,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg krzeselko.JPG (91,7 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg parka.JPG (144,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg relaks.JPG (159,9 KB, 18 załadowań)
Stary 2008-04-20, 21:11   #2935
eszeweria
Raczkowanie

Cytat:

Wiadomość pewna na 99 %. Nie da sobie zajrzeć ale wyczułam paluchem cosik bardzo ostrego. najwidoczniej zapatrzyła się na Jasia

Ahhhhhhh jak się cieszę.
Gratulacje!!!!
A u nas chyba czwarty będzie sie wykluwał bo Mikołaj kiepsko spał w nocy i marudny cały dzień a zaślinil się do pasa

Cytat:
wow no to macie stażyk GRATULACJE - my jesteśmy razem od 2005 roku, poznaliśmy się w styczniu, na Wielkanoc mi sie oświadczył w lipcu ślub cywilny a w listopadzie kościelny - poprostu wielka miłośc od pierwszego wejrzenia i kwitnie coraz bardziej rozkwita
...w nowym obiektywie wyglądacie uroczo

a my dziś robiliśmy patataj by zagłuszyc rozpacz ząbkowania i na chwilkę pomogło mojemu małemu plujkowi ( jak widac na fotkach zapluty prawie do pasa)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.JPG (45,1 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (54,4 KB, 21 załadowań)
eszeweria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 21:15   #2936
eszeweria
Raczkowanie

Cytat:
5. Popołudniowa drzemka
- super ujęcie a moze to nie popołudniowa drzemka tylko poimprezowa?hmmmm hihihihi super fotka
eszeweria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 21:23   #2937
biankaaa
Zadomowienie

Cytat:

No to zaraz tylko Kuba zostanie bezzębny

No to super Ale i cenowo Ci się udało

Ale Klaudunia zmęczona po basenie, słodziutko odpoczywała

_________________________ _

My dziś cały dzień poza domem dopiero przyjechaliśmy... tym razem była udana wizyta u dziadka Kubusia

No i z tej okazji strzeliliśmy sobie nowy aparat, tym razem lustrzankę
Dziekujemy za gratki)) Mysle ze Kubus ma jeszcze sporo czasu na zabka ale ja sama z niecierpliwoscia oczekiwalam na tego pierwszego

Fajny prezent sobie sprawiliscie, i imponujacy staz. My mamy o polowe mniejszy a i tak ledwie ze soba wytrzymujemy

Zdjecia cudne - Kubus rzeczywiscie zapatrzony w swoja mamusie , ze wzajemnoscia zreszta. Milosc poprostu emanuje z tych zdjec

Cytat:
GRATULACJE!
Dziekujemy

Cytat:

1. "Mamo, zrób nam zdjęcie"
2. Michau z chrzestnymi
3. Mich i jego nowe krzesełko
4. Parka - Michał i Larka
5. Popołudniowa drzemka
Michałek ma takie samo krzeselko jak Blanka i jak dumnie sie w nim prezentuje! My zrezygnowalismy z tych szelek przy ramionkach bo blanka dostawala w nich szalu, zapinam tylko te w pasie.
Chrzestna Michalka jest bardzo do ciebie podobna - czyzby siostra?

Eszeweria -
Mikolaj szczesliwny na koniku widac. Mam nadzieje ze bol bedzie bardziej znosny i synus nie bedzie marudzil w nocy

Motylku - co u ciebie? Jak tam z Edkiem?
Stary 2008-04-20, 22:21   #2938
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Kubuś czy w starym czy nowym obiektywie wygląda na zakochanego po uszy w mamusi!
berbeaa

Cytat:
A te kolczyki, które Pyśka masz na tych zdjęciach to ten niedawny prezent

Cytat:
Michaś to fajny chłopak..i bardzo fajnie się prezentuje w swym krzesełku

Cytat:
a my dziś robiliśmy patataj by zagłuszyc rozpacz ząbkowania i na chwilkę pomogło mojemu małemu plujkowi ( jak widac na fotkach zapluty prawie do pasa)
Mikołaj ma fajnego kucyka

Cytat:
Dziekujemy za gratki)) Mysle ze Kubus ma jeszcze sporo czasu na zabka ale ja sama z niecierpliwoscia oczekiwalam na tego pierwszego
Wiem, ale niemożemy się doczekać...ale będą w swym czasie

Cytat:
Fajny prezent sobie sprawiliscie, i imponujacy staz. My mamy o polowe mniejszy a i tak ledwie ze soba wytrzymujemy

A ja nie narzekam

Cytat:
Zdjecia cudne - Kubus rzeczywiscie zapatrzony w swoja mamusie , ze wzajemnoscia zreszta. Milosc poprostu emanuje z tych zdjec

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 22:47   #2939
celka2000
Zakorzenienie

biankaaa- moj maly tez ma taki kubek i nie potrafi z niego pic Ale ze zwyklego kubka i owszem
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-20, 22:48   #2940
poissonivy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta80s Pokaż wiadomość
Fajnie bylo spotkac sie z Wami, szkoda ze nie moglam zostac dluzej ale ciesze sie, ze moglam byc nawet przez chwilke.
Ja to żałuję, że ze sobą wcale nie pogadałyśmy, całe nasze spotkanie przemknęło lotem błyskawicy, a chciałam też parę słów zamienić z Kacprem. Na początku nie bardzo chciał ze mną gadać, a już po tym jak mu powiedziałam, że też jestem nauczycielką, to spojrzał na mnie z jakimś pół wyrzutem, pół zdziwieniem, co mnie strasznie rozbawiło . A potem, to już gadał jak najęty , aż miło było słuchać.

Myshia strasznie cierpliwego masz syna, bo siedział cicho i bał się powiedzieć, że jest mu... gorąco .
Cytat:
A jak mnie zagadnełaś w sprawie moich dylematów mieszkaniowych - to sie naprawdę wzruszyłam, to taka miła świadomośc, ze to co sobie piszemy na tym forum dzieje się naprawdę, że o sobie myślimy nawzajem choc dzielą nas kilometry dla mnie to takie wazne na tym odludziu. Dziękuję
Wiesz to chyba normalne, rozmawiamy ze sobą na forum, znamy swoje smutki i radości, więc dla mnie to oczywiste, że w realnej rozmowie też o tym rozmawiamy.

A co do mieszkania, to na pewno nie będzie to łatwa decyzja, ale tak jak mówiłaś, może w tej miejscowości, gdzie Zuzia chodzi do żłobka uda się Wam coś znaleźć w przystępnej cenie.
Cytat:
żałuje srasznie że nie mogłam być ale może następnym razem cos wymyśle. może szwagra namówię żeby mnie zawiózł albo kolegę tż- tak sie oferował że bedzie mi pomagał jak tz będzie w wojsku.

a te wózki to musiały fajnie wyglądać
juz sobie to wyobraziłam.
Oj fajnie byłoby Dorka, a wózki fakt wyglądały zabójczo
Cytat:
Forma wróci myshia
Cytat:
I wiem co było powodem tego szaleństwa oczywiście oprócz Jaśka: love:

No to wielki gratki
Cytat:
O to cena rzeczywiście super
-------------------

Padam ostatnie 48 godzin przemknęło mi tylko. I jeszcze do 18:30 korepetycje miałam.

Olcia sama siada , z pozycji raczkowania przekręca się i siedzi, potem znów na kolanka i znów do siadu, zawrotu głowy można dostać.

Zaopatrzyliśmy się w coś takiego:
http://www.allegro.pl/item344002826_...h_stopach.html

Polecam rewelacja, my ustawiliśmy go w prostokąt i Olcia w nim łazi. Fakt, że dużo miejsca zajmuje (my na szczęście mamy pokój 25 metrów), ale dzieciak ma dużo swobody, bo w łóżeczku nie miała się jak rozpędzić.

Edit:
Boszzz... przegapiłam, że Blanka ma zęba, wielkie

Pysia,
Ty skreśl Totka, wizjonerko jedna (podpowiedź: winda).
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości